2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın kızlar,
ilşyeriyle ilgili konumu yazıyım.. geçmieş hiç bakamadım, bakıcam bi ara :26:
Bizim italat ve ihracat bölümündeki kız işten ayrıldı, evleniyor diye..
Onun yerine birini aldılar 3 gün çalıştı.. çıkardılar.. şimdi de kimseyi almayalım, işleri paylaştıralım Gülşah ve Nigar arasında demişler.
Yani dün söylediler de bana.. şirketin çek işlerini felan da ben yapıcakmışım, yabancı müşterilerimizle mailleşmeyi de. Hadi yazışma bi şekilde yapılır ama gelen yabancı telefonlar?
Benim ingilizcem yok.. Ayrıca zaten işim çok, insan kaynakları bölümü normal şirkette zor, burda ayrı şirketten ziyade 80 küsür mağaza var ve onların çalışanlarının ödemesi, girişi-çıkışı bizde..
yani imkansız gibi bişe, ek iş yapmak.. atom karınca gibi mi görünüyorum ki?
ingilizce işini nasıl çözücez hiç hiç bilmiyorum.. birde ya yapamazsam olayı var..
denemem lazım ama.. of karmakarışığım.. sıkıntı oldu içime.. öyle işte

gunaydın kızlar ben geldim sınavdan geçtim bu sıkıntı da geçti çok şükür. Akşam 8 de bir uyumuşum sabah 7 buçuğa kadar Hala da uyuyasım var çünkü h sonu nerdeyse hiç uyumadım

Gözünaydın canım tebrik ederim.. Rahatlamışsındır artık bol bol dinlenirsin :13: Darısı bana ve zeynepe

sen kendi işine ağırlık ver diğer yazışma işlerini bilsende bilmiyormuş gibi yap. bu kız yapamıyor derler alırlar o işi senden.

gunaydın kızlar ben geldim sınavdan geçtim bu sıkıntı da geçti çok şükür. Akşam 8 de bir uyumuşum sabah 7 buçuğa kadar Hala da uyuyasım var çünkü h sonu nerdeyse hiç uyumadım
hadi gözün aydın canım :13: tebrikler

dilek hani yüzükünn :))
ayy evet yüzüğüm ve küpemi de eklicektim tmm canım

ama bu haksızlık sana bu kadar iş bindircek başka eleman maaşı ve sigortası gideri her neyse cebine kalcak.
bu sana bi tecrübe olabilir evet ama nefes bile alamazsın ki :26:

Sirken gözünaydın canım :))) tebrikler..

sen kendi işine ağırlık ver diğer yazışma işlerini bilsende bilmiyormuş gibi yap. bu kız yapamıyor derler alırlar o işi senden.
benim hakkımda "bu kız yapamıyor" denmesine izin vermem ama ben :26:
yazışma felan neyse o işin kolay tarafı.. beni düşündüren çekler.. aylık 1 trilyon çek kesiliyor bazen.. ya ben bitanesini unutursam, kaçırırsam, görmezsem.. bunlara sıkıyorum canımı..

evet tam tabiri bu "nefes bile alamam" :26:

ne ekledin kuzu yine, bakim du

yok yaaa 2 kişinin yaptığını 1 kişiye yaptırcaklar hemnde tek maaşla, onu bile doğru düzgün vermiyolar üstelik

kabul etme, itiraz et... çok yorulursun ,yanlış yapma ihtimalinde yükselir..hangi birine bakıcaksınki...kafayı yersin halsiz kalırsın hergün...

sakın sakın kabul etme (soruyolarsa tabi)

Neden çıkartmışlar yeni gelen kızı.. :26:
Ben elfi gibi düşünüyorum bilsen de bilmiyomuş gibi yap beklentileri azalır, en azından sana vermezler o işi. Gülşahın ingilizcesi varmı peki.
Aklıma başka bişi gelmiyor benimde o kadar büyük bi şirketin yaptığına bak arada paylaştıracaklarmışmış sanki dosya yerleştiriyorsunuz o kadar basit mi sanıyorlar.

sormuyolar zuzum yaa, finans müdürümüz glsin bakalım ne olucak. bi sinirle bi hışımla esti gürledi sabah gitti (bana kızmadı da..hepimiz etkileniyoruz biri sinirli olunca)

sağolun kızlar sizler de dahil olmak üzere etrafımdaki herkes derin bi ohh çekti ne kadar gerdiysem artık

nektar bir başkasının yapacağı işi sizin yapmanızı anlayamıyorum maaşında güzel bir artış olacak mı peki bu durum için?

yaparsın, öğrenirsin hiç şüphemiz yok diyolar direk. herkes yardımcı olmaya çalışır diyolar. böyle..
bakalım napıcaz.. Gülşah da ing bilmiyor.. ing kısmı bana kaldı zaten.. o zaman kursa göndersinler beni, ing kursuna

sormuyolar zuzum yaa, finans müdürümüz glsin bakalım ne olucak. bi sinirle bi hışımla esti gürledi sabah gitti (bana kızmadı da..hepimiz etkileniyoruz biri sinirli olunca)

ozamn güzelce konuş canım, sakin sakin... üzerinde çok işin olduğunu söle, stresim çok /yoğunum..yanlış yapmak istemiyorum ama yeni işimle yapabilirim, çok karışırım de... en azından 3te 1ini versinler sana (hiç vermemezlik yapmazlar da)

ımm görüşmeleri alsan, mail ok da telf.nasıl yapıcan :44:
çekleri alsan o daha da karışık :44:

en güzel mademki illaaa bölüştürcekler.... görüşmeyi sen al, kursa göndersinler...maaşa da zam azcık şartlarını söle canım...kaybedeceğin olmaz, şuan seni çıkartamazlar bile

hem kurs kendin içinde iyi olur :)

çeklere ve varsa geri kalan işede gülşahı versinler

Canım konuşman gerekiyor onlar için yaprasın demesi kolay.
Söyle benim ing. yok tlf görüşmeleri yapamam kursa gönderin de. Gülşaha da çek işlerini versinler yazışma konuşma sana kalsın.
Aslında değerlendirebilrsen iş hayatın için önemli adımlar, fırsatlar.. Ama iş yükünü hafifletmeleri lazım insan kaynaklarındaki.

nigarım zor yaa gülşahta bilmiomuş ing sana kalcak çoğunluk herkes yardım ederde çok saçma kim nie yardım etsin herkes işim bitsin kafam boşalsın iş yükünden derdinde
maaşa zam da yok zaten onu da düzgün zamanda alamadğın çok oluo
ben yapabilcemi düşünmüoum bana güvenmişsiniz saolun ama bu kadar yükümlülük almak istemioum bu şartlarda de.

günaydın herkese

hafta sonu rüyamda 5 6 yaşlarında bir kız çoçugu gördüm:) turşularıda ham ham götürüyorum ye ekşiyi hahaha

nektar senin çalıştıgın firmada ne karışık bir firma imiş.öyle şeymi olur..düzensiz çalışma sistemleri var anlaşılan..zırt zırt departman değiştiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…