- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
gunaydın kızlar ben geldim sınavdan geçtimbu sıkıntı da geçti çok şükür. Akşam 8 de bir uyumuşum sabah 7 buçuğa kadar Hala da uyuyasım var çünkü h sonu nerdeyse hiç uyumadım
hadi gözün aydın canım. bitti sonunda. artık bolca dinlenirsin bi süre.
Günaydın kızlar,
ilşyeriyle ilgili konumu yazıyım.. geçmieş hiç bakamadım, bakıcam bi ara :26:
Bizim italat ve ihracat bölümündeki kız işten ayrıldı, evleniyor diye..
Onun yerine birini aldılar 3 gün çalıştı.. çıkardılar.. şimdi de kimseyi almayalım, işleri paylaştıralım Gülşah ve Nigar arasında demişler.
Yani dün söylediler de bana.. şirketin çek işlerini felan da ben yapıcakmışım, yabancı müşterilerimizle mailleşmeyi de. Hadi yazışma bi şekilde yapılır ama gelen yabancı telefonlar?
Benim ingilizcem yok.. Ayrıca zaten işim çok, insan kaynakları bölümü normal şirkette zor, burda ayrı şirketten ziyade 80 küsür mağaza var ve onların çalışanlarının ödemesi, girişi-çıkışı bizde..
yani imkansız gibi bişe, ek iş yapmak.. atom karınca gibi mi görünüyorum ki?
ingilizce işini nasıl çözücez hiç hiç bilmiyorum.. birde ya yapamazsam olayı var..
denemem lazım ama.. of karmakarışığım.. sıkıntı oldu içime.. öyle işte
hadi gözün aydın canım :13: tebriklergunaydın kızlar ben geldim sınavdan geçtimbu sıkıntı da geçti çok şükür. Akşam 8 de bir uyumuşum sabah 7 buçuğa kadar Hala da uyuyasım var çünkü h sonu nerdeyse hiç uyumadım
ayy evet yüzüğüm ve küpemi de eklicektim tmm canımdilek hani yüzükünn :))
Günaydın kızlar,
Onun yerine birini aldılar 3 gün çalıştı.. çıkardılar.. şimdi de kimseyi almayalım, işleri paylaştıralım Gülşah ve Nigar arasında demişler.
Yani dün söylediler de bana.. şirketin çek işlerini felan da ben yapıcakmışım, yabancı müşterilerimizle mailleşmeyi de. Hadi yazışma bi şekilde yapılır ama gelen yabancı telefonlar?
Benim ingilizcem yok.. Ayrıca zaten işim çok, insan kaynakları bölümü normal şirkette zor, burda ayrı şirketten ziyade 80 küsür mağaza var ve onların çalışanlarının ödemesi, girişi-çıkışı bizde..
ingilizce işini nasıl çözücez hiç hiç bilmiyorum.. birde ya yapamazsam olayı var..
gunaydın kızlar ben geldim sınavdan geçtimbu sıkıntı da geçti çok şükür. Akşam 8 de bir uyumuşum sabah 7 buçuğa kadar Hala da uyuyasım var çünkü h sonu nerdeyse hiç uyumadım
benim hakkımda "bu kız yapamıyor" denmesine izin vermem ama ben :26:sen kendi işine ağırlık ver diğer yazışma işlerini bilsende bilmiyormuş gibi yap. bu kız yapamıyor derler alırlar o işi senden.
evet tam tabiri bu "nefes bile alamam" :26:ayy evet yüzüğüm ve küpemi de eklicektim tmm canım
ama bu haksızlık sana bu kadar iş bindircek başka eleman maaşı ve sigortası gideri her neyse cebine kalcak.
bu sana bi tecrübe olabilir evet ama nefes bile alamazsın ki :26:
Günaydın kızlar,
sormuyolar zuzum yaa, finans müdürümüz glsin bakalım ne olucak. bi sinirle bi hışımla esti gürledi sabah gittiyok yaaa2 kişinin yaptığını 1 kişiye yaptırcaklar hemnde tek maaşla, onu bile doğru düzgün vermiyolar üstelik
kabul etme, itiraz et... çok yorulursun ,yanlış yapma ihtimalinde yükselir..hangi birine bakıcaksınki...kafayı yersin halsiz kalırsın hergün...
sakın sakın kabul etme (soruyolarsa tabi)
yaparsın, öğrenirsin hiç şüphemiz yok diyolar direk. herkes yardımcı olmaya çalışır diyolar. böyle..Neden çıkartmışlar yeni gelen kızı.. :26:
Ben elfi gibi düşünüyorum bilsen de bilmiyomuş gibi yap beklentileri azalır, en azından sana vermezler o işi. Gülşahın ingilizcesi varmı peki.
Aklıma başka bişi gelmiyor benimde o kadar büyük bi şirketin yaptığına bak arada paylaştıracaklarmışmış sanki dosya yerleştiriyorsunuz o kadar basit mi sanıyorlar.
sormuyolar zuzum yaa, finans müdürümüz glsin bakalım ne olucak. bi sinirle bi hışımla esti gürledi sabah gitti(bana kızmadı da..hepimiz etkileniyoruz biri sinirli olunca)
yaparsın, öğrenirsin hiç şüphemiz yok diyolar direk. herkes yardımcı olmaya çalışır diyolar. böyle..
bakalım napıcaz.. Gülşah da ing bilmiyor.. ing kısmı bana kaldı zaten.. o zaman kursa göndersinler beni, ing kursuna
yaparsın, öğrenirsin hiç şüphemiz yok diyolar direk. herkes yardımcı olmaya çalışır diyolar. böyle..
bakalım napıcaz.. Gülşah da ing bilmiyor.. ing kısmı bana kaldı zaten.. o zaman kursa göndersinler beni, ing kursuna
sormuyolar zuzum yaa, finans müdürümüz glsin bakalım ne olucak. bi sinirle bi hışımla esti gürledi sabah gitti(bana kızmadı da..hepimiz etkileniyoruz biri sinirli olunca)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?