2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nektarım bence başından konuş herşeyi para konusunuda baştan konuşmazsan öle kalır bak okadar iş yükünün altında kalır gidersin.

sirkencim gözünaydın kurtuldun yani tebrikler cnm..

Son düzenleme:
maalesef, maaş konusunda 100 tl gibi komik bir atuş oluyor. ona da sustum. ne denir..şaka gibi.. :105: anca işi öğrenirsem konuşurum fazlası için..

almaz o çekleri, onun işi de yoğun faturaları işliyor :26:

dimmi en mantıklısı bu.. ama pintilik yapabilirler, hiç olmadı yarısını sen karşıla yarısını biz derler..
gülşah almaz çekleri

hani almancam iyi ya ona istinaden şeyediyolar ama almanca ve ing ne alakası var ya :26:
diyemiyorum dileğim, sustum sadece.. du bakalım gene gündeme gelsin bu konu napıcam..

nektar senin çalıştıgın firmada ne karışık bir firma imiş.öyle şeymi olur..düzensiz çalışma sistemleri var anlaşılan..zırt zırt departman değiştiriyorsun
karışıklık değil canım. zaten insan kaynaklarına geçmem öyle oldu, benim için santrali basit görüyomuşlar daha iyi bir yer düşünüyomuşlar benim için. bu da beni çok mutlu etti.. şimdi de güvenilir birine vermek istiyolar iş, buna da seviniyorum tabi ama okadar işin altından kalkamam :26:

nektarım bence başından konuş herşeyi para konusunuda baştan konuşmazsan öle kalır bak okadar iş yükünün altında kalır gidersin.

sirkencim gözünaydın kurtuldun yani tebrikler cnm..
para konusunu açamıyorum bol, herşeyi derim de orda ıhh du bakalım neler olucak..

Fikir verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar seviyorum sizi
herkesin ortak kararı:konuşucam konuyu.
Başka birini alırlar umarım oraya..

100 lira mı bunlar dalga mı geçiyorlar seninle??? Asla kabul etme ben bilmem yapamam de bulsunlar başkasını

selam kızlar :))) karlı bir İzmir sabahından merhaba :))

evimizi yerleştirdik, düzenimizi kurduk artık evimizdeyiz çok şükür. hamileliğim de sorun yok çok şükür. nerdeyse ilk defa bu sabah ciddi bir mide bulantısı yaşadım. onun dışında sigara kokusundan inanılmaz tiksindim o kadar. kimseye sigara içirtmiyorum, içilen alanlardan hızla kaçıyorum.

geçmişe bakamadım ama gördüğüm kadarıyla sirkenin sınavları bitmiş, hayırlı olsun.

nigarım iş konusunda konuş mutlaka ya. öyle yapamıyor falan demesinler diyorsun ama maalesef özel sektörde sana verdikleri ve yapabildiğin her iş sana ekstra stres ve yorgunluk dışında birşey kazandırmıyor. önce biraz pohpohluyorlar sonra en ufak bir hatada tüm yaptıkların silinip gidiyor. maddi anlamda da dişe dokunur, yaşayacağın strese değecek bir getirisi olmayacak. bence bırak biraz yapamıyor desinler.

Allallah yaa, gülşah almazmışmışşş, sana kalsın iyi hem daha geçenlerde, kurtarmadınmı sen onu ,ne teşkür etti ne bişey..halen gülşah almazki diyosun kızıcam ama şimdi

evet konuş canım, ortak kararımız :13:

..

yarenimm hoşgeldin..yeni eviniz hayırlı uğurlu olsunn foto isterizz

100 lira mı bunlar dalga mı geçiyorlar seninle??? Asla kabul etme ben bilmem yapamam de bulsunlar başkasını
şaka gibi dimmi.. bende olup sustum sadece..

bebişe de sana da canım.
Evinizde de güle güle oturun, güzel günlerde inşallah

çok haklısın yarenim iş konusunda, konuşucam karar verdim.. illaki bugün açılır konu..

ay ben hiç o bölüme bakmıyorum, insanın aklını bulandırıyor o konular ama merak ettim bi bakim :101:
..
şirkette de bugün sağlık taraması varmış..
katılasım yok ya akciğer filmi felan

ayy cnm çok sevindim kurtuldun yani işlerden hadi hayırlı olsun..

saolun kızlar. foto eklicem de biraz geç gelir sanırım fotolar. şuan teli bilgisayara bağladım onun netini kullanıyorum :)) net konusunda ne yapacağımıza karar verince çeker eklerim inşallah.

evde uzattım bacaklarımı oturuyorum, kociş işe başladı dün. ben de hastane araştırayım gebelik takibi için de, bu hafta gidip kalp atışlarını duyalım artık istiyorum. geçen hafta sağlık ocağından tahlil sonuçlarını aldım çok şükür herşey yolunda. sadece kandaki demir oranı sınırda çıktı. onun için 3. aydan sonra ilaç vereceklermiş. inşallah ablamın içtiği sıvı demir ilaçlarından vermezler ya.

hoşgeldin canım. yeni evin hayırlı olsun. çok sevindim yerleşmenize. eşinde işe başlamış süper valla. Bundan sonra herşeyin böyle güzel olumlu gider inşallah

hoşgeldin canım. yeni evin hayırlı olsun. çok sevindim yerleşmenize. eşinde işe başlamış süper valla. Bundan sonra herşeyin böyle güzel olumlu gider inşallah

çok saol canım, inşallah hepimiz için çok güzel vardır önümüzde :))

yarenim hg
netim gidip gelio geç oldu biraz yazmam ama
haberlerini aldığıma sevindim eşinin işine çok çok sevindim bence en önemlisiydi.
bebiş içinde araştırmaya başlamışsın umarım ii bi yer bulursun kontroller için

baban sigarayı bıraktı mı?
ve eşinin ailesinin tarafıyla durumlar nası?

senin gibi peş peşe sordum

babam sigarayı bırakmamış canım maalesef (( bırakmaya da pek niyetleri yok. eşimin tarafıyla da iyiyiz çok şükür. annemlerin yakınında ev tutunca biraz sesler yükseldi ama gerek eşim gerek ben, kısmayı başardık sesleri. babası da önce biraz gönül koymuştu, istediğim gibi gidip gelemicem uzak diye ama sonra eşimle konuşup özür dilemiş. siz nerde huzurluysanız mutluysanız orda olun, biz yaşlandık diye biraz mızmız olduk falan demiş. kayınvalidem bebişi de duyunca çok sevindi, kızım, tatlım falan diyor. evden çıkarken üstüme ceket yetiştiriyo bütün kardeşleri şokta, annesinin bana olan davranışlarından, hiç bir gelinine yapmamıştır bunları diyolar

benim işim de olsaydı sevinecektim ama bu saatten sonra hiç almazlar zaten. eşimin eski çalıştığı yerden aradılar, grafikerleri kaçmış eşin gelir mi diye, eşim de istemedi orayı. ne güzel aynı handa olacaktık, beraber gidip gelecektik. olmaz deyince gidemedim üstüne.

aaa Yaren niye olmaz dedi ki, ne güzel birlikte gidip gelicekmişsiniz evet.. hem doğuma kadar biraz para biriktirirdin bebişe :44:
..
kızlar biz konuştuk, karar şöyle ingilizce kursuna gidiyorum galiba şirket karşılayacak masraflarını.
yani arayışlara giriyorum şimdi, benim bu işten kazanacağım tek şey bu oldu. İyi de oldu galiba, benim için bir artı olucak.
Enkiii sesime gel, kuzum senin ing kursunun ücreti neydi? Benim çok da pahalı olmayan bieş bulmam lazım tabi, hafta sonları gideceğim..

kpederin sonra olgunlukla özür dilemiş valla helal olsun.
k.valide demek ki biraz maşalı herkesi şaşırttığına göre aman sen mesefeni koru canım sonra çok değişiolar
şimdi yeni kavuştu torun var die seslenmiodur.

eşinde keşke kabul etseydi en azından 5 ay falan rahat ederdiniz hemde aynı yermiş
neden istemedi ki

Ne dediler canım kursa gönderecekler, parayı konuştun mu? Senin için iyi olucak haftasonalrın boş geçmicek hem hemde ing öğreniceksin
Yarencim keşke girseydin biraz ısrar edip çok iyi olurdu sizin için nekin dediği gibi doğumdan sonra çok para lazım olucak. Annenlere yakınsın yeni evinin tadını çıkartmak istediğin için bence sende üstüne gitmedin

ozaman şöyle oldu ing kursuna gondercekler 100 tl zam ve yükselmiş oldun dimi

sen beni beğenmio musun ezik miyim ben nie albümüme bakmadın evet çirkin çıkmış olabilir ama saç rengin kahkülün ii olmuş deseydin yalandan

geldim canım bir sürü şey yazdım ama zaman koymuşlar heralde bakıyorum çıkmışım forumdan

benimki biraz pahalıydı canım 750tl kur başı ama şuan çok fazla kurs var rekabet çok fazla daha uygunlarını bulabilrsin.sana nereleri yakın bilmiyorum .sadece ingilizce hocalsrda yabancı türk hoca yok 4 bölümden oluşuyo dil bilgisi konuşma yazma dinleme

sirkenciğim gözün aydın canım emeklerinin karşılığını almışsın darısı bana ve özgeye işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…