maalesef, maaş konusunda 100 tl gibi komik bir atuş oluyor. ona da sustum. ne denir..şaka gibi.. :105: anca işi öğrenirsem konuşurum fazlası için..sağolun kızlar sizler de dahil olmak üzere etrafımdaki herkes derin bi ohh çekti ne kadar gerdiysem artık
nektar bir başkasının yapacağı işi sizin yapmanızı anlayamıyorum maaşında güzel bir artış olacak mı peki bu durum için?
almaz o çekleri, onun işi de yoğun faturaları işliyor :26:ozamn güzelce konuş canım, sakin sakin... üzerinde çok işin olduğunu söle, stresim çok /yoğunum..yanlış yapmak istemiyorum ama yeni işimle yapabilirim, çok karışırım de... en azından 3te 1ini versinler sana (hiç vermemezlik yapmazlar da)
ımm görüşmeleri alsan, mail ok da telf.nasıl yapıcan :44:
çekleri alsan o daha da karışık :44:
dimmi en mantıklısı bu.. ama pintilik yapabilirler, hiç olmadı yarısını sen karşıla yarısını biz derler..en güzel mademki illaaa bölüştürcekler.... görüşmeyi sen al, kursa göndersinler...maaşa da zam azcıkşartlarını söle canım...kaybedeceğin olmaz, şuan seni çıkartamazlar bile
hem kurs kendin içinde iyi olur :)
çeklere ve varsa geri kalan işede gülşahı versinler
hani almancam iyi ya ona istinaden şeyediyolar ama almanca ve ing ne alakası var ya :26:Canım konuşman gerekiyor onlar için yaprasın demesi kolay.
Söyle benim ing. yok tlf görüşmeleri yapamam kursa gönderin de. Gülşaha da çek işlerini versinler yazışma konuşma sana kalsın.
Aslında değerlendirebilrsen iş hayatın için önemli adımlar, fırsatlar.. Ama iş yükünü hafifletmeleri lazım insan kaynaklarındaki.
diyemiyorum dileğim, sustum sadece.. du bakalım gene gündeme gelsin bu konu napıcam..nigarım zor yaa gülşahta bilmiomuş ing sana kalcak çoğunluk herkes yardım ederde çok saçma kim nie yardım etsin herkes işim bitsin kafam boşalsın iş yükünden derdinde
maaşa zam da yok zaten onu da düzgün zamanda alamadğın çok oluo
ben yapabilcemi düşünmüoum bana güvenmişsiniz saolun ama bu kadar yükümlülük almak istemioum bu şartlarda de.
karışıklık değil canım. zaten insan kaynaklarına geçmem öyle oldu, benim için santrali basit görüyomuşlar daha iyi bir yer düşünüyomuşlar benim için. bu da beni çok mutlu etti.. şimdi de güvenilir birine vermek istiyolar iş, buna da seviniyorum tabi ama okadar işin altından kalkamam :26:nektar senin çalıştıgın firmada ne karışık bir firma imiş.öyle şeymi olur..düzensiz çalışma sistemleri var anlaşılan..zırt zırt departman değiştiriyorsun
para konusunu açamıyorum bol, herşeyi derim de orda ıhhnektarım bence başından konuş herşeyi para konusunuda baştan konuşmazsan öle kalır bak okadar iş yükünün altında kalır gidersin.
sirkencim gözünaydın kurtuldun yani tebrikler cnm..
şaka gibi dimmi.. bende100 lira mıbunlar dalga mı geçiyorlar seninle??? Asla kabul etme ben bilmem yapamam de bulsunlar başkasını
bebişe de sana daselam kızlar :))) karlı bir İzmir sabahından merhaba :))
evimizi yerleştirdik, düzenimizi kurduk artık evimizdeyiz çok şükür. hamileliğim de sorun yok çok şükür. nerdeyse ilk defa bu sabah ciddi bir mide bulantısı yaşadım. onun dışında sigara kokusundan inanılmaz tiksindim o kadar. kimseye sigara içirtmiyorum, içilen alanlardan hızla kaçıyorum.
geçmişe bakamadım ama gördüğüm kadarıyla sirkenin sınavları bitmiş, hayırlı olsun.
nigarım iş konusunda konuş mutlaka ya. öyle yapamıyor falan demesinler diyorsun ama maalesef özel sektörde sana verdikleri ve yapabildiğin her iş sana ekstra stres ve yorgunluk dışında birşey kazandırmıyor. önce biraz pohpohluyorlar sonra en ufak bir hatada tüm yaptıkların silinip gidiyor. maddi anlamda da dişe dokunur, yaşayacağın strese değecek bir getirisi olmayacak. bence bırak biraz yapamıyor desinler.
ay ben hiç o bölüme bakmıyorum, insanın aklını bulandırıyor o konular ama merak ettim bi bakim :101:Yarenaycım sevindim herşeyin yolunda gitmesine sabah haberler de İzmir'i gösterdiler karlı diye. Aklıma sen geldin.
..
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...i-alt-ust-ettine-yapmaliyim.html#post23335402 kızlar şu konuyu okurmusunuz yerinde olmayı istemezdim
selam kızlar :))) karlı bir İzmir sabahından merhaba :))
evimizi yerleştirdik, düzenimizi kurduk artık evimizdeyiz çok şükür. hamileliğim de sorun yok çok şükür. nerdeyse ilk defa bu sabah ciddi bir mide bulantısı yaşadım. onun dışında sigara kokusundan inanılmaz tiksindim o kadar. kimseye sigara içirtmiyorum, içilen alanlardan hızla kaçıyorum.
geçmişe bakamadım ama gördüğüm kadarıyla sirkenin sınavları bitmiş, hayırlı olsun.
nigarım iş konusunda konuş mutlaka ya. öyle yapamıyor falan demesinler diyorsun ama maalesef özel sektörde sana verdikleri ve yapabildiğin her iş sana ekstra stres ve yorgunluk dışında birşey kazandırmıyor. önce biraz pohpohluyorlar sonra en ufak bir hatada tüm yaptıkların silinip gidiyor. maddi anlamda da dişe dokunur, yaşayacağın strese değecek bir getirisi olmayacak. bence bırak biraz yapamıyor desinler.
selam kızlar :))) karlı bir İzmir sabahından merhaba :))
hoşgeldin canım. yeni evin hayırlı olsun. çok sevindim yerleşmenize. eşinde işe başlamış süper valla. Bundan sonra herşeyin böyle güzel olumlu gider inşallah
yarenim hg
netim gidip gelio geç oldu biraz yazmam ama
haberlerini aldığıma sevindim eşinin işine çok çok sevindim bence en önemlisiydi.
bebiş içinde araştırmaya başlamışsın umarım ii bi yer bulursun kontroller için
baban sigarayı bıraktı mı?
ve eşinin ailesinin tarafıyla durumlar nası?
senin gibi peş peşe sordum
babam sigarayı bırakmamış canım maalesef (( bırakmaya da pek niyetleri yok. eşimin tarafıyla da iyiyiz çok şükür. annemlerin yakınında ev tutunca biraz sesler yükseldi ama gerek eşim gerek ben, kısmayı başardık sesleri. babası da önce biraz gönül koymuştu, istediğim gibi gidip gelemicem uzak diye ama sonra eşimle konuşup özür dilemiş. siz nerde huzurluysanız mutluysanız orda olun, biz yaşlandık diye biraz mızmız olduk falan demiş. kayınvalidem bebişi de duyunca çok sevindi, kızım, tatlım falan diyor. evden çıkarken üstüme ceket yetiştiriyo bütün kardeşleri şokta, annesinin bana olan davranışlarından, hiç bir gelinine yapmamıştır bunları diyolar
benim işim de olsaydı sevinecektim ama bu saatten sonra hiç almazlar zaten. eşimin eski çalıştığı yerden aradılar, grafikerleri kaçmış eşin gelir mi diye, eşim de istemedi orayı. ne güzel aynı handa olacaktık, beraber gidip gelecektik. olmaz deyince gidemedim üstüne.
aaa Yaren niye olmaz dedi ki, ne güzel birlikte gidip gelicekmişsiniz evet.. hem doğuma kadar biraz para biriktirirdin bebişe :44:
..
kızlar biz konuştuk, karar şöyle ingilizce kursuna gidiyorum galiba şirket karşılayacak masraflarını.
yani arayışlara giriyorum şimdi, benim bu işten kazanacağım tek şey bu oldu. İyi de oldu galiba, benim için bir artı olucak.
Enkiii sesime gel, kuzum senin ing kursunun ücreti neydi? Benim çok da pahalı olmayan bieş bulmam lazım tabi, hafta sonları gideceğim..
aaa Yaren niye olmaz dedi ki, ne güzel birlikte gidip gelicekmişsiniz evet.. hem doğuma kadar biraz para biriktirirdin bebişe :44:
..
kızlar biz konuştuk, karar şöyle ingilizce kursuna gidiyorum galiba şirket karşılayacak masraflarını.
yani arayışlara giriyorum şimdi, benim bu işten kazanacağım tek şey bu oldu. İyi de oldu galiba, benim için bir artı olucak.
Enkiii sesime gel, kuzum senin ing kursunun ücreti neydi? Benim çok da pahalı olmayan bieş bulmam lazım tabi, hafta sonları gideceğim..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?