yani toplam kaça geliyo canım :26: ve nerde bu kurs?geldim canım bir sürü şey yazdım ama zaman koymuşlar heralde bakıyorum çıkmışım forumdan
benimki biraz pahalıydı canım 750tl kur başı ama şuan çok fazla kurs var rekabet çok fazla daha uygunlarını bulabilrsin.sana nereleri yakın bilmiyorum .sadece ingilizce hocalsrda yabancı türk hoca yok 4 bölümden oluşuyo dil bilgisi konuşma yazma dinleme
yani toplam kaça geliyo canım :26: ve nerde bu kurs?
sirkenciğim gözün aydın canım emeklerinin karşılığını almışsın darısı bana ve özgeye işallah
aaa Yaren niye olmaz dedi ki, ne güzel birlikte gidip gelicekmişsiniz evet.. hem doğuma kadar biraz para biriktirirdin bebişe :44:
..
kızlar biz konuştuk, karar şöyle ingilizce kursuna gidiyorum galiba şirket karşılayacak masraflarını.
yani arayışlara giriyorum şimdi, benim bu işten kazanacağım tek şey bu oldu. İyi de oldu galiba, benim için bir artı olucak.
Enkiii sesime gel, kuzum senin ing kursunun ücreti neydi? Benim çok da pahalı olmayan bieş bulmam lazım tabi, hafta sonları gideceğim..
sağol canım darısı size. Şimdiye kadar çok sınava girdim çıktım hiç bir sınav stresi bu yeterlilik sınavına benzemiyormuş. Resmen her türlü sınanmış oldum
ahhh evet sirken yaa, süper anneanneyi alıyım ben 3 aylığınanektar kursa gitmen güzel olur ingilizce cv de bir artı olur daima ama 100 TL hala çok az benceiş yükün arttığı için zaten yorulacaksın bir de hafta sonlarında kurs ne kadar verimli geçer ki? Benim ananeyi sana mı transfer etsek bir süre
yarenay yerleşik hayata geçmişsiniz gözün aydıneşin neden çalışmana karşı çıktı? bebek olunca zaten bi süre çalışamayacaksın artı masraflar çoğalacak şu anda çalışsan bebek hazırlıklarını dilediğin gibi yapabilrdin yada çalışmayacağın zamanlar için para biriktirirdin madem riskli bir gebeliğin yok. ben seninde yerinde olsam konuşur çalışırdım
dilek saçlarından haberim yoktu şimdi bakacam canım deli gibi avm gezmek istiyor
önerebilirsen sevinirim canımşöle bişe yapıyorlar canım ilk denem sınavı yapıyorlar ona göre seviye belirliyolar level 1den level 6ya kadar bende 3-4 arası çıktı ben 3ten başladım level 3-4-5-6 ve toefl aldım 3900 ödedim toefl olduğu için biraz pahalıya geldi benim şube taksimde english time ama farklı yerlerde şubesi var.
netten bakıp birkaçtane daha dil kursu söyleyeyim duyduklarımı
inşallahhhNektarcım hayırlısı olsun. Belki senin için böylesi daha iyi olacaktır.
yeterlilik sınavı ne içindi canım işin içinmi gerekliydi yoksa farklı bişe içinmi
aaa Yaren niye olmaz dedi ki, ne güzel birlikte gidip gelicekmişsiniz evet.. hem doğuma kadar biraz para biriktirirdin bebişe :44:
..
kızlar biz konuştuk, karar şöyle ingilizce kursuna gidiyorum galiba şirket karşılayacak masraflarını.
yani arayışlara giriyorum şimdi, benim bu işten kazanacağım tek şey bu oldu. İyi de oldu galiba, benim için bir artı olucak.
Enkiii sesime gel, kuzum senin ing kursunun ücreti neydi? Benim çok da pahalı olmayan bieş bulmam lazım tabi, hafta sonları gideceğim..
ben doktora yapıyorum canım doktorada ilk aşamada dersler var teze geçebilmek için yeterlilik sınavına giriyorsun şimdiye kadar lisansta, yüksek lisansta ve doktorada gördüğün bütün konulardan sorumlu oldugun bir sınav oluyor; bu sınavdan sonra tez yapmaya başlıyorsun.
beni götürdilek saçlarından haberim yoktu şimdi bakacam canım deli gibi avm gezmek istiyor
dilek çantalarına baktım hepsi de çok cici görünüyorlar bir ara çizmelerini de eklesene
saç rengin de hoş duruyor bence daha önceden koyu muydu?
hayırlısı olsun canım, sen de güzelce dinlenirsin rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin ne güzeldaha önce orda çalıştığı için vardır bildiği birşeyler diye düşünüoyrum canım, o yüzden üstüne gitmedim pek iş konusunda. ben de maddi anlamda iyi olur diye düşünmüştüm ama nasip değilmiş demek ki. biraz da hamile olduğumdan çok gönüllü değil sanırım çalışmama. hep rahat olayım istiyor, kendi üstleniyor evdeki birçok işi. bana sadece çay kahve yapmak kalıyor desem yeridir :)
inşallah kurs ve yeni işler senin için hayırlı olur canım.
teşekkü ederim canım bu hafta sonu belki 1-2 yerle görüşürüm, sonraki hafta da başlarım. inşallah..nekkk justenglish,wall street,dilko,british time buldukça eklerim bunların şubelerine bak yakın olanlarla görüşebilirsin
dilekk saçların çok hoş olmuş cnm boyu falan gaaayet de beğendim
belki de birini alırlar bölüme, bakalım.. gerçi ilanı kaldırdılar ama..hayırlısııı
inşallah canım, kursu bulayım şu tedirginliği atıyım üzerimden rahatarım belki biraz..nekk işler baya karışmış anlaşılan.ama görünen o ki sonuç fena diil, ingilizce çok işine yarayacak cnm çok ii olmuş o kurs işi. zaten de olmalıydı ing.bilmeyen birinin ne işi var tlf.falan cevaplamada kolay işmi zannediolar.almancan da var senin, ing.öğrenmen kolay olur hemmaaş işini de hallettin mi tam süper olcekk
inşallah canım, kursu bulayım şu tedirginliği atıyım üzerimden rahatarım belki biraz..
evdemisin sen
hayırlısı olsun canım, sen de güzelce dinlenirsin rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin ne güzel
teşekkü ederim canım bu hafta sonu belki 1-2 yerle görüşürüm, sonraki hafta da başlarım. inşallah..
belki de birini alırlar bölüme, bakalım.. gerçi ilanı kaldırdılar ama..hayırlısııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?