2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yani toplam kaça geliyo canım :26: ve nerde bu kurs?

nektar kursa gitmen güzel olur ingilizce cv de bir artı olur daima ama 100 TL hala çok az bence iş yükün arttığı için zaten yorulacaksın bir de hafta sonlarında kurs ne kadar verimli geçer ki? Benim ananeyi sana mı transfer etsek bir süre

yarenay yerleşik hayata geçmişsiniz gözün aydın eşin neden çalışmana karşı çıktı? bebek olunca zaten bi süre çalışamayacaksın artı masraflar çoğalacak şu anda çalışsan bebek hazırlıklarını dilediğin gibi yapabilrdin yada çalışmayacağın zamanlar için para biriktirirdin madem riskli bir gebeliğin yok. ben seninde yerinde olsam konuşur çalışırdım

dilek saçlarından haberim yoktu şimdi bakacam canım deli gibi avm gezmek istiyor

yani toplam kaça geliyo canım :26: ve nerde bu kurs?

şöle bişe yapıyorlar canım ilk denem sınavı yapıyorlar ona göre seviye belirliyolar level 1den level 6ya kadar bende 3-4 arası çıktı ben 3ten başladım level 3-4-5-6 ve toefl aldım 3900 ödedim toefl olduğu için biraz pahalıya geldi benim şube taksimde english time ama farklı yerlerde şubesi var.

netten bakıp birkaçtane daha dil kursu söyleyeyim duyduklarımı

sirkenciğim gözün aydın canım emeklerinin karşılığını almışsın darısı bana ve özgeye işallah

sağol canım darısı size. Şimdiye kadar çok sınava girdim çıktım hiç bir sınav stresi bu yeterlilik sınavına benzemiyormuş. Resmen her türlü sınanmış oldum

yarenay hoşgeldin canım güle güle oturun evinizde.fazla yorulmadan taşınma işinin bitişine sevindim çok zor taşınmak .hastane araştırmaya başlamanda iyi olmuş iyi bir doktor bulman çok önemli.

Nektarcım hayırlısı olsun. Belki senin için böylesi daha iyi olacaktır.

dilek çantalarına baktım hepsi de çok cici görünüyorlar bir ara çizmelerini de eklesene

saç rengin de hoş duruyor bence daha önceden koyu muydu?

ahhh evet sirken yaa, süper anneanneyi alıyım ben 3 aylığına
artık ev işi, yemek felan olaylarını 3 ay çok önemsemiycem, annemlerde yerim olmadı bilmiyorum
maaş olayını daha sonra yine gündeme getiririm canım..

önerebilirsen sevinirim canım

Nektarcım hayırlısı olsun. Belki senin için böylesi daha iyi olacaktır.
inşallahhh

Son düzenleme:
yeterlilik sınavı ne içindi canım işin içinmi gerekliydi yoksa farklı bişe içinmi

ben doktora yapıyorum canım doktorada ilk aşamada dersler var teze geçebilmek için yeterlilik sınavına giriyorsun şimdiye kadar lisansta, yüksek lisansta ve doktorada gördüğün bütün konulardan sorumlu oldugun bir sınav oluyor; bu sınavdan sonra tez yapmaya başlıyorsun.

daha önce orda çalıştığı için vardır bildiği birşeyler diye düşünüoyrum canım, o yüzden üstüne gitmedim pek iş konusunda. ben de maddi anlamda iyi olur diye düşünmüştüm ama nasip değilmiş demek ki. biraz da hamile olduğumdan çok gönüllü değil sanırım çalışmama. hep rahat olayım istiyor, kendi üstleniyor evdeki birçok işi. bana sadece çay kahve yapmak kalıyor desem yeridir :)

inşallah kurs ve yeni işler senin için hayırlı olur canım.

nekkk justenglish,wall street,dilko,british time buldukça eklerim bunların şubelerine bak yakın olanlarla görüşebilirsin

Son düzenleme:

sen artık tezine başlayabileceksin yani maşallah diyorum o kadar çok ders vardırki strese girmen normalmiş

dilek saçlarından haberim yoktu şimdi bakacam canım deli gibi avm gezmek istiyor
beni götür
dilek çantalarına baktım hepsi de çok cici görünüyorlar bir ara çizmelerini de eklesene

saç rengin de hoş duruyor bence daha önceden koyu muydu?

yok canım uzun zamandır bu renk 3 yıl önce falan koyuydu geçen kendim dip boya yapmıştım ve kestirdimde o yüzden ekledim.
ayakkabı ve çizmelerimi eklemiştim sen kaçırdın o kısmı sanırım

hayırlısı olsun canım, sen de güzelce dinlenirsin rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin ne güzel

nekkk justenglish,wall street,dilko,british time buldukça eklerim bunların şubelerine bak yakın olanlarla görüşebilirsin
teşekkü ederim canım bu hafta sonu belki 1-2 yerle görüşürüm, sonraki hafta da başlarım. inşallah..
belki de birini alırlar bölüme, bakalım.. gerçi ilanı kaldırdılar ama.. hayırlısııı

üf 2 saattir sayfa açık bi türlü ne yazabilrdim ne okuyabildim.

şimdi hepsini okudumtopluca aklımda kalanları yazayım

sirkenn çok sevindim cnm sınavı geçmene, demek doktora tezi için böle sınava mı gidiliomuş hiç bilmiodum,ben de seneye yapmayı düşünüom yandık desene :18:

yarenn hoşgeldin cnm aramıza,artık evde de olacağına göre daha sık girersin. iş olayına da canını sıkma, bence de durumun elveriosa çalışsan ii olurdu ama dediğine göre belki de eşinin bi bildiği vardır. sen deona mis gibi yemeklerböreklerhazırlarsın artık evde, aman haa vazgeçtim hazırlama, o yerken sen de yicen, kilo alırsın ok bu sefer

dilekk saçların çok hoş olmuş cnm boyu falan gaaayet de beğendim

nekk işler baya karışmış anlaşılan.ama görünen o ki sonuç fena diil, ingilizce çok işine yarayacak cnm çok ii olmuş o kurs işi. zaten de olmalıydı ing.bilmeyen birinin ne işi var tlf.falan cevaplamada kolay işmi zannediolar.almancan da var senin, ing.öğrenmen kolay olur hem maaş işini de hallettin mi tam süper olcekk

dilekk saçların çok hoş olmuş cnm boyu falan gaaayet de beğendim

saol canım kısaldı ama umarım kendini toparlar umuduyla takılmamaya çalışıoum işte.

belki de birini alırlar bölüme, bakalım.. gerçi ilanı kaldırdılar ama.. hayırlısııı

canım zaten söylenmesi gereken bu hakkında hayırlısı neyse o olsun kuzum.

inşallah canım, kursu bulayım şu tedirginliği atıyım üzerimden rahatarım belki biraz..
evdemisin sen

formda ingilizce kursu diye bir başlıkta var ordanda bakabilirsin istersen canım.ilanı kaldırdıysalar kimseyi almazlar canım güvenilir bir lazım o bölüme hesap kitap işi var çünkü öğrenmende kolay olur ingilizceyi ama kurs işi çok güzel olur sonra kime çıkabilir senin yoluna çekiliiiiin nigar geliyor çok şanslısın :129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…