yok cnm okuldayım, dersim var o tıp çucuklarına 3 buçukta onu beklliom :) bi taraftan da not grişleriyle falan uğraşıom
hıımm, ilk dersinizi atlattınız dimmi onlarla.. rahatlamışsındır şimdiiyok cnm okuldayım, dersim var o tıp çucuklarına 3 buçukta onu beklliom :) bi taraftan da not grişleriyle falan uğraşıom
formda ingilizce kursu diye bir başlıkta var ordanda bakabilirsin istersen canım.ilanı kaldırdıysalar kimseyi almazlar canım güvenilir bir lazım o bölüme hesap kitap işi var çünkü öğrenmende kolay olur ingilizceyi ama kurs işi çok güzel olur sonra kime çıkabilir senin yoluna çekiliiiiin nigar geliyor çok şanslısın :129:
ay çok üşüyesim geldiii :2:
elfiii sabahtan beri boşboş oturuyorum inanırmısınhiçbi işim yok ....okadar çok sıkılıyorumkiii
Gel yardıma bacım :)
ben ocak ayının banka cüzdanlarını işliyorum sonra şubat ayı alışlara geçicem tabi ondan önce vergi dairesinin istediği evrakları hazırlıcam.
2011 yevmiye ve kebiri yazdırdım bilançoyu bile çıkardım 2011 finish :))
kötünün iyisi :) yapmış oldun işye çıktı aradan :))
geleyim ben faturaları işlerim sen evrakları hazırlarsın .. yakın olsaydık öğle aramda kaçar gelir yardım ederdim sana
demin arkimle konuştum, dişçiye gidicekti noldu diye aradım ....devlete gitmiş, dr uyuşturmadan dişi oymaya başlamış, e haliyle acımış sinirlerine geliyomuş alet canı yanmış.... iğne istemiş arkim dr demiş " Allallah iğne atıcakmışım, oldu ... ne özelliğin var" demişşarkimde "özelim tabii" demiş, "çok özelsen özele gitseydin ozamn " demiş dr
şaka gibidemin arkimle konuştum, dişçiye gidicekti noldu diye aradım ....devlete gitmiş, dr uyuşturmadan dişi oymaya başlamış, e haliyle acımış sinirlerine geliyomuş alet canı yanmış.... iğne istemiş arkim dr demiş " Allallah iğne atıcakmışım, oldu ... ne özelliğin var" demişşarkimde "özelim tabii" demiş, "çok özelsen özele gitseydin ozamn " demiş dr
aa salağa bak. arkadaşın bişey dememişmi sonra? uyuşturmadan olurmu yaa
şaka gibi
kendimi düşünemiyorum o an
Arkadaşın bişe dememişmi zuzuSenin ne özelliğin var diyo yaa..
Vuracağı iğnenin parası kendinden mi çıkıyormuş. Şikayet etsin dilekçe versin hasta hakları diye bişe var aptal insan.
kızlar hava tam bir facia aralıksız yağıo tipi de var akşama yine halimiz harap :26:
Burada daha çok yağıyor komik bir şey oldu az önce hocam aradı sirken sen hala ofiste misin neden erken çıkmadın çok kar yağıyor orda mahsur kalmayasın diye benim bu kadar kar yağdığından haberim yoktu; servisten arkadaşları aradım servisler normal vaktinde hareket edecekmiş.
burda da sabah kar yağıyodu, yerler tutmuştu tipi vardı.. pencereden bakıncakızlar hava tam bir facia aralıksız yağıo tipi de var akşama yine halimiz harap :26:
zuzuş valla arkadaşının yerinde olsaydım vurur kafasına çıkardım adamın ne gerizekalıymış öle..
kendimi düşünmüoum da ev 10 dk yürüyerek gitcem.
ama eşim uzakta ve onların orası daha feci oluo
kar lastiklerini de çıkarttırmış ben ona bekle dedim kar daha gitmio dedim ama nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?