2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sizlere bol sohbetler benim çok işim var eşimin pccine virüs bulaştı hiçbişe açmıyor kardeşiminkide kablolu ve yavaş .şimdi hard diskle eşimin pccini karşılaştırıyorum bilgileri diske alıp resetlenmesi lazım eşiimn çok işi varmış zamanım yok dedi evdede bana lazım oluyor halledeyim şunları

ay çok üşüyesim geldiii :2:

elfiii sabahtan beri boşboş oturuyorum inanırmısın hiçbi işim yok ....okadar çok sıkılıyorumkiii

yok cnm okuldayım, dersim var o tıp çucuklarına 3 buçukta onu beklliom :) bi taraftan da not grişleriyle falan uğraşıom
hıımm, ilk dersinizi atlattınız dimmi onlarla.. rahatlamışsındır şimdii

evet dil şeysim genişleyecek gerçekten iyi olucak benim için.. inş ayarlarım şu kurs işini, engel çıkmaz

ay çok üşüyesim geldiii :2:

elfiii sabahtan beri boşboş oturuyorum inanırmısın hiçbi işim yok ....okadar çok sıkılıyorumkiii

Gel yardıma bacım :)

ben ocak ayının banka cüzdanlarını işliyorum sonra şubat ayı alışlara geçicem tabi ondan önce vergi dairesinin istediği evrakları hazırlıcam.

2011 yevmiye ve kebiri yazdırdım bilançoyu bile çıkardım 2011 finish :))

kötünün iyisi :) yapmış oldun işye çıktı aradan :))

geleyim ben faturaları işlerim sen evrakları hazırlarsın .. yakın olsaydık öğle aramda kaçar gelir yardım ederdim sana

demin arkimle konuştum, dişçiye gidicekti noldu diye aradım ....devlete gitmiş, dr uyuşturmadan dişi oymaya başlamış, e haliyle acımış sinirlerine geliyomuş alet canı yanmış.... iğne istemiş arkim dr demiş " Allallah iğne atıcakmışım, oldu ... ne özelliğin var" demişş arkimde "özelim tabii" demiş, "çok özelsen özele gitseydin ozamn " demiş dr

aa salağa bak. arkadaşın bişey dememişmi sonra? uyuşturmadan olurmu yaa

şaka gibi
kendimi düşünemiyorum o an

Arkadaşın bişe dememişmi zuzu Senin ne özelliğin var diyo yaa..
Vuracağı iğnenin parası kendinden mi çıkıyormuş. Şikayet etsin dilekçe versin hasta hakları diye bişe var aptal insan.

aa salağa bak. arkadaşın bişey dememişmi sonra? uyuşturmadan olurmu yaa

itmiş elini söylenmiş almış ceketini çıkmış.... birazda ağlamaklı oldu heralde sinirlenince ve dişi ağrıyınca .... eşide öle görünce odaya girmiş o da sölenmiş dr a..sonra b.hekime çıkmışlar şikayete ...

şaka gibi
kendimi düşünemiyorum o an

evet şaka gibi..

önce şok oldum sonra gülme krizine girdim :)) halende giriyom..arkilerimin dr vukuatı var daha önce de...hamişkende kontrole gitmişlerdi başka bi dra ..ozamnda dr eşini almamış odaya ...eşide ben kocasıyım niye giremiyomuşum diye arıza çıkartıp , başhekime çıkmışlardı gene :)) başka bi hastanede

akşam eşime diyimde uğrayalım onlara acık gırgır yapayım :) her hastanede bi vukuat :)

Son düzenleme:
Arkadaşın bişe dememişmi zuzu Senin ne özelliğin var diyo yaa..
Vuracağı iğnenin parası kendinden mi çıkıyormuş. Şikayet etsin dilekçe versin hasta hakları diye bişe var aptal insan.

salak işte yaa, bende öle dedim ,cebindenmi veriyo iğnenin parasını

hepsini geçtim üsluba bak,terbiyesiz kadın

tam konuşamadık, ne demiş b.hekim (şikayete gitmişler) akşama uğrarız eşimle

kızlar hava tam bir facia aralıksız yağıo tipi de var akşama yine halimiz harap :26:

kızlar hava tam bir facia aralıksız yağıo tipi de var akşama yine halimiz harap :26:

Burada daha çok yağıyor komik bir şey oldu az önce hocam aradı sirken sen hala ofiste misin neden erken çıkmadın çok kar yağıyor orda mahsur kalmayasın diye benim bu kadar kar yağdığından haberim yoktu; servisten arkadaşları aradım servisler normal vaktinde hareket edecekmiş.

kendimi düşünmüoum da ev 10 dk yürüyerek gitcem.
ama eşim uzakta ve onların orası daha feci oluo
kar lastiklerini de çıkarttırmış ben ona bekle dedim kar daha gitmio dedim ama nerdee

burda da sabah kar yağıyodu, yerler tutmuştu tipi vardı.. pencereden bakınca oldum..
ama şimdi bakıyosun dışarı hava sakin yumuşak, tüm kar erimiş.. yine oluyorum..
İstanbulun havası böyle işte

nektarım sevindim ingilizce olayına valla gerçekten bir artı senin için..

zuzuş valla arkadaşının yerinde olsaydım vurur kafasına çıkardım adamın ne gerizekalıymış öle..

kendimi düşünmüoum da ev 10 dk yürüyerek gitcem.
ama eşim uzakta ve onların orası daha feci oluo
kar lastiklerini de çıkarttırmış ben ona bekle dedim kar daha gitmio dedim ama nerdee

iyi ama çok erken davranmış eşin kar lastiklerini çıkarttırmakta neden erken çıkarttı ki acaba? Benim bildiğim kış lastikleri kasım gibi takılır nisana kadar kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…