2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

adamın değil kadının..bayan dr :))

Bayan dişçi kadınlar öyle oluyor. bi kere bende devlete gittim diş taşı temizliği yapacaktı ağzımı açtım ama burundan nefes alamıyorum ben. ağzım açık oluncada nefes alamadım bi kaç kere kapattım ağzımı bi kızdı bana. hay allahım bana sabır ver diyor kadın. zaten kan dolmuş ağzım deli oldum bişeyde diyemedim keşkede deseymişim..

niye böyleler yaa

öfleyip pöfleyip sabır dilicekse bıraksın o mesleği....bende hayatımda birkere dişçiye gittim, bayandı.... dişimin içine etti yanii terslenme falan yoktu öle bişey ama, röntgen çekmeden etin altında diş var dedi çıkamıyo (en arkada diş etim ,ucu kalkmış kesik gibi çok acıyodu arasına bişey girince), uyuşturduktan sonrada kesti diş etimi, bu seferde diş yok dedi dikti bidaha bişeyler yaptı tuhaf tuhaf anlamadım bende, ağrıdığıyla kaldı :44:

adamın değil kadının..bayan dr :))

bence erkek dişçiler daha ii..

off sıkıldm bi sürü işim var yapasım yok uyumak istiyorum uykum varkızımın yanında olmak istiyorum keşke imkanım olsa ve çalışmasam onun yanında olsam okadar özlüyorumki(

malesef boll

bende böle olucam,şimdiden üzülüyorum, bide yaşarken nasıl olurum hiç bilmiyom

yine senin kaynanan var bende bakıcak kimsede yok valla

hakkaten ne yapmayı düşünüyosun

allahım yokluğunu göstermesin yine çok şükür halimize ama zor bişe gerçekten yaa..

amin

Çok canım sıkılıyor.. İçim daralıyor..

bebeiim niye sıkıldın, sıkılma bak gün bitiyo...öle karartma içini ...kocana gitcen az kaldı bakk

neysem ben çıkarım yavaştan,iyi akşamlar

bebeiim niye sıkıldın, sıkılma bak gün bitiyo...öle karartma içini ...kocana gitcen az kaldı bakk

neysem ben çıkarım yavaştan,iyi akşamlar
Bilmiyorum içim dolmuş böyle sanki.. canım sıkkın... Ağlayasım var.. Hiçbişi yapmak istemiyorum. Eşim çok ilgileniyor güldürmeye çalışıyor ama bu işyerinde mutlu değilim sanırım çalışmak istemiyorum.

evt neyseki annemde kaynanamda bakıyo şimdilik sen ne yapacaksın cnm?

hakkaten ne yapmayı düşünüyosun

Taşınınca annemlere çok uzak kalıcaz gerçi böylede otobüsle yarım saatlik yol var sabah bırakıp akşam alamam. kaynanam işten çıksam bile bakamam diyor. kimse bana güvenip çocuk yapmasın dedim ben diyor. annemde iyice saçmalıyo haftaiçi ona verecekmişim haftasonu alacakmışım olduuu dedim onada..

site içinde bi bakıcı var facebookta grubumuz vardı sitedekiler ile görüşüyoruz dışardan bi insana ne kadar güvenilir onuda bilmiyorum

Kaynananın yaptığı çok ayıp işten çıksam bile bakamam bana güvenip yapmasaydın ne demek.. Sevmeye gelince severler..

insan bazen daralıo yaa bunalıo sebepsiz yere eve gidince eşinle güzelce vakit geçirmeye çalış

tek çare bakıcı gibi görünüyo canım.
Peki bu tarafa taşınınca iş olayın ne olacak?
Her gün bağcılara gidip gelmen çook zor, eşinin işi de uzak kalıyor değil mi?
Iş değiştirmek zaten ayrı bi sıkıntı..

Son düzenleme:
yine senin kaynanan var bende bakıcak kimsede yok valla

ayy zor yaa annen sizde gelip kalmazmı okadar zor oluyki sabah bırak akşam al ben çok zorlanıyorum ama napalım..

kaynananın dediği ne kadar insafsızlık yaa
evde de olsam bakmam
eşin duymuo mu peki bişi demio mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…