- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
adamın değil kadının..bayan dr :))
Bayan dişçi kadınlar öyle oluyor. bi kere bende devlete gittim diş taşı temizliği yapacaktı ağzımı açtım ama burundan nefes alamıyorum ben. ağzım açık oluncada nefes alamadım bi kaç kere kapattım ağzımı bi kızdı bana. hay allahım bana sabır ver diyor kadın. zaten kan dolmuş ağzım deli oldum bişeyde diyemedim keşkede deseymişim..
adamın değil kadının..bayan dr :))
iyi ama çok erken davranmış eşin kar lastiklerini çıkarttırmakta neden erken çıkarttı ki acaba? Benim bildiğim kış lastikleri kasım gibi takılır nisana kadar kullanılır.
malesef boll
bende böle olucam,şimdiden üzülüyorum, bide yaşarken nasıl olurum hiç bilmiyom
malesef boll
bende böle olucam,şimdiden üzülüyorum, bide yaşarken nasıl olurum hiç bilmiyom
yine senin kaynanan var bende bakıcak kimsede yok valla
allahım yokluğunu göstermesin yine çok şükür halimize ama zor bişe gerçekten yaa..
Çok canım sıkılıyor.. İçim daralıyor..
Bilmiyorum içim dolmuş böyle sanki.. canım sıkkın... Ağlayasım var.. Hiçbişi yapmak istemiyorum. Eşim çok ilgileniyor güldürmeye çalışıyor ama bu işyerinde mutlu değilim sanırım çalışmak istemiyorum.bebeiim niye sıkıldın, sıkılma bak gün bitiyo...öle karartma içini ...kocana gitcen az kaldı bakk
neysem ben çıkarım yavaştan,iyi akşamlar
evt neyseki annemde kaynanamda bakıyo şimdilik sen ne yapacaksın cnm?
hakkaten ne yapmayı düşünüyosun
AYNI BENBilmiyorum içim dolmuş böyle sanki.. canım sıkkın... Ağlayasım var.. Hiçbişi yapmak istemiyorum. Eşim çok ilgileniyor güldürmeye çalışıyor ama bu işyerinde mutlu değilim sanırım çalışmak istemiyorum.
Taşınınca annemlere çok uzak kalıcaz gerçi böylede otobüsle yarım saatlik yol var sabah bırakıp akşam alamam. kaynanam işten çıksam bile bakamam diyor. kimse bana güvenip çocuk yapmasın dedim ben diyor. annemde iyice saçmalıyo haftaiçi ona verecekmişim haftasonu alacakmışım olduuu dedim onada..
site içinde bi bakıcı var facebookta grubumuz vardı sitedekiler ile görüşüyoruz dışardan bi insana ne kadar güvenilir onuda bilmiyorum
Bilmiyorum içim dolmuş böyle sanki.. canım sıkkın... Ağlayasım var.. Hiçbişi yapmak istemiyorum. Eşim çok ilgileniyor güldürmeye çalışıyor ama bu işyerinde mutlu değilim sanırım çalışmak istemiyorum.
tek çare bakıcı gibi görünüyo canım.taşınınca annemlere çok uzak kalıcaz gerçi böylede otobüsle yarım saatlik yol var sabah bırakıp akşam alamam. Kaynanam işten çıksam bile bakamam diyor. Kimse bana güvenip çocuk yapmasın dedim ben diyor. Annemde iyice saçmalıyo haftaiçi ona verecekmişim haftasonu alacakmışım olduuu dedim onada..
Site içinde bi bakıcı var facebookta grubumuz vardı sitedekiler ile görüşüyoruz dışardan bi insana ne kadar güvenilir onuda bilmiyorum
insan bazen daralıo yaa bunalıo sebepsiz yere eve gidince eşinle güzelce vakit geçirmeye çalış
Taşınınca annemlere çok uzak kalıcaz gerçi böylede otobüsle yarım saatlik yol var sabah bırakıp akşam alamam. kaynanam işten çıksam bile bakamam diyor. kimse bana güvenip çocuk yapmasın dedim ben diyor. annemde iyice saçmalıyo haftaiçi ona verecekmişim haftasonu alacakmışım olduuu dedim onada..
site içinde bi bakıcı var facebookta grubumuz vardı sitedekiler ile görüşüyoruz dışardan bi insana ne kadar güvenilir onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?