2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kaynananın yaptığı çok ayıp işten çıksam bile bakamam bana güvenip yapmasaydın ne demek.. Sevmeye gelince severler..

cins bi kadın o.. hala çözemedim gitti..

evet tek çare bakıcı. bu işyerinden hiç memnun değilim en azından yenibosna taraflarından bi iş bakıcam 7 de çıkıyorum kaçta evde olurum kim bilir. burası olmaz yani. iş değiştirmek sıkıntı ama hergün burda sıkıntı yaşıyorum zaten. belki daha iyi bi kapı açar allah..

ayy zor yaa annen sizde gelip kalmazmı okadar zor oluyki sabah bırak akşam al ben çok zorlanıyorum ama napalım..

canım biz 6 kardeşiz ve en büyükleri benim. çocukların derdi çok yurttan eve gelenler her 2 haftada bir bi oda dolusu kıyafet getiriyorlar annem yıkıyor küçük kardeşim var okula gidiyor. babam var erkek kardeşim çalışıyor zor yani o ihtimal.

kaynananın dediği ne kadar insafsızlık yaa
evde de olsam bakmam
eşin duymuo mu peki bişi demio mu?

duyuyor o da annesinin huyunu biliyor bazen takılıyor tamam çalışma artık diye. çalışmazsam anında malatyaya giderim diyor. nerdeeee

hayatta bırakmaz o çocuklarını.

Allah herşeyin hayırlısını verir inşallah canım, meleğin kısmetiyle gelir
hiiiç bunları düşünüp sıkıntı yapma kendine, bebeğine de kendine de zarar.
sonuçta düşünsen de, düşünmesen de herşey olacağına varır.
iyi düşün

işte bende düşünmüyorum hiç ama tabi aklıma gelmiyorda değil. bende hep diyorum herşey olacağına varır. ama inanıyorum bebeğim kısmetiyle gelecek.

Kaçıyorum, evden girerim
yemek de yapmiycam bu akşam
güveçte sucuk yaparım, 5 dk
iyi akşamlar

işte bende düşünmüyorum hiç ama tabi aklıma gelmiyorda değil. bende hep diyorum herşey olacağına varır. ama inanıyorum bebeğim kısmetiyle gelecek.

İnşallah canım daha o zamana çook var bakarsın daha iyi bir yer çıkar zaten son ayda ve doğumdan sonra iznin oluyor ya iş araştırmaya da zamanın olur... Hayırlısı olsun...

O da bir yere kadar evde mutluyuz ama işe gelince herşey aynı o da yetmiyor yani.. sanki boğazıma kadar bişeyler çıkmış nefes alamıyorum..
sen o işten iyice sıkıldın dimi
isteksiz gidiosun

Allah sizi kahretmesin hemen isyana bağlamışlar içelim die bende geldim ama sizi yalnız bırakmayım

ayy ben mani olmayın sakın
nolur git benim için aklındakinden vazgeçme deseydin

Annem ölürse kız kardeşimi istanbula alırım birlikte ev tutarız ayrılırım sizden dedi. annesi vefat etti hiç bu konu açılmadı. zaten kız kardeşide gelmez. 2 haftalığına bize gelmişti sürekli kıza sataşıp durdu her işini yaptırdı.

elficim ozman normal 4 ay iznini kullanırsan çıkmayıda düşünüyosan sonra çıkarsın 1-2 ay idare edebilirseniz bebişine biraz daha bakıp sonra başka işe girersin sende..
benim koca yine gitti perşembeye kadar annemdeyim bende..

bende burdakilere işi bırakıcam demedim işe dönücem dedim. ama şartları beğenmediğim için başka iş bakacağımı sadece mali müşavire söyledim o da dediki ama bizide mağdur etmemek için 1 ay gel en azından. işi öğret sonra çıkarsın. normal süresi 15 gün. ben 1 ay kadar gelirim iznim bitince sonra burda olmuyor derim o sırada anneannem gelir bizde kalır. bi şekilde bakılır

ayy evet ozamanda anlatmıştık kadının burnundan getirmişti
kendi kardeşine öyle yapan geline neler yapar takılmamak lazım yani

ayy evet ozamanda anlatmıştık kadının burnundan getirmişti
kendi kardeşine öyle yapan geline neler yapar takılmamak lazım yani

valla bana öyle bağıramaz izin vermem :)))) zaten eşime yeterince bağırıyor sinir oluyorum. Kadına ne sorsa ters ve bağırarak cevap veriyor.

Günaydınn

Sirken, kolay gelsin sana çok yorma kendini :)

Migrenle uyanmak nasıl berbat bişi yaa bişiler yiyip ağrı kesici içsem iyi olucak yoksa bugün kabus olucak bana.

günaydın kızlar

Kolay gelsin sirken.

Nektarcım geçmiş olsun gece geçmi yattın sabah sabah neden ağrı olduki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…