Kaynananın yaptığı çok ayıp işten çıksam bile bakamam bana güvenip yapmasaydın ne demek.. Sevmeye gelince severler..
tek çare bakıcı gibi görünüyo canım.
Peki bu tarafa taşınınca iş olayın ne olacak?
Her gün bağcılara gidip gelmen çook zor, eşinin işi de uzak kalıyor değil mi?
Iş değiştirmek zaten ayrı bi sıkıntı..
ayy zor yaa annen sizde gelip kalmazmı okadar zor oluyki sabah bırak akşam al ben çok zorlanıyorum ama napalım..
kaynananın dediği ne kadar insafsızlık yaa
evde de olsam bakmam
eşin duymuo mu peki bişi demio mu?
Allah herşeyin hayırlısını verir inşallah canım, meleğin kısmetiyle gelircins bi kadın o.. hala çözemedim gitti..
evet tek çare bakıcı. bu işyerinden hiç memnun değilim en azından yenibosna taraflarından bi iş bakıcam 7 de çıkıyorum kaçta evde olurum kim bilir. burası olmaz yani. iş değiştirmek sıkıntı ama hergün burda sıkıntı yaşıyorum zaten. belki daha iyi bi kapı açar allah..
Allah herşeyin hayırlısını verir inşallah canım, meleğin kısmetiyle gelir
hiiiç bunları düşünüp sıkıntı yapma kendine, bebeğine de kendine de zarar.
sonuçta düşünsen de, düşünmesen de herşey olacağına varır.
iyi düşün
işte bende düşünmüyorum hiç ama tabi aklıma gelmiyorda değil. bende hep diyorum herşey olacağına varır. ama inanıyorum bebeğim kısmetiyle gelecek.
İnşallah canım daha o zamana çook var bakarsın daha iyi bir yer çıkar zaten son ayda ve doğumdan sonra iznin oluyor ya iş araştırmaya da zamanın olur... Hayırlısı olsun...
sen o işten iyice sıkıldın dimiO da bir yere kadar evde mutluyuz ama işe gelince herşey aynı o da yetmiyor yani.. sanki boğazıma kadar bişeyler çıkmış nefes alamıyorum..
AYNI BEN
içelim kuzu
anında malatyaya giderim diyor. nerdeeee
hayatta bırakmaz o çocuklarını.
ayy ben mani olmayın sakın
nolur git benim için aklındakinden vazgeçme deseydin
elficim ozman normal 4 ay iznini kullanırsan çıkmayıda düşünüyosan sonra çıkarsın 1-2 ay idare edebilirseniz bebişine biraz daha bakıp sonra başka işe girersin sende..
benim koca yine gitti perşembeye kadar annemdeyim bende..
Annem ölürse kız kardeşimi istanbula alırım birlikte ev tutarız ayrılırım sizden dedi. annesi vefat etti hiç bu konu açılmadı. zaten kız kardeşide gelmez. 2 haftalığına bize gelmişti sürekli kıza sataşıp durdu her işini yaptırdı.
ayy evet ozamanda anlatmıştık kadının burnundan getirmişti
kendi kardeşine öyle yapan geline neler yapar takılmamak lazım yani
Gunaydın kızlar bugün tatilim kendimi temizliğe verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?