2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın herkesee
Dün canım sıkkındı ya eve gittim eşim geldi benden sonra bana iki tane çikolata getirmiş.. Ondan önceki gün de yaş pasta
Ben daha içimdekini anlatmadan ben senin o işyerinde çalışmanı istemiyorum dedi. Saati geç işyerindekilerden de hoşlanmıyor malum konuyu biliyorsunuz zaten.
Kararsızım bilmiyorum kzlar.. şu önümüzdeki ay taşınma işimiz hallolsun bakıcam durumlara olmazsa çıkıp evde ders çalışıcam kpss'ye hazırlanıcam, biraz kardeşimde kalıcam, doktora gidicem...
Bakalım önümüzdeki günler ne getirecek.

günaydın kızlar

Kolay gelsin sirken.

Nektarcım geçmiş olsun gece geçmi yattın sabah sabah neden ağrı olduki.
saol canımm..
00:30 da yattım ama 7:30 da kalktım 7 saat az değil bilgisayar ekranına bakmaktan oluyo galiba ya, hiç dinlenmemiş gibiyim her yerim ağrıyo nasıl yattıysam :105: ağrı kesici içtim, geçer inş.

bu arada günaydın
ankara o kadar karlı ki zor yürüdüm yani
bizim burda gece bi yağmaya başladı nasıl tuttu yine yerler, resmen lapa lapa yağıyodu.
sabah uyandım yollar erimiş bile, güneş açmış.
öğlene kalmaz tüm kar erir

Günaydınn

Sirken, kolay gelsin sana çok yorma kendini :)

Migrenle uyanmak nasıl berbat bişi yaa bişiler yiyip ağrı kesici içsem iyi olucak yoksa bugün kabus olucak bana.

geçmiş olsun cnmn dikkat et kendine.

Tatil mi
yaa bende tatil istioum

bende istiyorummmmmmmmmmm(

cnm nerde çalışıyosun sen?

günaydın bu arada kızlar..

kızlar limango mail atmış tepsimi değiştirceklermiş

süperrr :

...

elfiii ; hayırlısı olsun canım bakıcı konusunda

sirken ; kolay gelsin sana :)

özge ; canım bak eşinde memnun değil... bence çık ordan iş bulana kadar bisüre evde takıl ...

nekk ; geçmiş olsun canım

günaydın buarada bende sabahtan beri öksürüp hapşırıyom ama başka bi sıkıntım yok, inş grip olmadan geçer

Öyle yapıcam zuzum bakalım bi yandan çalışım diyorum bi yandan mutsuzum eşim çık çalışma ben sana bakarım diyor. Bebek yapalım diyor.. Sıkılacağıma eminim çalışırım ama bu sefer şartları her yönden kafama yatan bir yer olmalı bu sürede de ders çalışırım diyorum bakalım mart bitsin neler olacak
Nek geçmiş olsun canım migren çok kötü pc ye fazla bakmamaya çalış dicem ama :26:

dün eşime jelibonlu şekerleme kutusu yaptım

bimde haribo nun paketi var içinde bir sürü minik paketlerde jelibonlar var bide bonibon aldım içine notlara yazdım tülle sardım paket yaptım kocişim çok mutlu oldu

canım sıkıntı yapma kendine, zuzunun da dediği gibi biraz evde kal.. dinlen eşine daha çok zaman ayır sonra başka iş bakarsın.
çok yoruluyosun burda cumartesi de akşama kadar eminim daha iyi bir yer bulacaksın.
doktora niye gitmek istiyosun? :26:

geçmiş olsun cnmn dikkat et kendine.
saol canımm

saol zuzumm geçti bile biraz başım..
sen şifayı kaptın galiba, dikkat et ıhlamur felan iç gün içerisinde.. eve gidince de ayaklarını sıcak tut

müdürüm yok bugün.. ay müdür demim yaa şuna şefim diycem.. müdürümüz finans müdürümüz
öğleden sonra gelecekmiş, iş de bırakmadı bana.. e-kitabımın 50 sayfasını yazdırdım öyle okuyayım, pc ye bakmaktan da olabilir evet.

Son düzenleme:

Dün de yazdım ya canım görmedin herhalde smear testi yaptırıcam (mantar olduğunu düşünüyorum ayrıca), Göz'e gitmek istiyorum sulanıyor batıyor, bel için gidicem çok ağrıyor azıcık iş yapsam bu yüzden.. Bilmiyorum bi yanım çalış diyor kötünün iyisi işte az da olsa kazanıyorum para.. Bir yandan da değermi 3 kuruşa cumartesileri akşama kadar çalışmaya.. İnş canım..
Oh rahatsın öğlene kadar işin de yok.. Evet kağıttan oku daha iyi
Zuzum sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Elfim çok hoş güzel düşünmüşsün

Geçmişe çok bakamamıştım, kaçırmışım evet Özgem.
Benim de göze gitmem lazım, smear testini ben de düşünüyorum..ayrıca benim sol kaburgamın altında bir ağrı var ona taktım bu ara.. kalple ilgili bişe çıkarsa, heh bi bu eksikti derim..
geçmiş olsun hepimize

Canım git bence sende doktora hep ihmal ediyoruz erteliyoruz herşeyin başı sağlık..

Nekim özgem sağolun, nekk ii dedin du ıhlamur söleyim çaycıdan :)

özge bence eşinde istemiyomuş hazır çalışmanı, hiç durma derim..hani diyon ya bi yandan azçok kazanıyom diye ama inan o paraya akşama kadar çalışıp sinir bozmana değmez

Buarada evde net vardı dimmi

Ve ikinizede sölüyorum ihmal etmeyin gidin dr a

Eşimi zorlamak istemiyorum canım tek başına çalışıcak bu sefer ikimiz sıkıntıya girecez bilmiyorum mart bi geçsin belli olur herşey
Evde net var zuzum merak etme bırakmam sizi

Canım git bence sende doktora hep ihmal ediyoruz erteliyoruz herşeyin başı sağlık..
kesinlikle, Allahım sağlık versin de gerisi gelir geçer..

gitcem zuzum

Nerden okunuyo bu ekitap
chitanka diye bi siteden. ama bulgarca kitaplar var sadece, yani çeviriler.
tüm dünya yazarlarının binlerce kitabını açıp okuyabiliyosun indirmeden. aşığım o siteye keşke türkler de yapsa böyle yararlı bi site

londra da bir türk kızının videolarına daldım çok şirin ve bilgili bi kız anlattıkları da çok ii sizede tavsiye ederim aspirinli bal maskesini bi arkadaşım 3 haftadır deniomuş ve çok işe yaradı die dün beni aradı.

:100: Ben okuyamam yani

neysem biraz kk da dolaşayım, yemeğe çıkarım sonra

Keşkee bende çok istiyorum türk e-kitaplar var ama geniş bi şekilde değil aradığımız bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…