saol canımm..günaydın kızlar
Kolay gelsin sirken.
Nektarcım geçmiş olsun gece geçmi yattın sabah sabah neden ağrı olduki.
bizim burda gece bi yağmaya başladı nasıl tuttu yine yerler, resmen lapa lapa yağıyodu.bu arada günaydın
ankara o kadar karlı ki zor yürüdüm yani
Günaydınn
Sirken, kolay gelsin sana çok yorma kendini :)
Migrenle uyanmak nasıl berbat bişi yaabişiler yiyip ağrı kesici içsem iyi olucak yoksa bugün kabus olucak bana.
Tatil mi
yaa bende tatil istioum
Günaydın herkesee
Dün canım sıkkındı ya eve gittim eşim geldi benden sonra bana iki tane çikolata getirmiş.. Ondan önceki gün de yaş pasta
Ben daha içimdekini anlatmadan ben senin o işyerinde çalışmanı istemiyorum dedi. Saati geç işyerindekilerden de hoşlanmıyor malum konuyu biliyorsunuz zaten.
Kararsızım bilmiyorum kzlar.. şu önümüzdeki ay taşınma işimiz hallolsun bakıcam durumlara olmazsa çıkıp evde ders çalışıcam kpss'ye hazırlanıcam, biraz kardeşimde kalıcam, doktora gidicem...
Bakalım önümüzdeki günler ne getirecek.
kızlar limango mail atmış tepsimi değiştirceklermiş
süperrr :
...
elfiii ; hayırlısı olsun canım bakıcı konusunda
sirken ; kolay gelsin sana :)
özge ; canım bak eşinde memnun değil... bence çık ordan iş bulana kadar bisüre evde takıl ...
nekk ; geçmiş olsun canım
günaydın buaradabende sabahtan beri öksürüp hapşırıyom ama başka bi sıkıntım yok, inş grip olmadan geçer
canım sıkıntı yapma kendine, zuzunun da dediği gibi biraz evde kal.. dinlen eşine daha çok zaman ayır sonra başka iş bakarsın.Günaydın herkesee
Dün canım sıkkındı ya eve gittim eşim geldi benden sonra bana iki tane çikolata getirmiş.. Ondan önceki gün de yaş pasta
Ben daha içimdekini anlatmadan ben senin o işyerinde çalışmanı istemiyorum dedi. Saati geç işyerindekilerden de hoşlanmıyor malum konuyu biliyorsunuz zaten.
Kararsızım bilmiyorum kzlar.. şu önümüzdeki ay taşınma işimiz hallolsun bakıcam durumlara olmazsa çıkıp evde ders çalışıcam kpss'ye hazırlanıcam, biraz kardeşimde kalıcam, doktora gidicem...
Bakalım önümüzdeki günler ne getirecek.
saol canımmgeçmiş olsun cnmn dikkat et kendine.
saol zuzummsüperrr :
...
elfiii ; hayırlısı olsun canım bakıcı konusunda
sirken ; kolay gelsin sana :)
özge ; canım bak eşinde memnun değil... bence çık ordan iş bulana kadar bisüre evde takıl ...
nekk ; geçmiş olsun canım
günaydın buaradabende sabahtan beri öksürüp hapşırıyom ama başka bi sıkıntım yok, inş grip olmadan geçer
müdürüm yok bugün.. ay müdür demim yaa şuna şefim diycem.. müdürümüz finans müdürümüzÖyle yapıcam zuzum bakalım bi yandan çalışım diyorum bi yandan mutsuzum eşim çık çalışma ben sana bakarım diyor. Bebek yapalım diyor..Sıkılacağıma eminim çalışırım ama bu sefer şartları her yönden kafama yatan bir yer olmalı bu sürede de ders çalışırım diyorum bakalım mart bitsin neler olacak
Nek geçmiş olsun canım migren çok kötü pc ye fazla bakmamaya çalış dicem ama :26:
canım sıkıntı yapma kendine, zuzunun da dediği gibi biraz evde kal.. dinlen eşine daha çok zaman ayır sonra başka iş bakarsın.
çok yoruluyosun burda cumartesi de akşama kadareminim daha iyi bir yer bulacaksın.
doktora niye gitmek istiyosun? :26:
müdürüm yok bugün.. ay müdür demim yaa şuna şefim diycem.. müdürümüz finans müdürümüz
öğleden sonra gelecekmiş, iş de bırakmadı bana.. e-kitabımın 50 sayfasını yazdırdım öyle okuyayım, pc ye bakmaktan da olabilir evet.
Geçmişe çok bakamamıştım, kaçırmışım evet Özgem.
Benim de göze gitmem lazım, smear testini ben de düşünüyorum..ayrıca benim sol kaburgamın altında bir ağrı var ona taktım bu ara..kalple ilgili bişe çıkarsa, heh bi bu eksikti derim..
geçmiş olsun hepimize
Nekim özgem sağolun, nekk ii dedin du ıhlamur söleyim çaycıdan :)
özge bence eşinde istemiyomuş hazır çalışmanı, hiç durma derim..hani diyon ya bi yandan azçok kazanıyom diye ama inan o paraya akşama kadar çalışıp sinir bozmana değmez
Buarada evde net vardı dimmi
Ve ikinizede sölüyorum ihmal etmeyin gidin dr a
kesinlikle, Allahım sağlık versin de gerisi gelir geçer..Canım git bence sende doktora hep ihmal ediyoruz erteliyoruz herşeyin başı sağlık..
gitcem zuzumNekim özgem sağolun, nekk ii dedin du ıhlamur söleyim çaycıdan :)
özge bence eşinde istemiyomuş hazır çalışmanı, hiç durma derim..hani diyon ya bi yandan azçok kazanıyom diye ama inan o paraya akşama kadar çalışıp sinir bozmana değmez
Buarada evde net vardı dimmi
Ve ikinizede sölüyorum ihmal etmeyin gidin dr a
chitanka diye bi siteden. ama bulgarca kitaplar var sadece, yani çeviriler.Nerden okunuyo bu ekitap
chitanka diye bi siteden. Ama bulgarca kitaplar var sadece, yani çeviriler.
Tüm dünya yazarlarının binlerce kitabını açıp okuyabiliyosun indirmeden. Aşığım o siteyeKeşke türkler de yapsa böyle yararlı bi site
kesinlikle, Allahım sağlık versin de gerisi gelir geçer..
gitcem zuzum
chitanka diye bi siteden. ama bulgarca kitaplar var sadece, yani çeviriler.
tüm dünya yazarlarının binlerce kitabını açıp okuyabiliyosun indirmeden. aşığım o siteyekeşke türkler de yapsa böyle yararlı bi site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?