2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

merhaba kızlar

nekim geçmiş olsun o migren çok fena bişe

zuzum sanada geçmiş olsun şifayı kapmadan önle hemen

sirkenciğim kolay gelsin sana bu stresten sonra temizlik iyi gelir

elficiğim çok güzel bişe yapmışsın ben kendime yapardım heralde eşim tatlıyı sevmez pek ben alıştırdım

özgeciğim hayırlısı olsun senin için taşınırsanız olmadı oralarda şartları iyi bir iş bulursun yada biraz evde dinlenirsin sonra yine çalışmaya başlarsın

Keşkee bende çok istiyorum türk e-kitaplar var ama geniş bi şekilde değil aradığımız bulamıyorum
BURDA BİNLERCE VAR, BELKİ YAPARLAR İNŞALLAH

Küçük mucizeler dükkanını okumak istiyorum çok ilgimi çekiyor bulamadım nette e-kitap ını
Eki Görüntüle 357629
BENİM SİTEMDE DE YOK BU KİTAP, AYNI YAZARIN BAŞKA İKİ KİTABI VAR
BEN DE İSTİYORUM BUNU OKUMAYI :)

ENKİMMM, SAOL TATLIM. GEÇTİ AĞRI KESİCİ VE BİTKİ ÇAYI İYİ GELDİ BANA
SEN NASILSIN CANIM?

KIZLAR ŞU TAMTUR VE TAÇ ALYANSA BAYILDIMMMMMM BEN DE İSTİYORUM BUNLARDANN

Eki Görüntüle 357668

İnş. yaparlar canım..
:)) bi ara A101 e gelmişti 8 küsürdü heralde gidememiştim alıcaktım
Evet çok hoşmuş taç olanı

Enkim sağol canım evet hayırlısı olsun bakalım

Son düzenleme:
“ Allahım!
Önceden yaptıklarımı
sonraya bıraktıklarımı
içimde gizlediklerimi
açığa vurduklarımı
aşırı davranışlarımı ve
benim hakkımda benden daha iyi bildiklerini
ne olur benim için bağışla! ”

bu kitap güzelmiş gelen kuzenim söyledi kendisi türkçe öğretmeniya giderkende bunun 2.kitabını aldı tam 11tane roman aldı
iyi ozaman canım geçtiyse .iyiyim sanım sağol ingilizce çalışmaya çalışıyorum cdden okuma dinleme ama 3 laptoptan 1tanesi bile doğru düzgün çalışmıyor kendiminkini yaptırdım ama sesi yok ses kartında sorun varmış donanımsal eşiminki çalışmıyor kardeşiminkide yavaş bende kitaptan çalışıyorum

amin canım nerden buldun bunu

geldim kızlar dediğniiz gibi temizlik yapmak süper geldi çarşafları yıkattım beyazları yıkattım bir de bornozları yıkatacam eşim de vardı o da yardımcı oldu tüm evi bitirdik bir güzel.Bu arada size hani soruyordum ya buharlı temizleyicileri; araştırmaya başladım acayip bir şeymiş dun gösterdim eşime de mantıklı geldi en kısa zamanda evime çağırıp deneyecem ve alacam

aa niye öyle olmuş laptoplar. formatlamaya ver sen onları :/

:128: Çok hoşş.. Aminnn

amin canım nerden buldun bunu
txt ye kaydetmişim, bir-kaç bişi onlara bakıyodum şimdi..
güzel şeyler var, eklim size de okudukça

selam kızlar. dün biranda annem geldi, sonra da ablamla yeğenim geldi. bizde oturduk biraz kısır yaptık yedik, çay sohbet falan. ablamın eşi geldi annemlere geçtik. akşam yemeğini orda yedik. giremedim nete.

nekimm migren çok kötü ya, Allah sabır versin sana. alyans da çok güzelmiş gerçekten. ama çok takılmaz mı o ya? kullanışlı olur mu ki?

enkim ingilizce çalışmak zor olur kitaptan. bilgisayarda okunuşlarıyla duymak çok işe yarıyor gerçekten. sizin kurs sonunda sınav falan olacak mı?

ben de hazır evdeyken kpss çalışayım istiyorum biraz. ama daha başlayamadım açık söylemek gerekirse pek de içimden gelmiyor. bu taraflarda kurs var mı onu araştırcam, uygunsa fiyatları giderim belki. ancak o zaman çalışırım çünkü.

dilşad'dan haber var mı kızlar?

ben de görmüştüm onların tanıtımını (tv de) şu yataktaki maytları felan öldüren o dimmi? benim de ilgimi çekiyo

aa niye öyle olmuş laptoplar. formatlamaya ver sen onları :/

txt ye kaydetmişim, bir-kaç bişi onlara bakıyodum şimdi..
güzel şeyler var, eklim size de okudukça

eşiminkine virüs bulaştı format lazım ama bilgilerini alması lazım alamıyor işten yorgun geliyor.
benimkini verdim bugün aldım ama ses gitmiş donanımsal sorun varmış

okudukça ekle bakalım bizde okuyalım

sirkencim ablam h2o mop x5 aldı, eve taşınırken kullandık güzel birşeydi. fırının cam kapağını falan da temizledik gayet hızlı ve güzel temizliyor. tavsiye ederim canım. ablam indirdik diye bir siteden 130 tlye almıştı.

ev oturmaları başladımı yarenim ne güzel ya ailene yakın olman keşke benim annemde yakın olsaydı .
yok zor değil canım kpds (dil sınavı için )kitap aldım konu çalışıp test çözüyorum bilgisayardanda sesli sözlük buldum o güzel bide cd var ama şuan laptoplar çalışmıyo bende kitaptan çalışayım dedim tam lazım oldukları zaman işe yaramıyorlar.
sınav var canım ama her eviyede sınav vardı zaten ortalam 70i tutturursan sınıf geçiyosun en son toefl var oda bilgisayarla olacak o çok zor belki girmem ingilizce dinleyip soru cevaplama okuma yazma ve konuşma

uygun bulabilirsen kursa git canım evde çalışamazsın gelen giden olur sen gezmeye gidersin zorunlu olunca çalışırsın

Son düzenleme:
hoşgeldin yarenimm

alyans kullanışlı gibi değil evet
ama ben alyansımı eve gelir gelemz çıkartıyorum zaten, dışaıda takıyorum tek..dışarıda da takılır gibi..
zengin olursam yaptırıyım bundan

ablanın doğumu yaklaştı dimmi canım.. kaçıncı haftasında?

off ya ne dönüyor başımızda anlamadım ki.

eşimin geri geri digerken görmemiş (arka kasalı araba) bi adama çarpmış yine aynı cam tuz buz olmuş adamda bişey yokmuş ama üstü yırtılmış tamda işyerinin önünde olmuş adamı mağazaya götürmüşler kıyafet almışlar camıda yaptırmış. çok korkmuş eşim morali çok bozuk (

çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış eşine bişe olmamış adamada allahtan .sizde bi sadaka bişe verin okutun

Canım bence siz bişi kesin kan akıtın yada bi mevlüt gibi bişi okutun. Allah korusun eşine bişi olmamış :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…