BURDA BİNLERCE VAR, BELKİ YAPARLAR İNŞALLAHKeşkee bende çok istiyorum türk e-kitaplar var ama geniş bi şekilde değil aradığımız bulamıyorum
BENİM SİTEMDE DE YOK BU KİTAP, AYNI YAZARIN BAŞKA İKİ KİTABI VARKüçük mucizeler dükkanını okumak istiyorum çok ilgimi çekiyor bulamadım nette e-kitap ını
Eki Görüntüle 357629
BURDA BİNLERCE VAR, BELKİ YAPARLAR İNŞALLAH
BENİM SİTEMDE DE YOK BU KİTAP, AYNI YAZARIN BAŞKA İKİ KİTABI VAR
BEN DE İSTİYORUM BUNU OKUMAYI :)
ENKİMMM, SAOL TATLIM. GEÇTİ AĞRI KESİCİ VE BİTKİ ÇAYI İYİ GELDİ BANA
SEN NASILSIN CANIM?
KIZLAR ŞU TAMTUR VE TAÇ ALYANSA BAYILDIMMMMMMBEN DE İSTİYORUM BUNLARDANN
Eki Görüntüle 357668
BURDA BİNLERCE VAR, BELKİ YAPARLAR İNŞALLAH
BENİM SİTEMDE DE YOK BU KİTAP, AYNI YAZARIN BAŞKA İKİ KİTABI VAR
BEN DE İSTİYORUM BUNU OKUMAYI :)
ENKİMMM, SAOL TATLIM. GEÇTİ AĞRI KESİCİ VE BİTKİ ÇAYI İYİ GELDİ BANA
SEN NASILSIN CANIM?
KIZLAR ŞU TAMTUR VE TAÇ ALYANSA BAYILDIMMMMMMBEN DE İSTİYORUM BUNLARDANN
Eki Görüntüle 357668
“ Allahım!
Önceden yaptıklarımı
sonraya bıraktıklarımı
içimde gizlediklerimi
açığa vurduklarımı
aşırı davranışlarımı ve
benim hakkımda benden daha iyi bildiklerini
ne olur benim için bağışla! ”
“ Allahım!
Önceden yaptıklarımı
sonraya bıraktıklarımı
içimde gizlediklerimi
açığa vurduklarımı
aşırı davranışlarımı ve
benim hakkımda benden daha iyi bildiklerini
ne olur benim için bağışla! ”
aa niye öyle olmuş laptoplar. formatlamaya ver sen onları :/bu kitap güzelmiş gelen kuzenim söyledi kendisi türkçe öğretmeniya giderkende bunun 2.kitabını aldı tam 11tane roman aldı
iyi ozaman canım geçtiyse .iyiyim sanım sağol ingilizce çalışmaya çalışıyorum cdden okuma dinleme ama 3 laptoptan 1tanesi bile doğru düzgün çalışmıyor kendiminkini yaptırdım ama sesi yok ses kartında sorun varmış donanımsal eşiminki çalışmıyor kardeşiminkide yavaş bende kitaptan çalışıyorum
:128: Çok hoşş.. Aminnn
txt ye kaydetmişim, bir-kaç bişi onlara bakıyodum şimdi..amin canım nerden buldun bunu
geldim kızlar dediğniiz gibi temizlik yapmak süper geldi çarşafları yıkattım beyazları yıkattım bir de bornozları yıkatacam eşim de vardı o da yardımcı oldu tüm evi bitirdik bir güzel.Bu arada size hani soruyordum ya buharlı temizleyicileri; araştırmaya başladım acayip bir şeymiş dun gösterdim eşime de mantıklı geldi en kısa zamanda evime çağırıp deneyecem ve alacam
aa niye öyle olmuş laptoplar. formatlamaya ver sen onları :/
txt ye kaydetmişim, bir-kaç bişi onlara bakıyodum şimdi..
güzel şeyler var, eklim size de okudukça
geldim kızlar dediğniiz gibi temizlik yapmak süper geldi çarşafları yıkattım beyazları yıkattım bir de bornozları yıkatacam eşim de vardı o da yardımcı oldu tüm evi bitirdik bir güzel.Bu arada size hani soruyordum ya buharlı temizleyicileri; araştırmaya başladım acayip bir şeymiş dun gösterdim eşime de mantıklı geldi en kısa zamanda evime çağırıp deneyecem ve alacam
selam kızlar. dün biranda annem geldi, sonra da ablamla yeğenim geldi. bizde oturduk biraz kısır yaptık yedik, çay sohbet falan. ablamın eşi geldi annemlere geçtik. akşam yemeğini orda yedik. giremedim nete.
nekimm migren çok kötü ya, Allah sabır versin sana. alyans da çok güzelmiş gerçekten. ama çok takılmaz mı o ya? kullanışlı olur mu ki?
enkim ingilizce çalışmak zor olur kitaptan. bilgisayarda okunuşlarıyla duymak çok işe yarıyor gerçekten. sizin kurs sonunda sınav falan olacak mı?
ben de hazır evdeyken kpss çalışayım istiyorum biraz. ama daha başlayamadım açık söylemek gerekirse pek de içimden gelmiyor. bu taraflarda kurs var mı onu araştırcam, uygunsa fiyatları giderim belki. ancak o zaman çalışırım çünkü.
dilşad'dan haber var mı kızlar?
hoşgeldin yarenimmselam kızlar. dün biranda annem geldi, sonra da ablamla yeğenim geldi. bizde oturduk biraz kısır yaptık yedik, çay sohbet falan. ablamın eşi geldi annemlere geçtik. akşam yemeğini orda yedik. giremedim nete.
nekimm migren çok kötü ya, Allah sabır versin sana. alyans da çok güzelmiş gerçekten. ama çok takılmaz mı o ya? kullanışlı olur mu ki?
enkim ingilizce çalışmak zor olur kitaptan. bilgisayarda okunuşlarıyla duymak çok işe yarıyor gerçekten. sizin kurs sonunda sınav falan olacak mı?
ben de hazır evdeyken kpss çalışayım istiyorum biraz. ama daha başlayamadım açık söylemek gerekirse pek de içimden gelmiyor. bu taraflarda kurs var mı onu araştırcam, uygunsa fiyatları giderim belki. ancak o zaman çalışırım çünkü.
dilşad'dan haber var mı kızlar?
off ya ne dönüyor başımızda anlamadım ki.
eşimin geri geri digerken görmemiş (arka kasalı araba) bi adama çarpmış yine aynı cam tuz buz olmuş adamda bişey yokmuş ama üstü yırtılmış tamda işyerinin önünde olmuş adamı mağazaya götürmüşler kıyafet almışlar camıda yaptırmış. çok korkmuş eşim morali çok bozuk(
off ya ne dönüyor başımızda anlamadım ki.
eşimin geri geri digerken görmemiş (arka kasalı araba) bi adama çarpmış yine aynı cam tuz buz olmuş adamda bişey yokmuş ama üstü yırtılmış tamda işyerinin önünde olmuş adamı mağazaya götürmüşler kıyafet almışlar camıda yaptırmış. çok korkmuş eşim morali çok bozuk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?