2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok şükür canım. 1,5 yıllık hasretten sonra çok iyi geldi annemlerin, akrabaların yakınımızda olması. keşke seninkiler de yakınına gelebilse. Allah herkesi kavuştursun, çok zor oluyor hasret çekmek. biz lisede hazırlık sınıfında almıştım yoğun ingilizce dersleri. o zaman duyarak daha rahat geliyordu bana. toefl zormuş gerçekten. ama bence katıl yine de. ne kaybedersin ki?

kurs için ben de aynı şeyleri düşünüyorum. bakalım zaten tek maaşla geçincez, kurs fiyatı uygun olursa giderim. burda belediyelerin falan kpss kursları oluyor. belki uygun olur onlar.

ablamın doğumu hayırlısıyla Nisan ayı başında olacak canım. 40 gün falan kaldı ortalama. o da iyice zorluklarını çekmeye başladı. Allah sağ salim kavuştursun bebişine diye dua ediyoruz.

ben kolay kolay çıkartmıyorum alyansı. ne zaman çıkartsam evden çıkarken unutuyorum takmayı. sonra eşim kızıyor

çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış eşine bişe olmamış adamada allahtan .sizde bi sadaka bişe verin okutun

sürekli bişeyler vermeye çalışıyoruz her cuma namazından sonra eşim caminin kumbarasına para bile koyar ama nazaramı geldik anlamadımki. bu kadar borç varken bebeğide yaptınız diyorlar zaten.

görümcemede sinir oldum. olay işyerinin önünde olmuş ya bilgi alayım diye msnden sordum ona. dedim adamı nereye götürmüşler de bi mont bi kazak bi pantolona 180 tl vermişler camada 65 tl vermiş.

sen abime paradan bahsetme sinirlenir diyor. sanki ben paranın derdine düştüm dedimki ben zaten eşime cana geleceğine mala gelsin gelsin dedim evet öyle diyor.

heyy yüzüklerimi eklim size nek tamtur deyince elfim yüzüğün fotosunu istiodu
ışıktan kötü çıktı parladı ama az çok anlaşılıo sayılır

orjinali şu işte internet fotosu

canım çok geçmiş olsun. adamın sağlık sorununun olmamasına sevindim. eşinin korkması normal, bir kan akıtın bence de kızların dediği gibi.

Yarencim ablanlar ev işini ne yaptılar. onlarda mı size yakın ev tuttular.

onların Karşıyaka'da evleri vardı zaten canım, kendi evleri yani. oraya taşındılar. şahsi araçla gidince çevreyolunda 20 dk. falan sürüyor ama dolmuşla 45 dk. buluyor maalesef.

yarenay kız ekim anneleri topiğinde ne işin var senin ..seninki ekimde mi doğacak ki:))

off canım geçmiş olsun yaa
ii adamda bişi olmaması buyük şans
şu görümcenin cins konuşmalarına tahammül edilmio sen abime para deme
dersin demezsin onu da ilgilendirmez
ayrıca kim dio bu kadar borç arasında birde çocuk yaptınız die

sürekli bişeyler vermeye çalışıyoruz her cuma namazından sonra eşim caminin kumbarasına para bile koyar ama nazaramı geldik anlamadımki. .
aynen öyle nazara geliouz dedim ya benim eşimde hep sadakasını falan verir namazına gider
ama arabaya dururken çarparlar dükkanın camları kırılır beklenmedik şeyler olur
Allah kem gözlerden korusun hepimizi
aaa benim yüzükten güle güle kullan hayatım tamturlar çok güzel
saol canım tşk ederim.

olsun canım en azından kendi evleri. kira dertleri olmayacak. çokta uzak değil yinede.

geçen eşimin kuzenine gittik onların 3 yıl oldu evleneli biz hala borçlardan dolayı düşünemiyoruz çocuk. sizdekide iyi cesaret dediler. eşimin dayısıda söyledi.. borçsa borç sıkıntıysa sıkıntı bizim derdimiz bizim sıkıntımız olacak. bende biliyodum sıkıntı yaşayacağımızı ama dedim ben daha fazla bekleyip çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum dedim.

adama bişey olsaydı eşimi direk alırlardı allahımm allah korusun

bana da annemler once bunu önerdiler ama araştırdım internet üzerinden çoğu kişiye taklit geliyormş donanımhaberdekiler yazmış.

benim şimdiki bulduğum daha farklı sanayi tipi gibi ama evlere olan versiyonu; derz aralarını küvet içinin fırını ocağı koltuğu filan da temizliyor ama 1500-2000 tl arası sanırım. Önce eve çağırıacam denemeden almak istemem böyle bi şeyi.

yarenay kız ekim anneleri topiğinde ne işin var senin ..seninki ekimde mi doğacak ki:))

evet canım, hoş sağlık ocağındaki hemşire ekim'e kalmaz eylül sonu merhaba der muhtemelen dedi ama sata göre 9 ekim görünüyor beklenen doğum tarihi :)))

nazar olur canım şimdiki zamanda insanlar pek iyi niyetli değil çekemiyorlar fesatlar.
ya görümcene noluyor anlamadım sanki çalıştığı sizin eve giriyor karı koca kazanıyor yine siz ödüyosunuz paranın ne önemi varki adama bişe olmamış abisinede bişe olmamış ona dua edeceğine para söyleme diyor onane sorsanda kocana soruyosun hem adamcağız bi allah razı olsun dese bile yeter .

dilekciğim güle güle kullan yüzüklerini canım bende isityorum tamtur veya düz hafif bombeli alyans hep içimde vardı

sizlere bol sohbetler muhasebeye çalışmaya başlıcam 2si bir arada gitmiyor aklım burda kalıyor kursa gitmeden bakarım

canım yaa çok çok geçmiş olsun..
iyi eşine, o adama bişe olmamış.. :26: bence de bir paket tuz, şeker, pirinç felan alıp okutup bi ihtiyacı olana verin çok sık oluyo bu ara size böyle şeyler..

çok az kalmıış, inş iki bebiş de sağlıcakla gelir kucağınıza canım..
ay yarenim bi an böyle senin de oğlun diyecek gibi oldum

ben de bundan istiyodum ama pahalı geldiydi
aynısının üç sıralısı var bende, güle güle kullan canım

bide diyorki sana bişey dicemde yanlış anlama abim zaten çok korkmuş moralide bozuk sen ona paradan bahsetme. eşimin başına gelenlere mi üzüleyim bu lafları işittiğimemi. iyice sinirlerim gerildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…