ev oturmaları başladımı yarenim ne güzel ya ailene yakın olman keşke benim annemde yakın olsaydı .
yok zor değil canım kpds (dil sınavı için )kitap aldım konu çalışıp test çözüyorum bilgisayardanda sesli sözlük buldum o güzel bide cd var ama şuan laptoplar çalışmıyo bende kitaptan çalışayım dedim tam lazım oldukları zaman işe yaramıyorlar.
sınav var canım ama her eviyede sınav vardı zaten ortalam 70i tutturursan sınıf geçiyosun en son toefl var oda bilgisayarla olacak o çok zor belki girmem ingilizce dinleyip soru cevaplama okuma yazma ve konuşma
uygun bulabilirsen kursa git canım evde çalışamazsın gelen giden olur sen gezmeye gidersin zorunlu olunca çalışırsın
hoşgeldin yarenimm
alyans kullanışlı gibi değil evet
ama ben alyansımı eve gelir gelemz çıkartıyorum zaten, dışaıda takıyorum tek..dışarıda da takılır gibi..
zengin olursam yaptırıyım bundan
ablanın doğumu yaklaştı dimmi canım.. kaçıncı haftasında?
çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış eşine bişe olmamış adamada allahtan .sizde bi sadaka bişe verin okutun
heyy yüzüklerimi eklim size nek tamtur deyince elfim yüzüğün fotosunu istiodu
ışıktan kötü çıktı parladı ama az çok anlaşılıo sayılır
Eki Görüntüle 357721 Eki Görüntüle 357722 Eki Görüntüle 357723
orjinali şu işte internet fotosu
Eki Görüntüle 357726
off ya ne dönüyor başımızda anlamadım ki.
eşimin geri geri digerken görmemiş (arka kasalı araba) bi adama çarpmış yine aynı cam tuz buz olmuş adamda bişey yokmuş ama üstü yırtılmış tamda işyerinin önünde olmuş adamı mağazaya götürmüşler kıyafet almışlar camıda yaptırmış. çok korkmuş eşim morali çok bozuk(
Yarencim ablanlar ev işini ne yaptılar. onlarda mı size yakın ev tuttular.
Canım bence siz bişi kesin kan akıtın yada bi mevlüt gibi bişi okutun. Allah korusun eşine bişi olmamış :26:
off ya ne dönüyor başımızda anlamadım ki.
eşimin geri geri digerken görmemiş (arka kasalı araba) bi adama çarpmış yine aynı cam tuz buz olmuş adamda bişey yokmuş ama üstü yırtılmış tamda işyerinin önünde olmuş adamı mağazaya götürmüşler kıyafet almışlar camıda yaptırmış. çok korkmuş eşim morali çok bozuk(
Eki Görüntüle 357726
aynen öyle nazara geliouz dedim ya benim eşimde hep sadakasını falan verir namazına gidersürekli bişeyler vermeye çalışıyoruz her cuma namazından sonra eşim caminin kumbarasına para bile koyar ama nazaramı geldik anlamadımki. .
saol canım tşk ederim.aaa benim yüzükten güle güle kullan hayatım tamturlar çok güzel
canım çok geçmiş olsun. adamın sağlık sorununun olmamasına sevindim. eşinin korkması normal, bir kan akıtın bence de kızların dediği gibi.
onların Karşıyaka'da evleri vardı zaten canım, kendi evleri yani. oraya taşındılar. şahsi araçla gidince çevreyolunda 20 dk. falan sürüyor ama dolmuşla 45 dk. buluyor maalesef.
off canım geçmiş olsun yaa
ii adamda bişi olmaması buyük şans
şu görümcenin cins konuşmalarına tahammül edilmio sen abime para deme
dersin demezsin onu da ilgilendirmez
ayrıca kim dio bu kadar borç arasında birde çocuk yaptınız die
sirkencim ablam h2o mop x5 aldı, eve taşınırken kullandık güzel birşeydi. fırının cam kapağını falan da temizledik gayet hızlı ve güzel temizliyor. tavsiye ederim canım. ablam indirdik diye bir siteden 130 tlye almıştı.
yarenay kız ekim anneleri topiğinde ne işin var senin ..seninki ekimde mi doğacak ki:))
sürekli bişeyler vermeye çalışıyoruz her cuma namazından sonra eşim caminin kumbarasına para bile koyar ama nazaramı geldik anlamadımki. bu kadar borç varken bebeğide yaptınız diyorlar zaten.
görümcemede sinir oldum. olay işyerinin önünde olmuş ya bilgi alayım diye msnden sordum ona. dedim adamı nereye götürmüşler de bi mont bi kazak bi pantolona 180 tl vermişler camada 65 tl vermiş.
sen abime paradan bahsetme sinirlenir diyor. sanki ben paranın derdine düştüm dedimki ben zaten eşime cana geleceğine mala gelsin gelsin dedim evet öyle diyor.
Eki Görüntüle 357726
evet canım, hoş sağlık ocağındaki hemşire ekim'e kalmaz eylül sonu merhaba der muhtemelen dedi ama sata göre 9 ekim görünüyor beklenen doğum tarihi :)))
canım yaa çok çok geçmiş olsun..off ya ne dönüyor başımızda anlamadım ki.
çok az kalmıış, inş iki bebiş de sağlıcakla gelir kucağınıza canım..çok şükür canım. 1,5 yıllık hasretten sonra çok iyi geldi annemlerin, akrabaların yakınımızda olması. keşke seninkiler de yakınına gelebilse. Allah herkesi kavuştursun, çok zor oluyor hasret çekmek. biz lisede hazırlık sınıfında almıştım yoğun ingilizce dersleri. o zaman duyarak daha rahat geliyordu bana. toefl zormuş gerçekten. ama bence katıl yine de. ne kaybedersin ki?
kurs için ben de aynı şeyleri düşünüyorum. bakalım zaten tek maaşla geçincez, kurs fiyatı uygun olursa giderim. burda belediyelerin falan kpss kursları oluyor. belki uygun olur onlar.
ablamın doğumu hayırlısıyla Nisan ayı başında olacak canım. 40 gün falan kaldı ortalama. o da iyice zorluklarını çekmeye başladı. Allah sağ salim kavuştursun bebişine diye dua ediyoruz.
ben kolay kolay çıkartmıyorum alyansı. ne zaman çıkartsam evden çıkarken unutuyorum takmayı. sonra eşim kızıyor
ben de bundan istiyodum ama pahalı geldiydiheyy yüzüklerimi eklim size nek tamtur deyince elfim yüzüğün fotosunu istiodu
Eki Görüntüle 357726
nazar olur canım şimdiki zamanda insanlar pek iyi niyetli değil çekemiyorlar fesatlar.
ya görümcene noluyor anlamadım sanki çalıştığı sizin eve giriyor karı koca kazanıyor yine siz ödüyosunuz paranın ne önemi varki adama bişe olmamış abisinede bişe olmamış ona dua edeceğine para söyleme diyor onane sorsanda kocana soruyosun hem adamcağız bi allah razı olsun dese bile yeter .
dilekciğim güle güle kullan yüzüklerini canım bende isityorum tamtur veya düz hafif bombeli alyans hep içimde vardı
ee o zaman sende yeni hamişsin..ben seni üç aylık falan biliyorum:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?