bide diyorki sana bişey dicemde yanlış anlama abim zaten çok korkmuş moralide bozuk sen ona paradan bahsetme. eşimin başına gelenlere mi üzüleyim bu lafları işittiğimemi. iyice sinirlerim gerildi..
canım yaa çok çok geçmiş olsun..
iyi eşine, o adama bişe olmamış.. :26: bence de bir paket tuz, şeker, pirinç felan alıp okutup bi ihtiyacı olana verin çok sık oluyo bu ara size böyle şeyler.
ee o zaman sende yeni hamişsin..ben seni üç aylık falan biliyorum:=)
8. haftadayım canım ben, altta çizelge var bak
Zaten yanlış anlama derler ama diceğini de derler.. Sanki kocanı senden daha çok düşünecekler yaa. Bende sinir oluyorum böyle sahiplenmelere.
Bu kadar iç içe olduğumuz için senin çatın ayrı bizimki ayrı muhabbetleri olmuyor şimdi. geçen günde uzağa gideceksiniz diye çok üzülüyorum deyip duruyordu.
Sana az çok anlattım canım benimkide çok benziyor seninkine.. Hatta bu konularda aynı diyebilirim..
O yüzden seni çok iyi anlıyorum tek fark ben uzaktayken bile böyle olması
Zaten çok sık görüşmüyoruz sorun çıkmıyor ama sinirden küplere bindiğim zamanlarım çok oldu. Önceden cvp vermezdim saygı duyardım falan ama artık yeri gelirse söylüyorum artık.
Eviniz ayrılsın kafan rahatlar.. Şimdi sıkma sen canını bebişi düşün
hadi ama aklına daha kötü şeyler getirmegeçen eşimin kuzenine gittik onların 3 yıl oldu evleneli biz hala borçlardan dolayı düşünemiyoruz çocuk. sizdekide iyi cesaret dediler. eşimin dayısıda söyledi.. borçsa borç sıkıntıysa sıkıntı bizim derdimiz bizim sıkıntımız olacak. bende biliyodum sıkıntı yaşayacağımızı ama dedim ben daha fazla bekleyip çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum dedim.
adama bişey olsaydı eşimi direk alırlardı allahımm allah korusun
evt yaa bombeli düz alyanslarda çok hoş gerçektendilekciğim güle güle kullan yüzüklerini canım bende isityorum tamtur veya düz hafif bombeli alyans hep içimde vardı
3 sıra beyaz altını da vardı oda güzeldi ama ben sarı altın sevioum biliosunben de bundan istiyodum ama pahalı geldiydi
aynısının üç sıralısı var bende, güle güle kullan canım
bide diyorki sana bişey dicemde yanlış anlama abim zaten çok korkmuş moralide bozuk sen ona paradan bahsetme. eşimin başına gelenlere mi üzüleyim bu lafları işittiğimemi. iyice sinirlerim gerildi..
:)) bende 6 cı haftadayıım doktora göre.. ekim anneleri topiği çok sıkıcı geldi bana..çagırdılar gittim ama
Bu kadar iç içe olduğumuz için senin çatın ayrı bizimki ayrı muhabbetleri olmuyor şimdi. geçen günde uzağa gideceksiniz diye çok üzülüyorum deyip duruyordu.
8. haftadayım canım ben, altta çizelge var bak
ben ilk zamanlarında katılmıştım o zaman daha iyiydi şimdi ara verdim diye sarmıyor sanırım ama bakalım daha yeni sayılır, belki oturur. orda da muhabbet dönüyor baya diğerlerinin arasında.
yeni yeni toplanıyorlar
ben alırken de vardı beyaz altını ama ben de sarı altın severim3 sıra beyaz altını da vardı oda güzeldi ama ben sarı altın sevioum biliosun
inş sende üzerine katıp böyle istediğin gibi 5 sıra alırsın
ne kadardır istiyosdunuz bebek? ha deyince olmuyo sanırım demikorunmayı bıraktıktan sonra baya bi süre geçiyomuş?
şimdi de yaren ve elfişi karıştırıyorum
avatarları aynı diye, az önce yaren yazmış elfi diye okudum
geri döndüm ikinci kez açtım sayfayı baktım aa yarenmiş
Onları bende karıştırıyorum nicke bakınca ayırıyorum
Yarencim benim aklıma takılan tek şey uzun süre koruduğunda bebek olmaz denmesi. Biz toplam 3yıl falan korunucaz dedik bu seneden sonra yada diğer sene düşünüyoruz kısmetse.. Bu söylenenler korkutuyor beni ya olmazsa diye..
Onları bende karıştırıyorum nicke bakınca ayırıyorum
Yarencim benim aklıma takılan tek şey uzun süre koruduğunda bebek olmaz denmesi. Biz toplam 3yıl falan korunucaz dedik bu seneden sonra yada diğer sene düşünüyoruz kısmetse.. Bu söylenenler korkutuyor beni ya olmazsa diye..
ya sanki sen bu durumda yine cebimizden para çıktı dicen adama bunu dile getirmesi bile yanlış yaa
senin bu eltin kaç yaşındaydı canım eşinle kaç yaş var aralarında.
annesi de sizinle olduğu için seni hiç ayrı görmüyor sanırım. e tabii siz uzağa gidince kolay kolay size yada kayınvalidene bırakamayacak kızını, üzülmesi normaldir. ne zaman taşınacaksınız canım belli mi?
ooo bunun gerçeği nası da parlarben alırken de vardı beyaz altını ama ben de sarı altın severim
inş Allahım gerçek pırlantalısını almayı nasip eder hepimize
amin canımcanım kişilere göre değişiyor. çok bekleyeceksin ya da hemen olacak diye bir kural yok. bizim 3. ayımızda oldu. elfida'nın ilk ay oldu. 7-8 ay bekleyenler de oluyor. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah.
bende karıştırıoum yaa göbüşler aynıOnları bende karıştırıyorum nicke bakınca ayırıyorum
canım ben doğum kontrol hapıyla korunmadım hiç. ama inan bu hamilelik olayı kısmet biraz. sağlıklı bir çiftin bile hamilelik şansı %25 miş her ay için. yani ne zaman tutacağı hiç belli olmuyor. sen kontrollerini yaptır, sağlığın yerinde olsun gerisi kader kısmet. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla verir inşallah. hiç öyle kötü düşünüp de şimdiden canını sıkma canım. herşey Allah'tan. yeter ki sen hayırlısını dile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?