Görümcem 87 kasım doğumlu eşim 84 aralık doğumlu. 3 yaş var aralarında. sanki eşimin ablası gibi herşeye karışıyor dimi.
---
canım mart ortası yada sonu gibi teslim edilirmiş evler. bakalım kısmett.
inş hepimiz için en hayırlısı olsun
yarenim birde 3lü tarama varmış elfide biliodur belki Allah korusun down sendromu falan bu taramada gözüküomuş
daha detaylı bilginiz var mı kızlar
o yapı meselesi tabi çok bilmişlik yaptığı için görümcen erken evlenmiş o zaman çocuk falanda yapmış kızı da o kadar küçük diildi dimi
---
taşınsanız bile tüm kadro oraya taşıncaksınız dimi k.validenle ayrılmıcaksınız ki ben öyle hatırlıoum.
doğal olarak görümcende yine tepenizde olacak
Amin canım öyle herşeyin hayırlısı tabiki evlat verip de hayırsız olmasıda var bu yüzden herşeyin hayırlısı..canım ben doğum kontrol hapıyla korunmadım hiç. ama inan bu hamilelik olayı kısmet biraz. sağlıklı bir çiftin bile hamilelik şansı %25 miş her ay için. yani ne zaman tutacağı hiç belli olmuyor. sen kontrollerini yaptır, sağlığın yerinde olsun gerisi kader kısmet. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla verir inşallah. hiç öyle kötü düşünüp de şimdiden canını sıkma canım. herşey Allah'tan. yeter ki sen hayırlısını dile.
Daha iyi oldu bu canımdeğiştirdim kızlar. artık karıştırmazsınız :)))
Dileğim korkmamın bir sebebi de düzensiz ve sancılı adet olmam akıntımın olması şimdi de mantar olmuş galiba eşimde çok korkuyor o yüzden dr a gitme kararı aldık en azından içimiz rahatlasın varsa da yoksa dabende karıştırıoum yaa göbüşler aynıisme bakınca çözüoum
özgem beni de korkutuo bilio musun
hastaneye gidip tahlil yaptırmak istioum aslında iltihap nodül timör kromozom sayıları falan fişman ne varsa işte.
yarenim birde 3lü tarama varmış elfide biliodur belki Allah korusun down sendromu falan bu taramada gözüküomuş
Amin canım öyle herşeyin hayırlısı tabiki evlat verip de hayırsız olmasıda var bu yüzden herşeyin hayırlısı..
Daha iyi oldu bu canım
Dileğim korkmamın bir sebebi de düzensiz ve sancılı adet olmam akıntımın olması şimdi de mantar olmuş galiba eşimde çok korkuyor o yüzden dr a gitme kararı aldık en azından içimiz rahatlasın varsa da yoksa daKısmet yani sende git dr a için rahatlasın inş. bişi çıkmaz sağlıklı bebişlerimiz olur ilerde
ooo bunun gerçeği nası da parlarinşallah canım
amin canım
bende karıştırıoum yaa göbüşler aynıisme bakınca çözüoum
özgem beni de korkutuo bilio musun
hastaneye gidip tahlil yaptırmak istioum aslında iltihap nodül timör kromozom sayıları falan fişman ne varsa işte.
kaşıntıda varsa kesinlikle mantar. aynı şikayetlerle gittim ama arada çok feci kaşıntı tutuyordu. ilaç içtim geçti ne zaman havuza girsem anında mantar yada sistit oluyorum. evlendikten sonra olmaya başladı.
evet canım, 3'lü 4'lü testler var. zamanı geldikçe zaten doktorlar yönlendiriyorlar. herşeyi öğreniyorsun zamanla. her seferinde ayrı heyecan işte. ben dün ablama diyorum işte kalp atışlarını duyayım içim rahatlasın falan. o da diyor bundan sonra için hiç rahatlamayacak canım, anne olmak böyle birşey. Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Var canım kaşıntı.. Arada çok oluyor mesela şuan da geçmiş gibi böyle beyaz peynir gibi tanecikler oluyor günlük ped takıyorum ben.. Bana da evlendikten sonra olmaya başladı. Bir de p.vatiften de oluyormuş galiba ve bulaşıcıymış eşine de korunmayanlar için.
off ya ne dönüyor başımızda anlamadım ki.
Eşimin geri geri digerken görmemiş (arka kasalı araba) bi adama çarpmış yine aynı cam tuz buz olmuş adamda bişey yokmuş ama üstü yırtılmış tamda işyerinin önünde olmuş adamı mağazaya götürmüşler kıyafet almışlar camıda yaptırmış. çok korkmuş eşim morali çok bozuk(
oo canım belirtilerin var bir an önce gitmelisin. eşinede bulaşabilir dikkat edin.
görümcem 87 kasım doğumlu eşim 84 aralık doğumlu. 3 yaş var aralarında. Sanki eşimin ablası gibi herşeye karışıyor dimi.
:26: Geçmiş olsunnn...allah korumuş eşinide adamıda, rabbim beterinden saklasın
ben daha büyük sanıyodum görümceni :)) aramızda 5 ay var ,88 nisan ben :)
Farkındayım canım var olduğunu arabanın çıkmasını bekliyoruz çıksın eşimde izin alıcak beraber gidicez
Kızlar sizce kadın hastalıklarında muayne olmam gereken başka bi durum var mı smear testi dışında pek bilmiyorum çünkü gidenler söyleyebilir mi? :26:
akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler :))
zuzuşum çok geçmiş olsun..
kızlar hamileliğin her dönemi ayrı bir heyecan ve stres gerçekten her ay farklı şeyler yaşıyon 8.ayda artık yeter çıksın yeter yeter diyosun helede 9. ay ayy ne zor oluyo ama o hareketlerini hissetmek öle güzelki şimdi pamuk gibi kızımla olmak kadar güzel bişe yok benim için allahım isteyen herkesi anne yapsın:))
zuzuşum çok geçmiş olsun..
kızlar hamileliğin her dönemi ayrı bir heyecan ve stres gerçekten her ay farklı şeyler yaşıyosun 8.ayda artık yeter çıksın yeter yeter diyosun helede 9. ay ayy ne zor oluyo ama o hareketlerini hissetmek öle güzelki şimdi pamuk gibi kızımla olmak kadar güzel bişe yok benim için allahım isteyen herkesi anne yapsın:))
canım zaten bende iltihap var o temizlenmedikçe çocuk olma olasılığı daha azmış ama şuan istemediğim için üstünde durmuoum :26:Dileğim korkmamın bir sebebi de düzensiz ve sancılı adet olmam akıntımın olması şimdi de mantar olmuş galiba eşimde çok korkuyor o yüzden dr a gitme kararı aldık en azından içimiz rahatlasın varsa da yoksa daKısmet yani sende git dr a için rahatlasın inş. bişi çıkmaz sağlıklı bebişlerimiz olur ilerde
ayy amann sen eksik kalma semtimizden deseydinevet görümcem erken evlenmiş mayısta kızı 2 yaşını dolduruyor. k.validemde gelicek ama o diyorki kızımın evindede bi yerim olacak. arada orda kalıcam. bizim ev çok uzak kolay kolay gelmez görümcem. gelsede haftasonları kalacakmış ama sık gelemez çocukla yollar çekilmez. 5 sene sonranın planını yapmış kızı okula başlayınca bizim oraya taşınıcakmış bize yakın olacakmış
yaa ozaman mantar bende yazın olmuştum çok sinir bişi krem al eczanedenVar canım kaşıntı.. Arada çok oluyor mesela şuan da geçmiş gibi böyle beyaz peynir gibi tanecikler oluyor günlük ped takıyorum ben.. Bana da evlendikten sonra olmaya başladı. Bir de p.vatiften de oluyormuş galiba ve bulaşıcıymış eşine de korunmayanlar için.
ben mantarken eşime bulaşma gibi bişi olmamıştı ama zaten acılı bi süreç olduğu için çokta yanaşmamıştım.Farkındayım canım var olduğunu arabanın çıkmasını bekliyoruz çıksın eşimde izin alıcak beraber gidicez
Kızlar sizce kadın hastalıklarında muayne olmam gereken başka bi durum var mı smear testi dışında pek bilmiyorum çünkü gidenler söyleyebilir mi? :26:
canım zaten bende iltihap var o temizlenmedikçe çocuk olma olasılığı daha azmış ama şuan istemediğim için üstünde durmuoum :26:
ayy amann sen eksik kalma semtimizden deseydin
inş taşınınca kızınnda daha çok kalır ikisi yuvarlanır giderler size bebişle 3ünüz mutlu mesut keyf yaparsınız
yaa ozaman mantar bende yazın olmuştum çok sinir bişi krem al eczaneden
araba çıkıp siz ggidene kadar o kaşıntıları çekme boşuna derim. Babanemde olmuştu dra götüremedik eczacı mantar die krem verdi öyle geçti.
ben mantarken eşime bulaşma gibi bişi olmamıştı ama zaten acılı bi süreç olduğu için çokta yanaşmamıştım.
kadın doğumcuya gelince benimki öyle uyuzdu ki ben ona bakamam yok şuna bakamam ama benim alanım diil dedi durdu
genel cerrahiye gittim
o göğüsteki nodülleri idrar yolundaki iltihabı hep kan değerleriyle buldu yani
smear testi için direk kadın doğuma gidip söyleyip muayene mi oluouz?
aminnnnnnn :)))))))zuzuşum çok geçmiş olsun..
kızlar hamileliğin her dönemi ayrı bir heyecan ve stres gerçekten her ay farklı şeyler yaşıyosun 8.ayda artık yeter çıksın yeter yeter diyosun helede 9. ay ayy ne zor oluyo ama o hareketlerini hissetmek öle güzelki şimdi pamuk gibi kızımla olmak kadar güzel bişe yok benim için allahım isteyen herkesi anne yapsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?