evt bizimkide öyle ya emerken bilve cilve yapıyo cadı:) 2 çekiyo yüzüme bakıyo gülüyo geri emiyo cadı yaa:))DOĞRUU
AMİN İNŞ...
ARKİM BEBEĞİNE BAYILIYORUM YAA, ÇOK TATLI ,TENİ DE YUMUŞACIK DEDİĞİN GİBİ PAMUK SANKİİ..GİDİNCE TENİNİ ELLİYORUM OVUYORUM YOĞURUYORUM ONU, Bİ GÜLÜYO KAHKAHA ATIYO HATTA ÇOK HOŞUNA GİDİYO MINCIKLANMAK,YEMEMEK İÇİN ZOR TUTUYOM KENDİMİ5 AYLIK
amin canım:))) gerçekten heyecanı ve stresi ilk günden itibaren sarıyor insanı. kızının yeni fotolarını eklesene ya, yeğenimizi daha sık göster bize :)))
Bende bilmiyorum canım büyük ihtimalle kadın doğuma gidicez acaba kadın doğum hastanesine mi gidim yoksa hastanede kadın doğum bölümüne miBilmece gibi oldu :)
Ama ben doktora gitmeden ilaç almam canım başka bişiyse hadiBende gögüs için gidicem şüpheleniyorum arada belli bölgesinde iğne gibi batma oluyor.
..
Elfi çatala yatırıyorlar dimi :18:
maşallah ona yaaevt bizimkide öyle ya emerken bilve cilve yapıyo cadı:) 2 çekiyo yüzüme bakıyo gülüyo geri emiyo cadı yaa:))
ya cnm inanki eklemeye bile vaktim hafta sonları ekleyim diyorum sürekli bişeler çıkıyo işyerinden olmuyo zaten bu hafta sonu eklemeye çalışırım ama:))tam yemelik oldu şimdi bi görseniz
maşallah ona yaaçook kokla, öp bizim için de onu..
evet, foto ekle bizee :)
..
kızlar akşama ne yemek var?
maşallah ona yaaçook kokla, öp bizim için de onu..
evet, foto ekle bizee :)
..
kızlar akşama ne yemek var?
evt bizimkide öyle ya emerken bilve cilve yapıyo cadı:) 2 çekiyo yüzüme bakıyo gülüyo geri emiyo cadı yaa:))
ya cnm inanki eklemeye bile vaktim hafta sonları ekleyim diyorum sürekli bişeler çıkıyo işyerinden olmuyo zaten bu hafta sonu eklemeye çalışırım ama:))tam yemelik oldu şimdi bi görseniz
bende de biraz mantar var, ne yapsam acaba, kaşarla fırına mı atsam ama mantarlar da biraz ufakYemek yok ne yapsam acaba. dün eşim buzluktan et çıkardı onu kızartıp yanına pilav yapabiliriz.
Yemeksepeti.com ' u Zorlayan Kullanıcı | dosproject
Kızlar şunu okuyun lütfen çook güldüm yaayemeksepeti.com un canlı müşteri temsilcisi ile müşteri arasında geen konuşmalar amma sabırlılarmış
ben de kuru fasülye yapıyorum. doğru düzgün alışveriş yapamadık daha eve. ve evimizde ilk defa yemek yapıyorum :)))
kavurmalı mercimek çorbası nasıl oluyo canım, tarif verseneunlu kavurmalı kırmızı mercimek çorbası
bezelye pilav
ve annem bol cevizli hoşmerim yapıomuşbayılırım
az önce konuştum çok ısrar ettin gelirim tabi hatrın kalmasın dedim
aslında dün küsmüştüm ama yine beni aramış yollar kötü napcak dio bugünde değişen bişi olmadı napcak arabayla gelmesin erken kapatsın dikkat etsinvee bıla bıla bılla gibi cümleler
öyle yapıcam galiba zuzum, ama kırmızı biberim var olurmu acaba ondan :44:"ünlü yapabilirim seni, babamın fabrikası var "
..
nekk sote yapsam dometes biber falan
ayy kaynanam mutfağı yeniliyo kızlar :) eşimgiller yapıcakbugün gelip dolapları sökmüşler... fırınıda kaldırdılars mutfaktan, bende yapıcaktı yemeği ...bakim neler yapmışlar
ben de yarın için fasulye ıslatıyım, çok az var zaten evde 2 tabaklıkben de kuru fasülye yapıyorum. doğru düzgün alışveriş yapamadık daha eve. ve evimizde ilk defa yemek yapıyorum :)))
sen şimdi yeni gelinmi oldun
hangi butik Özgem, direk ana sayfa açılıyo..yani markaların olduğu bölümhttp://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1084907
Kızlar limangoda 21,90 a şu şekilde çantalar var karışık yazıyor görseldede 2 el çantası var 2si mi veriliyor ben anlamadım baksanıza fiyatlarda uygun ikisiyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?