2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evt bizimkide öyle ya emerken bilve cilve yapıyo cadı:) 2 çekiyo yüzüme bakıyo gülüyo geri emiyo cadı yaa:))

amin canım:))) gerçekten heyecanı ve stresi ilk günden itibaren sarıyor insanı. kızının yeni fotolarını eklesene ya, yeğenimizi daha sık göster bize :)))

ya cnm inanki eklemeye bile vaktim hafta sonları ekleyim diyorum sürekli bişeler çıkıyo işyerinden olmuyo zaten bu hafta sonu eklemeye çalışırım ama:))tam yemelik oldu şimdi bi görseniz

malesef çatala yatırıyorlar

maşallah ona yaa çook kokla, öp bizim için de onu..
evet, foto ekle bizee :)

..
kızlar akşama ne yemek var?

Son düzenleme:
maşallah ona yaa çook kokla, öp bizim için de onu..
evet, foto ekle bizee :)

..
kızlar akşama ne yemek var?

ayy sabırsızlanıyorum zaten öpüp koklamak için doyamıyorum:))
ben annemdeyim yine sarmamız var:)
evdede kuru fasulye yapmıştım artık sonraya kaldı..

...

ahahah koptum

özellikle satrança :))))) "sorun değil, bende taşları diziyorum"

Yemek yok ne yapsam acaba. dün eşim buzluktan et çıkardı onu kızartıp yanına pilav yapabiliriz.
bende de biraz mantar var, ne yapsam acaba, kaşarla fırına mı atsam ama mantarlar da biraz ufak

hakkaten sabırlıymışlar

unlu kavurmalı kırmızı mercimek çorbası
bezelye pilav

ve annem bol cevizli hoşmerim yapıomuş bayılırım
az önce konuştum çok ısrar ettin gelirim tabi hatrın kalmasın dedim

aslında dün küsmüştüm ama yine beni aramış yollar kötü napcak dio bugünde değişen bişi olmadı napcak arabayla gelmesin erken kapatsın dikkat etsin vee bıla bıla bılla gibi cümleler

"ünlü yapabilirim seni, babamın fabrikası var "

..

nekk sote yapsam dometes biber falan

ayy kaynanam mutfağı yeniliyo kızlar :) eşimgiller yapıcak bugün gelip dolapları sökmüşler... fırınıda kaldırdılars mutfaktan, bende yapıcaktı yemeği ...bakim neler yapmışlar

ben de kuru fasülye yapıyorum. doğru düzgün alışveriş yapamadık daha eve. ve evimizde ilk defa yemek yapıyorum :)))

unlu kavurmalı kırmızı mercimek çorbası
bezelye pilav

ve annem bol cevizli hoşmerim yapıomuş bayılırım
az önce konuştum çok ısrar ettin gelirim tabi hatrın kalmasın dedim

aslında dün küsmüştüm ama yine beni aramış yollar kötü napcak dio bugünde değişen bişi olmadı napcak arabayla gelmesin erken kapatsın dikkat etsin vee bıla bıla bılla gibi cümleler

maşallah kızlar baya yazmışsınız bende yemeğimi yedim eşimede köfte var buzlukta onu kızartırım patateste bide salata yeter

kavurmalı mercimek çorbası nasıl oluyo canım, tarif versene

öyle yapıcam galiba zuzum, ama kırmızı biberim var olurmu acaba ondan :44:

ben de kuru fasülye yapıyorum. doğru düzgün alışveriş yapamadık daha eve. ve evimizde ilk defa yemek yapıyorum :)))
ben de yarın için fasulye ıslatıyım, çok az var zaten evde 2 tabaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…