bizim randevu yalan olacak galiba gene, karnım sızım sızım sızlıyo:105:
olabilir diycem amacnm istemiyon diye psikolojik olmasın
Off sıkıldım yaa eve gitmek istiyorummmm..
ohhh bugünde bitti bol randevulu mutlu akşamlar hatunlar
regl oldumm sabahhhbu ay geçti bizim bebiş işi, ama okuldayım die hem sabah olur olmaz, hem de ondan yaklaşık 4-5 saat sonra ağrı kesici attım, ondan dolayı mı bilmiom çok az gelio adetim. ki o ağrı kesiciyi bikaç aydır kullanıom kesmezdi hiç reglimi. ay bu ay bi garip bişiler oldu bana yaaa, nese bakalım yarın tam yoğun gelmesi gereken gün, gelecek mi :26:
bi de ben hazır reglken p.tesi sağlık ocağına gidip o kızamıkçık aşısı mı nedir ondan yaptırıcam heralde kızlar. o aşıdan sora 3-4 ay çalışma yasakmış ama...
hayırr
Benim yine acabalarım depreşti zuzum, mayısa haziran gelsin tekrar düşünücem :26: :26:
bizim randevu yalan olacak galiba gene, karnım sızım sızım sızlıyo:105:
regl oldumm sabahhhbu ay geçti bizim bebiş işi, ama okuldayım die hem sabah olur olmaz, hem de ondan yaklaşık 4-5 saat sonra ağrı kesici attım, ondan dolayı mı bilmiom çok az gelio adetim. ki o ağrı kesiciyi bikaç aydır kullanıom kesmezdi hiç reglimi. ay bu ay bi garip bişiler oldu bana yaaa, nese bakalım yarın tam yoğun gelmesi gereken gün, gelecek mi :26:
bi de ben hazır reglken p.tesi sağlık ocağına gidip o kızamıkçık aşısı mı nedir ondan yaptırıcam heralde kızlar. o aşıdan sora 3-4 ay çalışma yasakmış ama...
günaydın kızlarr
nekim pek tatlı olmuşssun seni yirim ben yaffyummm Eki Görüntüle 358832
elfide yazmış gerçi ama keşke hemen içmeseydin ilacı iğneyi yaptırmadan önce bi kan tahlili yaptır olmazsa hastaneye gitmişken
zaten var ya bebek hiç bizi düşündürmese söprays gelse böyle bolun prensesi gibi, en güzeli olurrgünaydın kızlar, hayırlı cumalar ....
:) sende bendensin, bakalım hangimiz süprüs yapcak
bizim yalan oldu valla, misafir vardı...yattığımız 1 di ,o saatten sonrada şansına küssün :101:
zaten var ya bebek hiç bizi düşündürmese söprays gelse böyle bolun prensesi gibi, en güzeli olurr
..
radevuluydu bizim akşamımız, ama kostümsüzhiç uğraşasım gelmedi walla
bizim yalan oldu valla, misafir vardı...yattığımız 1 di ,o saatten sonrada şansına küssün :101:
günaydın kızlar:))
valla en güzeli öyle olması heralde nekim yoksa insan cesaret etmeye korkuyor:))bak 4 aylık olduk nerdeyse:)
zuzuşum preyle oldu ama 1 kez takmamıştıkondada tam günüymüş
.
dimi yanii, süprayz olmasa, belkim sende bizim gibi olsunmu olmasınmı diye düşünür dururdun
tam 12 den vurmuş sizi :)
günaydın herkese
kızlar benim kocişde rüyasında bugün erkek bebek oldugunu ve kendisine benzedğini,kucagına alıp sevdigini ama burnunun uzun kafasının tuhaf oldugunu çirkin bir çoçuk oldugunu söyledi.
yorumlattım.erkek çoçuk kıza delaletmiş.ve salihli saglıklı bir bebek olmaya delaletmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?