Hayırdır inş. süpercim.. Bizde geçenlerde eşim ve ben erkek bebek gördük çok güzel bi bebekti amaSen kız istiyorsun bence
Kızlar ya ben bişeyler örmek istiyorum,örgü falan...şimdi biz her c.ertesi arkilerle toplanıyoz 5 aile falan ... Hatunlar habire bişeyler örüyo,zaten severim ben yünü şişi :) şöle fular gibi bişeylermi örsem nee ,çok heves ettim kaç haftadıröle atkıdır süveterdir o<tarz bişey örmek istemiyorum, çok uzun oldumu da sıkılırım
Napsamki nasıl ip alsam, örneğe karar vermeden ip almasm mı, ören yokmu aranızda:26:
ayy bende severim ama zaman yok yapmaya eskiden atkı yapmıştım bi sürü ama model aklımda yok 2 ters 2 düz,yada haroşa yap en kolayları:))
parmaksız eldiven ör basit hemen bitio
annem bana 3 tane yaptı bundan çok kullanışlı oldu
Eki Görüntüle 358897
hayır olsun süpercim :))günaydın herkese
kızlar benim kocişde rüyasında bugün erkek bebek oldugunu ve kendisine benzedğini,kucagına alıp sevdigini ama burnunun uzun kafasının tuhaf oldugunu çirkin bir çoçuk oldugunu söyledi.
Yorumlattım.erkek çoçuk kıza delaletmiş.ve salihli saglıklı bir bebek olmaya delaletmiş.
kuzu biz model felan nekadar anlatsak burdan öğrenemezsin, fikir sahibi de zor olursun. O örgü ören arkilerine rica et en basit olan modellerden öğretsinler sana, hoşuna giderse daha zor modellere geçersin hem yaptıkça elin alışır :))kızlar ya ben bişeyler örmek istiyorum,örgü falan...şimdi biz her c.ertesi arkilerle toplanıyoz 5 aile falan ... Hatunlar habire bişeyler örüyo,zaten severim ben yünü şişi :) şöle fular gibi bişeylermi örsem nee ,çok heves ettim kaç haftadıröle atkıdır süveterdir o<tarz bişey örmek istemiyorum, çok uzun oldumu da sıkılırım
Napsamki nasıl ip alsam, örneğe karar vermeden ip almasm mı, ören yokmu aranızda:26:
benim de iptal değildiitünaydın kızlar sabah baş ağrısıyla kalktım beynimin sol tarafı gözüm ağrıyor.
Akşam randevular iptal olmuş bi benim galiba
zuzum şunun ipi hazır böyle fasülye bende değişik bi modeli var bir yumak alıp böle bişi de yapabilirsin o üstündeki tek taş olmasın ama
Eki Görüntüle 358915
hayır olsun süpercim :))
kuzu biz model felan nekadar anlatsak burdan öğrenemezsin, fikir sahibi de zor olursun. O örgü ören arkilerine rica et en basit olan modellerden öğretsinler sana, hoşuna giderse daha zor modellere geçersin hem yaptıkça elin alışır :))
zuzu bence de nektar haklı. Sen bilen birine danış onlar göstersinler sana. Atkı bere örebilirsin bence.
Duydum ki kapıma gelmiş tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün
Bilmez misin kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır..
| M E V L A N A |
biz de çalışıcaz kuzuçokkk sıkılıoum uykusuzum
ve ayrıca yarın çalışcam ben yaaa
Tamam :13:
...
Dilek benimde başım ağrıdı yaa :26: Buarada elfi yazdımı bugün hiçç
benim başım saçım kaşım her bi yerim kötü yatağımı özledimmmmmmDilek benimde başım ağrıdı yaa :26: Buarada elfi yazdımı bugün hiçç
ama yarım gün çalışcaksın sen ben 7ye kadar burdayım yaa ve yarın patronun misafirleri olcakmış istanbuldan 3-4 adambiz de çalışıcaz kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?