2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar ya ben bişeyler örmek istiyorum,örgü falan...şimdi biz her c.ertesi arkilerle toplanıyoz 5 aile falan ... Hatunlar habire bişeyler örüyo,zaten severim ben yünü şişi :) şöle fular gibi bişeylermi örsem nee ,çok heves ettim kaç haftadır öle atkıdır süveterdir o<tarz bişey örmek istemiyorum, çok uzun oldumu da sıkılırım

Napsamki nasıl ip alsam, örneğe karar vermeden ip almasm mı, ören yokmu aranızda:26:

Hayırdır inş. süpercim.. Bizde geçenlerde eşim ve ben erkek bebek gördük çok güzel bi bebekti ama Sen kız istiyorsun bence

biz hep erkek diyekonuşuyoruz..kız bana süpriz olur:103:

nedense hep yanımda erkek çoçuk hayalini görürdüm.kızı hiç kondurmamıştım .neden bilmem.belkide çok erkek kuzen var ondan .hep erkeklerdi hep

eşimin gördügü rüyanın aynısı .bir başka eşde görmüş.diger topike söyledi biri.bir ögrenmişlerki cinsiyet kız

kız arkadaşlarım kızın olsun aynısı senin gbi güzel olsn diyorlar

ayy bende severim ama zaman yok yapmaya eskiden atkı yapmıştım bi sürü ama model aklımda yok 2 ters 2 düz,yada haroşa yap en kolayları:))

parmaksız eldiven ör basit hemen bitio
annem bana 3 tane yaptı bundan çok kullanışlı oldu

eldiven belki zor gelebilir parmak kesme yeri ve uzatma ama düz bişi örüp sonra dikerken o parmak boşluğunu dikmeyincede oluo pek hoş diil ama oluo işte.

ayy bende severim ama zaman yok yapmaya eskiden atkı yapmıştım bi sürü ama model aklımda yok 2 ters 2 düz,yada haroşa yap en kolayları:))

parmaksız eldiven ör basit hemen bitio
annem bana 3 tane yaptı bundan çok kullanışlı oldu

Eki Görüntüle 358897

bende c.ertesinden c.ertesine örerim sadece heralde ,bide evde vakit bulursam :))

atkı eldiven örmek istemiyorum ... Fular öreyim diyorum

Arki ceket ördü kendine ama çok muhteşem oldu, sanki hazırmış gibi, çokda güzel modeli, ama ben hayatta öremem onu., daha doğrusu bitiremem, zaten öle kesme işini falan bilmiyorum hiç örmedim, genelde hep atkı yada bolera ördüm :))

En iyisi ben bi yüncüye gideyim , hem orda modellerde vardır belkim

zuzum şunun ipi hazır böyle fasülye bende değişik bi modeli var bir yumak alıp böle bişi de yapabilirsin o üstündeki tek taş olmasın ama

tünaydın kızlar sabah baş ağrısıyla kalktım beynimin sol tarafı gözüm ağrıyor.

akşam randevular iptal olmuş bi benim galiba

hayır olsun süpercim :))

kuzu biz model felan nekadar anlatsak burdan öğrenemezsin, fikir sahibi de zor olursun. O örgü ören arkilerine rica et en basit olan modellerden öğretsinler sana, hoşuna giderse daha zor modellere geçersin hem yaptıkça elin alışır :))

tünaydın kızlar sabah baş ağrısıyla kalktım beynimin sol tarafı gözüm ağrıyor.

Akşam randevular iptal olmuş bi benim galiba
benim de iptal değildii

Son düzenleme:
selam kızlar bir ara girdim ama araya işler girince yazamadım nasılsınız? burada hala çok kar var bıktım gerçekten hafta sonu bari iyi olsaydı. Birazcık gezmeyi hak ettim sanırım :26:
Bu arada bugün kayınvalidem görümcemle kayınbiraderimi alıp erciyese geçiyor; anane nasıl sinirleniyor ne işleri var bu havada çocuklar bir yerlerini kıracaklar diye . Bir de dün eşim geç geldi iyice köpürdü

zuzu bence de nektar haklı. Sen bilen birine danış onlar göstersinler sana. Atkı bere örebilirsin bence.

Duydum ki kapıma gelmiş tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün
Bilmez misin kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır..
| M E V L A N A |

zuzum şunun ipi hazır böyle fasülye bende değişik bi modeli var bir yumak alıp böle bişi de yapabilirsin o üstündeki tek taş olmasın ama

Eki Görüntüle 358915

bu güzelmiş dilekk

zuzu bence de nektar haklı. Sen bilen birine danış onlar göstersinler sana. Atkı bere örebilirsin bence.

ben yüncüye gideyim önce ip alayım, sonrada bağyanlardan örnek şettiririm :)

Duydum ki kapıma gelmiş tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün
Bilmez misin kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır..
| M E V L A N A |

Tamam :13:

...

Dilek benimde başım ağrıdı yaa :26: Buarada elfi yazdımı bugün hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…