benim başım saçım kaşım her bi yerim kötü yatağımı özledimmmmmm
ama yarım gün çalışcaksın sen ben 7ye kadar burdayım yaa ve yarın patronun misafirleri olcakmış istanbuldan 3-4 adam
özge :)))))) çok var lifim yaaa, dünya kadar :96:
Kardeşimde hep lif yapardıHatta bikere de oklava kılıfı yaptı küçükkene
Enkii nasıl oldu başınnn
sağol canım şimdi daha iyi kociş giderken biraz masaj yaptı başıma boynuma rahatladım akşam bişeyleri kafama takıp yattım kalkıncada ağrıyla yattım ondan en ufak şeyi kafaya takayım geliyor
sennde haklısın ben yine 1 hft çalışmıoum çok ii oluo inş sende çok daha ii bi iş bulursun canımBen herhafta 7ye kadar ben napiimmm
Canım sıkılıyor zatii şimdiden yarını düşünmeyelim
Dilek kıyamam yaa, gece iyi uyuyamadınmııı
Enki noldu canım neyi kafana taktın?
Canım öle herşeyi kafana takma, bak hasta olursun böle
aa gerçekten mii? bikaç ay önce sağlık ocağına gittiğimde aile hekimim yaptır demişti ben ertelemiştimm :26:günaydın kızlar:))
valla en güzeli öyle olması heralde nekim yoksa insan cesaret etmeye korkuyor:))bak 4 aylık olduk nerdeyse:)
zuzuşum preyle oldu ama 1 kez takmamıştıkondada tam günüymüş
ayşecim kızamıkçık aşısını pek önermiyorlar artık geçende çıkmıştı tv de kanser yapma riski falan var diye yinede sen bilirsin cnm..
kısslarr en son yazandan alıntı yaptım hepiciniz aynı şeyi sölemiş çünkümGünaydın herkeseee
bolcum bu sizee
Ayşecim az geldiyse yerleşme şeysi olmasın keşkem içmeseydin kızların dediği gibi test yap öyle ol aşını olacaksanBelki de bebiş vardırr
Kızlar ya ben bişeyler örmek istiyorum,örgü falan...şimdi biz her c.ertesi arkilerle toplanıyoz 5 aile falan ... Hatunlar habire bişeyler örüyo,zaten severim ben yünü şişi :) şöle fular gibi bişeylermi örsem nee ,çok heves ettim kaç haftadıröle atkıdır süveterdir o<tarz bişey örmek istemiyorum, çok uzun oldumu da sıkılırım
Napsamki nasıl ip alsam, örneğe karar vermeden ip almasm mı, ören yokmu aranızda:26:
dünya işleri canım biz bi ev alacaktık sonra vazgeçtik şimdi o duygu yeniden depreşti .800 ev kirası veriyoruz 1sene dolunca 900 olacak .ev almak istiyoruz kiraya vereceğimize kredi öderiz diyoruz .ağustosta bitiyo senemiz bu evde .bi taraftanda bebek düşünüyoruz .nasıl altından kalıcaz bilmiyorum.çalışayım diyorum eşimde 5.yıldızlı otellerde yada iyi bir şirkette iş olursa çalış diyor.işe girersemde bebiş olduğunda çıkıcam .hadi bebiş 1yaşını geçince kaynanama versem bak diye evi uzak ancak hafta sonalrı alabilirim onuda hiç istemiyorum.güya bide uzun zamandır ilk defa yazın memlekete gidecektim.hep çalışıyodum yazları .heveslenmiştim işe girersem hiçbişe yapamıcam.
eşimde işe girmek zorudnda değilsin iyi biyer olursa bişe demem sadece diyor .otur evinde derslerine sınavlarına çalış diyor
biliyorum zuzum anneme çekmişim ben en ufak şeyi kafama takarım evlendikten sonra işimde vardı herşeyi boş verdim ama yeniden pireler üşüşmeye başaldı başımda
çokkk sıkılıoum uykusuzum
ve ayrıca yarın çalışcam ben yaaa
off yaa zeynebim valla hepimiz seni çok ii anlıouzdur kızların adına da konuştum ama herkeste durum aynı
ev kiraları yada ev kredileri çocuk iş standart bi döngüdeyiz resmen
bende geçen bunaldım patrona kızmıştım eşime yakındım burda yükselemicem bile die
KPSS'ye gir dio onu da yapamam ki
sonumu bi türlü göremioum
ne güzel destek oldum dimikızlar size devredioum
BENİM KURS YATTIben ders çalışıyorum 1ünite kaldı sonra ilk ders bitiyor.bugün bitiremezsem bunu diğer derslere çalışma isteğim kalmayacak en zordan başlamışım
BENİM DE KAFAMDAKİ SORULAR OKADAR BENZER Kİ, HERŞEY OLUCAĞINA VARIYO SONUÇTA.. ÇOK TAKMAMAYA ÇALIŞMAK LAZIM :26:dünya işleri canım biz bi ev alacaktık sonra vazgeçtik şimdi o duygu yeniden depreşti .800 ev kirası veriyoruz 1sene dolunca 900 olacak .ev almak istiyoruz kiraya vereceğimize kredi öderiz diyoruz .ağustosta bitiyo senemiz bu evde .bi taraftanda bebek düşünüyoruz .nasıl altından kalıcaz bilmiyorum.çalışayım diyorum eşimde 5.yıldızlı otellerde yada iyi bir şirkette iş olursa çalış diyor.işe girersemde bebiş olduğunda çıkıcam .hadi bebiş 1yaşını geçince kaynanama versem bak diye evi uzak ancak hafta sonalrı alabilirim onuda hiç istemiyorum.güya bide uzun zamandır ilk defa yazın memlekete gidecektim.hep çalışıyodum yazları .heveslenmiştim işe girersem hiçbişe yapamıcam.
eşimde işe girmek zorudnda değilsin iyi biyer olursa bişe demem sadece diyor .otur evinde derslerine sınavlarına çalış diyor
biliyorum zuzum anneme çekmişim ben en ufak şeyi kafama takarım evlendikten sonra işimde vardı herşeyi boş verdim ama yeniden pireler üşüşmeye başaldı başımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?