2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben herhafta 7ye kadar ben napiimmm
Canım sıkılıyor zatii şimdiden yarını düşünmeyelim
Zuzum en basit lif yapılıyo Ben bol bol lif örmüştüm çeyizime kenarları başka renkli böyle

Hmm anladım elfi, kolay gelsin

bende nasılsa mart a girdik ya ,bordroları yapıp ,bildirgeleri göndereyim barii yavaştan

Dilek kıyamam yaa, gece iyi uyuyamadınmııı

özge :)))))) çok var lifim yaaa, dünya kadar :96:

Kardeşimde hep lif yapardı Hatta bikere de oklava kılıfı yaptı küçükkene

özge :)))))) çok var lifim yaaa, dünya kadar :96:

Kardeşimde hep lif yapardı Hatta bikere de oklava kılıfı yaptı küçükkene

Benim en fazla yapabildiğim kolay gelen oydu :) Birde atkı örerdim falan
Ama oklava kılıfına koptum yanisi Birde zordur o şimdi ince uzun dimi
..
Heyooo herkes nerde neden sessiz burasııı

Bn önceden ne örüyodum yaa anneme hırka bile ördüm, kendime kazaklar, ama yapmıyorum şimdi zaman kalmıyo

Evet ince uzun Valla şuan hatırlamym nasıl yaptığını ama yaptı deli

Her trajedi diğer elinde bir hediyeyle beraber gelir.Ama genellikle acı çekmekle öylesine meşgul oluruz ki;hediyenin farkına bile varmayız;o da geldiği gibi yitip gider.
MEVLANA şöyle der:Üzülme kaybettiğin herşey başka bir şekle dönüşüp sana geri döner.

ben ders çalışıyorum 1ünite kaldı sonra ilk ders bitiyor.bugün bitiremezsem bunu diğer derslere çalışma isteğim kalmayacak en zordan başlamışım

Ben herhafta 7ye kadar ben napiimmm
Canım sıkılıyor zatii şimdiden yarını düşünmeyelim
sennde haklısın ben yine 1 hft çalışmıoum çok ii oluo inş sende çok daha ii bi iş bulursun canım

Dilek kıyamam yaa, gece iyi uyuyamadınmııı

kuzum zaten 3te yattık uyuyamadım yastığımı yadırgadım sonra nefes alamadım çok sigara içilmişti çok sıcaktı derken 7,30da kalktım işte.
saçlarımı yıkamıştım fön makinesi yokmuş kurutamadım sabah rüzgarda başıma ağrı da girdi işte böle bıla bıla bıla :95:

Enki noldu canım neyi kafana taktın?

Canım öle herşeyi kafana takma, bak hasta olursun böle

dünya işleri canım biz bi ev alacaktık sonra vazgeçtik şimdi o duygu yeniden depreşti .800 ev kirası veriyoruz 1sene dolunca 900 olacak .ev almak istiyoruz kiraya vereceğimize kredi öderiz diyoruz .ağustosta bitiyo senemiz bu evde .bi taraftanda bebek düşünüyoruz .nasıl altından kalıcaz bilmiyorum.çalışayım diyorum eşimde 5.yıldızlı otellerde yada iyi bir şirkette iş olursa çalış diyor.işe girersemde bebiş olduğunda çıkıcam .hadi bebiş 1yaşını geçince kaynanama versem bak diye evi uzak ancak hafta sonalrı alabilirim onuda hiç istemiyorum.güya bide uzun zamandır ilk defa yazın memlekete gidecektim.hep çalışıyodum yazları .heveslenmiştim işe girersem hiçbişe yapamıcam.
eşimde işe girmek zorudnda değilsin iyi biyer olursa bişe demem sadece diyor .otur evinde derslerine sınavlarına çalış diyor

biliyorum zuzum anneme çekmişim ben en ufak şeyi kafama takarım evlendikten sonra işimde vardı herşeyi boş verdim ama yeniden pireler üşüşmeye başaldı başımda

aa gerçekten mii? bikaç ay önce sağlık ocağına gittiğimde aile hekimim yaptır demişti ben ertelemiştimm :26:
Günaydın herkeseee
bolcum bu sizee
Ayşecim az geldiyse yerleşme şeysi olmasın keşkem içmeseydin kızların dediği gibi test yap öyle ol aşını olacaksan Belki de bebiş vardırr
kısslarr en son yazandan alıntı yaptım hepiciniz aynı şeyi sölemiş çünküm ama bugün adetim devam edio normal gibi. ya elfi ağrı kesici içmem lazımdı duramazdım yoksa ağrıcaktı çünkü ve 5e kadar dersim vardı.

dileğin gösterdiği eldivenler çok tatlıymış ona benzer ama daha kısasını annem bana da ördü gerçi kullanmıom o ayrı ben de bu sene diil ma önceki senelerde hep bişiler örmeye başlardım ama sonunu annem getirirdi hep, bunalıyorum ki, bitmek bilmiyorrr

off yaa zeynebim valla hepimiz seni çok ii anlıouzdur kızların adına da konuştum ama herkeste durum aynı
ev kiraları yada ev kredileri çocuk iş standart bi döngüdeyiz resmen
bende geçen bunaldım patrona kızmıştım eşime yakındım burda yükselemicem bile die
KPSS'ye gir dio onu da yapamam ki
sonumu bi türlü göremioum

ne güzel destek oldum dimi kızlar size devredioum

çokkk sıkılıoum uykusuzum
ve ayrıca yarın çalışcam ben yaaa

ben geldimm..
haftaya brezilya fönü yaptıracam kızlar saçlarım öle kötü olduki kupkuru tel tel oluyo yoluk yoluk duruyo ve çocukla uğraşamıyorumda biyerle anlaştım normalde 350 dedi ama tanıyo diye 100 e yapacak daha önce arkadaşlarım yaptırmıştı umarım memnun kalırım bende..

dilekcim nerde çalışıyosun sen?

aslında başka çözümde var karşıda anadolu yakasında eşimin evide var oraya yerleşsek kirada ödemeyeceğiz para biriktiririz bebekte olsa üst katta kaynanam var ama bunu aklıma getirmiyorum.
evlendikten sonra hep aynı durumda oluyoruz canım.bide eşimin ailesinin durumu iyi muhakkak vardır kenarda baya paraları 1oğulları var evlenecek.eşime onlardan biraz isteyelim dedim hayır istemiyorum dedi ben kendim almak istiyorum diyor.üstelemedim bende .ben işe girersem hiçbir sınava hazırlanamam .
uffff bilmiyorum zaman herşeyi gösterecek ben ne kadar sıkıntı yapsamda herşey olacağına varır

ben ders çalışıyorum 1ünite kaldı sonra ilk ders bitiyor.bugün bitiremezsem bunu diğer derslere çalışma isteğim kalmayacak en zordan başlamışım
BENİM KURS YATTI Bİ KIZ BAŞLIYO O GÖREVE PAZARTESİ, HAYIRLISI DİYORUM.
RAHATLADIM SANKİ BİRAZ

BENİM DE KAFAMDAKİ SORULAR OKADAR BENZER Kİ, HERŞEY OLUCAĞINA VARIYO SONUÇTA.. ÇOK TAKMAMAYA ÇALIŞMAK LAZIM :26:

Zeynepcim evet herşey olacağına varıyor.. Gelecek sıkıntısı hepimiz çekiyoruz hayatı erteliyoruz.. Ama eşinin evi varmış orda otursanız bi süre para biriktirirdiniz hiç olmazsa :26:
..
Bolcum 100tl çok iyi nerde burası hangi kuaför beğenirsen bende giderim belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…