2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Gözün aydın nekkkk, tek iyi yönü dil öğrenmen olucaktı

boll, daha önce arkilerin aynı kuafördemi yaptırmıştı, her kuaför hakkını veremiyo o fönün

hayırlısı böyleymiş demekki canım kendi işinle ilgilenirsin .kursada sonra kendinde gidersin.
herkesin aynı sorunlar canım hayat çok acımasız çok zor ister istemez düşünüyoruz ama herşey olacağına varıyor.

ev var canım ama eşimin işi avrupa yakasında ev anadolu yakasında oraya gidersek eşim işe 3vasıta ile gidip gelecek eşim bide akşamları geç çıkıyor eve dönüşü problemli olur.oraya gidersek bi daha çıkamayız ordan istemiyorum o yüzden.kirada zaten en azından kirayı verseler bile rahatlarız güya kirayı bize verirlerse herkesin kirasını vermek zorundalarmış güya haksızlık yapamazlarmış

ayy cnm hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ama bebek olmadan ev almak inanki daha mantıklı çünkü çocuk olunca okadar zorki o masrafları gördükçe hiç alamazsınız bence biran önce bakmaya başlayın sizde keşke kaynanın altı olmasa orda otururdun ama biyandan eğer çalışacaksan çocuktan sonra inan çok rahat olurdu senin için çünkü getir götür gerçekten çok zor oluyor.

cnm gazipaşada kuaför sölerim sana memnun kalırsam bakalım haftaya yaptıracam.

boll, daha önce arkilerin aynı kuafördemi yaptırmıştı, her kuaför hakkını veremiyo o fönün

evt cnm 2 kişi yaptırdı memnun kaldılar onlara güveniyorum zaten..

ovv epey indirim yapmış umarım saçın yıpranmaz canım
ben yayınevinde çalışıoum tıp üzerine doktorların kitaplarını yapıouz
1cmt çalışıoum 1 cmt çalışmıoum işte.

eşinin evi var ama üst katta k.validen olduğu için orda oturmak istemiosun sanırım
orayı kiraya verseniz.
onunla da kredi ödeseniz :44: ayy şimdi tam bilemedim ama elde bi mal varlığı var yani
sen sınavlara girdikten sonra çocuk oldu desek sonra belki hiç çalışmıcaksın bilmioum tabi yaa
hayat hangimize ne göstercek hakkımızda hayırlısı canım sen kendini bunaltma hiç bişiyin senden önemli diil bu hayatta

BENİM KURS YATTI Bİ KIZ BAŞLIYO O GÖREVE PAZARTESİ, HAYIRLISI DİYORUM.
RAHATLADIM SANKİ BİRAZ
hayırlısı buymuş canım arzunun dediği gib tek negatiflik kurs işinden olmuştur.

Herkesin kirasını versinler zaten o ev sizinse kirasınıda siz alırsınız. Bu böyledir. Ne kadar saçma en azından o evin kirasıyla oturduğunuz kirayı karşılardınız.
...
Bol evet git canım sen bende gitmeyi düşünüyorum çoktandır fiyat çok iyi beğenirsen bende giderim gazipaşa çok güzel bi yer zaten hangi kuaför acaba :26:

kızlar bilgisayalarımız geldi. diğerlerine alışmıştım şimdi çok tuhaf geldi bunlar :))

Nektarcım belki böylesi daha iyi olur. belki çok yıpranacaktın zor olacaktı. hayırlısı olsun..

nekim hayırlısı olsun çok yorulacaktın zaten ii olmuş..

cnm ertan alataş adı burger,mado sokağında şok market varya karşısı onun.

alırsak bebek olmadan girmiş olacağız bu işe bebek olursada artık eşimin ailesi yardım etsin.kaynanamın altı olmasa hiç beklemez giderdim.oda var getir götür ben yapıcam eşim yapamaz zaman ters ya ben yapıcam yada kayınpederim adamda 60 küsür yaşında .ben mahvolurum hem bebeğime kendim bakmak istiyorum dayanamamda 1hafta görmeden eşimde razı gelmiyor ona hayırlısı diyorum artık

dilekciğim öle bişe ki 3çocuğun hepsine daire vermişler kendi oturdukları hariç 4 daire var aldıkları kiralarla evleri komple tadilat yapmışlar kimseye haksızlık olmasın diye tek eşimin dairesi kaldı orayıda yapacaklardı ama bi duyum almışlar oldukları yer orman olarak gözüküyomuş güya komple yıkılacakmış ne zman bilinmiyor tabi o yüzden yapmadılar tadilat.şuan bütün daireler kirada kirayıda onlar alıyorlar.sağolsunlar soruyolar bir ihtiyacınız varmı falan ama çıkarıp alın şunu demek farklı bide 2bina ilerisinde arsaları var boş durumları gayet güzel yani
yok çalışırım 2-3 sene geçse bile evde durmam o kadar çileyi bunun için çekmedim muhakkak başlarım yani işe
doğru hayat ne getirir bilmiyoruz allahımdan hakkımızda hayırlısını diliyorum tek

hayırlısı buymuş canım arzunun dediği gib tek negatiflik kurs işinden olmuştur.

Nekim hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olmuştur

Nektarcım belki böylesi daha iyi olur. belki çok yıpranacaktın zor olacaktı. hayırlısı olsun..
KESİNNLİKLE BÖYLESİ DAHA HAYIRLI OLDU.. ZATEN OLUCAK GİBİ DEĞİLDİ..
KURSA ÜZÜLDÜM BİİİRAZ, EŞİM DE DİYO Kİ BEN SENİ KURSA GÖNDERİRİM MAYISTAN SONRA OKADAR İSTİYOSUN MADEM HİÇ ÜZÜLME DİYO

BEN ANLAMADIM KİRAYI EŞİNİN AİLESİ Mİ ALIYO :26:

bence en iyisi böylesi olmuş.

Enkidu aslında kızların dediği gibi hepimizin sorunu ortak biraz da. Bizim de güya oturdugumuz dilediğimizce yaptırdığımız bir evimiz var ama geçenlerde kayınvalidem laf arası "bu evde diğer kardeşlerin de hakkı var" mesajını hatırlattı. bol un dediği gibi bebek olunca masraflar mutlaka artacaktır o yüzden bebek olmadan almak en iyisi
peki sizin o evi elden çıkarıp üstünü krediyle tamamlayıp sıfır eve girme olasılığınız yok mu?

evet canım eşimin ailesi alıyor

yok canım onlar ölmeden kimse dairelerini satıp yabancı sokamazmış binaya

özgeciğim öle bişe ki 3çocuğun hepsine daire vermişler kendi oturdukları hariç 4 daire var aldıkları kiralarla evleri komple tadilat yapmışlar kimseye haksızlık olmasın diye tek eşimin dairesi kaldı orayıda yapacaklardı ama bi duyum almışlar oldukları yer orman olarak gözüküyomuş güya komple yıkılacakmış ne zman bilinmiyor tabi o yüzden yapmadılar tadilat.şuan bütün daireler kirada kirayıda onlar alıyorlar.sağolsunlar soruyolar bir ihtiyacınız varmı falan ama çıkarıp alın şunu demek farklı bide 2bina ilerisinde arsaları var boş durumları gayet iyi yani bankada paralarıda var
ben 6 aydır çalışmıyorum mesela en azından sizin kiranızı verelim deyin diğer oğulu evde bekar çalışıyo niye veriyosun kızınkinide ver ha kız istemezse vermezsin.
ben eşime şunu dedim tek senin daire yapılmadı tadilat parasını sana versnler ne kadar tutuyosa bizde eve girelim dedim eşimde ben bişe söyleyemem dedi.bende ozamn benim dairem yok dedim senin var dedim bizimde değil dedim karışmıyorum dedim

zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış benimkide o misal

neyse hayırlısını diliyorum rabbimden

sizlerinde başını ağrıttım kusura bakmayın

nekim hayırlısı olsun çok yorulacaktın zaten ii olmuş..

bence en iyisi böylesi olmuş.

:13:

100 tl de artı kaldı bana Ay komik ama napim işime yarar illa ki
..
Bu limangodan bir daha hiç bişi almiycammm
Allıklarım gelmiş, birisi açıkmış dökülmüş hep eşim aradı söyledi şimdi (onun iş yeri adresini vermiştim)

4 tane kira alıyolar ve yardımcı olmuyolar, ilginçlermiş yaa :26:
Konuşsun eşin, bizim kiramızı verin burdaki kiramızı ödeyelim, bu sizi maddi açıdan etkilemiycekse felan dese.. Sonuçta ailesi, çekinmesin bukadar :26:

Son düzenleme:
Canım eşin niye pasif bu kadar kii bence olay eşinde bitiyor. Kirayı istese vermek zorundalar vermiyorlarsa da burda daireniz var demenin bi anlamı yok. Yani gelip oturursanız oturun diyorlar. Yani evladı zorluk çekerken nasıl içlerine siniyor bilmiyorum. Bizimkiler olsa ellerinde olmayanı bile verirler çok vicdansızmış.. Sıkma sende canını bişekilde herşey yoluna giriyor zamanı gelince de yaşanması gereken yaşanıyor düşünüp canımızı sıkmayalım
..
Bolcum ben bilmiyorum orayı gitmedim hiç ama duydum. İnş memnun kalırsın

bırak kalsın canım arkadaşlarına zam yaptırıyon sana yapmıyolar buda sana zam işte

ne almıştınki canım yaz limongaya nasıl geldiğini şikayetini belirt

bırak kalsın canım arkadaşlarına zam yaptırıyon sana yapmıyolar buda sana zam işte

ne almıştınki canım yaz limongaya nasıl geldiğini şikayetini belirt
2 tane allık almıştım canım, yazıcam mutlaka..herkes problem yaşıyor limango ile.
acaba paketlemede mi sorun oluyo, çünkü yurtiçi getiriyo trendyolu da ama onlarda böyle hasar olmuyo ürünlerde.

2 tane allık almıştım canım, yazıcam mutlaka..herkes problem yaşıyor limango ile.
acaba paketlemede mi sorun oluyo, çünkü yurtiçi getiriyo trendyolu da ama onlarda böyle hasar olmuyo ürünlerde.

Katılıyorum canım yaa.. Hem hasarlı hemde çok geç getiriyorlar.. O yüzden cam vs. bişe almıyorum ben ordan.
Termal kemerimin tuzu gelmemişti benimde. Çantalar gelcek bakalım ne zaman gelir
Allığı değiştiricekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…