2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

enkidu madem eşine ait olan ev yapılmadı yıkılacak duyumundan dolayı; hiç bir kardeşin hakkını ayırmayan herkese eşit davranmaya çalışıyan ailenin o parayı size vermeleri gerekir. Bu konuda eşin neden konuşmak istemiyor onu anlayamadım.

Bu arada buharlı temizleyici için bir firmayı aradım yarın ananeye tanıtıma gelecekler

evet canım evin dışını ve çatıyı yaptırmışlardı hala borç ödüyolar heralde .2 düğün yaptılar bizimle görümcemin düğünü 1 ay arayla oldu ama fazla bi masraflarıda olmadı bana 4tane adana burgusu bide 2,500tlpara vermişlerdi bide 10sene önceden arçelikten buzdolabı bulaşık makinası aygaz almışlar onun üstüne 600tl ödediler okadar kızada aynı sayıda bilezik ve para .eşim konuşmak istemiyor.kendileri çileyi çektiler okadar diyor kendileri yaptılar diyor .ben kendim almak kendi evim demek istiyorum diyor.konuşsa verirler ama biraz kaynana pinti
onlar yaptırdı evi diyor zorluğu onlar çekti diyor istemiyor .kendi emeğimle almak istiyorum diyor.istersek verirler ama sonrada bişe falan söylerlerse diye düşünüyoruz düğünde bile onlardan hiçbişe istemedim diyor yine istemiyorum diyor.baba verirde anne ikna edilirmi bilmiyorum kaynanam çok ilginç

bugün bir şey soracaktım size diyorum hayırattın bak :))

termal kemeri kullanmaya başladın mı faydası oluyor mu??? Bu ay ben de almak istiyorum

bugün bir şey soracaktım size diyorum hayırattın bak :))

termal kemeri kullanmaya başladın mı faydası oluyor mu??? Bu ay ben de almak istiyorum

İki kere kullandım Ama kullandığım 2 saatte bile çıkarttığımda terletiyordu. Etkisini görmek için uzun süre kullanmak gerek sirkencim..

çekle almıştım canım, çeki iade etmezler ki.. 10 tl ödedim ama üstüne
neyse bakim iyice ne durumda akşam, ama şikayetimi belirticem mutlaka.

oda durumun böle olduğunu biliyor ama konuşmuyor kendi emeğiyle almak istiyormuş şuana kadar ailemden para almadım vermedimde diyor.bende ısrar etmiyorum.

kemeri günde 3saat veya 8 saat takmalı ve 2ay kullanılmalıymış.bende kullandım 1hafta işe yarıyor baya terletiyor ama iyi sonuç almak için 2 ay kullanıp görmek lazım

peki şimdi neden kullanmıyorsun? Rahatsız mı etti ?

Yok rahatsız etmiyor kemer yumuşak zaten iç tarafı değişik bir kumaştan yapılmış beli rahatsız etmiyor. Ben sadece üşeniyorum takmaya özellikle pazar günü takıyorum temizlik yaparken güzel terletiyor tabi devamlılık önemli

eşin öyle diyince hiç bir şey diyemezsin sen de.

kemeri biraz araştırayım almak istiyorum çünkü bel bölgem yine alacak başını gidecek

neyse kızlar ben eve geçiyorum hepinize iyi akşamlar

çekle almıştım canım, çeki iade etmezler ki.. 10 tl ödedim ama üstüne
neyse bakim iyice ne durumda akşam, ama şikayetimi belirticem mutlaka.

Evet çekin ölür Yaz şikayetini tabi belki dileğinki gibi değişim yaparlar..
..
Bugün bimden hiç bahsetmedim 2li Sıcak su torbası aldım Rengi pembe biri 2lt diğeri 500ml ikisi 5.90tl.. Bir de krem şanti aldım krem şantili kurabiye yaparım diye...
H.sonuna doğum günümüz ya eşimin ailesi gelicek annemleri çağırdık ama gelemicekler annem çalışıyormuş.Yarın da eşimin kuzeninin nişanı var oraya gidicez annemlere gidemicem

yaa benim göbekte çok fena kızlar benden önce gidiyo 4 kilo vermem gerek ama gitmedi bi türlü yaa(
nekim yaz bence değiştirirler..

Son düzenleme:
adamı boğazlıcam yaa bu pervane beni mahvetti yeter yaa şu havada 15 dk açık 2 tane şala sarındım görüo ama ne fayda
resmen eziyet çekioum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…