4 tane kira alıyolar ve yardımcı olmuyolar, ilginçlermiş yaa :26:
Konuşsun eşin, bizim kiramızı verin burdaki kiramızı ödeyelim, bu sizi maddi açıdan etkilemiycekse felan dese.. Sonuçta ailesi, çekinmesin bukadar :26:
Canım eşin niye pasif bu kadar kii bence olay eşinde bitiyor. Kirayı istese vermek zorundalar vermiyorlarsa da burda daireniz var demenin bi anlamı yok. Yani gelip oturursanız oturun diyorlar. Yani evladı zorluk çekerken nasıl içlerine siniyor bilmiyorum.Bizimkiler olsa ellerinde olmayanı bile verirler çok vicdansızmış.. Sıkma sende canını bişekilde herşey yoluna giriyor zamanı gelince de yaşanması gereken yaşanıyor düşünüp canımızı sıkmayalım
..
Katılıyorum canım yaa.. Hem hasarlı hemde çok geç getiriyorlar.. O yüzden cam vs. bişe almıyorum ben ordan.
Termal kemerimin tuzu gelmemişti benimde. Çantalar gelcek bakalım ne zaman gelir
Allığı değiştiricekmisin?
bugün bir şey soracaktım size diyorum hayırattın bak :))
termal kemeri kullanmaya başladın mı faydası oluyor mu??? Bu ay ben de almak istiyorum
İki kere kullandımAma kullandığım 2 saatte bile çıkarttığımda terletiyordu. Etkisini görmek için uzun süre kullanmak gerek sirkencim..
çekle almıştım canım, çeki iade etmezler ki.. 10 tl ödedim ama üstüneKatılıyorum canım yaa.. Hem hasarlı hemde çok geç getiriyorlar.. O yüzden cam vs. bişe almıyorum ben ordan.
Termal kemerimin tuzu gelmemişti benimde. Çantalar gelcek bakalım ne zaman gelir
Allığı değiştiricekmisin?
enkidu madem eşine ait olan ev yapılmadı yıkılacak duyumundan dolayı; hiç bir kardeşin hakkını ayırmayan herkese eşit davranmaya çalışıyan ailenin o parayı size vermeleri gerekir. Bu konuda eşin neden konuşmak istemiyor onu anlayamadım.
Bu arada buharlı temizleyici için bir firmayı aradım yarın ananeye tanıtıma gelecekler
peki şimdi neden kullanmıyorsun? Rahatsız mı etti ?
oda durumun böle olduğunu biliyor ama konuşmuyor kendi emeğiyle almak istiyormuş şuana kadar ailemden para almadım vermedimde diyor.bende ısrar etmiyorum.
kemeri günde 3saat veya 8 saat takmalı ve 2ay kullanılmalıymış.bende kullandım 1hafta işe yarıyor baya terletiyor ama iyi sonuç almak için 2 ay kullanıp görmek lazım
çekle almıştım canım, çeki iade etmezler ki.. 10 tl ödedim ama üstüne
neyse bakim iyice ne durumda akşam, ama şikayetimi belirticem mutlaka.
merhabalar kizlar
nasilsiniz
nasil gidiyor nevar ne cok
Hamisler hamilelik nasil gidiyor ?
merhabalar kizlar
nasilsiniz
nasil gidiyor nevar ne cok
Hamisler hamilelik nasil gidiyor ?
adamı boğazlıcam yaa bu pervane beni mahvetti yeter yaa şu havada 15 dk açık 2 tane şala sarındım görüo ama ne fayda
resmen eziyet çekioum yaa
adamı boğazlıcam yaa bu pervane beni mahvetti yeter yaa şu havada 15 dk açık 2 tane şala sarındım görüo ama ne fayda
resmen eziyet çekioum yaa
söyle canım görüyosunuz halimi de kapatının şunu de
oha yani bu soğukta ateşmi çıkıyomuş biyerinden
küs bana konuşmuouz zaten ordan bişi olmaz diodu önceden de
efkarlı işler kötü die orda sigara içio
olan bana oluo :2:
Salak yaa şikayet et sigara içiliyo diye.
Siz niye küssünüz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?