2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar tüy alma gününün ilk alternatifi 8 mart öğleden sonra
tekrar bir tarih verilcek ama
ben 9unda regl olmayı beklioum o yüzden 2. alternatifte yapcam zaten 2 aydır hep 2.ci de yapıoum hastalığı atlatınca
ve sonuclarım ii

Benim daha çıkmadı kii Yani çok az uzamadı bilee ay yani işe yarıyor bu yapim bari 8inde olmazsa 2.tarihte yapim.

off hiç zaman geçmiyor yaa insaf diyorum bu adama yaa bigünde erken bıraksa hergün 8-8.30 da evde oluyorum(

mantardan nası şüphelendin? bnede şüpheleniorumda, peynirimsi akıntımı oluyo kaşıntı felan nasıl sende varmı? bu ilerde çocuğa engel mi ki bilgin varmı?? siz ne zamandüşünüosunuz bebek?? :)

off hiç zaman geçmiyor yaa insaf diyorum bu adama yaa bigünde erken bıraksa hergün 8-8.30 da evde oluyorum(

merhaba, geç ya evli bayan için.. nerde çalışıyosunki? bende vekil yapıyorum bakalım geçici ama napalım çare yok atama yok ne kadarlık evlisin? bebek var sanırım bide iş zor olur o zaman ?

Günaydın Kızlar

..

Merhaba elifmiracle; aslında hemen çocuk yapmadık :) evleneli 15 ay oldu zamanı geldi dedik :) biz korunmayı bırakır bırakmaz aynı ayda hamile kaldım canım. herkesinki değişiyor sende düşünüyorsun galiba. ama mantarın varmış önce onun için tedavi ol :)

2. bekleyelim özgem hastalığın ne zaman olcek kısmetse

8i ne kadar bekliyorum kuzum bende 2. alternatifi yaparım büyük ihtimalle 8inden önce olup biterse 1. alternatifi yaparım.

mantardan nası şüphelendin? bnede şüpheleniorumda, peynirimsi akıntımı oluyo kaşıntı felan nasıl sende varmı? bu ilerde çocuğa engel mi ki bilgin varmı?? siz ne zamandüşünüosunuz bebek?? :)

Mrb. Elifmiracle çocuk şuan için düşünmüyoruz çocuğa engel mi onu bilmiyorum evet peynir gibi oluyor ama geçti bendeki dr a gitmedim yine de gidicem çocuğa engel mi onuda sorarım bende merak ettim..

Günaydınn herkeseeeeeee :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…