kızlar tüy alma gününün ilk alternatifi 8 mart öğleden sonra
tekrar bir tarih verilcek ama
ben 9unda regl olmayı beklioum o yüzden 2. alternatifte yapcam zaten 2 aydır hep 2.ci de yapıoum hastalığı atlatınca
ve sonuclarım ii
Benim daha çıkmadı kiiYani çok az uzamadı bilee ay yani işe yarıyor bu yapim bari 8inde olmazsa 2.tarihte yapim.
off hiç zaman geçmiyor yaa insaf diyorum bu adama yaa bigünde erken bıraksa hergün 8-8.30 da evde oluyorum(
Bi iş görüşmen vardı o ne oldu?
Amin canım öyle herşeyin hayırlısı tabiki evlat verip de hayırsız olmasıda var bu yüzden herşeyin hayırlısı..
Daha iyi oldu bu canım
Dileğim korkmamın bir sebebi de düzensiz ve sancılı adet olmam akıntımın olması şimdi de mantar olmuş galiba eşimde çok korkuyor o yüzden dr a gitme kararı aldık en azından içimiz rahatlasın varsa da yoksa daKısmet yani sende git dr a için rahatlasın inş. bişi çıkmaz sağlıklı bebişlerimiz olur ilerde
off hiç zaman geçmiyor yaa insaf diyorum bu adama yaa bigünde erken bıraksa hergün 8-8.30 da evde oluyorum(
Taşınınca annemlere çok uzak kalıcaz gerçi böylede otobüsle yarım saatlik yol var sabah bırakıp akşam alamam. kaynanam işten çıksam bile bakamam diyor. kimse bana güvenip çocuk yapmasın dedim ben diyor. annemde iyice saçmalıyo haftaiçi ona verecekmişim haftasonu alacakmışım olduuu dedim onada..
site içinde bi bakıcı var facebookta grubumuz vardı sitedekiler ile görüşüyoruz dışardan bi insana ne kadar güvenilir onuda bilmiyorum[/QUO
oo hemen çocuk yapanlardansın sende :) peki bişi sorcam evlendikte kaç ay sonra hamile kaldın korunmuşmuydun?
2. bekleyelim özgem hastalığın ne zaman olcek kısmetse
mantardan nası şüphelendin? bnede şüpheleniorumda, peynirimsi akıntımı oluyo kaşıntı felan nasıl sende varmı? bu ilerde çocuğa engel mi ki bilgin varmı?? siz ne zamandüşünüosunuz bebek?? :)
Aaa bugünmüş öyle mi?Özgecim tatlışkom :) doğum günün kutlu olsun şeker :))
Özgecim tatlışkom :) doğum günün kutlu olsun şeker :))
Aaa bugünmüş öyle mi?
ben yine en son öğreniyorum, face olsaydı bilirdim
..
Sevdiklerinle nice güzel yıllara Özgemm, kutlu mutlu olsun yeni yaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?