2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inş özgecim

kızlar o kırık tepsi için limango bana mail attı

İlgili siparişiniz için tedarikçimizle yapılan görüşmeden sonra stoklarında ürünün bulunmaması nedeniyle, tekrar gönderimini sağlayamamaktayız, Bu durum için siz değerli üyemizden özür dileriz. iade ürün tarafımıza ulaşmış olup , 1 hafta içinde Kredi kartınıza paranızın iadesi yapılmış olacaktır.

Aa keşke yenisini göndermiceklerse eskiyi göndermeseydin ozmn canım yaa nerden biliceksin ki ama dimi . Çekinde gitti şimdi dimmi

sağol elfişkomm yirim seniii
Nekim noldu kii sabahtan canın sıkılmış :105:
üşüyorum yağmur yağıyo
eve gidip uyumak istiyorum, annem çağırdı oraya gitcem :/
burdaki adama gıcık oluyorumm..

gitti çek :26:
Bu aşağıdaki smiley de biz olalım

özgee :26:
Kampanyalara katılıyoruz ya hani, bi haber okumuş eşim az önce
sakın ev adresini verme diyo..
Hırsızlar oluyomuş, organ mafyası felan..
Iş yerinden başka adres verme diyo.. Etkilendim ben biraz bu haberden..
Bizim evi vermiyorum zaten işteyim diye ama annemlerin ev adresini veriyorum bazen
vermiycem artık :18:

üşüyorum yağmur yağıyo
eve gidip uyumak istiyorum, annem çağırdı oraya gitcem :/
burdaki adama gıcık oluyorumm..
---
gitti çek :26:
Bu aşağıdaki smiley de biz olalım

madde madde de nası sıralamış
bende üşüoum hava kapalı içimde kapanıo
eve gitmek istioum ama daha 8 saat var
tepsim yok
bende adama gıcık oluoum pervane ise beni delirtio

çekim için mail attım ne iş dedim geri yükleyin yenisini alcam dedim
smiley çok tatlıymış tam bizlik

ayyy bende ev hiç vermemiştim ama işte de artık sıkıntı olcak die annemin evi vermeyi düşünüodum
vermeyim bari

ben sonradan idrak ettim
nie pat die atladım ki sen face kampanyasından bahsediomuşsun özge diyede yazmışsın
benim aklım alışveriş yaptığımız sitelere gitti :26:
pardon

günaydın kızlar...

özge dilek bende 9unda bekliyorum bende 2.alter.kullanayım, geçen ay bilmeyerekten o günlerde almıştım bacağımı :) halende çıkmadı

özgemmmm doğum günün kutlu olsun arkidişimmmmm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,bol bereketli seneler dilerimmmm canımm

Bende evi vermiyorum hiç işyerini veriyorum ama vermiştim bikaç kere.. Adreslerimizi zaten belli firmalara özel olarak yolluyoruz pek sanmıyorum ama öyle güvenilmez sitelere katılmayalım bence. Smiley hoşmuşş :)
Zuzummm bebeyim tşk. ederimm

ben sonradan idrak ettim
Nie pat die atladım ki sen face kampanyasından bahsediomuşsun özge diyede yazmışsın
benim aklım alışveriş yaptığımız sitelere gitti :26:
Pardon

alışveriş siteleri güvenlidir kuzu, hiç kafana takma

Evet özge öyle kafasına göre sayfa açıp kampanya yapanlara vermiycem ben artık adresimi felan

Sağol bebeim

Ya burda hava çok güzel, güneş var,dışarları sıcak içerleri buz :2: Inş.erken bırakır ya, biraz dolaşıp eve gidip temizlik yaparım

Sağol bebeim

Ya burda hava çok güzel, güneş var,dışarları sıcak içerleri buz :2: Inş.erken bırakır ya, biraz dolaşıp eve gidip temizlik yaparım

alışveriş siteleri güvenlidir kuzu, hiç kafana takma

Evet özge öyle kafasına göre sayfa açıp kampanya yapanlara vermiycem ben artık adresimi felan
Burdada hava çok güzel güneşli ben 7ye kadar Ama bugün nişana gidicez ya saçıma fön çektircem 1saatte erken çıkarım belkim duruma göre

TARİH ARALIĞI YOK AMA

BÖLE YAZMIŞ :::: Artık biliyorsunuz..hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..::::

zuzum bak böyle yazmış

"genel olarak merakınızı gidereyim tarihleri tam olarak yazana kadar.
8 mart öğleden sonra ve akşam ilk alternatifimiz.
ikincisi ise ortalama 16 mart olacak.
detaylı olarak vereceğim yakında.."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…