inş özgecim
kızlar o kırık tepsi için limango bana mail attı
İlgili siparişiniz için tedarikçimizle yapılan görüşmeden sonra stoklarında ürünün bulunmaması nedeniyle, tekrar gönderimini sağlayamamaktayız, Bu durum için siz değerli üyemizden özür dileriz. iade ürün tarafımıza ulaşmış olup , 1 hafta içinde Kredi kartınıza paranızın iadesi yapılmış olacaktır.
üşüyorumsağol elfişkomm yirim seniii
Nekim noldu kii sabahtan canın sıkılmış :105:
gitti çek :26:inş özgecim
kızlar o kırık tepsi için limango bana mail attı
[ı]ilgili siparişiniz için tedarikçimizle yapılan görüşmeden sonra stoklarında ürünün bulunmaması nedeniyle, tekrar gönderimini sağlayamamaktayız, bu durum için siz değerli üyemizden özür dileriz. Iade ürün tarafımıza ulaşmış olup , 1 hafta içinde kredi kartınıza paranızın iadesi yapılmış olacaktır.[/ı]
Aa keşke yenisini göndermiceklerse eskiyi göndermeseydin ozmn canım yaa nerden biliceksin ki ama dimi . Çekinde gitti şimdi dimmi
üşüyorumyağmur yağıyo
eve gidip uyumak istiyorum, annem çağırdı oraya gitcem :/
burdaki adama gıcık oluyorumm..
---
gitti çek :26:
Bu aşağıdaki smiley de biz olalım
özgee :26:
Kampanyalara katılıyoruz ya hani, bi haber okumuş eşim az önce
sakın ev adresini verme diyo..
Hırsızlar oluyomuş, organ mafyası felan..
Iş yerinden başka adres verme diyo.. Etkilendim ben biraz bu haberden..
Bizim evi vermiyorum zaten işteyim diye ama annemlerin ev adresini veriyorum bazen
vermiycem artık :18:
özgee :26:
Kampanyalara katılıyoruz ya hani, bi haber okumuş eşim az önce
sakın ev adresini verme diyo..
Hırsızlar oluyomuş, organ mafyası felan..
Iş yerinden başka adres verme diyo.. Etkilendim ben biraz bu haberden..
Bizim evi vermiyorum zaten işteyim diye ama annemlerin ev adresini veriyorum bazen
vermiycem artık :18:
ben sonradan idrak ettim
Nie pat die atladım ki sen face kampanyasından bahsediomuşsun özge diyede yazmışsın
benim aklım alışveriş yaptığımız sitelere gitti :26:
Pardon
Sağol bebeim
Ya burda hava çok güzel, güneş var,dışarları sıcak içerleri buz :2: Inş.erken bırakır ya, biraz dolaşıp eve gidip temizlik yaparım
Burdada hava çok güzel güneşli ben 7ye kadaralışveriş siteleri güvenlidir kuzu, hiç kafana takma
Evet özge öyle kafasına göre sayfa açıp kampanya yapanlara vermiycem ben artık adresimi felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?