2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizim iş yeri maddi açıdan sıkıntıdaydı şimdi istanbul şubesi geldi sanırım burayı satacaklar
biz nolcaz bilmioum :26:

sağol canım, ben geçen ay 9nda olduydum, buayda o civarları bekliyom, sizin gibi 2.alternatifi değerlendircem

bizim iş yeri maddi açıdan sıkıntıdaydı şimdi istanbul şubesi geldi sanırım burayı satacaklar
biz nolcaz bilmioum :26:
Şubemi değiştiriceksiniz canım ankarada başka şubesi yokmu inş. sizi mağdur etmezler.
sağol canım, ben geçen ay 9nda olduydum, buayda o civarları bekliyom, sizin gibi 2.alternatifi değerlendircem

Evet hep beraber yaparız. Benimde daha çıkmadı bile eşimde ben inanmıyordum dolunay zamanına şimdi inandım diyo

bu tüy alma günlerine bende uysam olurmu acaba? Regl olmuyorum doğal olarak olacaksa bende o tarihte alayım.. lazeri bıraktım az az çıkıyorlar ağda yapayım dedim.

bu tüy alma günlerine bende uysam olurmu acaba? Regl olmuyorum doğal olarak olacaksa bende o tarihte alayım.. lazeri bıraktım az az çıkıyorlar ağda yapayım dedim.

Elfi zaten hamileler bu konuda çok avantajlı regl olmakdıkları çin sen 1. alternatife uyarsın daha çok etkisini görürsün.

Şubemi değiştiriceksiniz canım ankarada başka şubesi yokmu inş. sizi mağdur etmezler.
adamlar burayı alırsa bence yeni kadro kurarlar 2 3 kişi dışında

şubeyi tamamen mi kapatacaklar :26:
ben izledim ama yarısında yattım

canım 1 yıl öncede bunlar ortakmış ayrılmış ama bizim patron idare edememiş 1 trilyon borç var oda herşeyiyle bunlara geri vercek işte
bu adamlarında bizi burda çalıştırmaya devam etceğini düşünmüoum

hakkımızda hayırlısı
beyaz showu ben akşam çok izlemek istedima ama uykum var die eşim yatırdı zorla
şimdi netten izledim orçun stüdyoyu basmış yaa epey eğlenceliymiş

Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun?
Onlar birlikte göz kırparlar birlikte ağlarlar her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar.
Birbirlerini asla görmedikleri halde..
Arkadaşlık bunun gibi olmalı.
:129:
..
kızlar kaçıyorum benn
anneme gitcem, hepinizi öpüyorum
iyi tatiller, çalışanlara kolay gelsin
Özgim tekrar nice yıllara

:79: :79: :79:

yani 8 mart mı?
Evet..
Hayrılısı olsun canım tazminatını alırsın çıkarttıkları için kaç aylık sigortan var.?

Sağol nekimm yazı çok hoşş

Bende çıkıyorum şekerler. herkese iyi tatiller çalışanlara kolay gelsin. öpüyorum sizleri

merhaba kızlar

özgem doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle bizlerle sağlıklı mutlu huzurlu şanslı yıllar dilerim.

iyiki doğdun :119: :119:

gidenlere iyi tatiller kalanlara kolay gelsin zaman çabucak geçsin banada temizlik bitsin akşam olsun

Hayrılısı olsun canım tazminatını alırsın çıkarttıkları için kaç aylık sigortan var.?

canım nisanda başlamıştım işte önümüzdeki ay 1 yıl olcak.
tam bu ara olursa kıdem tazminatı yok yıl dolmadığı için ihbar tazminatı da 900 küsür bişi
ama adam battım devredioum derse vermez ki yeni alanlarda çıkarırsa onların vicdanına kalmış gibi bişi
15-12ve 10 yıldır çalışan 3 kişi var onları çıkarmazlar
ama ben ve diğer 5 kişi 1-2-3 yıllık işte

Kızlar kocamın bana itafen yolladığı video şarkıyı çok beğendim ilk defa dinliyorum derinlere uzaklara götürüyor :93:
[video=dailymotion;xh367j]http://www.dailymotion.com/video/xh367j_yylyn-en-guzel-doyum-gunu-yarkysy_music[/video]

özgem eşine kocaman
parça gerçekten çok hoşmuş şu karlı havada beni bi alıpp götürdü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…