zuzum bak böyle yazmış
"genel olarak merakınızı gidereyim tarihleri tam olarak yazana kadar.
8 mart öğleden sonra ve akşam ilk alternatifimiz.
Ikincisi ise ortalama 16 mart olacak.
Detaylı olarak vereceğim yakında.."
Şubemi değiştiriceksiniz canım ankarada başka şubesi yokmu inş. sizi mağdur etmezler.bizim iş yeri maddi açıdan sıkıntıdaydı şimdi istanbul şubesi geldi sanırım burayı satacaklar
biz nolcaz bilmioum :26:
sağol canım, ben geçen ay 9nda olduydum, buayda o civarları bekliyom, sizin gibi 2.alternatifi değerlendircem
şubeyi tamamen mi kapatacaklar :26:bizim iş yeri maddi açıdan sıkıntıdaydı şimdi istanbul şubesi geldi sanırım burayı satacaklar
biz nolcaz bilmioum :26:
ben izledim ama yarısında yattımakşam beyaz showu izlediniz mi?
bu tüy alma günlerine bende uysam olurmu acaba? Regl olmuyorum doğal olarak olacaksa bende o tarihte alayım.. lazeri bıraktım az az çıkıyorlar ağda yapayım dedim.
Elfi zaten hamileler bu konuda çok avantajlı regl olmakdıkları çin sen 1. alternatife uyarsın daha çok etkisini görürsün.
adamlar burayı alırsa bence yeni kadro kurarlar 2 3 kişi dışındaŞubemi değiştiriceksiniz canım ankarada başka şubesi yokmu inş. sizi mağdur etmezler.
şubeyi tamamen mi kapatacaklar :26:
ben izledim ama yarısında yattım
Evet..yani 8 mart mı?
Hayrılısı olsun canım tazminatını alırsın çıkarttıkları için kaç aylık sigortan var.?adamlar burayı alırsa bence yeni kadro kurarlar 2 3 kişi dışında
canım 1 yıl öncede bunlar ortakmış ayrılmış ama bizim patron idare edememiş 1 trilyon borç var oda herşeyiyle bunlara geri vercek işte
bu adamlarında bizi burda çalıştırmaya devam etceğini düşünmüoum
hakkımızda hayırlısı
beyaz showu ben akşam çok izlemek istedima ama uykum var die eşim yatırdı zorla
şimdi netten izledim orçun stüdyoyu basmış yaa epey eğlenceliymiş
Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun?
Onlar birlikte göz kırparlar birlikte ağlarlar her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar.
Birbirlerini asla görmedikleri halde..
Arkadaşlık bunun gibi olmalı.
:129:
..
kızlar kaçıyorum benn
anneme gitcem, hepinizi öpüyorum
iyi tatiller, çalışanlara kolay gelsin
Özgim tekrar nice yıllara
:79: :79: :79:
merhaba kızlar
özgem doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle bizlerle sağlıklı mutlu huzurlu şanslı yıllar dilerim.
iyiki doğdun :119: :119:
Hayrılısı olsun canım tazminatını alırsın çıkarttıkları için kaç aylık sigortan var.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?