2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

özgem yine ikimiz kalmışız

bende ikimize bunu armağan edioum
[video=youtube;z0vmmv3VNrc]http://www.youtube.com/watch?v=z0vmmv3VNrc[/video]

kocana çok güzel bir şarkıymış canım daha önce duymamıştım

Enkicum evet bende ilk defa dinledim tşk ederim canım..
Kızlar gittim fön çektirdim dümdüzz makyajımıda yaptım nişana gidicem ya ofistede kimse yok ohh...

Dilekcim albüme foto koydum şimdi baksana saçımı boyatmak istiyorum sence ne renk yapim ?

Son düzenleme:
canım saçın 3 renk gibi benimde öyle
dip kendi rengi koyu
orta kısımlar eski boyalar senin orta kısım kahve gibi ama arad kızıllıklar var sanırım
uçlarda da azcık sarı
uçlarda sarı biraz zor kapanır belki biraz kestirmen gerekebilir

şimdi yaz gelio tenin biraz daha bronzlaşır çikolata ve soğan kabuğunu karıştırıp mı yapsan

canım soğan kabuğu sevmiyorum ben :/ böyle gözlerimin renginde bişi istiyorum sıcak kahve gibi uçlarda açık kalsın zati güzel durur kahverengi olcak ama sıradan diil güzel bi renk istiyorum o yüzden karar veremedim o dipdeki renk ana saçım

uçlarda sarı tabi güzel duruo ben tek renk istiosun die dedim
bu aralar hülya avşarın saçı çok hoşuma gidio uçlar sarı dip taraflar o kadar doğal ki

canım benim albüm kapağında bi foto var gördünmü
o işte hoşuna giden renkler arasında uçlarda sarı olursa fena durmayabilir
ben onu çikolata soğan kapuğu kahve 3 renk karıştırarak yaptırmıştım
soğan kapuğu kızıllığı verio

Üstteki renkler hk. ne düşünüyorsun peki :26: Bana gider mi çok hoşuma gitti 1 ve 2.renk

Özgimm şarkı çook hoş

Sağol kuzum tam bizlikmiş eşim izinli dışarda şimdi ben burdayım hava miss doğum günümde
isyannnnnnnn
kıyamam sanaaa
saç rengi muhabbetine gelince kızıl yapma canım yaa :26: açık karamel felan yap, Hülya Avşarın saçı güzel evet onu yaptır.. turuncu ıhh ben sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…