hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın elvin ali nasıl uykuları düzene girdimi
Hoşgeldin sinem
Sen nasılsın bebiş nasıl iyimisiniz
gunaydın kızlar elfi senin gibi ben de dün temizlik sonrası kendimi avm ye attım
iyi geliyor dimi arkama baktım ev derli toplu süpürüp toz aldım temizdi rahat rahat çıkabiliriz dedim :))
kendime yine bi hamile pantolonu aldım iyi oldu. üst sıkıntısı yok ama alt vardı artık kendi pantolonlarım olmuyor.
Elfim maşallah size, inş hep böyle üzel geçer hamişlik dönemin
..
Günaydın herkese
Çoook yorgunum ben, temizlik yaptım bol bol pazar günü. Perde yıkadım 2 saat ütüledim felan, kolum bacağım nasıl ağrıyo
Bugün de dişçi randevum var, hiiç gidesim yok.
günaydınn,
elfi
ben biraz hasta gibiyim, burnum akıyo hapşuruym, burnumdan alev çıkıyo sankim, gözlerimde yanıyo :2:
günaydınn,
elfi
ben biraz hasta gibiyim, burnum akıyo hapşuruym, burnumdan alev çıkıyo sankim, gözlerimde yanıyo :2:
çok güzel başlamışsınn güneCuma akşamı ben de hep ütüyle uğraştım Nektar. dikkat et kendine sıcak bir şeyler iç. Perdelerini ütülüyor musun? Ben ütüye bir kez alışırsa hep ister diye duydugum için hiç ütü basmadım şimdiye kadar.
Sabah az daha servisi kaçıracaktım telefon alarmını duymamışım uyuyup kalmışız. pencere önüne dün biraz bulgur atmıştım kuşlar yesin soğuk diye. Kuşların sesiyle uyandım
zuzum gunaydın hasta olan senmişsin ben karıştırmışım. Geçmiş olsun. Eğer imkanın varsa bir doktora görünsen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?