2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben artık gidioum evde bi ton işim var kardeşim hasta ona bakcam belki eltim gelcek benim eşim geç gelcek onunkininde işi varmış birlikte kaynatalım dedik
önümüzdeki hft 5 gün çalışcam için çok mutluyum ve bugünü bitirdiğim içinde çok daha mutluyum

çok geçmiş olsun canım kardeşine iyi tatiller bol sohbetler eltinle

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

bende cumartesi hastaneye gittim tahlil sonuçlarımı gösterdim güzel dedi doktorum herşey yolundaymış sonra eşim gelip aldı beni önce pazara gittik alışverişimizi yaptık eşim balık yaptı ben salata o gün öylece geçti pazar günü kalktık banyo yaptık güzel bi kahvaltı hazırladık sonrasında evi toparladım 3 gibi işim bitti avm ye attık kendimizi 3.5 saat gezmişiz ayaklarım ağrıyor hala.

günaydınn,

elfi

ben biraz hasta gibiyim, burnum akıyo hapşuruym, burnumdan alev çıkıyo sankim, gözlerimde yanıyo :2:

Elfim maşallah size, inş hep böyle üzel geçer hamişlik dönemin
..
Günaydın herkese

Çoook yorgunum ben, temizlik yaptım bol bol pazar günü. Perde yıkadım 2 saat ütüledim felan, kolum bacağım nasıl ağrıyo
Bugün de dişçi randevum var, hiiç gidesim yok.

gunaydın kızlar elfi senin gibi ben de dün temizlik sonrası kendimi avm ye attım

iyi geliyor dimi arkama baktım ev derli toplu süpürüp toz aldım temizdi rahat rahat çıkabiliriz dedim :))
kendime yine bi hamile pantolonu aldım iyi oldu. üst sıkıntısı yok ama alt vardı artık kendi pantolonlarım olmuyor.

Cuma akşamı ben de hep ütüyle uğraştım Nektar. dikkat et kendine sıcak bir şeyler iç. Perdelerini ütülüyor musun? Ben ütüye bir kez alışırsa hep ister diye duydugum için hiç ütü basmadım şimdiye kadar.

Sabah az daha servisi kaçıracaktım telefon alarmını duymamışım uyuyup kalmışız. pencere önüne dün biraz bulgur atmıştım kuşlar yesin soğuk diye. Kuşların sesiyle uyandım

Dun ben de güya pantolon alacaktım amaelektronik eşyacı gezip istedigimi anlatmaya çalışmaktan pantolon almaya vakit bulamadım , yollarda da gizli buzlanma olursa diye tedirgin olduk market alışverişini yapıp eve geçtik .

inş. canım çok şükür güzel geçiyor hamileliğim sonuna kadar böyle olur umarım. ben perde ütülemiyorum çıkardığım gibi asıyorum o nemiyle salıyor kendini :)

günaydınn,

elfi

ben biraz hasta gibiyim, burnum akıyo hapşuruym, burnumdan alev çıkıyo sankim, gözlerimde yanıyo :2:

Havalar bi sıcak bi soğuk dikkat et ıhlamur iç bugün.

çok güzel başlamışsınn güne ben yetişemedim kaçırdım bu sabah servisi

ben ütülüyorum canım perdelerimi, çok kırışık görünüyo her defasında gözüme ondan.

cumartesi günü ananeye buharlı temizleyiciyi tanıtan elemanı çağırdık öğleden sonra geldi.Halıyı nasıl siliyor, derz aralarını,fırın içini nasıl temizliyor gösterdi hatta biraz duvar bile sildi. Bir de bir marka daha var onun da yaptırabilirsem evde tanıtımını yaptırtacam ve ikisinden birine karar verip alacam. Ananenin de çok hoşuna gitti

günaydın kızlar
çabuk biten havaların güzel olduğu mutlu bir hafta dilioum hepinize ve kendimi
arzum geçmiş olsun
elfim göbüş çıkmaya başladı iyice sanırım güle güle kullan pantolonunu
sirken bulamadın mı o buharlı temizleme cihazını
nekim bende tülleri ütülemioum gerek olmuo zaten çok yüksek ısıda yıkamıoum birde makinenin kırışık önlemesini açıoum çıkarınca hemen asıoum
özgem neler yaptınız doğum gününde
zeynebim çok saol kardeşim epey kötüleşti pazar günü öksürük falan çok arttı bugün aile hekimine gitcekler

Yoğun bir haftasonundan sonra günaydın herkesee
Cumartesi iş çıkışı nişana gittik eve geldiğimizde saat 10u geçiyordu. Ben nasıl yetiştiricem diye başlamıştım cmt.den eşim pazar sabahından kalkmıştı evi toparlıyo falan bana da yat dedi kalktım yardım ettim mutfağı ben hallettim odaları banyoyu eşim mis gibi yapmıştı banyoyu alışveriş yaptık eve geldik. K.validemler geldi küçük görümcem nişanlısı falan oturduk lahmacun yaptık okey oynadık güzel geçti saat 8.30du giitiklerinde çok yoruldum. Gece 5de boğaz ağrısına uyandım hala çok ağrıyor antibiyotik içtim eşimin ilacından inş. daha kötü olmam.:2:
..
Zuzum sanada geçmiş olsun aynen öyleyim bende ilaç alsaydın sende.
..
Elfim bende senin gibiyim ev dağınık olduğunda içime hiç sinmez gezdiğim yer ama derli topluysa evime huzurla girerim.
..
Bu arada güzel iltifatlarınız için öpüyorum sizi Elfim, Nekim, Dileğim

dilek bir yerde bulabildim ama göremedim sipariş olursa getirtiyoruz onun yerine biz size şundan verelim dediler birkaç kritik soru sordum geçiştirerek cevapladı öyle olunca da güvenemedim netten araştırmaya devam anlayacağın ama şu h sonu ananeye gelen ürün hoşuma gitti gibi galiba ondan alacak gibiym

elfi,dilek,özge sağolun

sirkencim dr gitsem ilaç vericek grip ilaçları, standart zaten sabah eşim bi hap içirtti, neydiı mmhh:44: forza mı nee :44:

zuzum gunaydın hasta olan senmişsin ben karıştırmışım. Geçmiş olsun. Eğer imkanın varsa bir doktora görünsen??

özgem sanada çok geçmiş olsun canım ....

sirken ne kadar canım o, tvde reklamını yapıyolardı, buharla fırın ocak halı yerler fln, ondan galiba seninki dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…