2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar,
bizde dün eşimle gezdik biraz kızımı çıkaramadık çok soğuktu 2-3 saat dolandık biraz ona yeni ciciler aldık zaten ona bakmaktan kendimize fırsat kalmıyo artık:)feda olsun ama ona..
kızlar cmtsi beni ist dan bi şirketten aradılar alarm şirketi köklü bir firma satış destek elemanı alacaklarmış daha önce yaptığım için biliyorum bu işi ofiste yine faturalar,evrak işleri falan yani saatleri çok hoşuma gitti 8.30-17.30 yemek,yol,ssk vereceklermiş bilmiyorum tabi nekadar 4 ay sonrada özel sigorta yapacaklarmış maaş nasıl pek bilmiyorum bugün hiltonda görüşmeye gidecem çok heyecanlıyım ama eşim herşeyi iyce konuş dedi maaşda biraz fazla olmalıki gitmelisin dedi bakalım nasıl geçecek saat 1 de randevum..

zuzuş,özgem geçmiş olsun..
sirken aslında bunları çağırıp bütün evi temizletecen tanıtım diye
nektarım ellerine sağlık..

Son düzenleme:
özgem sanada çok geçmiş olsun canım ....

sirken ne kadar canım o, tvde reklamını yapıyolardı, buharla fırın ocak halı yerler fln, ondan galiba seninki dimi

zuzu ona benziyor ama süpürge gibi buhar kazanı ;onu okudum taklit ürün gönderiyorlarmış. bununla duvarları bile silmek çok kolay hani detayların temizliği olur ya insanı üzer yorar bu cihazla o temizlikler çok kolay. Nakit 1500 lira 10 taksitli fiyatı da 1600 e geliyor. Ben de almışken düzgün bir şey alayım devamlı rahatç kullanayım istiyorum

bol ananenin yapay çiçeği vardı ona buhar tuttu çiçek öyle parladı ki sanki ilk günkü gibi oldu. anane hemen diğer çiçeklerini de çıkardı adam temizlemedi teyze ben temizlikçi degilim ürünü gösteriyorum diye. Sonra halının yarısını temizledi halı parladı baya ki yıkanmayalı 7 yıl olmuş anane diyo ki yavrum yarısı pis yarısı temiz durmasın bari halının tamamında gezdiriver; onu da yapmadı; dedim anane zaten ben x marka yada y marka nasılsa alacam aklıma koydum ben temizlerim

doğru canım, almışken iyi bişey olsun... ne güzel inş.güzelini iyisini bulursun, çok rahatlarsın temizlikte

..

bizde dün; hava çok güzeldi, güneş vardı...motorla tur attık, ben kullandım özlemişim
sonra arkilerle sahile gittik, güneşin batışına, top aynadık, kumsalda koştuk şakalaştık, hatta düştük kalktık kumların üstünde çok eğlendik, sonra bize geldik, bisküvili pasta yaptık, çay içtik falan :) güzeldi...
buakşam da gene aynı ekip, bi arkadaşın babası baypas oldu geçmiş olsuna gidicez hemde yemeğe

ananene

zuzu ne güzel en güzel hafta sonu seninkisiymiş
havalar biraz ısınsın ben de artık bir yerlere kaçmak istiyorum

Sağolun kızlar :2:
..
Zuzum çok güzel geçmiş h.sonun ne güzel dostalarınız var herşeyi beraber yapıyorsunuz.. Günümüzde maalesef pek kalmadı böyle herkes bi fena olmuş laf sokma peşinde içlerinde hep fesatlık var.. Siz yakalamışsınız bozulmaz inş.

zuzu ne güzel en güzel hafta sonu seninkisiymiş
havalar biraz ısınsın ben de artık bir yerlere kaçmak istiyorum

uzun süren soğuklardan sonra, bu hafta sonu çok iyi geldi valla :)

evet canım ,çok iyiyiz geçen sene hiç arkadaşım yoktu oralarda (gelin gittim o semte) ,busene çok iyi geldi
malesef pek kalmadı dostluklar,bozulmaz inşallah canım

özge, sana ne sorcamm

kaynım kaynanama yürüyüş şeysi ve bisikleti aldı,henüz gelmedi ama, bide o terleten eşofmanlar varya ondan, yanında da bel için kemeri var ...
diyomki bende her akşam, bi 15dk yürüyüş, bi 15dk bisiklet yapsam....bide acaba o kemer benim bacağıma tam kalçamın altına olurmuki, hani selülit için diyom

Kemer daha çok işe yarar yanında egzersiz yaptığın için zuzum ama kalçanın altına taksan hareketini kısıtlar tek bacağına sarıp yapsan eşit yapman bir o bacağına bir öbür bacağına gerekir. Kemeri takmasan bile bisikletin çok faydası var bende istiyorum

bakalım kemerle becerebilirsem, eşit süreli bi ona bi diğerine takıcam evet , böle düşünememiştim

bisikleti kesin yaparım ,istiyorum bende, hiçbişey yapmadan geçmicek çünkü bakalım daha gelmedi, siparişini verdi ama

hiç saç boyama muhabbetlerine girmedim,girmicemde galiba boyamadığım için anlamıyorum boyadan

yaa maaş fazla olsun ki git mantığı yanlış çünkü sen burda 8e kadar çalışıosun ama orda 17,30 diosun buna değmez mi yani canım :26:

zuzu ben de dün akşam kendime detoks için bir çay yaptım ama içemedim guya sabah işyerime de getirecektim. her öğünüme biraz dikkat edip yani 1/3 oranında azaltıp bu çaydan içince ödem söktürüyormuş; bakalım 1 ay deneyim sonuçları size anlatırım.

bol bi de evle işyeri arası nasıl olacak? ,işin imkanları güzel olur da sen istanbula geçersen bebeğe kim bakacak?

yaa maaş fazla olsun ki git mantığı yanlış çünkü sen burda 8e kadar çalışıosun ama orda 17,30 diosun buna değmez mi yani canım :26:

ben zaten en çok saatleri beğendim cnm ama sonuçta bankada çalışmak herkesin eline geçmiyo buranın sağladığı imkanlar özel sigorta falan şimdi kızımda benden yararlanıyo mesela bakalım işte hani + sı yoksa gitme diyo oda nebilim bakalım nasıl geçecek görüşme beni beğeneceklermi onu bile bilmiyorumki..

bol bi de evle işyeri arası nasıl olacak? ,işin imkanları güzel olur da sen istanbula geçersen bebeğe kim bakacak?

yok cnm adanada bölge açılıyormuş burda çalışacam yani yoksa ist.a mümkün değil gitmem:)

ay iyiki alıntılamışsın, atlamışmıyım ben o kısmı ne

boll, saatleri çok iyimiş canım ama nasıl olcak, sen adanada iş istanbulda,evi taşıyabilcekmisin..taşırsan bebeğine kim bakıcak

hadi inş canım..nasıl bi çay neler var içinde

heh şimdi oldu

ya canım yaa 8e kadar çalışıyosan bankanın ne getirisi olcakki.... senin başında öle bi müdür oldukça bankanın getirisi falan olmaz hiç de sen başka bankaya transfer olsan yaa, ne bilim yokmu tanıdık başka bankalarda falan

canım tabi banka imkanları iyidir bugün görüştükten sonra sağlam bi kıyaslama yaparsın
saatler, ücret yol sağlık güvencesi konumun falan eşinle bi karar verirsiniz senin için en hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…