2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bolcum banka iyi evet ama saat 8e kadar çalışıyorsun buranın saatleri çok iyi eğer maaşıda iyiyse çık derim ordan inş. olur da kabul edilirsin

bol bence sosyal imkanları iyiyse banka yerine bu firmaya da geçebilirsin çünkü saatleri iyiymiş.

burda gördüm çayı 3 lt ye suya 3 elma 1 limon 7 tane karabiber 7-7 karanfil 1 çubuk tarcın atıp düdüklüde haşlıyorsun her öğününü 1/3 oranında azaltıp her öğünden sonra 2 bardak içiyorsun ve devamlı wc ye gidiyorsun yalnız bebek düşünenler yapmasın diyorlardı.

ay saolun kızlar ya hayırlısı bakalım umarım olumlu olur ben aslında bu müdür olmasa çıkmak istemem bankadan ama maalesf burnumdan getiriyo onun için istiyorum yoksa banka bırakılmazdı yani..

burayı anlamadım :44:

canım dr.una danıştınmı yaa :26: iltihap vs. varsa mı yapıyosun bunu , geçenlerde dr bi test mi ne yaptırmamışmıydın sen,orahatsızlığın için mi bu, ne testiydi o ... karıştırıyommu yoksam :111:

ay saolun kızlar ya hayırlısı bakalım umarım olumlu olur ben aslında bu müdür olmasa çıkmak istemem bankadan ama maalesf burnumdan getiriyo onun için istiyorum yoksa banka bırakılmazdı yani..

evet işte bende diyorum kii, başka bankaya geçme şansın yokmu, tanıdıkla falan

merhaba kızlar

elfim gözünaydın canım tahlillerin temiz herşey yolunda onları bekelrken insan strese giriyor

nekim maşallah yaz temizliğine ufaktan başlamışsın.bende ütülemem perde güneşlik direk asarım

zuzum geçmiş olsun dikkat et kendine havalar insanı aldatır bu sıralar.ne güzel ya sahile in oyna gez hep bende istemişimdir sahile yakın oturdum gitsem akşamları denizi izlesem

sirkenciğim sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine buharlı temzileyici güzelmiş baya işallah istediğini bulursun

bolcuğum işallah hakkında hayırlısı olur saatleri çok iyi maaşıda yüksek olursa kaçırma hergün o adamın stresini çekmek mahvediyor seni

kızlar limango indirim çeki için cep nosunu yazdım arkadaşımın ama bi türlü mesaj gelmedi şifreyi alamıoum tekrarda yazamıoum bu çekimde iptal oldu sanırım
tepsi için iade edince de iptal olmuştu mail attım ama cvp vermediler
az önce wok tavam kahvaltılığım ve çerezliklerim geldi bu arada ehh işte çerezlikler çok hoş ama wok tava yaramaz.

sizinde başına geldi mi yani napcam msj gelmio hala oysa hemen gelirdi

yok tatlım rahatsızlık için degil bu, ayrıca ondan herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Bu tamamen nette görüp aaa hadi yapayım içeyim diye atladığım bir karışım oldu. Bitki çayı gibi oldu zaten tadı da kötü degildi. 7-8 top kararbiberler var ya öğütülmemiş onlardan 7-8 tane de kuru karanfil.

canım inş çok güzel geçer görüşmen, bol şans diliyorum sana.
Aklına takılan her şeyi iyice sor :))

Açık karamel
Bak bunu beğendim
Eki Görüntüle 360604
hıı bu da çok hoşş :))
limangodan nefret ediyorumm
Allıklarım geldi biri toz halinde diğerinin aynası paramparça
ikisi de çöplük yani, mail attım ağzıma geleni yazdım.
Iade edicem yarın

bu arada nette brezilya fönü şampuanı gördüm farklı ürünler kullanmak gerekio saanırım sedacım sen araştırmış mıydın bunu?

Aa nasıl becermişler ki yaa ufacık allık zaten kutusunda nasıl kırılabilir. Üstüne muhakkak yük yüklemişlerdir. İade et ama gitti çekin
..
Bende çanta siparişi vermiştim 2sinde kampanya bitiyordu hala kampanya bitimi yazıyor tedarik sürecinde bile değil çok yavaşlar kesin haftaya kalır

limangodan nefret ediyorumm
Allıklarım geldi biri toz halinde diğerinin aynası paramparça
ikisi de çöplük yani, mail attım ağzıma geleni yazdım.
Iade edicem yarın

kargoya veriliş durumu biraz ihmalkar sana hak verioum
ama eşimin ayakkabı nevresimler tepsi kahvaltılıklar falan gayet iyiydi benim
sadece tepsinin bir tanesi kırıktı ve tekrar alamadım tedarikçi firmada tükenmiş
başka bi mağaza yine koymuştu ordan aldım haftaya da o gelcek bakalım
parayıda karta geri ödeyeceklerdi 3 taksit yapmıştım geri ödemeyi nası yaparlar ki?

ben haftasonu evdeydim hatta çarşamba kurstan geldikten sonra hiç dışarı çıkmadım soğuk diye kursa gitmedim evde der çalıştım .
cumartesi evi toparladım süpürdüm ama silip toz almadım canım istemedi canım bişeler yapmak istedi kek yaptım muffin kalıpları almıştım silikon onları denedim hamur mayaladım pide yapacaktım ama eşim arkadaşının babası vefat etmişti cenazeye gitmişti sonrda görüşmek istedi çocuk müsait değilmiş çocuk görüşmek istemiş onla buluştu bende yapmadım pide kkde dolaşırken dışarda satılan simitten yaptım 2 tane fırındayken annemle konuşuyodum teyzemlerdeymiş kuzenim beni rüyasında görüyor 2 seferdir erkek çocuğu gördüm küçük diyo elini tutumuşsun sohbet ediyomuşuz tabi simitleride yakmak üzereymişim .gecede rüyamda kızartgma gördüm bol soslu yapalım diyorum yemek yedik diyolar aklımda kalıyo pazar sabahıda 1de kalktım kafamı kaldıramadım eşime söyledim kızartma yaptık git hava al dedi hem pide için kıyma al dedi o patatesleri kızarttı bende markete gidip geldim akşamada pide yaptım pizza yaptım bu hafta sonu hamaratlığım üstümdeydi

benim daha 3 çekim var bişey beğenemiyorum ki limangoda. bebek zıbınları vardı alayım dedim vazgeçtim bebişime iki yeni cici aldık onları ekliyim de bakın teyzeleri :))

zuzum geçmiş olsun dikkat et kendine havalar insanı aldatır bu sıralar.ne güzel ya sahile in oyna gez hep bende istemişimdir sahile yakın oturdum gitsem akşamları denizi izlesem

sağol canım, inş.kendi evini öle alırsın

hmmm, okey şimdi anladım :13:

çok da tüketme ama başka bişeyi tetiklemesin,"azı karar çoğu zarar" demişler

enkii maşallah hamarat hatun :)))

dilşad, hoşgeldin canım ,.,,

elfii, çok güzeller ama yeni doğana göre büyük değilmi :26: fotodan mı öle görünüyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…