ben zaten en çok saatleri beğendim cnm ama sonuçta bankada çalışmak herkesin eline geçmiyo buranın sağladığı imkanlar özel sigorta falan şimdi kızımda benden yararlanıyo mesela bakalım işte hani + sı yoksa gitme diyo oda nebilim bakalım nasıl geçecek görüşme beni beğeneceklermi onu bile bilmiyorumki..
yok cnm adanada bölge açılıyormuş burda çalışacam yani yoksa ist.a mümkün değil gitmem:)
ay iyiki alıntılamışsın, atlamışmıyım ben o kısmı ne
boll, saatleri çok iyimiş canım ama nasıl olcak, sen adanada iş istanbulda,evi taşıyabilcekmisin..taşırsan bebeğine kim bakıcak
hadi inş canım..nasıl bi çay neler var içinde
heh şimdi oldu
ya canım yaa 8e kadar çalışıyosan bankanın ne getirisi olcakki.... senin başında öle bi müdür oldukça bankanın getirisi falan olmaz hiç desen başka bankaya transfer olsan yaa, ne bilim yokmu tanıdık başka bankalarda falan
canım tabi banka imkanları iyidir bugün görüştükten sonra sağlam bi kıyaslama yaparsın
saatler, ücret yol sağlık güvencesi konumun falan eşinle bi karar verirsiniz senin için en hayırlısı olsun canım
burda gördüm çayı 3 lt ye suya 3 elma 1 limon 7 tane karabiber 7-7 karanfil 1 çubuk tarcın atıp düdüklüde haşlıyorsun her öğününü 1/3 oranında azaltıp her öğünden sonra 2 bardak içiyorsun ve devamlı wc ye gidiyorsunyalnız bebek düşünenler yapmasın diyorlardı.
ay saolun kızlar ya hayırlısı bakalım umarım olumlu olur ben aslında bu müdür olmasa çıkmak istemem bankadan ama maalesf burnumdan getiriyo onun için istiyorum yoksa banka bırakılmazdı yani..
burayı anlamadım :44:
canım dr.una danıştınmı yaa :26: iltihap vs. varsa mı yapıyosun bunu , geçenlerde dr bi test mi ne yaptırmamışmıydın sen,orahatsızlığın için mi bu, ne testiydi o ... karıştırıyommu yoksam :111:
canım inş çok güzel geçer görüşmen, bol şans diliyorum sana.günaydın kızlar,
bizde dün eşimle gezdik biraz kızımı çıkaramadık çok soğuktu 2-3 saat dolandık biraz ona yeni ciciler aldık zaten ona bakmaktan kendimize fırsat kalmıyo artık:)feda olsun ama ona..
Kızlar cmtsi beni ist dan bi şirketten aradılar alarm şirketi köklü bir firma satış destek elemanı alacaklarmış daha önce yaptığım için biliyorum bu işi ofiste yine faturalar,evrak işleri falan yani saatleri çok hoşuma gitti 8.30-17.30 yemek,yol,ssk vereceklermiş bilmiyorum tabi nekadar 4 ay sonrada özel sigorta yapacaklarmış maaş nasıl pek bilmiyorum bugün hiltonda görüşmeye gidecem çok heyecanlıyım ama eşim herşeyi iyce konuş dedi maaşda biraz fazla olmalıki gitmelisin dedi bakalım nasıl geçecek saat 1 de randevum..
Zuzuş,özgem geçmiş olsun..
Sirken aslında bunları çağırıp bütün evi temizletecen tanıtım diye
Nektarım ellerine sağlık..
hıı bu da çok hoşş :))
limangodan nefret ediyorummkızlar limango indirim çeki için cep nosunu yazdım arkadaşımın ama bi türlü mesaj gelmedi şifreyi alamıoum tekrarda yazamıoum bu çekimde iptal oldu sanırım
tepsi için iade edince de iptal olmuştu mail attım ama cvp vermediler
az önce wok tavam kahvaltılığım ve çerezliklerim geldi bu arada ehh işte çerezlikler çok hoş ama wok tava yaramaz.
Sizinde başına geldi mi yani napcam msj gelmio hala oysa hemen gelirdi
canım inş çok güzel geçer görüşmen, bol şans diliyorum sana.
Aklına takılan her şeyi iyice sor :))
hıı bu da çok hoşş :))
limangodan nefret ediyorumm
Allıklarım geldi biri toz halinde diğerinin aynası paramparça
ikisi de çöplük yani, mail attım ağzıma geleni yazdım.
Iade edicem yarın
limangodan nefret ediyorumm
Allıklarım geldi biri toz halinde diğerinin aynası paramparça
ikisi de çöplük yani, mail attım ağzıma geleni yazdım.
Iade edicem yarın
zuzum geçmiş olsun dikkat et kendine havalar insanı aldatır bu sıralar.ne güzel ya sahile in oyna gez hep bende istemişimdir sahile yakın oturdum gitsem akşamları denizi izlesem
yok tatlım rahatsızlık için degil bu, ayrıca ondan herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Bu tamamen nette görüp aaa hadi yapayım içeyim diye atladığım bir karışım oldu. Bitki çayı gibi oldu zaten tadı da kötü degildi. 7-8 top kararbiberler var ya öğütülmemiş onlardan 7-8 tane de kuru karanfil.
mrb kızlar ben işe döndüm
mrb kızlar ben işe döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?