2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sağol canım, inş.kendi evini öle alırsın

çok tatlı şeker elfim kız bebekleri kıyafetlerine bayılıyorum zaten çok güzel prensesede çok yakışacak bunlar güle güle giysin şimdiden

işallah zuzum

mrb kızlar ben işe döndüm
ne zamandır girmedin gelişmeler nedir ne var ne yok bebişin durumuyla ilgili eşin ve onun işleri falan nası?

bu aralar çok vasat zaten benimde 10 tane var 2si yandı 4 tanede kullandım 16 tane almışım yaa
zıbına yorum yapmammışım neyse düzeltioum
güzel günlerde giysin cimcime inş
elfim bebek için herşey çok pahalı dimi
dün migroskopa baktımda şampuanlar kremler küçük şampuan 11 tl bezlere falan zaten girmioum içim bi bunaldı yani

gerçekten pek hamaratmışsın kuzum yaa
bende cmt eltim geldi ton balıklı salata yaptık yedik o zaten bişi yemek erkekler geç geldi yemediler
pazar kahvaltı ve sonrada 5 gibi künefe yapıp yedik evdende çıkmadık film izledik yatıp kalktık öyle kar yağdı lastikler kötü die gitmedik aslında rossmanna gitmek istiodum

bu akşama neler yapıosun canım
ben karnıbahar kızartcam galiba

Son düzenleme:
evet işte bende diyorum kii, başka bankaya geçme şansın yokmu, tanıdıkla falan

Yok cnm ya çok zor tanıdık falan bulmak gerek..

saolun kızlar inşallah bakalım:))

bu arada nette brezilya fönü şampuanı gördüm farklı ürünler kullanmak gerekio saanırım sedacım sen araştırmış mıydın bunu?

evt cnm farklı şampuan kullanıyor biliyorum bunu bu hafta yaptıracam fırsat bulabilirsem inşallah..

mrb kızlar ben işe döndüm

hoşgeldin cnm kerem nasıl?

elfii, çok güzeller ama yeni doğana göre büyük değilmi :26: fotodan mı öle görünüyo :44:

fotoda büyük durmuş sanırım çok minikler 0-3 ay :))

Çok tatlılar bunlarr. Hayırlı olsun annesi..

Sağol teyzesi :))

çok tatlı şeker elfim kız bebekleri kıyafetlerine bayılıyorum zaten çok güzel prensesede çok yakışacak bunlar güle güle giysin şimdiden

evet çok güzel şeyler vardı yaa tşk ederim tatlım darısı senin başına

güzel günlerde giysin cimcime inş elfim bebek için herşey çok pahalı dimi

bu akşama neler yapıosun canım
ben karnıbahar kızartcam galiba

malesef çok pahalılar. ama ben liste yaptım bi iki ay sonra eminönüne gidip topluca alıcam orda pasajlar hanlar var sırf bebek eşyaları. çok güzeller :)

ben kereviz yaptım bugün için..

elfi senin doğum temmuzamı geliyodu cnm yazın çok uzun giyemiyo bebişler yanıyo bak ona göre al bence giyemezse araya gidiyo sonra..en fazla çıtçıtlı body giyerler özelliklede yazın..

enkii maşallah hamarat hatun :)))

sağol zuzum canım sıkıldı ilk defa deniyorum pideyi falan eşimde seviyo hamur işini işler bu hafta yoğundu ay sonu hesapları falan dedim sevinsin oda artık dışarı gitmem sen evde yaparsın haftada bir diyor dedim kusura bakma yapamam

sağol dilekciğim can sıkıntıısndan yaptım yapabiliyomuyum deneyim dedim ilk hamurlar şekilsiz oldu ama sonra alıştım.künefeye bayılırım hiç denemedim yapmaya restorantlardakide hoşuma gitmiyor bi hatay sofrası var orası süper
bu akşam bişe yapmıcam pidem kızartmam fasulye yemeğim pilav var yanınada ayran yeter
maşallah bayada hediye çeki almışsın acaba analaışılırmıki 1 kişinin fazla aldığı

elfi senin doğum temmuzamı geliyodu cnm yazın çok uzun giyemiyo bebişler yanıyo bak ona göre al bence giyemezse araya gidiyo sonra..en fazla çıtçıtlı body giyerler özelliklede yazın..

beklenen doğum tarihi 3 ağustos. zaten hep çıtçıtlı alıcam iki tane böyle olsun dedim. alışveriş için erken diyorum daha

evet çok güzel şeyler vardı yaa tşk ederim tatlım darısı senin başına

amin canım işallah

eminönünde mahmutpaşada çok güzel şeyler var ben düğün zamanı ordan çok alışveriş yaptım o zaman gördüm harika şeyler var hemde kaliteli hemde indirim yapıyolar nakitte

Ben yemek yapmicam akşama dünden lahmacunum vardı azıcık lahana sarmam yaş pastamda var daha ne olsun yanına bi salata yaparım erinmezsem yeriz öyle işte.
Kızlar size sölemeyi unuttum eşim bana doğum günü hediyesi altın kalpli küpe almış. Dün verdi herkesin içinde normalde önceki gün ya hediyemi ver diye tutturdum vermedi pasta kesince vericekmiş.. Fazla beğenmedim ama olsun eşim beğenmiş değiştir istersen dedi ama değiştirmicem.

hmm, güle güle giysin...

Bence sen her ay bi paket bez parasıda koymaya çalış kenara

tamam zuzum dikkat ederek tüketirim :))

Yap kız işte, hem daha da alışır elin :))

akşama ben, kurufasulye pilav yicem

..

özgee sen yazmadın diye sormak istemedim belki almamıştır üzülmeyesin diye Güle güle tak canım, foto eklesene bakalım eniştenin zevkine

güle güle kullan canım küpeni foto isteriz

maşallah bayada hediye çeki almışsın acaba analaışılırmıki 1 kişinin fazla aldığı
:18::18::18:
valla üstelik hep farklı adreslerden aldım bu çekleri ama bişi olup msj atıp sorcam zaman aktif olan mail adresimi verioum tek bir tane deşifre edebilirler beni yakında

güle güle kullan canım foto isteriz dememe gerek yok sanırım :44:

Yap kız işte, hem daha da alışır elin :))

akşama ben, kurufasulye pilav yicem

kuzum her hafta yapmam zaten duba gibi göbek aldı başını gitti bide her hafta yaparsam nolur ayda 1 yaparım diyorum gel ortak yol bulalım 2 haftada bir diyor dedim hayır .

değişik şeyler yaparım canım benimde hoşuma gidiyor denemek öğrenmek

özgee sen yazmadın diye sormak istemedim belki almamıştır üzülmeyesin diye Güle güle tak canım, foto eklesene bakalım eniştenin zevkine
Foto koyamam şimdi zuzum evde çünkü küpeler eve gidince çekim koyim bari bakın bakim zevkine

güle güle kullan canım küpeni foto isteriz
Tşkler cnm akşam çekerim foto yarına elinizde olur :98:

olsun canım düşünmüş en azından. güle güle kullan küpelerini.

Yok.. El mahkum

:18::18::18:
valla üstelik hep farklı adreslerden aldım bu çekleri ama bişi olup msj atıp sorcam zaman aktif olan mail adresimi verioum tek bir tane deşifre edebilirler beni yakında

farklı adres ama bilgilerin senin mi yoksa adrestekilerinmi ad soyad doğum tarihi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…