benim daha 3 çekim var bişey beğenemiyorum ki limangoda. bebek zıbınları vardı alayım dedim vazgeçtim bebişime iki yeni cici aldık onları ekliyim de bakın teyzeleri :))Eki Görüntüle 360627 Eki Görüntüle 360628
benim daha 3 çekim var bişey beğenemiyorum ki limangoda. bebek zıbınları vardı alayım dedim vazgeçtim bebişime iki yeni cici aldık onları ekliyim de bakın teyzeleri :))Eki Görüntüle 360627 Eki Görüntüle 360628
sağol canım, inş.kendi evini öle alırsın
ne zamandır girmedin gelişmeler nedir ne var ne yok bebişin durumuyla ilgili eşin ve onun işleri falan nası?mrb kızlar ben işe döndüm
bu aralar çok vasat zaten benimde 10 tane var 2si yandı 4 tanede kullandım 16 tane almışım yaabenim daha 3 çekim var bişey beğenemiyorum ki limangoda. bebek zıbınları vardı alayım dedim vazgeçtim bebişime iki yeni cici aldık onları ekliyim de bakın teyzeleri :))Eki Görüntüle 360627 Eki Görüntüle 360628
ben haftasonu evdeydim hatta çarşamba kurstan geldikten sonra hiç dışarı çıkmadım soğuk diye kursa gitmedim evde der çalıştım .
cumartesi evi toparladım süpürdüm ama silip toz almadım canım istemedi canım bişeler yapmak istedi kek yaptım muffin kalıpları almıştım silikon onları denedim hamur mayaladım pide yapacaktım ama eşim arkadaşının babası vefat etmişti cenazeye gitmişti sonrda görüşmek istedi çocuk müsait değilmiş çocuk görüşmek istemiş onla buluştu bende yapmadım pide kkde dolaşırken dışarda satılan simitten yaptım 2 tane fırındayken annemle konuşuyodum teyzemlerdeymiş kuzenim beni rüyasında görüyor 2 seferdir erkek çocuğu gördüm küçük diyo elini tutumuşsun sohbet ediyomuşuz tabi simitleride yakmak üzereymişim .gecede rüyamda kızartgma gördüm bol soslu yapalım diyorum yemek yedik diyolar aklımda kalıyo pazar sabahıda 1de kalktım kafamı kaldıramadım eşime söyledim kızartma yaptık git hava al dedi hem pide için kıyma al dedi o patatesleri kızarttı bende markete gidip geldim akşamada pide yaptım pizza yaptım bu hafta sonu hamaratlığım üstümdeydi
evet işte bende diyorum kii, başka bankaya geçme şansın yokmu, tanıdıkla falan
merhaba kızlar
elfim gözünaydın canım tahlillerin temiz herşey yolunda onları bekelrken insan strese giriyor
nekim maşallah yaz temizliğine ufaktan başlamışsın.bende ütülemem perde güneşlik direk asarım
zuzum geçmiş olsun dikkat et kendine havalar insanı aldatır bu sıralar.ne güzel ya sahile in oyna gez hep bende istemişimdir sahile yakın oturdum gitsem akşamları denizi izlesem
sirkenciğim sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine buharlı temzileyici güzelmiş baya işallah istediğini bulursun
bolcuğum işallah hakkında hayırlısı olur saatleri çok iyi maaşıda yüksek olursa kaçırma hergün o adamın stresini çekmek mahvediyor seni
canım inş çok güzel geçer görüşmen, bol şans diliyorum sana.
Aklına takılan her şeyi iyice sor :))
hıı bu da çok hoşş :))
limangodan nefret ediyorumm
Allıklarım geldi biri toz halinde diğerinin aynası paramparça
ikisi de çöplük yani, mail attım ağzıma geleni yazdım.
Iade edicem yarın
bu arada nette brezilya fönü şampuanı gördüm farklı ürünler kullanmak gerekio saanırım sedacım sen araştırmış mıydın bunu?
mrb kızlar ben işe döndüm
elfii, çok güzellerama yeni doğana göre büyük değilmi :26: fotodan mı öle görünüyo :44:
Çok tatlılar bunlarr. Hayırlı olsun annesi..
çok tatlı şeker elfim kız bebekleri kıyafetlerine bayılıyorum zaten çok güzel prensesede çok yakışacak bunlar güle güle giysin şimdiden
güzel günlerde giysin cimcime inş elfim bebek için herşey çok pahalı dimi
bu akşama neler yapıosun canım
ben karnıbahar kızartcam galiba
mrb kızlar ben işe döndüm
enkii maşallah hamarat hatun :)))
dilek19u;23431536 bu aralar çok vasat zaten benimde 10 tane var 2si yandı 4 tanede kullandım 16 tane almışım yaa :53: [COLOR="#EE82EE" .!.:zıbına yorum yapmammışım neyse düzeltioum [/COLOR]
gerçekten pek hamaratmışsın kuzum yaa
bende cmt eltim geldi ton balıklı salata yaptık yedik o zaten bişi yemek erkekler geç geldi yemediler
pazar kahvaltı ve sonrada 5 gibi künefe yapıp yedik evdende çıkmadık film izledik yatıp kalktık öyle kar yağdı lastikler kötü die gitmedik aslında rossmanna gitmek istiodum
bu akşama neler yapıosun canım
ben karnıbahar kızartcam galiba
elfi senin doğum temmuzamı geliyodu cnm yazın çok uzun giyemiyo bebişler yanıyo bak ona göre al bence giyemezse araya gidiyo sonra..en fazla çıtçıtlı body giyerler özelliklede yazın..
fotoda büyük durmuş sanırım çok minikler 0-3 ay :))
evet çok güzel şeyler vardı yaa tşk ederim tatlım darısı senin başına
fotoda büyük durmuş sanırım çok minikler 0-3 ay :))
tamam zuzum dikkat ederek tüketirim :))
sağol zuzum canım sıkıldı ilk defa deniyorum pideyi falan eşimde seviyo hamur işini işler bu hafta yoğundu ay sonu hesapları falan dedim sevinsin oda artık dışarı gitmem sen evde yaparsın haftada bir diyor dedim kusura bakma yapamam
sağol dilekciğim can sıkıntıısndan yaptım yapabiliyomuyum deneyim dedim ilk hamurlar şekilsiz oldu ama sonra alıştım.künefeye bayılırım hiç denemedim yapmaya restorantlardakide hoşuma gitmiyor bi hatay sofrası var orası süper
bu akşam bişe yapmıcam pidem kızartmam fasulye yemeğim pilav var yanınada ayran yeter
maşallah bayada hediye çeki almışsın acaba analaışılırmıki 1 kişinin fazla aldığı
Ben yemek yapmicam akşama dünden lahmacunum vardı azıcık lahana sarmam yaş pastamda var daha ne olsun yanına bi salata yaparım erinmezsem yeriz öyle işte.
Kızlar size sölemeyi unuttum eşim bana doğum günü hediyesi altın kalpli küpe almış. Dün verdi herkesin içinde normalde önceki gün ya hediyemi ver diye tutturdum vermedi pasta kesince vericekmiş.. Fazla beğenmedim ama olsun eşim beğenmiş değiştir istersen dedi ama değiştirmicem.
:18::18::18:maşallah bayada hediye çeki almışsın acaba analaışılırmıki 1 kişinin fazla aldığı
Ben yemek yapmicam akşama dünden lahmacunum vardı azıcık lahana sarmam yaş pastamda var daha ne olsun yanına bi salata yaparım erinmezsem yeriz öyle işte.
Kızlar size sölemeyi unuttum eşim bana doğum günü hediyesi altın kalpli küpe almış. Dün verdi herkesin içinde normalde önceki gün ya hediyemi ver diye tutturdum vermedi pasta kesince vericekmiş.. Fazla beğenmedim ama olsun eşim beğenmiş değiştir istersen dedi ama değiştirmicem.
Yap kız işte, hem daha da alışır elin :))
akşama ben, kurufasulye pilav yicem
Foto koyamam şimdi zuzum evde çünkü küpeler eve gidince çekim koyim bari bakın bakim zevkineözgee sen yazmadın diye sormak istemedim belki almamıştır üzülmeyesin diyeGüle güle tak canım, foto eklesene bakalım eniştenin zevkine
Tşkler cnm akşam çekerim foto yarına elinizde olurgüle güle kullan canım küpeni foto isteriz
kuzum her hafta yapmam zaten duba gibi göbek aldı başını gitti bide her hafta yaparsam nolur ayda 1 yaparım diyorum gel ortak yol bulalım 2 haftada bir diyor dedim hayır .
değişik şeyler yaparım canım benimde hoşuma gidiyor denemek öğrenmek
:18::18::18:
valla üstelik hep farklı adreslerden aldım bu çekleri ama bişi olup msj atıp sorcam zaman aktif olan mail adresimi verioum tek bir tane deşifre edebilirler beni yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?