Şuan onu alacak durumumuz bile yoktu 350 tl vermiş canım benim..:123: Herkes beğendi ama ne bilim işte ben çook beğenmedim.olsun canım düşünmüş en azından. güle güle kullan küpelerini.
kuzum her hafta yapmam zaten duba gibi göbek aldı başını gitti bide her hafta yaparsam nolur ayda 1 yaparım diyorum gel ortak yol bulalım 2 haftada bir diyor dedim hayır .
Değişik şeyler yaparım canım benimde hoşuma gidiyor denemek öğrenmek
foto koyamam şimdi zuzum evde çünkü küpeler eve gidince çekim koyim bari bakın bakim zevkine
Tşkler cnm akşam çekerim foto yarına elinizde olur:98:
Aa nasıl becermişler ki yaa ufacık allık zaten kutusunda nasıl kırılabilir. Üstüne muhakkak yük yüklemişlerdir. İade et ama gitti çekin
..
Bende çanta siparişi vermiştim 2sinde kampanya bitiyordu hala kampanya bitimi yazıyor tedarik sürecinde bile değil çok yavaşlar kesin haftaya kalır
okadar sinirlendim ki, kutuyu açtım o toz halıya koltuklara her yere döküldü.kargoya veriliş durumu biraz ihmalkar sana hak verioum
ama eşimin ayakkabı nevresimler tepsi kahvaltılıklar falan gayet iyiydi benim
sadece tepsinin bir tanesi kırıktı ve tekrar alamadım tedarikçi firmada tükenmiş
başka bi mağaza yine koymuştu ordan aldım haftaya da o gelcek bakalım
parayıda karta geri ödeyeceklerdi 3 taksit yapmıştım geri ödemeyi nası yaparlar ki?
hoşgeldin cnm :)mrb kızlar ben işe döndüm
çok cicilerr :)))benim daha 3 çekim var bişey beğenemiyorum ki limangoda. bebek zıbınları vardı alayım dedim vazgeçtim bebişime iki yeni cici aldık onları ekliyim de bakın teyzeleri :))Eki Görüntüle 360627 Eki Görüntüle 360628
güle güle kullan canım :) evet foto isterizBen yemek yapmicam akşama dünden lahmacunum vardı azıcık lahana sarmam yaş pastamda var daha ne olsun yanına bi salata yaparım erinmezsem yeriz öyle işte.
Kızlar size sölemeyi unuttum eşim bana doğum günü hediyesi altın kalpli küpe almış. Dün verdi herkesin içinde normalde önceki gün ya hediyemi ver diye tutturdum vermedi pasta kesince vericekmiş.. Fazla beğenmedim ama olsun eşim beğenmiş değiştir istersen dedi ama değiştirmicem.
bilgiler hep bana ait canım.farklı adres ama bilgilerin senin mi yoksa adrestekilerinmi ad soyad doğum tarihi....
ooo epeyde vermiş en önemlisi düşünüp değerli bi hediye almışŞuan onu alacak durumumuz bile yoktu 350 tl vermiş canım benim..:123: Herkes beğendi ama ne bilim işte ben çook beğenmedim.
okadar sinirlendim ki, kutuyu açtım o toz halıya koltuklara her yere döküldü.
o çeki de iade edeceksiniz!!! yazdım..bakalim ne olacak foto çekip yolladım onlara
yanına kıvrılıyım mı
değiştirmeye çalışıcaf falan felan yazmışlar, iade edecez yada parayı vık vık vıkooo epeyde vermiş en önemlisi düşünüp değerli bi hediye almış
sempatik yaayanına kıvrılıyım mı
selam kızlar.
geçen hafta biraz hızlı geçti bize. giremedim son günlerde. perşembe günü doktora gittik. bebeğimin kalp atışlarını gördük çok şükür. Cuma günü de annemlere gittim. Cumartesi günü eşimin kardeşleri ve annesi geldi bize. Dün de önce ablamlara gittik sonra da eşimle gezindik biraz. bugün de ancak kendime gelebildim :)) geçen hafta birkaç kere ciddi mide bulantısı yaşadım ve istifra ettim. sürekli böyle hamilelik geçirenleri düşündükçe halime şükür ettim ya.
biraz geçmişe bakınıp geliyorum yeniden :)
selam kızlar.
geçen hafta biraz hızlı geçti bize. giremedim son günlerde. perşembe günü doktora gittik. bebeğimin kalp atışlarını gördük çok şükür. Cuma günü de annemlere gittim. Cumartesi günü eşimin kardeşleri ve annesi geldi bize. Dün de önce ablamlara gittik sonra da eşimle gezindik biraz. bugün de ancak kendime gelebildim :)) geçen hafta birkaç kere ciddi mide bulantısı yaşadım ve istifra ettim. sürekli böyle hamilelik geçirenleri düşündükçe halime şükür ettim ya.
günaydın kızlar,
bizde dün eşimle gezdik biraz kızımı çıkaramadık çok soğuktu 2-3 saat dolandık biraz ona yeni ciciler aldık zaten ona bakmaktan kendimize fırsat kalmıyo artık:)feda olsun ama ona..
kızlar cmtsi beni ist dan bi şirketten aradılar alarm şirketi köklü bir firma satış destek elemanı alacaklarmış daha önce yaptığım için biliyorum bu işi ofiste yine faturalar,evrak işleri falan yani saatleri çok hoşuma gitti 8.30-17.30 yemek,yol,ssk vereceklermiş bilmiyorum tabi nekadar 4 ay sonrada özel sigorta yapacaklarmış maaş nasıl pek bilmiyorum bugün hiltonda görüşmeye gidecem çok heyecanlıyım ama eşim herşeyi iyce konuş dedi maaşda biraz fazla olmalıki gitmelisin dedi bakalım nasıl geçecek saat 1 de randevum..
zuzuş,özgem geçmiş olsun..
sirken aslında bunları çağırıp bütün evi temizletecen tanıtım diye
nektarım ellerine sağlık..
mrb kızlar ben işe döndüm
sabah 9dan bu saate kadar 7 bardak su içtim
içim foşur foşur
ve sürekli wcye gitme gereksimi duyuoum
DAHA HİÇ SU İÇMEDİM :26:
9.bardağa başladım valla cildim için içmem lazım ve iltihap için
sen bilgisayarına hayat su hatırlatma programını yüklemelisin bence
9.bardağa başladım valla cildim için içmem lazım ve iltihap için
sen bilgisayarına hayat su hatırlatma programını yüklemelisin bence
selam kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?