2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Evet değişik şeyler yapınca insan zevkleniyo, hele de yaptığın şeyi beğenince :)

foto koyamam şimdi zuzum evde çünkü küpeler eve gidince çekim koyim bari bakın bakim zevkine

Tşkler cnm akşam çekerim foto yarına elinizde olur :98:

tamm canım, foto diyince aklıma geldi, bende aldığım nevresimi fotolucaktım

Ay çok acıkmışım, hızlı hızlı hüplettim yemeği, şimdide midemin bi noktasında ağırlık var, mideme oturdu yediklerim :26:

okadar sinirlendim ki, kutuyu açtım o toz halıya koltuklara her yere döküldü.
o çeki de iade edeceksiniz!!! yazdım.. bakalim ne olacak foto çekip yolladım onlara

mrb kızlar ben işe döndüm
hoşgeldin cnm :)

çok cicilerr :)))
güle güle kullan canım :) evet foto isteriz

Son düzenleme:
farklı adres ama bilgilerin senin mi yoksa adrestekilerinmi ad soyad doğum tarihi....
bilgiler hep bana ait canım.

Şuan onu alacak durumumuz bile yoktu 350 tl vermiş canım benim..:123: Herkes beğendi ama ne bilim işte ben çook beğenmedim.
ooo epeyde vermiş en önemlisi düşünüp değerli bi hediye almış

okadar sinirlendim ki, kutuyu açtım o toz halıya koltuklara her yere döküldü.
o çeki de iade edeceksiniz!!! yazdım.. bakalim ne olacak foto çekip yolladım onlara

oww epey kötü çıkmış senin ürünler yaa maile cvp vermediler mi bana yarım saat içinde geri dönmüşlerdi
ama şimdi karta para iadesini sorcam hala yapılmamış çünkü

sabah 9dan bu saate kadar 7 bardak su içtim
içim foşur foşur
ve sürekli wcye gitme gereksimi duyuoum

selam kızlar.

geçen hafta biraz hızlı geçti bize. giremedim son günlerde. perşembe günü doktora gittik. bebeğimin kalp atışlarını gördük çok şükür. Cuma günü de annemlere gittim. Cumartesi günü eşimin kardeşleri ve annesi geldi bize. Dün de önce ablamlara gittik sonra da eşimle gezindik biraz. bugün de ancak kendime gelebildim :)) geçen hafta birkaç kere ciddi mide bulantısı yaşadım ve istifra ettim. sürekli böyle hamilelik geçirenleri düşündükçe halime şükür ettim ya.

biraz geçmişe bakınıp geliyorum yeniden :)

maşallah size canım bu sana buda bebişe
neler söledi doktor herşey yolundaymış dimi

bu arada dilşad yazmıştı ama kayboldu :26:

hoşgeldin canım. çok sevindim gözün aydın.

canım inşallah güzel geçmiştir görüşmen, çalışma saatleri falan çok iyi çünkü. hem şu başındaki gıcık müdürden de kurtulmuş olursun. kızınla daha çok vakit geçirebilirsin. Allah hayırlısını versin inşallah.

mrb kızlar ben işe döndüm

canım hayırlı olsun. Kerem nasıl? Var mı güzel haberler?

özgecim güle güle kullan küpelerini. eşin düşünüp almış, bence de değiştirme.

enkim hamaratlığın tutmuş maşallah sana. ben İzmir'e geldiğimden beri pek birşey yapasım yok nedense. eşim de bu aralar kekini özledim diyip duruyor. bakalım belki bu akşama yapabilirim.

dilekcim herşey yolunda dedi doktor. 12. haftaya randevu verdi. 2 tane testim eksikmiş onları verdik. eşim bugün yarın alır sanırım sonuçları.

elfişim saol, senin de kızına aldığın ciciler çok hoş :)))

Son düzenleme:
9.bardağa başladım valla cildim için içmem lazım ve iltihap için
sen bilgisayarına hayat su hatırlatma programını yüklemelisin bence

benim de bebiş için içmem lazım ama hiç içemiyorum ya. resmen su sert geliyor bana.

9.bardağa başladım valla cildim için içmem lazım ve iltihap için
sen bilgisayarına hayat su hatırlatma programını yüklemelisin bence

pek işe yarıyacağını sanmıyorum, çinkim o alarm ötsede ben o an kalkamıcam masadan (acil işim veya müşterim varsa) ,sonraya bırakınca da unutucam içmeyi...çinkim genelde wc mde böle oluyo...tabi herzaman değil

maşallah canım bebeğede sanada gezmekle geçmiş haftan ne güzel.işallah hep böyle geçer mide bulantın fazla olmaz..

sağol canım canım sıkıldı yapayım dedim değişik şeyler

kızlarr merhaba bu hayat suyun programını bnde indirdim şimdi kurdum ama bu nasıl çalışıcak şimdi ne kadar zmnda bir uyarı veriyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…