Yok.. El mahkum
Evet değişik şeyler yapınca insan zevkleniyo, hele de yaptığın şeyi beğenince :)
tamm canım, foto diyince aklıma geldi, bende aldığım nevresimi fotolucaktım
kızlarr merhaba bu hayat suyun programını bnde indirdim şimdi kurdum ama bu nasıl çalışıcak şimdi ne kadar zmnda bir uyarı veriyo?
mrh pamukşeker
önce yarım saatte bir gelio 1 bardak suyunu iç die ve bilgi verio sonra saatte 1 gelio
ve saat 5te mesai doluo bi daha yokben 7ye kadar çalışıoum mesela
yani senin anlıcan bu hayat su memur gibi sabah 9 akşam 5 çalışıo toplamda 8 bardaklık su içmeyi hatırlatıodu sanırım :44:
BEN DEDAHA HİÇ SU İÇMEDİM :26:
YARENİM HOŞGELDİN, MAŞALLAH BEBİŞİNE
YARENİM SEN ÇOK SU İÇERDİN BEN ÖYLE HATIRLIYORUMM, NİYE İÇMİYOSUN ŞİMDİİ :26:benim de bebiş için içmem lazım ama hiç içemiyorum ya. resmen su sert geliyor bana.
sağoll cnmm yani saat falan ayarlamaya gerek yok o kendi hatırlatıyo dmi
BEN DE
ŞİMDİ İÇTİM YARIM BARDAK
YARENİM SEN ÇOK SU İÇERDİN BEN ÖYLE HATIRLIYORUMM, NİYE İÇMİYOSUN ŞİMDİİ :26:
BEBİKİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM ÇOK
o yorgunluktan değil canım, evde durunca insan öyle oluyo hamlaşıyo vücuduzuzum dilek ben sizin erinize uyudum 1de uyuyakalmışım 3e çeyrek kala uyandım ama vücudum çok yorgun döğmüşlerde atmışlar sanki bir kenara
yarenim sen içiodun yazın yarışma falan yapıoduk şimdi sorun oluo sanırım ama kendini zorlayarak içmelisinbenim de bebiş için içmem lazım ama hiç içemiyorum ya. resmen su sert geliyor bana.
canım benim 1 bardağım yarım litre masamda duruo bugün yanına ekstra bir bardak daha koyuoum otur kalk diil yazları 2 litrelik cam şişem var onu kullanıoum bennde git al gel yapamam sürekli işim varkenpek işe yarıyacağını sanmıyorum, çinkim o alarm ötsede ben o an kalkamıcam masadan (acil işim veya müşterim varsa) ,sonraya bırakınca da unutucam içmeyi...çinkim genelde wc mde böle oluyo...tabi herzaman değil
sende mi kuzum yaa çay kahve falan mı içiosun peki gerçi yerini tutmazdaBEN DE
evet kendisi gelio ve kendisi de içio lıkır lıkır
özgeee nerdesinnn
Eki Görüntüle 360740
geçer kuzum, ilk aylar böyle oluyomuş maalesefsaol canım. ben su içince ağzımda kötü bir tat kalıyor bu aralar. daha doğrusu birçok şey için aynı durum söz konusu maalesef. çok çok yanarsam artık bir bardak içiyorum, sonra pişman oluyorum. bakalım ne zaman düzelecek.
çayı çok içiyorum ben evetsende mi kuzum yaa çay kahve falan mı içiosun peki gerçi yerini tutmazda
çubuk kraker ye yedikçe içersin o sesi susatır
ben bazı günler hiç içmek istemioum mesela hemen çubuga sarılıoum yedikçe içioum
hayırlısıysa olsun canım, çok takma sonuçta şuan iyi kötü bi işin varbenim 2 lt.bitti şimdi:))
kızlar görüşme fena değildi ama cmtsi olayı çıktı karşıma normalde çalışılmıyomuş sadece ayda 1 cmtsi nöbet oluyomuş 8.30/17.30 ama buraya gelen bölge müdürü cmtsileri yarm gün çalışılmasını istiyomuş 2 hafta cmtsi yarım gün,1 hafta tüm gün 1 haftada tatil oluyomuş maaş konusunda bişe demediler bide ben cmtsi olayında çekimser kalınca olmazmı falan dediler yinede teklifi duyım dedim ben olumlu olursa hafta sonuna kadar arıyorlarmış ama aramazlar sanırım cmtsiyi istemediğim için.
o yorgunluktan değil canım, evde durunca insan öyle oluyo hamlaşıyo vücudu
benim 2 lt.bitti şimdi:))
kızlar görüşme fena değildi ama cmtsi olayı çıktı karşıma normalde çalışılmıyomuş sadece ayda 1 cmtsi nöbet oluyomuş 8.30/17.30 ama buraya gelen bölge müdürü cmtsileri yarm gün çalışılmasını istiyomuş 2 hafta cmtsi yarım gün,1 hafta tüm gün 1 haftada tatil oluyomuş maaş konusunda bişe demediler bide ben cmtsi olayında çekimser kalınca olmazmı falan dediler yinede teklifi duyım dedim ben olumlu olursa hafta sonuna kadar arıyorlarmış ama aramazlar sanırım cmtsiyi istemediğim için.
maaşı sordum ama sölemediler kısmet ya olumlu olursa insan kay. arıyomuş onlar sölüyomuş kısmetimde ne varsa artık..
yarenim bencede bu dönemlerde olur ağzının tadı bi garip oluyo ben hiçbişe yyip içemiyodum yani yakın zamanda geçer inşallahh..
canım benim 1 bardağım yarım litre masamda duruo bugün yanına ekstra bir bardak daha koyuoum otur kalk diil yazları 2 litrelik cam şişem var onu kullanıoum bennde git al gel yapamam sürekli işim varken
birde ılık su bardağı peteğin üzerine koyuoum insan ılık suyla kanmazmış hep daha fazla içermiş
sende mi kuzum yaa çay kahve falan mı içiosun peki gerçi yerini tutmazda
çubuk kraker ye yedikçe içersin o sesi susatır
ben bazı günler hiç içmek istemioum mesela hemen çubuga sarılıoum yedikçe içioum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?