2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Evet değişik şeyler yapınca insan zevkleniyo, hele de yaptığın şeyi beğenince :)

tamm canım, foto diyince aklıma geldi, bende aldığım nevresimi fotolucaktım

yemekte evet ama böle hamur işinde hayır am yapınca çok mutlu oluyor kuuzm seviniyor onu öle görünce bende çok seviniyor

aynen zuzum ama daha değişik yemekleri yapmasını bilmiyorum ama hamura geçtim eşim ne seviyosa yapıyom işte

bende yaptıklarımın fotosunu ekleyeyim

kızlarr merhaba bu hayat suyun programını bnde indirdim şimdi kurdum ama bu nasıl çalışıcak şimdi ne kadar zmnda bir uyarı veriyo?

mrh pamukşeker
önce yarım saatte bir gelio 1 bardak suyunu iç die ve bilgi verio sonra saatte 1 gelio
ve saat 5te mesai doluo bi daha yok ben 7ye kadar çalışıoum mesela
yani senin anlıcan bu hayat su memur gibi sabah 9 akşam 5 çalışıo toplamda 8 bardaklık su içmeyi hatırlatıodu sanırım :44:

sağoll cnmm yani saat falan ayarlamaya gerek yok o kendi hatırlatıyo dmi

eşime parça armağan ettim

[video=youtube;NMwXujV-130]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=NMwXujV-130&NR=1[/video]

zuzum dilek ben sizin erinize uyudum 1de uyuyakalmışım 3e çeyrek kala uyandım ama vücudum çok yorgun döğmüşlerde atmışlar sanki bir kenara

DAHA HİÇ SU İÇMEDİM :26:

YARENİM HOŞGELDİN, MAŞALLAH BEBİŞİNE
BEN DE
ŞİMDİ İÇTİM YARIM BARDAK

benim de bebiş için içmem lazım ama hiç içemiyorum ya. resmen su sert geliyor bana.
YARENİM SEN ÇOK SU İÇERDİN BEN ÖYLE HATIRLIYORUMM, NİYE İÇMİYOSUN ŞİMDİİ :26:

BEBİKİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM ÇOK

BEN DE
ŞİMDİ İÇTİM YARIM BARDAK

YARENİM SEN ÇOK SU İÇERDİN BEN ÖYLE HATIRLIYORUMM, NİYE İÇMİYOSUN ŞİMDİİ :26:

BEBİKİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM ÇOK

saol canım. ben su içince ağzımda kötü bir tat kalıyor bu aralar. daha doğrusu birçok şey için aynı durum söz konusu maalesef. çok çok yanarsam artık bir bardak içiyorum, sonra pişman oluyorum. bakalım ne zaman düzelecek.

zuzum dilek ben sizin erinize uyudum 1de uyuyakalmışım 3e çeyrek kala uyandım ama vücudum çok yorgun döğmüşlerde atmışlar sanki bir kenara
o yorgunluktan değil canım, evde durunca insan öyle oluyo hamlaşıyo vücudu

benim de bebiş için içmem lazım ama hiç içemiyorum ya. resmen su sert geliyor bana.
yarenim sen içiodun yazın yarışma falan yapıoduk şimdi sorun oluo sanırım ama kendini zorlayarak içmelisin

canım benim 1 bardağım yarım litre masamda duruo bugün yanına ekstra bir bardak daha koyuoum otur kalk diil yazları 2 litrelik cam şişem var onu kullanıoum bennde git al gel yapamam sürekli işim varken
birde ılık su bardağı peteğin üzerine koyuoum insan ılık suyla kanmazmış hep daha fazla içermiş
sende mi kuzum yaa çay kahve falan mı içiosun peki gerçi yerini tutmazda
çubuk kraker ye yedikçe içersin o sesi susatır
ben bazı günler hiç içmek istemioum mesela hemen çubuga sarılıoum yedikçe içioum

benim 2 lt.bitti şimdi:))

kızlar görüşme fena değildi ama cmtsi olayı çıktı karşıma normalde çalışılmıyomuş sadece ayda 1 cmtsi nöbet oluyomuş 8.30/17.30 ama buraya gelen bölge müdürü cmtsileri yarm gün çalışılmasını istiyomuş 2 hafta cmtsi yarım gün,1 hafta tüm gün 1 haftada tatil oluyomuş maaş konusunda bişe demediler bide ben cmtsi olayında çekimser kalınca olmazmı falan dediler yinede teklifi duyım dedim ben olumlu olursa hafta sonuna kadar arıyorlarmış ama aramazlar sanırım cmtsiyi istemediğim için.

Buradayım kuzum :)) Şimdi gondoldan kazandığım krema pompam geldi.
Yarencim bebişin iyi olduğuna sevindim.. Seninde su problemin geçicidir büyük ihtimalle bazen hamileler aşırı duyarlı olabiliyormuş bazı maddelere. Seninde en yakın zamanda geçer inş...
..
Bolcum keşke maaşıda sorsaydın yani çok iyi bir rakam söyleselerdi düşünürdün en azından H.içleri erken çıkardın. Kısmet hayırlısı olsun...
..
Dilekcim bende su içemiyorum 1 kupa su vardı masamda yeni bitti sabahtan beri.. Ben daha çok çay içiyorum
..
Şu alttaki resim ne diye eklendi silemiyorum da

Eklentiler

• $erenbakici7.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
geçer kuzum, ilk aylar böyle oluyomuş maalesef

çayı çok içiyorum ben evet çubuk krakere de bayılırım taam alıyımm

hayırlısıysa olsun canım, çok takma sonuçta şuan iyi kötü bi işin var

o yorgunluktan değil canım, evde durunca insan öyle oluyo hamlaşıyo vücudu

hayırlısı canım maaşıda sorsaydın belki iyi bir rakam söylerlerdi

maaşı sordum ama sölemediler kısmet ya olumlu olursa insan kay. arıyomuş onlar sölüyomuş kısmetimde ne varsa artık..

yarenim bencede bu dönemlerde olur ağzının tadı bi garip oluyo ben hiçbişe yyip içemiyodum yani yakın zamanda geçer inşallahh..

seduşum hayırlısı olsun inşallah. cumartesi olması zor tabii ama ne biliyim hafta içi çalışma saatleri güzelmiş. hep yarım gün olsa neyse dicem de, tam gün olayı kötü gerçekten.

inşallah geçer seduşum, su içemiyorum diye çok üzülüyorum çünkü. kana kana su içmek istiyorum.

şimdi çikilata yedim susadım gideyim 1 bardağı bitirmeye çalışayım :)

dilekk, öğğ ılık su hiiiiççççç içemem hani sürahiye su koyup odada tutuyolar ya soğuk olmasın diye, onu bilem sevmiyom ben ,alamıyom suyun tadını

bende tuzlu şeyleri çayla çokkkk severimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…