2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benim durumda vahim. hiç su içemiyorum ilaç içicem zar zor içiyorum midem bulanıyor

en güzeli portakal suyu :)) bayılıyorum.. eşim akşam sıkmış cam kavanoza koymuş bardağa koydum şimdi ımmm :) tabi birazdan şişkinlik yapacak

ama sen artık yolu yarıladın, mutlaka içmelisin günde 1,5 lt çok çok önemli bu

yaz gelince içerim diye düşünüyordum bugün okudum plesenta 3 günde bir yeniliyormuş sanırım bebeğin içindeki bulunduğu su. yenilenmesi şart.. bende bisküvi aldım onu yiyince susarım

nerenize içiyonuz 2-3 lt. suyu yaa
benim yarım lt.su ya yapıyo ya yapmıyo ancaaa toplasan :) evde dahil....

elfii benim hamile arkadaşım hep elinde şişeyle dolaşırdı, içebilmek için.... çantasına dahi koymuyodu, hep elinde :)

en güzeli portakal suyu :)) bayılıyorum.. eşim akşam sıkmış cam kavanoza koymuş bardağa koydum şimdi ımmm :) tabi birazdan şişkinlik yapacak

bende bayılıyorum sıkma portakala büroda sıkıyorum bazı günler :) cam sıkacağımız var limon sıkacağı gibi, 3 tane portakaldan 1 bardak çıkıyo işte :)))

portakal suyu bekletmeye gelmez. Onu sıkınca hemen tüketeceksin yoksa laktonlaşma adı verilen bir kimyasal olay gerçekleşiyor ve "vitamini kaçıyor" dediğimiz olay gerçekleşiyor.

bende içicem artık su.. dikkat edicem bundan sonra

portakal suyu bekletmeye gelmez. Onu sıkınca hemen tüketeceksin yoksa laktonlaşma adı verilen bir kimyasal olay gerçekleşiyor ve "vitamini kaçıyor" dediğimiz olay gerçekleşiyor.

eşimde cam kavanoza koymuş ki vitamini kaçmasın diye ama demek olmuyormuş söylerim sıkmasın daha..

benimde 1 litre bitmek üzere ben bardakta su içemiyorum küçük şişe var her zaman yanımda biter doldururum ama bende çok içemiyorum su check up yaptırdığımda doktor vücudunun suya ihtiyacı var demişti bol bol su iç demişti

bana noldu bilmioum bugün aşırı su içtim yaa iş arkadaşım şoklarda zaten
patronun kalbine incek dio bu kız beni batırdı die dio
ama napım duramıoum hiçte bişi yemedim kuzu çevirmemi yedin dio ama hiç yani

Güle güle nekkk

elfi evet sirkenin dediğigibi bekletme, bende sıkıp hemen içiyom, zaten dedim ya 3 taneden çıkıyo...fazla vaktinide almıyo ( hani toplu sıkayım ikidebir uğraşmayım diyosa eşin)

canım çekti,ama portakal kalmadı büroda...patronum kendine sıktı azönce...çaycıdan söleyim barii

Kocamı özledim ben :103:

Pazarları çok alışıyorum diyo eşim, tüm gün birlikteyiz :98: Ama h.içini zor ediyom diyoo
Her akşam kapıyı o açıyo bana, hemen boynuna sarılıyom

Akşam olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…