saol canım. ben su içince ağzımda kötü bir tat kalıyor bu aralar. daha doğrusu birçok şey için aynı durum söz konusu maalesef. çok çok yanarsam artık bir bardak içiyorum, sonra pişman oluyorum. bakalım ne zaman düzelecek.
uvvv maşallah :)benim nerdeyse 3. Litrem bitmek üzere
ama sen artık yolu yarıladın, mutlaka içmelisin günde 1,5 ltbenim durumda vahim. Hiç su içemiyorum ilaç içicem zar zor içiyorum midem bulanıyor
uvvv maşallah :)
ama okadarı da zararlı diye biliyorum ben, 1,5 - 2 lt normali :))
ama sen artık yolu yarıladın, mutlaka içmelisin günde 1,5 ltçok çok önemli bu
en güzeli portakal suyu :)) bayılıyorum.. eşim akşam sıkmış cam kavanoza koymuş bardağa koydum şimdi ımmm :) tabi birazdan şişkinlik yapacak
en güzeli portakal suyu :)) bayılıyorum.. eşim akşam sıkmış cam kavanoza koymuş bardağa koydum şimdi ımmm :) tabi birazdan şişkinlik yapacak
nerenize içiyonuz 2-3 lt. suyu yaa
benim yarım lt.su ya yapıyo ya yapmıyo ancaaa toplasan :) evde dahil....
elfii benim hamile arkadaşım hep elinde şişeyle dolaşırdı, içebilmek için.... çantasına dahi koymuyodu, hep elinde :)
portakal suyu bekletmeye gelmez. Onu sıkınca hemen tüketeceksin yoksa laktonlaşma adı verilen bir kimyasal olay gerçekleşiyor ve "vitamini kaçıyor" dediğimiz olay gerçekleşiyor.
ay akşama kadar 4 ü tamamlıyosun o zaman sen, yazın hiç düşünemiyorum seniiben çok su tüketmek için içmiyorum ki; çok fazla susuyorum o yüzden içiyorum
ay akşama kadar 4 ü tamamlıyosun o zaman sen, yazın hiç düşünemiyorum senii
kızlar kaçıyorum ben, dişçiye gitcem
kolay gelsin hepinize
Kızlar kaçıyorum ben, dişçiye gitcem
kolay gelsin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?