2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gule gule nektar

Bende de katı meyve sıkacağı var; ona bütün bütün atıyorum portakalları kabuklarıyla sııyorum acı olursa diye bir de bütün elma atıyorum tadı dengeleniyor

Kocamı özledim ben :103:

Pazarları çok alışıyorum diyo eşim, tüm gün birlikteyiz :98: Ama h.içini zor ediyom diyoo
Her akşam kapıyı o açıyo bana, hemen boynuna sarılıyom

Akşam olsunn

aman aman aşka bakk allah bozmasın canım
nekim geçmiş olsn şimdiden..

akşam olsun yaa zaman geçmiyo bugün öğlende göremedm kızımı zaten(

gule gule nektar

Bende de katı meyve sıkacağı var; ona bütün bütün atıyorum portakalları kabuklarıyla sııyorum acı olursa diye bir de bütün elma atıyorum tadı dengeleniyor

KATI SIKACAKLA BENDE SIKIYORUM AMA, ŞUNA UYUZ OLUYORUM... DİBE ÇÖKÜYO YAA BARDAĞA KOYUNCA.,....YANİ HEMEN KARIŞTIRCAN FONDİP YAPICAN ..AZ BEKLESE DİBE ÇÖKÜYO, ÜSTE SADECE SU KALIYO ANLAMADIM... ASLINDA O SIKARKEN KENDİ BARDAĞI VAR YA, O DA SÜZGEÇLİ HALBUKİ :44:

aman aman aşka bakk allah bozmasın canım
nekim geçmiş olsn şimdiden..

akşam olsun yaa zaman geçmiyo bugün öğlende göremedm kızımı zaten(

..
NEDEN GÖREMEDİN CANIM

iş görüşmesine gidince eve gidemedim cnm

bu arada o katı meyve sıkacağının sırf parçlarını yıkamakla uğraşmayım diye sıkmıyorum bile tembelliğime bakın:))ama çok uğraştıyo yaa onun yerine başka iş yaparım
kız dilek nerde uyuyon bacım..

ay sahimi yaa sağol canım buda size

ne ara, nerde uyudun.... benim uykuma sulanıyon ama kendin uyurken beni çağırmıyon :99:

Tşk ederiz :))
..
Ay komiksiniz yaa dilekk niye çağırmıyon kızz zuzuyu o uyurken sırmaşmayı biliyordun
Sahi dilek nasıl nerde uyudun yaa ben hiç uyuyamam öyle :)

dimi ama özgimm :13:

..

boll ama sıkması güzel de ,sonrasını bende pek sevmiyomm,bide ben batırıyom ortalığı

yarım saat molam var ya 16,00-16,30 yada 16,30-17,00 o zaman masanın üstüne yatmıştım uyumuşum rüya gibi bişi gördüm buzda ayağım kaydı sıçrayıp uyandım :18:

ben dürtmüşümdür

ben bilmiyodum öle molan olduğunu :101: ohh iyi olmuş uyumuşun

ben dürtmüşümdür

ben bilmiyodum öle molan olduğunu :101: ohh iyi olmuş uyumuşun

olabilir valla biri ayağımı kaydırdı yani
mola ii oluo yaa 5 çayı molası adı altında çay falan içmiouz biz diğer arkadaşla masanın üstüne yatıouz işte zor uyurdum ama bugün gitmişim yani :93:

iidir walla kızlarrr giremiyorum çok yaa özledim buralarııı
geçmişe bi koştum geldim iki dk. şimdiiiiii başlıyorum
zuzuş geçmiş olsunn
özgee güle güle tak küpelerini cnmm
. bi de bişi sorcam o fotodaki kız kim dicektim ama hepsi grubundaki kız mı sanki ordan tanıdık geldi bi an.
elfii ciciler çok tatlıymışşş, ben de limango çekimle bebek kıyafeti alıcam kendime cesaret edemiom çünkü, bebiş her türlü giyer...
bolcum hayırlısı neyse o olsun işin hakkında.
ımmm başka ne dicektim ya unuttum yne...

sabah 4 gün 8.30da dersim,prograımız değişti uykularımı caaanım uykularımı yine alamıcam pöfff

tşk. Ederim ayşam :)
evet o kız hepsi grubundaki kız saç rengini yaptırıcam kendime o yüzden koymuştum önceden Uff 4 gün zor olmuş senin için ama biz napalım hergün 8de işyerindeyiz çoğumuz yine iyi senin mesleğin akşam erken çıkıyosundur erken gittiğin için.

senin şuanki saç rengin ne renk? albümdeki fotoda? ben de o tonları istiyorum ama saçım koyu olduğu için bi türlü tutturamıom. dünkü koyduğun ışıltılı kahveler bu hepsi kızının saçından daha güzeldi bence cnmm

ya evet daha erken çıkıom tabi. işte benimki uyku aşkından kaynaklanıo biraz,psikolojik bence, kaçta yatarsam yatayım 10dan sonra uyanırsam kendimi ep saha dinç uykumu almış hissediom

akşama şehriye çorbam ve kuru patlıcan dolmam var, dün annem yaptı altını kapatıom die kısmış meğersem, az kalsın yanıodu caanım dolmalar 2-3 tanesiyle atlattık zararı ama tabi kociş yok ben tek yicemmm

Canım kuaför yaptı bunu açık kestane üzerine uçlarını açtı sarıyla bu şekilde oldu bilmiyorum karar veremiyorum aslında saçımı seviyorum ama daha canlı bir renk olsun istiyorum
..
Oh afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…