2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eVET BUDA HOŞ İÇİNDE KIZILLIKLAR VAR AMA.. BUNU İSTİYORSAN KUAFÖRE GÖSTER RESMİ YAPSINLAR

şimdi yeni boyadım birazaksın da öyle yaparım olmazsa.inş. yapabilirler gerçi eltim de sana kızıl da yakışır dio, ama kızılı kullanmak çok zorrrr

özgecim kızıl zor yaa hemen akıyo bide sürekli boya istiyo boşver onu..

ayşecim gösterdiğin renk güzel cnm sanada gider bence..

özgecim kızıl zor yaa hemen akıyo bide sürekli boya istiyo boşver onu..

ayşecim gösterdiğin renk güzel cnm sanada gider bence..

ben didim kızılıı

tşk.ederim cnm yakışır mı diosun, bi düşüneyim ben 2-3 ay sonra hem havalar da ısınıo güneş falan daha çok parlar dimmi

kimse kalmadı heralde,ii akşamlar kızlarr ben dekaçim, bi tanıdığın yeğeni gelcek birzdan ilk kez,ders için, pek hevesli de diilim ama napim hayır diyemedim...

ayy cnm yanlış yazmışımhadi bakalım hayırlı olsun yeni dersin ozman:)

sizede ii akşamlar kızlr..

bende bimden perwoll siyah alıyım bari 3 lt migrosta 11di burda daha uygun gerçi geçen hafta migrosta 4 litre 11,90dı indirim yapmışlar hemen kaptım ama mavi perwoll bana şimdi siyah lazım
bu aralar deterjan stoğu yapıoum pazar günü eşime dedim gel bi turlayalım migros bim makromarket a101 hepsini dolaştık deterjanları yüklettim ve taşıttım
kavga etmiştik bu yüzden biliosunuz içimin yağları eridi
bingo 9 kiloluk toz deterjan mı ne vardı 16ya kilosunu yanlış hatırlıo olabilir ama ağırdı epey onu taşıttırdım vanishler arieller falan derken hiçte bana vermedi ama kıyamayıp istedim yardım ediyim die
parasını da ona ödettim ii oldu

1 yıllık stok yapsaydın :)))

günaydın kızlar
oğlum bugüne şükür iiye gidiyor diyelim, anne sütü alıyor ama özürlü olma konusunda ciddi riskler var.
pazar günü regl oldum, dün işe geldim kanamamda acayip bi artış oldu üst baş kalmadı aile hekimini aradık hemen kadın doğuma gidin beni arayın iyiyim diye dedi, gittiğimle kendimi çatı muayenesinde buldum, 5te ancak çıktım tahliller ultrason çekimleri derken sonuç erken doğumda ani yükselen kadınlık hormonlarına bağlı gelişen myomlar. progestan kullanıcam 5 gün sonra tekrar kontrole.daha başıma neler gelcek bakalım.

kızlar kuzeyin güneyin yeni fragmanını izlediniz mi çok destekli bir yumruk yedi güney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…