Canım kuaför yaptı bunu açık kestane üzerine uçlarını açtı sarıyla bu şekilde oldu bilmiyorum karar veremiyorum aslında saçımı seviyorum ama daha canlı bir renk olsun istiyorum
..
Oh afiyet olsun
l'oréal paris casting creme gloss - 535 çikolata kahve saç boyası | ticarex güvenli e-ticaret ve alışveriş sitesi
burdakigibi hem kahve hem ışıltılı olsun istiom ben de
eVET BUDA HOŞ İÇİNDE KIZILLIKLAR VAR AMA.. BUNU İSTİYORSAN KUAFÖRE GÖSTER RESMİ YAPSINLAR
özgecim kızıl zor yaa hemen akıyo bide sürekli boya istiyo boşver onu..
ayşecim gösterdiğin renk güzel cnm sanada gider bence..
ben didim kızılıı
tşk.ederim cnm yakışır mı diosun, bi düşüneyim ben 2-3 ay sonra hem havalar da ısınıo güneş falan daha çok parlar dimmi
kimse kalmadı heralde,ii akşamlar kızlarr ben dekaçim, bi tanıdığın yeğeni gelcek birzdan ilk kez,ders için, pek hevesli de diilim ama napim hayır diyemedim...
A 101 - Hoşgeldiniz
burda bana lazım bi şey yok bu hafta...
bende bimden perwoll siyah alıyım bari 3 lt migrosta 11di burda daha uygun gerçi geçen hafta migrosta 4 litre 11,90dı indirim yapmışlar hemen kaptım ama mavi perwoll bana şimdi siyah lazım
bu aralar deterjan stoğu yapıoum pazar günü eşime dedim gel bi turlayalım migros bim makromarket a101 hepsini dolaştık deterjanları yüklettim ve taşıttım
kavga etmiştik bu yüzden biliosunuz içimin yağları eridi
bingo 9 kiloluk toz deterjan mı ne vardı 16ya kilosunu yanlış hatırlıo olabilir ama ağırdı epey onu taşıttırdım vanishler arieller falan derken hiçte bana vermedi ama kıyamayıp istedim yardım ediyim die
parasını da ona ödettim ii oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?