2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

1 yıllık stok yapsaydın :)))
yapmalıyım aslında en azından yılda 1 kez deterjan kavgası yaparız
Kızlar küpemi ekledim
hemen yönlenioum bebeyim

canım hiç ii hbrlerle gelmedin engel durumu hakkında bişi söledi mi peki doktorlar yani fiziki bi engel mi yoksa akli olarak mı
senide bi çok sorun beklio anlaşılan Allah yardımcınız olsun

geçmiş olsun canım. kötü düşünme keremde iyi olacak. sende kısa zamanda toparlanacaksın..

özgem tekrar güle güle tak...biz seçsek en kibarını güzelini seçeriz..ama seninkide benim eşim gibi galiba, hangisi gösterişliyse ona gidiyo

zeka özürlü de olabilir motor hareketlerde sorun olup fiziki engel de olabilir, hiç biri olmayabilir de ama olma ihtimali yüzde 90

geçmiş olsun canım... böle düşünme ,iyi oluck inş herşeyy

ahahahaaa süper olmuş cnm iyi yapmışsın walla ohhhh toz deterjan almıcam ben artık, elimdeki bitsin hep sıvı kullancam.renklilere zaten öle yapıom da,beyazlara toz koyuom evdeki bitsin die.her şeyini geçtim bi de içinden alırken döküom o tozu her yere en çok ona sinir oluommm

günaydın canım. çok çok geçmiş olsun. keremcik inş. sağlıklı sıhhatli çıkacak canım inşallahhhhh

ben de bugün tlf.eltimlerde düşürmüşüm yaa.sabah okula bi geldim tlf.yok, eşimi aradım o da sabah eltime gitmiştim onlar bıraktı beniokula, orda da k.valide var bebişe bakıo onu aramış. ay pek karışık odu dimmi :))) neyse işte orda kalmış tlf.um kaybolsaydı çok üzülürdüm kaçıncı olucak bu tlf.kaybedişim eşim boğazlardı artık beni :)))

ya ben ogün groseriden aldım 14 tü heralde tam hatırlamıyorum tam kazık yemişiz biz desene zaten bütün para temizlik malzemesi,mama,beze gitti tam 300 tl ödedik market alışverişine yaa
asende ii yapmışsın cnm zaten hergün alınan şeyler değil yani..

zeka özürlü de olabilir motor hareketlerde sorun olup fiziki engel de olabilir, hiç biri olmayabilir de ama olma ihtimali yüzde 90
ayy cnm benim yaa umarım dediğin gibi bi sorun olmaz kerem gibi doğup hiçbir sorun olmadan yaşayan bi sürü bebk var umarım keremde onlardan biri olur..

Dilşadcım inş. hiçbişi olmaz canım çok üzüldüm kerem'e ama prematüre doğup sağlıklı olan çok çocuk var.. Hiçbir şey kesin diildir belli olmaz birden bire herşey iyiye gider düzelir kerem bakarsın... Sanada çok geçmiş olsun..

özgem tekrar güle güle tak...biz seçsek en kibarını güzelini seçeriz..ama seninkide benim eşim gibi galiba, hangisi gösterişliyse ona gidiyo

Aynen benimkide öyle işte..
Ben dün takmadım işten geldim evdeydi bakim küpelerine diyoo takmamıştım başka küpe vardı.
Sen beğenmedin onu diyo, değiştirelim.
Yok beğendim kıyafetime uygun küpe taktım didim. Bugün kulağımda ama

bolcum, kerem beyin kanamasına bağlı hidrosefali geçiriyor biliyorsunuz. beyinde sıvı toplandıkça beyni sıkıştırıyor ve beyin tabakasının baya baya inclmesine sebep oluyor. beyin tabakası inceldikçe de zeka özürü oluşuyor, motor hareketler etkileniyor. Rabbim bize neyi uygun gördüyse o olacak elbette ama,çok zor. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

peki bi daha demem özge

ben bu gözüme kalemsürme işini hiç beceremicem heralde yaa, özellikle renkli. ya acaba gözüm alışmadığı için mi bana garip gelio her seferinde heveslenip deniom laciverti, her seferinde de çıkarıom 2 dk.sonra.çok belli gibi gelio oysa ki innncecik çekiyorum. amann en iyisi siyah kalem + rimel walla

gunaydın kızlar

dilşadcım kerem bunu d atlatacak bak göreceksin çünkü o çok güçlü bir bebek. miyomların için de geçmiş olsun ilaç kullanımıyla geçebilecek bir şey anladığım kadarıyla.

amin canım çok zor bişe eminim insan kitleniyo böle durumlarda gerçekten allah yardımcınız olsun..

ben bazen beyaz çamaşırlara toz gerektiğini düşünüoum sıcı akıp gidio temizlemio gibi oluo
birde benim toz deterjan kutum var çok tatlı o boş kalmasın dedim

inşallah sirkencim.
ne kadar çok özledim sorunsuz günleri yaa.
akşama ne pişireceksiniz diye sormayııı

Kızlar küpemi ekledim
BEN ÇOK ÇOK BEĞENDİM EŞİN SEN NİYE SEVMEDİN Kİİ

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. Bİ MYOMLAR EKSİKTİ ŞU DURUMUNUZDA, AMA ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN İNŞALLAH :/
KEREM DE İYİ OLUCAK İNŞ, BENİM EN YAKINIMDA VAR ÖRENK 6,5 AYLIK DOĞAN İKİZLERİMİZ. ÇOK SAĞLIKLILAR ALLAHA ŞÜKÜR KEREM DE İYİ OLUCAK.

kızlar kuzeyin güneyin yeni fragmanını izlediniz mi çok destekli bir yumruk yedi güney
İZLEDİMM HAKETTİ GÜNEY

ALLAH KORUSUN.
Yok canım albümlerin içinde kaldırmadım. Ayrıcana da bir öğretmen olarak yakıştırmıyorum sana Ösgeee yi
AHAHAHAH

nigar nerde o dün dişçiye gitmişti dimi bugün hiç gelmedi mi:26:
kuzummmm Burdayım, yazamadım şu şefim burda bana bakıyo
gıcık odlum zaten dün bana soruyo siz sürekli kimle yazışıyosunuz diye..
Sırf var ya arıza çıkartmak için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…