2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

BEN ÇOK ÇOK BEĞENDİM EŞİN SEN NİYE SEVMEDİN Kİİ
AHAHAHAH
Bilmem sanki doğu tarafların takılarına benzettim belki de ondan :) Severim in. zamanla alıştırma yapıyorum kulağımda zatii.. Kulakta daha hoş duruyor

kuzummmm Burdayım, yazamadım şu şefim burda bana bakıyo
gıcık odlum zaten dün bana soruyo siz sürekli kimle yazışıyosunuz diye..
Sırf var ya arıza çıkartmak için

Ay gıcık yaa onananeymiş Sen ne dedin?

Burdaki patronda şimdi gelmiş çekmecenizi açın diyo açtım kremim vardı aldı sürdü istemedi bile. Ben verirdim ya dedim..
Çekmecenizi açını da (ima ediyor) önceden herkes açıp alıyordu gerek olan kalem v.s şeyleri, ben ortaya konuştum bikaç arkadaşa diğeri hk. konuşuyormuşum gibi ne kadar ayıp istenir öyle verilir diye herkesin çekmecesi kendine özel diye. Sonra kimse almıyordu. Şimdi gelmiş çekmecenizi açın diyor. Yani ben açmıyorum sen aç anlamına getirdi

Bilmem sanki doğu tarafların takılarına benzettim belki de ondan :) Severim in. zamanla alıştırma yapıyorum kulağımda zatii.. Kulakta daha hoş duruyor

Ay gıcık yaa onananeymiş Sen ne dedin?
aRKADAŞIMLA MAİLLEŞİYORUM.. NOLDU Kİ DEDİM?
HİİÇ SÜREKLİ GÖRÜYORUM BİŞİLER YAZIYOSUNUZ DA MERAK ETTİM DEDİ.
ÖYLE İŞTE İLLA GICIKLIK YAPICAK, BEN DE SİNİRLENİYORUM SONRA.
SONRA DA NEKADAR ALINGANSINIZ DİYO

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok okul temposundan hiç topiğe giremiyorum....pazar günü hastalandım yine dün aile hekimine gittim bi ton ilaç verdi bide bağışıklık sistemimi güçlendirmek için hap verdi içinde bir sürü vitamin mineral var bakalım daha önce başka bi markanınkini kullanmıştım bi işe yaramamıştı bu nasıl gelicek yatak döşek yatıyorum yine bıktım valla kayınvalidemde laf çatıyo kalk yataktan kendine gelirsin (parmağımı kıpırdatıcak halim yok ateşim var) hem ben demedim mi evde kimse hasta olmasın diye (bende keyfimden hasta oluyodum zaten ) bugün arkadaşına kahvaltıya gitti 8 de uyandırdı beni hadi gidiyoruz diye bende yataktan kalkamıyorum gelemem dedim ama söz verdim sende gelceksin diye dedi yok anne yollarda bayılırım dedim iyi dedi gitti eşimde işe gitti şimdi uzattım ayaklarımı bi topiğe gireyim dedim....

kendi alsaymış, çok farketmiş çünki Hey allahım yaa ne tuhaf tuhaf insanlar var çevremizde
niye bukadar şaşırdın ki.. Ne zamandı tarihi :44:
geçmiş olsun aydan :))

kendi alsaymış, çok farketmiş çünki Hey allahım yaa ne tuhaf tuhaf insanlar var çevremizde

geçmiş olsun aydan :))

Yüzsüzlük diye buna denir, işte ima ediyor yani ben açmıyorum haberim var öyle konuştuğundan demek istiyor istediği kadar ima etsin çekmece benimse benden istenecek.. Ay insan da çalışma şevki bırakmıyorlar.

limango çekimi kullandım sonunda :)) Bebişe 3 parça kıyafet aldım :)) 2 çek kaldı

geçen ay 9 nde oldum ....

Ve ilk defa sessiz sedasız geldi, wc ye girmesem görmücem .....

Gelmeden 2-3 gün önceden illaki bi ağrısı olurdu, yada çok üşürdüm, ayaklarım üşürdü falan

geçen ay 9 nde oldum ....

Ve ilk defa sessiz sedasız geldi, wc ye girmesem görmücem .....

Gelmeden 2-3 gün önceden illaki bi ağrısı olurdu, yada çok üşürdüm, ayaklarım üşürdü falan
geçen ay iyi bakmışsın kendine demekki, üşütmemişsin ayağını belini :))
3 gün önce gelmiş normal.. :94:

geçen ay iyi bakmışsın kendine demekki, üşütmemişsin ayağını belini :))
3 gün önce gelmiş normal.. :94:

heralde hiç belli etmediğinden şaşırdım

akşama annemdeyiz yemekte, eşimi aradım müjdemi istedim çok sevindi (!) akşama gelirken çayımdan da getiricek

benimde evde bi tek pırasa var pişirilecek. uzun sürer dün akşam dedim ki eşime yarın ne yicez kıyma var onu çıkarıp kıymalı yumurta yapsak olmazmı dedim. olur dedi :) bugün kıymalı yumurta kahvaltılık çay vs. yemeğimiz :)))

çamaşır atıcam makineye. beyazlar kurumuş onları toplicam ütü kalacak tabi. banyo yapıcam çok iş var evde. bide yarın için çorba yapıcam

off eve gidince de iş hiç bitmio valla
bende dün eşim geç gelcekti annem nohut pilav yapmış onları aldım eve indim yedim eşiminde tepsisini hazırladım
sonra oturuodum dedim havuç salatası yapim kalktım onlarla uğraştım pişirdim soğuttum yoğurtladım falan
gelen kahvaltılıklarımı falan yıkadım kuruladım içlerine malzemelerini koydum çerezliklerimi falan doldurdum
sonra maydonoz vardı oturdum tvnin karşına onları sap dal derken ayıkladım saplarını kaynattım suyunu içim die
baktım karnıbahar kaldı haşlayım da dedim yarına hazır olsun birazda onunla uğraştım haşladım kabına koydum bugün gidince kızartcam
sonra eşim geldi yemek yedi onları topladım çikolatalı türk kahvemizi içtik ben koltukta uyumuşum kalktık yattık işte

akşama bende beyaz ve renkli çamaşırları kontrol etcem kuruyanları toparlayım ütü yapim biraz
babaneme uğrayım dioum 15 gün oldu bozuk çalar şimdi bana

bu arada elfim hiç k.valideciğinden bahsetmiosun ortalarda yok mu :26:

zuzu gözün aydın olsun reglin

benim eşimin de favorisi kıymalı yumurtadır. elfi ben bi kere pırasadan pide yapmıştım çok güzel olmuştu pırasanı öyle de yapabilirsin.

bi iki iş yapayım diyosun bi bakıyosun saat geçmiş gitmiş..

kayınvalideceğimin işten geliyor hemen köşesine kuruluyor keyfi yerinde. akşam yemek yemediği için bişeyede karışmıyor ohh erkenden de yatıyor :))görümcemide pek takmıyorum arada yazıyor isim buldum diye. bide o ismi kabul ettirmeye çalışıyor falan oralı olmuyorum.

benim eşimin de favorisi kıymalı yumurtadır. elfi ben bi kere pırasadan pide yapmıştım çok güzel olmuştu pırasanı öyle de yapabilirsin.

kıymalı yumurtayı bugüne yapayım pırasayıda yarına yaparım iki günlük yemek olsun :))

heralde hiç belli etmediğinden şaşırdım

akşama annemdeyiz yemekte, eşimi aradım müjdemi istedim çok sevindi (!) akşama gelirken çayımdan da getiricek

kuzum aslında kaç gündür bi kırgınlık vardı üstünde benimde öyle grip olcak gibi ağrılarım çok fazla sabah bi kalkıoum daha yorgun belim kırılıo
sende bitkindin ve hasta olmuşsun

bende prş olurum galiba

Geçenlerde kek çırparken mikserime bi şey oldu çırpıcılardan birinden garip bir ses geliyordu; blendırımın da ucu çalışmıyordu zaten ama sınava çalışmaktan fırsat bulup götürememiştim; bu hafta sonu götürdüm TEFAL e bıraktım beni az önce servisten aramışlar diyorlar ki;blendırın parça değişimi gerekiyor aksesuar oldugu için garanti kapsamına girmiyor 32 TL ücreti var; mikserin de dişlisi kırılmış bunun da kompilii motorunun değişmesi lazım 60 TL kabul ediyonuz mu dedi. Fabrikasyon hatası olmadığı için garanti kapsamına girmiyormuş. Yuhh dedim mikserin sıfırı zaten 49 TL akakçede ne demeye çalışıyorlar anlayamadım. Ben ikisini de toplasan 15 kere ancak kullanmışımdır demek devamlı kullansam ilk 3 ayda mı elimde patlayacaktı dedim. Adam hiç bir şey diyemedi.

Yenisi daha ucuzsa yaptırma bence maalesef garanti olunca çok alıyorlar.
..
Huhu neden böyle bugün topik giriyorum çıkıyorum kimse yazmamış :26:

belkide canım

karnım başladı ağrımaya, şerbetli tatlı yedim,geçer belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…