bende bimden perwoll siyah alıyım bari 3 lt migrosta 11di burda daha uygun gerçi geçen hafta migrosta 4 litre 11,90dı indirim yapmışlar hemen kaptım ama mavi perwoll bana şimdi siyah lazım
bu aralar deterjan stoğu yapıoum pazar günü eşime dedim gel bi turlayalım migros bim makromarket a101 hepsini dolaştık deterjanları yüklettim ve taşıttım
kavga etmiştik bu yüzden biliosunuz içimin yağları eridi
bingo 9 kiloluk toz deterjan mı ne vardı 16ya kilosunu yanlış hatırlıo olabilir ama ağırdı epey onu taşıttırdım vanishler arieller falan derken hiçte bana vermedi ama kıyamayıp istedim yardım ediyim die
parasını da ona ödettim ii oldu
günaydın kızlar
oğlum bugüne şükür iiye gidiyor diyelim, anne sütü alıyor ama özürlü olma konusunda ciddi riskler var.
pazar günü regl oldum, dün işe geldim kanamamda acayip bi artış oldu üst baş kalmadı aile hekimini aradık hemen kadın doğuma gidin beni arayın iyiyim diye dedi, gittiğimle kendimi çatı muayenesinde buldum, 5te ancak çıktım tahliller ultrason çekimleri derken sonuç erken doğumda ani yükselen kadınlık hormonlarına bağlı gelişen myomlar. progestan kullanıcam 5 gün sonra tekrar kontrole.daha başıma neler gelcek bakalım.
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok okul temposundan hiç topiğe giremiyorum....pazar günü hastalandım yine dün aile hekimine gittim bi ton ilaç verdi bide bağışıklık sistemimi güçlendirmek için hap verdi içinde bir sürü vitamin mineral var bakalım daha önce başka bi markanınkini kullanmıştım bi işe yaramamıştı bu nasıl gelicek yatak döşek yatıyorum yine bıktım valla kayınvalidemde laf çatıyo kalk yataktan kendine gelirsin (parmağımı kıpırdatıcak halim yok ateşim var) hem ben demedim mi evde kimse hasta olmasın diye (bende keyfimden hasta oluyodum zaten ) bugün arkadaşına kahvaltıya gitti 8 de uyandırdı beni hadi gidiyoruz diye bende yataktan kalkamıyorum gelemem dedim ama söz verdim sende gelceksin diye dedi yok anne yollarda bayılırım dedim iyi dedi gitti eşimde işe gitti şimdi uzattım ayaklarımı bi topiğe gireyim dedim....
güle güle kullanın aldıklarını zeynep :)
kızlar benim mikser almam gerekiyor? sizler neler kullanıyorsunuz? Bana önerileriniz var mı?
yaa şu ayakkabınını ikidir numarasını bulamıoum
sizin ora erkenci, buralara daha gelmez onlar
dilek akkabı güzelmişşama ben öle giyemiyom ya, hem buranın ara sokakları kötü taşlardan, hemde sankim herkes bana bakar gibime gelir gysem......
Yenisi daha ucuzsa yaptırma bencemaalesef garanti olunca çok alıyorlar.
..
Huhu neden böyle bugün topik giriyorum çıkıyorum kimse yazmamış :26:
tamir için 60 TL istiyorlar yenisi 49 tl o yüzden yenisini alacam.
benim arzum un hani 3 parça seti oluyo ya, mikser blandır doğrayıcı... ama çok ses çıkarıyolar ,pek tavsiye etmiyorum
sirkencim ben de tefal aldım ama daha hiç kullanmadım. o yüzden yorum yapamıcam canım. ama ablam senelerdir kullanıyor, hiç bir problem olmadı. biraz şans işi bence bu elektrikli aletler.
biz de yarın ablamla ve annemle bostanlı pazarına gitcez, çok güzel diyorlar bakalım bi neler var. aldıklarını güle güle kullan enkim.
benimde ihtiyacım var miksere almamıştım çeyizimede braun iyi diye buldum araştırdım baya ama pahalı çok güzzel özellikleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?