2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilekciğim maşallah iyi yapmışsın yakalamışken eşini almışsın hem görsün temizlik malzemelerinin fiyatlarınıda kavgada olmaz bu yüzden sen arada yakalamışken deterjanların bitmeden yine stok yap

dilşadcığım çok geçmiş olsun canım allahım keremin şifasını versin kerem bebek çok güçlü bir bebek işallah sapasağlam küvezden çıkacak ve sağlıklı bir şekilde büyücek .allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin.sanada çok geçmiş olsun ilaçlarla atlatırsın işallah

aydancığım geçmiş olsun.sen hasta olmadığın zamanlarda bağışıklık güçlendiri vitaminler kullan

kızlar ben geldim eşim işe giderken bende dışarı çıktım 11de .merdivenlerin ışığının faturasını bu ay ben ödüyodum onu ödedim .bugün pazar vardı .pazarı dolaştım.kendime 2tane biri gri biri nar çiçeği tayt aldım.deri çanta aldım 20 tlye .dedim deriyi niye gelip burda bide 20 tl satıyonsunuz dedim kendilerine ait yerleri varmış arta kaln kumaşları küçük çanta yaparak değerlendiriyolarmış.eşimede terlik aldım 2.5tl ye evdekini giymiyor içi yünlü değil diye

çantamıda ekleyeyim.fikirleirnizi alayım

yaa şu ayakkabınını ikidir numarasını bulamıoum

Eklentiler

• $laci.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 23
selam kızlar. dün akşam eşimle film keyfi yaptığımızdan geç uyuduk, sabah da geç kalktım. sonra annem geldi, beraber kahvaltı yaptık. akşama arkadaşımın doğum günü var. oraya gitmek istiyorum, kız kıza eğlencez diyolar. uzun zamandır ihtiyacım vardı böyle birşeye.

dilşadcım geçmiş olsun. o miyomlardan biran önce kurtulursun inşallah. onlara çok dikkat etmek, kontrollerini aksatmamak lazım. ablamın bir önceki hamileliği miyomlar yüzünden sonlandırıldı, hatırlarsın. ablam korkusundan kontrolllere gitmedi, sonra büyüdü onlar. en iyisi öğrenir öğrenmez kontrol altına almak. inşallah sen de, Kerem de bu zor günleri atlatacaksınız canım. dualarım sizinle.

aydancım, bağışıklık sistemi çok önemli. doktorun ne diyorsa yap canım.

geçmişe az göz atıp geliyorum kızlar.

dilek akkabı güzelmişş ama ben öle giyemiyom ya, hem buranın ara sokakları kötü taşlardan, hemde sankim herkes bana bakar gibime gelir gysem......

kızlar benim mikser almam gerekiyor? sizler neler kullanıyorsunuz? Bana önerileriniz var mı?

kızlar bugün performansınız çok düşük gittim geldim hala aynı sayfa nerelerdesiniz?
sirkencim valla benimkide tefal sözde ii diye biliyoruz tefalı yani gerçi toplasan 3-4 kez kullanmışımdır bende oyüzden bişe diyemicem.

yaa şu ayakkabınını ikidir numarasını bulamıoum

sizin ora erkenci, buralara daha gelmez onlar

dilek akkabı güzelmişş ama ben öle giyemiyom ya, hem buranın ara sokakları kötü taşlardan, hemde sankim herkes bana bakar gibime gelir gysem......

ayakkabı güzelmiş canım bu renklerin uyumu hoşuma gidiyor.bende zuzuyla aynı düşüncedeyim.topuklu giyemiyorum alışmamışım bu tarz giysem herkes bana bakıyomuş gibi geliyor.kıyafatlerdede öyleyim değişik bişe giysem bana bakıyomuş gibi geliyor herkes

evet pazarda başlamışlar satmaya

sirkencim ben de tefal aldım ama daha hiç kullanmadım. o yüzden yorum yapamıcam canım. ama ablam senelerdir kullanıyor, hiç bir problem olmadı. biraz şans işi bence bu elektrikli aletler.

biz de yarın ablamla ve annemle bostanlı pazarına gitcez, çok güzel diyorlar bakalım bi neler var. aldıklarını güle güle kullan enkim.

benim arzum un hani 3 parça seti oluyo ya, mikser blandır doğrayıcı... ama çok ses çıkarıyolar ,pek tavsiye etmiyorum

bencede şans işi alektrikli aletler.
teşekkür ederim yarenim.pazarlar güzel ya uygun fiyata güzel şeyler bulunuyor

ayy ayakta uyuyorum resmen bugün yaa acayip uykum var gözümü açamıyorum(

benimde ihtiyacım var miksere almamıştım çeyizimede braun iyi diye buldum araştırdım baya ama pahalı çok güzzel özellikleri var

pahalı olması sorun değil yeter ki sorun çıktıgında ürünlerinin arkasında duran bir firma olsun. Ben de gittim bütün küçük ev aletlerimi tefalden almıştım. Daha garantisi bitmeden ve doğru dürüst kullanmadan böyle sıkıntı yaşarsam yıllar sonra sorun yaşadığımda neler olur düşünemiyorum. mikserimi toplasan en fazla 10 defa anca kullanmışımdır. Bir de sürekli pasta börek yapan hatun olsam elimden hiç düşmese neler olacak; ki kullanırken dikkat ederdim 30 sn çalıştırır motoru soğusun diye beklerdim filan,patır kütür kullansam özen göstermesem anlayacam para istemelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…