ayakkabı güzelmiş canım bu renklerin uyumu hoşuma gidiyor.bende zuzuyla aynı düşüncedeyim.topuklu giyemiyorum alışmamışım bu tarz giysem herkes bana bakıyomuş gibi geliyor.kıyafatlerdede öyleyim değişik bişe giysem bana bakıyomuş gibi geliyor herkes
dilek akkabı güzelmişşama ben öle giyemiyom ya, hem buranın ara sokakları kötü taşlardan, hemde sankim herkes bana bakar gibime gelir gysem......
pahalı olması sorun değil yeter ki sorun çıktıgında ürünlerinin arkasında duran bir firma olsun. Ben de gittim bütün küçük ev aletlerimi tefalden almıştım. Daha garantisi bitmeden ve doğru dürüst kullanmadan böyle sıkıntı yaşarsam yıllar sonra sorun yaşadığımda neler olur düşünemiyorum. mikserimi toplasan en fazla 10 defa anca kullanmışımdır. Bir de sürekli pasta börek yapan hatun olsam elimden hiç düşmese neler olacak; ki kullanırken dikkat ederdim 30 sn çalıştırır motoru soğusun diye beklerdim filan,patır kütür kullansam özen göstermesem anlayacam para istemelerini.
enkidu ben de şimdi araştırmaya başladım braun iyi diyorlar ama o da takım halinde. Benim rondom ve blendırım zaten var tek ihtiyacım olan şey mikser. Annemde de braun un seti var ama onun çırpıcısı kek çırpamaz zayıf kalır.
zaten bakılıo hem çok ses çıkarıo hem platformu boyu posu değiştirio ve dikkat çekio
benim eşimde hiç sevmez ama ben sevioum renk uyumu da çok hoşuma gitmişti ama 40 numarası kalmış
sedacım valla benimde uykum geldi saat 16,30 olsunda biraz kestiriyim yine.
arzucum gel bebeyim sende
Eltimin mikseri çok hoşuma gitmişti benim, onlarda birlikte pasta yapmıştık
ama markası neydi hatırlamıyorum. 2 dakkada çırpmıştı yumurtaları, çok hızlı ve güçlü
öğrenim ben onu..
annenlerle birlikte aynı dairede mi oturacaksınız canım :26:Çok üşüyorum ben
..
Kızlar size anlatmadım dün netten bi daire bulduk 185m2 3+1 2 banyolu yeri de güzel cadde üzeri herkese orta mesafede annemlerle oturmayı düşünüyorduk ya bu ev uygun bizim için.. ben 5 gibi çıkıcam eşimle annemle buluşcam bu akşam gidip bakacağız.
Bu arada araba da çıkıyormuş bugün heryeri eskisinden çok iyi olmuş, öyle demiş yapan adam.
Akşam eve baktıktan sonra annemlere gidicez malum araba var ya geç dönerizHaftasonu ve geçen hafta görüşememiştik.
zuzum erken çıkma imkanın yok mu, geçmiş olsun :/karnım ağrıyo zaten ....
annemide aradım gelmicem dedim..eve gidip sıcak sıcak yatmak istiyorum
annenlerle birlikte aynı dairede mi oturacaksınız canım :26:
arabanız için sevindim, inş hiç problem çıkmaz bundan sonrakazasız belasız
zuzum erken çıkma imkanın yok mu, geçmiş olsun :/
kızlar benim mikser almam gerekiyor? sizler neler kullanıyorsunuz? Bana önerileriniz var mı?
malesef canım
şimdide midem bulanıyo, kuscak gibiyim( inş otobüste kusmam :18:
canım ben arnica kullanıyorum mikserim blendır setim hep arnica ve çok kullanıyorum çok da memnunum. ama philips de öneririm.
enkidu teşk ederim canım amin. yarenayyy canım çizelgen ve avatarını çok beğendim maşallah.
Canım iğne vurulacak yer yokmu orda regl oldun diye bulanıyor miden iğne olsan hiçbişeyin kalmaz. Geçmiş olsun
zuzum geçmiş olsun canım. sessiz sedasız geldi ama zorluyor seni bu sefer anlaşılan.
evet canım ondan, ama hep iğne vuruluyom yaa,istemiyorum iğne ilaç
eve gitmeden iğnemi vurulsam ,erken çıkamam..iğne vurulmaya gitsem otobüsüm de kaçar ....
sağol canım, ben hep böleyim malesef(
sedacım valla benimde uykum geldi saat 16,30 olsunda biraz kestiriyim yine.
arzucum gel bebeyim sende
Çok üşüyorum ben
..
Kızlar size anlatmadım dün netten bi daire bulduk 185m2 3+1 2 banyolu yeri de güzel cadde üzeri herkese orta mesafede annemlerle oturmayı düşünüyorduk ya bu ev uygun bizim için.. ben 5 gibi çıkıcam eşimle annemle buluşcam bu akşam gidip bakacağız.
Bu arada araba da çıkıyormuş bugün heryeri eskisinden çok iyi olmuş, öyle demiş yapan adam.
Akşam eve baktıktan sonra annemlere gidicez malum araba var ya geç dönerizHaftasonu ve geçen hafta görüşememiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?