2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilek akkabı güzelmişş ama ben öle giyemiyom ya, hem buranın ara sokakları kötü taşlardan, hemde sankim herkes bana bakar gibime gelir gysem......

zaten bakılıo hem çok ses çıkarıo hem platformu boyu posu değiştirio ve dikkat çekio
benim eşimde hiç sevmez ama ben sevioum renk uyumu da çok hoşuma gitmişti ama 40 numarası kalmış

anladım canım ben baya araştırdım forumdada bu markalarda çalışan kişiler var yardımcı olan onlara sordum braun önerdiler ama send e bi araştır.fotoda ekledim

enkidu ben de şimdi araştırmaya başladım braun iyi diyorlar ama o da takım halinde. Benim rondom ve blendırım zaten var tek ihtiyacım olan şey mikser. Annemde de braun un seti var ama onun çırpıcısı kek çırpamaz zayıf kalır.

aslında benimde vardı iş arkadaşım hediye getirmişti blendırım bozuldu mikresim yok .ben takım alıcam o yüzden takım araştırıyorum braunun kendi sitesinde özellikleriyle beraber var tek mikserde var sanırım.600wat baktıklarım

zaten bakılıo hem çok ses çıkarıo hem platformu boyu posu değiştirio ve dikkat çekio
benim eşimde hiç sevmez ama ben sevioum renk uyumu da çok hoşuma gitmişti ama 40 numarası kalmış

topuklu ayakkabı zaten çok zarif gösteriyor vede dikkat çekiyor bende giydmmi sanki bütün millet bana bakıyo boyumda uzun olunca bazen diyorum kısa olsaydım rahat rahat giyerdim topukluyu

sedacım valla benimde uykum geldi saat 16,30 olsunda biraz kestiriyim yine.
arzucum gel bebeyim sende

Eltimin mikseri çok hoşuma gitmişti benim, onlarda birlikte pasta yapmıştık
ama markası neydi hatırlamıyorum. 2 dakkada çırpmıştı yumurtaları, çok hızlı ve güçlü
öğrenim ben onu..

Çok üşüyorum ben
..
Kızlar size anlatmadım dün netten bi daire bulduk 185m2 3+1 2 banyolu yeri de güzel cadde üzeri herkese orta mesafede annemlerle oturmayı düşünüyorduk ya bu ev uygun bizim için.. ben 5 gibi çıkıcam eşimle annemle buluşcam bu akşam gidip bakacağız.
Bu arada araba da çıkıyormuş bugün heryeri eskisinden çok iyi olmuş, öyle demiş yapan adam.
Akşam eve baktıktan sonra annemlere gidicez malum araba var ya geç döneriz Haftasonu ve geçen hafta görüşememiştik.

annenlerle birlikte aynı dairede mi oturacaksınız canım :26:
arabanız için sevindim, inş hiç problem çıkmaz bundan sonra kazasız belasız

karnım ağrıyo zaten ....

annemide aradım gelmicem dedim..eve gidip sıcak sıcak yatmak istiyorum
zuzum erken çıkma imkanın yok mu, geçmiş olsun :/

malesef canım

şimdide midem bulanıyo, kuscak gibiyim ( inş otobüste kusmam :18:

kızlar benim mikser almam gerekiyor? sizler neler kullanıyorsunuz? Bana önerileriniz var mı?

canım ben arnica kullanıyorum mikserim blendır setim hep arnica ve çok kullanıyorum çok da memnunum. ama philips de öneririm.
enkidu teşk ederim canım amin. yarenayyy canım çizelgen ve avatarını çok beğendim maşallah.

saol canım, teşekkürler. Kerem'in durumu ne zaman netleşecekmiş, doktorların bir öngörüsü var mı? hastaneder çıkış için birşey diyorlar mı?

zuzum geçmiş olsun canım. sessiz sedasız geldi ama zorluyor seni bu sefer anlaşılan.

Canım iğne vurulacak yer yokmu orda regl oldun diye bulanıyor miden iğne olsan hiçbişeyin kalmaz. Geçmiş olsun

evet canım ondan, ama hep iğne vuruluyom yaa,istemiyorum iğne ilaç
eve gitmeden iğnemi vurulsam ,erken çıkamam..iğne vurulmaya gitsem otobüsüm de kaçar ....

zuzum geçmiş olsun canım. sessiz sedasız geldi ama zorluyor seni bu sefer anlaşılan.

sağol canım, ben hep böleyim malesef (

evet canım ondan, ama hep iğne vuruluyom yaa,istemiyorum iğne ilaç
eve gitmeden iğnemi vurulsam ,erken çıkamam..iğne vurulmaya gitsem otobüsüm de kaçar ....

sağol canım, ben hep böleyim malesef (

Bende çoğunlukla böyle oluyorum canım çok kötüyse iğne dayanacak şekildeyse ilaç alıyorum hiçbişi almadan geçmiyor Seni iyi anlıyorum benimde yakındır hatta.. Keşke özel günler çayından olsaydı yanında.

sedacım valla benimde uykum geldi saat 16,30 olsunda biraz kestiriyim yine.
arzucum gel bebeyim sende

ayy ne güzellllllllll

fiyat nasıl cnm ne tarafa düşüyor?kiramı tutacaksınız?

zuzum çok geçmiş olsun regl ağrısı deyince tüylerim ürperiyor canım o ağrı dışında hiç yanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…