2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tozlugiyim diye bi siteden, kapıda ödemeli.. biz aldıl Güllüşahla o siteden bişiler, güzel ürünleri 50 tl üzeri kargo bedava
ben gömlek ve yaz için hırka aldım, ve şimdi de 2 tunik sipariş ettim (dün) güllüşahla alıyoruz kargo bedava oluyo 50 üzerini buluyo çinkim

kızlar size iyi akşamlar, kaçıyorum ben. görüşmek üzere. herkese eşiyle hoş, romantik ve eğlenceli bir akşam diliyorum

Baktımda çok uygun şeyler var kargo da çok değilmiş 3,90 :))

ürünleri güzel canım bende orduya gittiğimde uğramıştım .çeşitte çok

nekk o siteye ben de bakmıştım bi ara kk'da yanda reklamı avrdı ordan görmüştüm malları nasıl kaliteli mi? bilmediğim bi yer olduğu için güvenemedim ama alışveriş yapan birini duydum şimdi iyi oldu. kapıda ödeme olması iyi benim için, kociş malum kart kullandırmak istemio internet üzerinden. bi inceliim ben de ))

kızlar üye olan herkese 10 tl diyor şimdi bu elbiseyi alsam 9 tl ye gelcek ozman:)
aa ama 100 tl ve üzeri alışveriştekullanım içinmişÇ(

Son düzenleme:
ürünleri güzel kızlar çıkıyorum evden yazarım, gülşah trenç aldı kumaşı süperr
benim gömleğim de çok içime sindi, tekrar sipariş verdim işte
kaçıyorum şimdi, öptüm sizi

deri yaka belmando tunik var oda güzelmiş .ayşe ben mağazasına gittim orduda iyi ürünleir kumaşları

tamam o zaman ikna ettiniz beni bakıcam birazdan neler varmış...

güzel şeyler var canım bende baktım şimdi .ben mayısta orduya gidicem havaalanıyla samsun yarım saat falan sürüyodu sanırım oraya geçmeyi düşünüyodum gitmişken samsuna bakarım mağazaya ozamna kadar birazda para biriktiririm

yarenay sen hamişmisin yoksa? geçmişi okuyamadımda öyleyse ne mutlu.. bende 2011 evlisiyim, korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra gebe kalınıyo bilgin varmı siz hemenmi istediniz? şu an korunuorum ama nasip.. bide şunu sorayım hazır tecrübeli bulmuşken doktora gittinmi hiç yumurtalık- hormon-mantar-enfeksiyon felan inceletmek için? takvim hesabı ile mi gebe kaldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…