tozlugiyim diye bi siteden, kapıda ödemeli.. biz aldıl Güllüşahla o siteden bişiler, güzel ürünleriEvet ondan.....
Canım okadar önemli değil ki bu tüy alma şeysi.. 2.alternetifte yaparsın
tozlugiyim diye bi siteden, kapıda ödemeli.. biz aldıl Güllüşahla o siteden bişiler, güzel ürünleri50 tl üzeri kargo bedava
ben gömlek ve yaz için hırka aldım, ve şimdi de 2 tunik sipariş ettim (dün) güllüşahla alıyoruz kargo bedava oluyo 50 üzerini buluyo çinkim
tozlugiyim diye bi siteden, kapıda ödemeli.. biz aldıl Güllüşahla o siteden bişiler, güzel ürünleri50 tl üzeri kargo bedava
ben gömlek ve yaz için hırka aldım, ve şimdi de 2 tunik sipariş ettim (dün) güllüşahla alıyoruz kargo bedava oluyo 50 üzerini buluyo çinkim
Bolcumm, bu senin trendyolda beğendiğin elbiseden değil mi, çok benzeri mi19,9 tl
Eki Görüntüle 362540 Eki Görüntüle 362539
kızlar size iyi akşamlar, kaçıyorum ben. görüşmek üzere. herkese eşiyle hoş, romantik ve eğlenceli bir akşam diliyorum
deri yaka belmando tunik var oda güzelmiş .ayşe ben mağazasına gittim orduda iyi ürünleir kumaşları
tamam o zaman ikna ettiniz benibakıcam birazdan neler varmış...
sağol canım, ben geçen ay 9nda olduydum, buayda o civarları bekliyom, sizin gibi 2.alternatifi değerlendircem
uupsss pardon kızlar. yorgunluktan karıştırdım sanırım. dün akşam makarna yaptım zaten. bu akşam da kolay bişey yaparsam kociş dicek evde oturmak yaramadı sana :)))
biberi çok iyi almışın canım ya maşallah. bizim pazarda bugün kilosu 5 liraydı. ne zamandır evin içinde mayışıp duruyordum iyi oldu bugün biraz çıkmak, hava da güzeldi. ama yarın evi süpürmem lazım. akşama babamla annem bize gelecekler yemeğe, sonra da eşimle babış Beşiktaş'ın maçını izleyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?