2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,

3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.

smiley den sevinmiş gibisin anlamadım. üzülmedinmi?

ay canım ya ne diyeceğimi bilemedim, hayırlısı.. :26: kesin kürtaj olucaksın gibi görünüyo..

yanlışlıkla olmuştur o.

ne sevinmesi canım.sorgulama ifadesi o..uzman doktora gittim.yarında eşim başka bir klinik şefine göstericek.özelden de onay bekliyorum randevuma .eşim aradı şimdi telde aglıyordu sanki..eve gitcekmiş.izin almış iki gün.

merhaba ben aranıza yeni katıldım öncelikle dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :) be yeni evliyim evleneli 5 ay oldu ve 4 buçuk aylık hamileyim :) buradaki arkadaşlığınız yorumlarınız çok hoşuma gitti. bu konuyu açtığınız bayağı olmuş ama beni aranıza alırsanız sevinirim :))

üzüldüm yaa hayırlısı olsun..

3gün aralıkla mı şimdi 3gün mü bekliceksin anlamadım:26: Üzüldüm inş. bi yanlışlık vardır.

canım amasya da samsuna çok yakın burda da tozlu mağazası var, buraya da geeeelll

canım Rabbim hayırlısını versin. çok üzüldüm.

günaydın kızlar iyice hasta oldum :2:

dleğim çok geçmiş olsun canım. keşke gidip dinlenebilsen.

hg nefes

kızlar birşey soracam konu ile alakasız ama yeni üye olduğum için bilmiyorum foto koymak istiyorum nasıl yapacagım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…