günaydın kızlar iyice hasta oldum :2:
günaydın kızlar,
bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,
3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.
ay canım ya ne diyeceğimi bilemedim, hayırlısı.. :26: kesin kürtaj olucaksın gibi görünüyo..günaydın kızlar,
bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,
yanlışlıkla olmuştur o.smiley den sevinmiş gibisin anlamadım. üzülmedinmi?
smiley den sevinmiş gibisin anlamadım. üzülmedinmi?
günaydın kızlar,
günaydın kızlar,
canım amasya da samsuna çok yakın burda da tozlu mağazası var, buraya da geeeelllgüzel şeyler var canım bende baktım şimdi .ben mayısta orduya gidicem havaalanıyla samsun yarım saat falan sürüyodu sanırım oraya geçmeyi düşünüyodum gitmişken samsuna bakarım mağazaya ozamna kadar birazda para biriktiririm
günaydın kızlar,
günaydın kızlar iyice hasta oldum :2:
hg nefesmerhaba ben aranıza yeni katıldım öncelikle dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :) be yeni evliyim evleneli 5 ay oldu ve 4 buçuk aylık hamileyim :) buradaki arkadaşlığınız yorumlarınız çok hoşuma gitti. bu konuyu açtığınız bayağı olmuş ama beni aranıza alırsanız sevinirim :))
3gün aralıkla mı şimdi 3gün mü bekliceksin anlamadım:26: Üzüldüm inş. bi yanlışlık vardır.
tesekkürler bu arada süper87 çok üzüldüm durumuna allah yardımcın olsn
günaydın... süper87 hayırlsı olsun cnm
üzüldüm yaa hayırlısı olsun..
3 günde bir baktır ultrasonda dedi.ben yarın başka bir hekime görüncem
3 günde bir baktır ultrasonda dedi.ben yarın başka bir hekime görüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?