2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fatmacım nasılsın Yiğit nasıl?

iyi çok şükür bi sıkıntımız yok p.tesi 2. düzey usg girdik herşey iyi şimdilik...

sağolun kızlar.belki kalbi gec atar.dimi?

gelişmemiş dedi ama bakalım.

daha önce kalbi atıyor falan demediler mi cnım başka drlara gitmekte fayda var.. banda ilk başlarda dış gebelik demişti burda salak

hoşeldin :) sağlıkla gelsin bebişiniz

3 günde bir baktır ultrasonda dedi.ben yarın başka bir hekime görüncem

sağolun kızlar.belki kalbi gec atar.dimi?

gelişmemiş dedi ama bakalım.

belki geç döllenme olmuştur sakın tek doktorla sınırlı kalma. benim 7 haftada alttan muayene ederek kalp atışını gösterdi. senin nasıl oldu muayenen. karından bakılan hep geç gösterirmiş

benm eşim de bana hep öle sölerr :)))) hatta msjlar da öptm e.t.y. yazar :))))
ii akşamlar canım

e.t.y.

aa,bende bakayım...çok iyi fikir nekk affin size

canım inş. öle bi sorun yoktur ... sen o özel rand. geri dönmelerini falan bekleme bence... başka bi özel hastaneden yada ne bilim muayahanesine falan git bi dr.un, ay ne bilim üzüldüm:26:

maşallah canım, inşallah sağlıkla sorunsuz gelicek Yiğit bebek.

inş.inş. cümlemize senin kerem nasıl iyidir inşallah... bende 23 ünden sonra yokum nete falanda giremem tayinim çıktı ayrılışımı yapıp izne ayrılacam evde oturacam eşimin burdaki sözleşmesi bitene kadar dogumu yapıp öle göçüp gidecez....

Hoşgeldin nefes08 :) Kendinden bahsetsene nerde yaşıyorsun adın ne kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun Bu arada sağlıkla gelsin bebişiniz.

[QUO

daha önce kalbi atıyor falan demediler mi cnım başka drlara gitmekte fayda var.. banda ilk başlarda dış gebelik demişti burda salak[/QUOTE]

gidicem başka doktora yarın başka bir hekime görüncem ben gecen bir hekime göründüm kıpırtı var ama emin olamadım dedi uzmana görün dedi.bugün ona göründüm.kalp atma yok dedi.yarında şefe görüncem.

umarım doktor yanlış anlamıstır birseyi yoktur bebeğinin yaaa
umarım canım sağol..

canım zaten böyle önemli bişeyi tek bir doktorun kararıyla sonlandırma. gerekirse 3. doktora da git 2 si ne derse onu kabul et.
ayne canım öyle yapıcam zaten

evet bence de baska doktorlara da git bende hamileyim ve seni çok ii anlıyorum umarım hersey gönlünce olur...

teşekkürler canım

belki geç döllenme olmuştur sakın tek doktorla sınırlı kalma. benim 7 haftada alttan muayene ederek kalp atışını gösterdi. senin nasıl oldu muayenen. karından bakılan hep geç gösterirmiş

alltan baktı gecen günki.bugün ki karından canım

canım inş. öle bi sorun yoktur ... sen o özel rand. geri dönmelerini falan bekleme bence... başka bi özel hastaneden yada ne bilim muayahanesine falan git bi dr.un, ay ne bilim üzüldüm:26:[/QUOTE]

gidicem canım eşim izin al yarın diyor sabahtan birine gitcez .öyle dolanırız herhalde

adım müzeyyen, artvin arhavide yaşıyorum. çalışmıyorum ev hanımıyım bebiş bekliyorum :)

yaaa yakınızz ben ardahandayım......

süper87 canım olumsuz bişey varsada sakın üzülmeyin yıpratma kendini sende eşinde daha küçük kan phtısı daha ilerleyen zamanlarda kaybetmek daha acı daha kötü aklına beni getir hiç üzülme elni yüzünü görmek koklayıpta topraga vermek inan daha daha zor... ve bundan sonra hamile kalman daha da kolay olacak 3 ay bile beklemene gerek kalmadan tekrar kalırsın inş. ilk gebeliklerde oluşan sıkıntılar kromozom yapısındaki bozukluklardan oluyo genelde herşeyin hayırlısı hiç üzülme canım

evet yakınız :)

süper87nhilma doğru söylüyor biz ne desek senin sıkıntıların geçmez ama kendini yıpratma 3 ay gecmeden yine hamile kalırsın..

süper bencede daha ii bi doktora git iyce kesinleşsin yani fatmanın dediği gibi ilerde sorun yaşamak daha üzer insanı ama inşallah sorun yoktur.

fatmacım bencede eşinin yanında olması daha ii olacak senin için tayinin nereye çıktı?

şanlıurfaya canım... bu sefer ölsemde eşimden ayrı dogurmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…