fatmacım nasılsın Yiğit nasıl?
sağolun kızlar.belki kalbi gec atar.dimi?
gelişmemiş dedi ama bakalım.
hoşeldin :) sağlıkla gelsin bebişinizmerhaba ben aranıza yeni katıldım öncelikle dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :) be yeni evliyim evleneli 5 ay oldu ve 4 buçuk aylık hamileyim :) buradaki arkadaşlığınız yorumlarınız çok hoşuma gitti. bu konuyu açtığınız bayağı olmuş ama beni aranıza alırsanız sevinirim :))
iyi çok şükür bi sıkıntımız yok p.tesi 2. düzey usg girdik herşey iyi şimdilik...
3 günde bir baktır ultrasonda dedi.ben yarın başka bir hekime görüncem
sağolun kızlar.belki kalbi gec atar.dimi?
gelişmemiş dedi ama bakalım.
benm eşim de bana hep öle sölerr :)))) hatta msjlar da öptm e.t.y. yazar :))))
ii akşamlar canım
tozlugiyim diye bi siteden, kapıda ödemeli.. biz aldıl Güllüşahla o siteden bişiler, güzel ürünleri50 tl üzeri kargo bedava
ben gömlek ve yaz için hırka aldım, ve şimdi de 2 tunik sipariş ettim (dün) güllüşahla alıyoruz kargo bedava oluyo 50 üzerini buluyo çinkim
günaydın kızlar,
bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,
3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.
maşallah canım, inşallah sağlıkla sorunsuz gelicek Yiğit bebek.
merhaba ben aranıza yeni katıldım öncelikle dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :) be yeni evliyim evleneli 5 ay oldu ve 4 buçuk aylık hamileyim :) buradaki arkadaşlığınız yorumlarınız çok hoşuma gitti. bu konuyu açtığınız bayağı olmuş ama beni aranıza alırsanız sevinirim :))
hoşeldin :) sağlıkla gelsin bebişiniz
umarım canım sağol..umarım doktor yanlış anlamıstır birseyi yoktur bebeğinin yaaa
ayne canım öyle yapıcam zatencanım zaten böyle önemli bişeyi tek bir doktorun kararıyla sonlandırma. gerekirse 3. doktora da git 2 si ne derse onu kabul et.
evet bence de baska doktorlara da git bende hamileyim ve seni çok ii anlıyorum umarım hersey gönlünce olur...
Hoşgeldin nefes08 :) Kendinden bahsetsene nerde yaşıyorsun adın ne kaç yaşındasın ne iş yapıyorsunBu arada sağlıkla gelsin bebişiniz.
belki geç döllenme olmuştur sakın tek doktorla sınırlı kalma. benim 7 haftada alttan muayene ederek kalp atışını gösterdi. senin nasıl oldu muayenen. karından bakılan hep geç gösterirmiş
adım müzeyyen, artvin arhavide yaşıyorum. çalışmıyorum ev hanımıyım bebiş bekliyorum :)
yaaa yakınızz ben ardahandayım......
süper87 canım olumsuz bişey varsada sakın üzülmeyin yıpratma kendini sende eşinde daha küçük kan phtısı daha ilerleyen zamanlarda kaybetmek daha acı daha kötü aklına beni getir hiç üzülme elni yüzünü görmek koklayıpta topraga vermek inan daha daha zor... ve bundan sonra hamile kalman daha da kolay olacak 3 ay bile beklemene gerek kalmadan tekrar kalırsın inş. ilk gebeliklerde oluşan sıkıntılar kromozom yapısındaki bozukluklardan oluyo genelde herşeyin hayırlısı hiç üzülme canım
adım müzeyyen, artvin arhavide yaşıyorum. çalışmıyorum ev hanımıyım bebiş bekliyorum :)
süper bencede daha ii bi doktora git iyce kesinleşsin yani fatmanın dediği gibi ilerde sorun yaşamak daha üzer insanı ama inşallah sorun yoktur.
fatmacım bencede eşinin yanında olması daha ii olacak senin için tayinin nereye çıktı?
şanlıurfaya canım... bu sefer ölsemde eşimden ayrı dogurmam
Hoşgeldin Müzeyyen.Allah Bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalık hamilesin?
Soğuk yerden sıcak yere geçiyorsun :) hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?