- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ayyy evt kurtulayım artık yaaa
kerem aynı canım, biz de sabırsızlıkla iyileşip glmesini bekliyoruz, inşallah doktorları bile şaşırtır oğlum.inş.inş. cümlemize senin kerem nasıl iyidir inşallah... bende 23 ünden sonra yokum nete falanda giremem tayinim çıktı ayrılışımı yapıp izne ayrılacam evde oturacam eşimin burdaki sözleşmesi bitene kadar dogumu yapıp öle göçüp gidecez....
Hoşgeldin nefes08 :) Kendinden bahsetsene nerde yaşıyorsun adın ne kaç yaşındasın ne iş yapıyorsunBu arada sağlıkla gelsin bebişiniz.
inşallah canım,sağlıkla.hoşbulduk çok teşekkürler :) bende sabırsızlıkla bekliyorum kucagıma almayı :)
yaaa yakınızz ben ardahandayım......
süper87 canım olumsuz bişey varsada sakın üzülmeyin yıpratma kendini sende eşinde daha küçük kan phtısı daha ilerleyen zamanlarda kaybetmek daha acı daha kötü aklına beni getir hiç üzülme elni yüzünü görmek koklayıpta topraga vermek inan daha daha zor... ve bundan sonra hamile kalman daha da kolay olacak 3 ay bile beklemene gerek kalmadan tekrar kalırsın inş. ilk gebeliklerde oluşan sıkıntılar kromozom yapısındaki bozukluklardan oluyo genelde herşeyin hayırlısı hiç üzülme canım
benim korkum hadi atmadı kalp kürtaj nasıl birşey ki ??evet yakınız :)
süper87nhilma doğru söylüyor biz ne desek senin sıkıntıların geçmez ama kendini yıpratma 3 ay gecmeden yine hamile kalırsın..
süper bencede daha ii bi doktora git iyce kesinleşsin yani fatmanın dediği gibi ilerde sorun yaşamak daha üzer insanı ama inşallah sorun yoktur.
sağolun kızlar:26:
adım müzeyyen, artvin arhavide yaşıyorum. çalışmıyorum ev hanımıyım bebiş bekliyorum :)
zuzumm tşk. ederim dün benide düşünürmüş msj atarmışş
bişy değil canımcıımm
dün mesajlaşırkne annemdeydim ben.... sen kullanmıcm diyince eve gidince bakayım dedim bişeyler..ama laptopun şarjı bitti bakarken, zor geldi takmak, yoksa bi cam saklama kabı görmüştüm onu alabilirdim belki
Kargo bedava olsaydı işe yarardı da kargo zaten 6.90 değmezdiYirim senii
aslında arıcaktım ama çekindim, müsait değilsindir belkim diye...
yoksa benim mesaj hakkım yok, ücretli..o da pahalı yansıyo faturama
kerem aynı canım, biz de sabırsızlıkla iyileşip glmesini bekliyoruz, inşallah doktorları bile şaşırtır oğlum.
tayinin hayırlı olsun canım.
evettt günün ilk meraklı hatunu bulundu :)
inşallah canım,sağlıkla.
e.t.y.
aa,bende bakayım...çok iyi fikir nekk affin size
bu açılmadı bende, ama buldum onu mürdüm ve siyahı var o dimmi..NEKKK, ARKİNİN ALDIĞI TRENCH HANGİSİNDEN, BU NASIL.... 30 TL YMİŞ, BURDA 70 DEN AŞAĞI YOK...GEÇEN EŞİME DEDİM BEĞENİYORUM BUNLARI ALIRIZ DEDİYDİ :) BU İTE UYGUNMUŞ....
http://shop.tozlugiyim.com.tr/kadin...-hakim-yaka-citcitli-trench?model=2İ18083.004.
ben de çekiniyorum onu aramayaaslında arıcaktım ama çekindim, müsait değilsindir belkim diye...
yoksa benim mesaj hakkım yok, ücretli..o da pahalı yansıyo faturama
Düşünceli beybi yaa :) Benimde msj hakkım yoktu merak edersin diye msj attım yine de.. faceden de yazmışsın yeni gördüm
Kargo bedava olsaydı işe yarardı da kargo zaten 6.90 değmezdiYirim senii
bu açılmadı bende, ama buldum onu mürdüm ve siyahı var o dimmi..
ben beğenmedim bunu, kumaşı çok parlak kekomançi şeysi gibi durabilir :26:
arkiminki bundan
http://shop.tozlugiyim.com.tr/kadin/trenckot-pardesu/4190-482-nrvrl-kskl-trnch?model=2S18002.003.
ben de çekiniyorum onu aramayabi cumartesi aramıştım "nooldu ki" dedi kaldım öyle
sonra konuştuk öyle işte biraz, ama şimdi çekiniyorum :18:
ay link gene açılmıyo yaa, zuzu şu arkimin trençi --> KOLU FİYON KEMERLİ NERVÜRLÜ KUŞAKLI TRENCH taş rengi
bu açılmadı bende, ama buldum onu mürdüm ve siyahı var o dimmi..
ben beğenmedim bunu, kumaşı çok parlak kekomançi şeysi gibi durabilir :26:
arkiminki bundan
http://shop.tozlugiyim.com.tr/kadin/trenckot-pardesu/4190-482-nrvrl-kskl-trnch?model=2S18002.003.
ben de çekiniyorum onu aramayabi cumartesi aramıştım "nooldu ki" dedi kaldım öyle
sonra konuştuk öyle işte biraz, ama şimdi çekiniyorum :18:
eet, niye aradın ki der gibiöylemi diyosun :44: bakim arkininkine
"nolduukii"
ay link gene açılmıyo yaa, zuzu şu arkimin trençi --> KOLU FİYON KEMERLİ NERVÜRLÜ KUŞAKLI TRENCH taş rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?