2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kerem aynı canım, biz de sabırsızlıkla iyileşip glmesini bekliyoruz, inşallah doktorları bile şaşırtır oğlum.
tayinin hayırlı olsun canım.

Hoşgeldin nefes08 :) Kendinden bahsetsene nerde yaşıyorsun adın ne kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun Bu arada sağlıkla gelsin bebişiniz.

evettt günün ilk meraklı hatunu bulundu :)

hoşbulduk çok teşekkürler :) bende sabırsızlıkla bekliyorum kucagıma almayı :)
inşallah canım,sağlıkla.

haklısın canım.seninki daha kötüydü..( hayırlısı
evet yakınız :)

süper87nhilma doğru söylüyor biz ne desek senin sıkıntıların geçmez ama kendini yıpratma 3 ay gecmeden yine hamile kalırsın..
benim korkum hadi atmadı kalp kürtaj nasıl birşey ki ??

süper bencede daha ii bi doktora git iyce kesinleşsin yani fatmanın dediği gibi ilerde sorun yaşamak daha üzer insanı ama inşallah sorun yoktur.

sağolun kızlar:26:

zuzumm tşk. ederim dün benide düşünürmüş msj atarmışş

bişy değil canımcıımm

dün mesajlaşırkne annemdeydim ben.... sen kullanmıcm diyince eve gidince bakayım dedim bişeyler..ama laptopun şarjı bitti bakarken, zor geldi takmak, yoksa bi cam saklama kabı görmüştüm onu alabilirdim belki

Kargo bedava olsaydı işe yarardı da kargo zaten 6.90 değmezdi Yirim senii

aslında arıcaktım ama çekindim, müsait değilsindir belkim diye...

yoksa benim mesaj hakkım yok, ücretli..o da pahalı yansıyo faturama

Düşünceli beybi yaa :) Benimde msj hakkım yoktu merak edersin diye msj attım yine de.. faceden de yazmışsın yeni gördüm

e.t.y.
aa,bende bakayım...çok iyi fikir nekk affin size

bu açılmadı bende, ama buldum onu mürdüm ve siyahı var o dimmi..
ben beğenmedim bunu, kumaşı çok parlak kekomançi şeysi gibi durabilir :26:
arkiminki bundan
http://shop.tozlugiyim.com.tr/kadin/trenckot-pardesu/4190-482-nrvrl-kskl-trnch?model=2S18002.003.

ben de çekiniyorum onu aramaya bi cumartesi aramıştım "nooldu ki" dedi kaldım öyle
sonra konuştuk öyle işte biraz, ama şimdi çekiniyorum :18:

Düşünceli beybi yaa :) Benimde msj hakkım yoktu merak edersin diye msj attım yine de.. faceden de yazmışsın yeni gördüm

:) ozamn arıcak olursam çaldırırım, müsaitsen sende çaldır ararım ölee :)))) şifremiz olsun bu bizim, bakarsın bi akşam arıyacağım tutar :102:

ben onu dün yazmıştım, anlatcağın şeyi merak ettiydimm :)))))

Kargo bedava olsaydı işe yarardı da kargo zaten 6.90 değmezdi Yirim senii

limangodamı 6.9 oha yani banada çek gelmiş bugün 10 tl hiç işe yaramz ozaman kızıma oyuncak alacaktım chıcco vardı vazgeçtim madem.
ayy trendyolda hadisenin elbislerine bayıldım yaa ama param yok pahalı geldi(
yarışmaya katıldınızmı kızlar hadisenin seçtiği elbisyi tahmin ettinizmi?
dilek nerde buarada?

öylemi diyosun :44: bakim arkininkine

"nolduukii"

ay link gene açılmıyo yaa, zuzu şu arkimin trençi --> KOLU FİYON KEMERLİ NERVÜRLÜ KUŞAKLI TRENCH taş rengi

selam herkeseee.

süper herkes demiş ama yine de diyim başka doktora git bi an önce bi kişiye inanma hemen. inş. dediği gibi bi şey çıkmaz cnmm

fatma slmm hayırlı olsun sıcak memleketlere çıkmış tayinin, soğuktan iyidir heralde yaa bencee

nefes hoşgeldinn allah sağlıkla kucağına almak nasip eder inş..

hepinizin de kadınlar gününü kutluyorum bu arada.

bol o yarışmaya katılıcam ben de birazdan, daha inceleme fırsatım olmadı

gördüm arkininkini, ama belinde bolluk var resimde yaaa, tam oturmamış gibi..mankenden dolayımı öle anlamadımda:26:
ben onun sol yanındakini daha çok beğendim sankim

neysem burdakilerle aynı fiyatlar, burda gözüm görüp alırım daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…