eet, niye aradın ki der gibi
dleğim çok geçmiş olsun canım. keşke gidip dinlenebilsen.
adamla aram pek ii diil şimdi ona ağız eymek istemioum yarın daha kötü olursam gelmem cmt ve pazarla da birleştiririm güzelce dinlenirim.ayy cnm yaa çok kötüysen izin alamazmısın?
nolduki mi dedi hay Allahım insan kalakalır yaabi cumartesi aramıştım "nooldu ki" dedi kaldım öyle
sonra konuştuk öyle işte biraz, ama şimdi çekiniyorum :18:
limangodamı 6.9 oha yani banada çek gelmiş bugün 10 tl hiç işe yaramz ozaman kızıma oyuncak alacaktım chıcco vardı vazgeçtim madem.
ayy trendyolda hadisenin elbislerine bayıldım yaa ama param yok pahalı geldi(
yarışmaya katıldınızmı kızlar hadisenin seçtiği elbisyi tahmin ettinizmi?
dilek nerde buarada?
selam herkeseee.
süper herkes demiş ama yine de diyim başka doktora git bi an önce bi kişiye inanma hemen. inş. dediği gibi bi şey çıkmaz cnmm
fatma slmm hayırlı olsun sıcak memleketlere çıkmış tayinin, soğuktan iyidir heralde yaa bencee
nefes hoşgeldinn allah sağlıkla kucağına almak nasip eder inş..
hepinizin de kadınlar gününü kutluyorum bu arada.
bol o yarışmaya katılıcam ben de birazdan, daha inceleme fırsatım olmadı
fatmacım hayırlı olsun ardahandan sonra urfa eminim ii gelir size bebişinizle inşallah..
kızlar migroslarda ve carrefourda bugün makyaj ürünleri %50 miş.
arkimin üzerinde bol durmuyo, ama fiyatlar aynıysa görüp al tabisiigördüm arkininkini, ama belinde bolluk var resimde yaaa, tam oturmamış gibi..mankenden dolayımı öle anlamadımda:26:
ben onun sol yanındakini daha çok beğendim sankim
neysem burdakilerle aynı fiyatlar, burda gözüm görüp alırım daha iyi
evetah kıyamam sana .... nekk ben seninle telde değilde, yüzyüze konuşmayı çok isterim..telde beceremiyoz biz
nolduki mi dedi hay Allahım insan kalakalır yaa
Hay Allahımben de çekiniyorum onu aramayabi cumartesi aramıştım "nooldu ki" dedi kaldım öyle
sonra konuştuk öyle işte biraz, ama şimdi çekiniyorum :18:
Tamam anlaştık şifremiz olsun:) ozamn arıcak olursam çaldırırım, müsaitsen sende çaldır ararım ölee :)))) şifremiz olsun bu bizim, bakarsın bi akşam arıyacağım tutar :102:
ben onu dün yazmıştım, anlatcağın şeyi merak ettiydimm :)))))
Hadiseyi nasıl inceltmişler fotolarda, gözünü sevdiğim photoshopu
sanki biz bilmiyoruz bacaklarının manda bacağı gibi olduğunu..
çokk acıktımmm
arkimin üzerinde bol durmuyo, ama fiyatlar aynıysa görüp al tabisii
evetbelkim öyle bir fırsatımız olur bir gün zuzum inşş :))))
kızma banaHay Allahımnekim yaa keşke bana söyleseydin böyle düşündüğünü yanlış mı anladın sen? Nasıl old. hatırlamıyorum ama ben yani noldu önemli bişi yok dimi diye şeetmişimdir yoksa istemediğimden diil, öyle düşünüyosan kızarım sana Çekinme tabisii ara bebeyim :102:
Tamam anlaştık şifremiz olsun
Buna çok güldüm yaa çok doğru tespit :)
Dilekk
hayırlı olsun, hoşgeldin topike :)
kızma bana
taam söylerimBi daha yanlış anlamicaksan, anlasan bile bana söyliceksen kızmam :105:
efendim :26:Dilekk
sen nasıl oldun kuzu, sıcak bişiler içtin mi
taam söylerimne demek nooldu diycem
Sanada teessüf ediyorum öyle demek istemez o diceğine şaşırmışsın bideefendim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?