2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kahvaltı yapmadınmı,erken acıkmışın..

yapmadım, evde kahvaltılık bişe kalmadı, mrket yolu göründü bize. zaten ekmek de yoktu akşam dışarda yeyip filme gittik. sabah çay içtim bi kupa işe gelince.
kızlar bugün doktorumuz beyin cerrahıyla konuşacakmış, şant takılabilir duruma geldiyse oğlum, şant takılacak beyindeki fazla su başka organlar yoluyla atılacak. inşallah hayırlı haber gelir.

dilek akşama sadrazam lokumu yapayım ,ama busefer kek gibi yapıcam rula yapmıcam

İnş. dilşadcım, inşallah herşey yolunda gider.

inşallah cnm iyi haberlerini bekliyoruzz

efendim :26:

limonlu çay içtim o kaa bişi de yemedim kafamı tutamıoum ki :93:
izin almaya çalış :26:

inş hayırlı haber alırsın canım..

dilek akşama sadrazam lokumu yapayım ,ama busefer kek gibi yapıcam rula yapmıcam
rulo o bikere

ilaç içiyon dimmi :26:
ama yemeden de ilaç içemezsinkii :26:
canım ilaç benim reglmi etkilio die içmioum normalde de içmem zaten

Sanada teessüf ediyorum öyle demek istemez o diceğine şaşırmışsın bide
ben nekin aradığı kişiyi arzu die okumuşum yani yanlış anlamışım sanırım noldu diyen arzuymuş sandım
sende dilek die seslenince efendim dedim
nigarcım tabiki özgem noldu nie aradın tarzında dememiştir noldu kötü bi havadis mi var die endişelenmiştir
oldu mu özgem

canım inş doktorların planladğı gibi işler durum ve başka organlar işlemini gerçekleştirir tüm bu sıkıntıları en kısa zamanda atlatır inş bebişin.

ayy ben onu bi daha yapmam herhalde eşim çok dalga geçmişti
bundan uçak olur mu die falan artık hiçte yemedi zaten

Oldu sayılır Ama zuzu olsa bişe farketmiyor ki ona demiş oluyosun bu seferde Acaba hani onlar tlfda konuşamıyor diye mi öyle düşündün.. Ay çok karıştı kapatalım en iyisi

sen iyisin herhalde kalmadı hastalık sanırım
bu arada reglde olmam lazım ama gelmedi :44:

evet canım iyiyim şükür, kalmadı bişeyim

Eveeeet

ha yani ben yaparım öle mii

eşim aradı demin, k.pederin teyzesi vefat etmiş ,k.peder ve k.validem ankaraya gidiyolarmış akşam 5te
arayım k.pederi başsağlığı dileyim ... teyzeleri büyütmüş onu, kendi annesi almanyada çalışırken

yani "akşama ne yemek var" sorusunu heran sorabilirim yada belki ymek yapar da gider kaynanam :44:

nigar bi laf attın ortaya hasta hasta bunlar beni mahvettiler çen çen :95:

ha yani ben yaparım öle mii

özgeee, görüyonmu dileği

sen nigarla konuşuosun ben en başta sen sandım :26:
ama sende tabiki nie aradın gibilerinden diil noldu die panikleyerek sormuşsundur kuzum

hemde bende nigarı ilk aradım ben dilek dedim bilioum kaydettim dedi ii oldu ozmn bye bye dicektim

yani bunlara gülüp geçiouz işte alınganlık yok
hem ben sizin kadınlar gününüzü kutlamış mıydım
kadın olmanın zaferi ve şıklığıyla nice kadınlar gününe
Eki Görüntüle 363008

temem temem şakacık yaptım..

çırpınma dileeeemm

..

ben yemeğe kaçar yavaştan, iyi öğlenler sizeee

zuzum hani siz tlf da konuşamıyomuşsunuz yaa ondan demiştir dilek bence
..
Nevra bana da yarın dedi dilek senin son regl tarihin ve bi önceki ne ki aynı mı olmuştuk ben hatırlamıyorum ocak ayını :44:
10 ocak 13 şubat 15 aralık olarak gidio yafyum benimki 29 günde birmiş

unuttuğum varsa affola :) Tam benzetemedim ama bu kadar ancak :))
Eki Görüntüle 363009

ya bende yazcaktım da yazmadım alınan falan olur die bide biz daha kalabalığız ya ondan
ama beni mükemmel seçmissin bugünde kadınlar günü die minimi giydim geldim aynı öyle

canım amasya da samsuna çok yakın burda da tozlu mağazası var, buraya da geeeelll

tünaydın kızlar
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

süper hakkaında hayırlısı olsun .doktora gitmeyi ihmal etme.aynı şey bendede oldu ama benim 7.hafta kanamam başladı 8.hafat kalp atışı duyamadı vajinalda baktı ama gelişmediğini kalp atışı olmadığını söyledi.farklı doktorlara gittim aynı şeyi söylediler.çok fazla gecikme dedi.seni zehirleme durumuda var demişti bana doktor.

amasyayı çok merak ediyorum canım.gelebilsem ne güzel olur .hayırlısı bakalımm
işallah hayırlı haber gelir canım.

kızlar yaa bu yaşananlar beni nası korkutuo anlatamam
supercim sana yorum yazmayı unuttum.
Hayırlısı olsun ama kızların dediği gibi ihmal etme zeynebin dediği gibi zehirlenme olayı falan olabilir
yine bebeğiniz olur Allahın izniyle kendine çok dikkat et umarım doktorlar yanılıodur yarın gideceğin yerde
sıkıntılı bişi sölemezler umarım. Eşinde çok üzülmüş anladığım kadarıyla birbirinize destek olun canım zor zamanlar
Allah kimseye yaşatmasın
ben çok korkuoum
zeynep dilşad sen ve çevremde eltim teyzem arkadaşım derken artık hep sorun var :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…