- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
kahvaltı yapmadınmı,erken acıkmışın..
yapmadım, evde kahvaltılık bişe kalmadı, mrket yolu göründü bize. zaten ekmek de yoktu akşam dışarda yeyip filme gittik. sabah çay içtim bi kupa işe gelince.
kızlar bugün doktorumuz beyin cerrahıyla konuşacakmış, şant takılabilir duruma geldiyse oğlum, şant takılacak beyindeki fazla su başka organlar yoluyla atılacak. inşallah hayırlı haber gelir.
dileğimmm
yapmadım, evde kahvaltılık bişe kalmadı, mrket yolu göründü bize. zaten ekmek de yoktu akşam dışarda yeyip filme gittik. sabah çay içtim bi kupa işe gelince.
kızlar bugün doktorumuz beyin cerrahıyla konuşacakmış, şant takılabilir duruma geldiyse oğlum, şant takılacak beyindeki fazla su başka organlar yoluyla atılacak. inşallah hayırlı haber gelir.
izin almaya çalış :26:efendim :26:
limonlu çay içtim o kaa bişi de yemedim kafamı tutamıoum ki :93:
inş hayırlı haber alırsın canım..yapmadım, evde kahvaltılık bişe kalmadı, mrket yolu göründü bize. zaten ekmek de yoktu akşam dışarda yeyip filme gittik. sabah çay içtim bi kupa işe gelince.
rulo o bikeredilek akşama sadrazam lokumu yapayım ,ama busefer kek gibi yapıcam rula yapmıcam
canım ilaç benim reglmi etkilio die içmioum normalde de içmem zatenilaç içiyon dimmi :26:
ama yemeden de ilaç içemezsinkii :26:
ben nekin aradığı kişiyi arzu die okumuşum yani yanlış anlamışım sanırım noldu diyen arzuymuş sandımSanada teessüf ediyorum öyle demek istemez o diceğine şaşırmışsın bide
canım inş doktorların planladğı gibi işler durum ve başka organlar işlemini gerçekleştirir tüm bu sıkıntıları en kısa zamanda atlatır inş bebişin.yapmadım, evde kahvaltılık bişe kalmadı, mrket yolu göründü bize. zaten ekmek de yoktu akşam dışarda yeyip filme gittik. sabah çay içtim bi kupa işe gelince.
dilek akşama sadrazam lokumu yapayım ,ama busefer kek gibi yapıcam rula yapmıcam
bu arada reglde olmam lazım ama gelmedi :44:
ben nekin aradığı kişiyi arzu die okumuşum yani yanlış anlamışım sanırım noldu diyen arzuymuş sandım
sende dilek die seslenince efendim dedim
nigarcım tabiki özgem noldu nie aradın tarzında dememiştir noldu kötü bi havadis mi var die endişelenmiştir
oldu mu özgem
sen iyisin herhalde kalmadı hastalık sanırım
bu arada reglde olmam lazım ama gelmedi :44:
rulo o bikere
ben nekin aradığı kişiyi arzu die okumuşum yani yanlış anlamışım sanırım noldu diyen arzuymuş sandım
sende dilek die seslenince efendim dedim
nigarcım tabiki özgem noldu nie aradın tarzında dememiştir noldu kötü bi havadis mi var die endişelenmiştir
Oldu mu özgem
ayy ben onu bi daha yapmam herhalde eşim çok dalga geçmişti
bundan uçak olur mu die falan artık hiçte yemedi zaten
ha yani ben yaparım öle mii
özgeee, görüyonmu dileği
özgeee, görüyonmu dileği
10 ocak 13 şubat 15 aralık olarak gidio yafyum benimki 29 günde birmişzuzum hani siz tlf da konuşamıyomuşsunuz yaa ondan demiştir dilek bence
..
Nevra bana da yarın dedi dilek senin son regl tarihin ve bi önceki ne ki aynı mı olmuştuk ben hatırlamıyorum ocak ayını :44:
günaydın kızlar,
bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,
3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.
canım amasya da samsuna çok yakın burda da tozlu mağazası var, buraya da geeeelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?