günaydın kızlar,
bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,
3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.
canım amasya da samsuna çok yakın burda da tozlu mağazası var, buraya da geeeelll
canım Rabbim hayırlısını versin. çok üzüldüm.
dleğim çok geçmiş olsun canım. keşke gidip dinlenebilsen.
hg nefes
yapmadım, evde kahvaltılık bişe kalmadı, mrket yolu göründü bize. zaten ekmek de yoktu akşam dışarda yeyip filme gittik. sabah çay içtim bi kupa işe gelince.
kızlar bugün doktorumuz beyin cerrahıyla konuşacakmış, şant takılabilir duruma geldiyse oğlum, şant takılacak beyindeki fazla su başka organlar yoluyla atılacak. inşallah hayırlı haber gelir.
yapmadım, evde kahvaltılık bişe kalmadı, mrket yolu göründü bize. zaten ekmek de yoktu akşam dışarda yeyip filme gittik. sabah çay içtim bi kupa işe gelince.
kızlar bugün doktorumuz beyin cerrahıyla konuşacakmış, şant takılabilir duruma geldiyse oğlum, şant takılacak beyindeki fazla su başka organlar yoluyla atılacak. inşallah hayırlı haber gelir.
günaydın kızlar,
bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,
3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.
mekanı cennet olsun :/eşim aradı demin, k.pederin teyzesi vefat etmiş ,k.peder ve k.validem ankaraya gidiyolarmış akşam 5te
arayım k.pederi başsağlığı dileyim ... teyzeleri büyütmüş onu, kendi annesi almanyada çalışırken
yani "akşama ne yemek var" sorusunu heran sorabilirimyada belki ymek yapar da gider kaynanam :44:
varmayın dileeğimin üstüneenigar bi laf attın ortaya hasta hasta bunlar beni mahvettiler çen çen :95:
aynen dilek, ben de aynı düşünüyorum.. gördükçe, karşılaştıkça, okudukça, üzüldükçe korkuyorum çokkızlar yaa bu yaşananlar beni nası korkutuo anlatamam
supercim sana yorum yazmayı unuttum.
Hayırlısı olsun ama kızların dediği gibi ihmal etme zeynebin dediği gibi zehirlenme olayı falan olabilir
yine bebeğiniz olur Allahın izniyle kendine çok dikkat et umarım doktorlar yanılıodur yarın gideceğin yerde
sıkıntılı bişi sölemezler umarım. Eşinde çok üzülmüş anladığım kadarıyla birbirinize destek olun canım zor zamanlar
Allah kimseye yaşatmasın
ben çok korkuoum
zeynep dilşad sen ve çevremde eltim teyzem arkadaşım derken artık hep sorun var :18:
amasyayı çok merak ediyorum canım.gelebilsem ne güzel olur .hayırlısı bakalımm
işallah hayırlı haber gelir canım.
dilşadcım kerem yiğenimiz tam bir savaşçı emin ol herşey yoluna giricek....
Ben sadece sen ve eşin çıkıcak sandıydım... 2 kaynındamı sizinle kalıcak, onlarıdamı kovmuştu
arzu fotoyu çektim ama kart okuyucum kayıp bulamadım yani yükleyemem
aydancım hakkınızda hayırlısı olsun k.pederininde msj atıp kadınlar gününü kutlamasına şaşırdım
oğullarıyla küs ama
başka ne dicektimm :44:
Ama ondan diil ki benzetemedim diye eklemedim canımbir ay uzak kaldım die unutuldum
mekanı cennet olsun :/
varmayın dileeğimin üstünee
AhahhahSüper olmuş
ben de pek bi cıbıldağım
hepimiz tatlım 2 kaynım kayınvalidem biz garip garip triplere girdi anlamadık ama büyük abim çok kızgın kayınpederime kız istemeye giderken düğünümde filan kesinlikle istemiyorum ben o adamı hatta torun yüzüde yok ona bi başına kalsında görsün diyo eşimde çok kızgın kayınvalidemde korkuyo kayınpederimden gidin babanızla konuşun çıkartmasın bizi diyo abilerimde biz erkek değilmiyiz bakamıyomuyuz eve ona muhtaç değiliz alsın evini tepe tepe kullansın anne eziklik etme şu adama karşı artık yeter diyolar
Ama ondan diil ki benzetemedim diye eklemedim canımTaam dilekle benim aramdaki sen ol :)
özgeee
ahahhahsüper olmuş
ben de pek bi cıbıldağım
ya yeni farkettim elfinin k.validesini mi seçtin bi de
Yalnız en çok komiğime gidende elfinin k.validesiOnu bilem koymuş yaaa, deli kız
Kimi zuzum :)) Sende süper oldun yani kostüme baksana tam senliksağol canım
..
:)) ben seni üstekisindir diye düşündüm ....
karısınıdamı kovduu
Araları kötümü karı kocanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?