2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

=dilsadonder;23484548]canım amasya da samsuna çok yakın burda da tozlu mağazası var, buraya da geeeelll [/QUOTE]

tünaydın kızlar
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

süper hakkaında hayırlısı olsun .doktora gitmeyi ihmal etme.aynı şey bendede oldu ama benim 7.hafta kanamam başladı 8.hafat kalp atışı duyamadı vajinalda baktı ama gelişmediğini kalp atışı olmadığını söyledi.farklı doktorlara gittim aynı şeyi söylediler.çok fazla gecikme dedi.seni zehirleme durumuda var demişti bana doktor.

amasyayı çok merak ediyorum canım.gelebilsem ne güzel olur .hayırlısı bakalımm
işallah hayırlı haber gelir canım.

süpercim kızların dediği gibi başka doktorada görün inşallah hayırlısı olur....

nasılsınız kızlar...ben hala hastayım bugün daha iyiyim yataktan kalkabildim sonunda dün akşam kayınvalideme biraz sesimi yükselttim içimi daralttı bi anda patladım bende sonra çok utandım ilk defa oldu hep yataktasın kalk bi ortalığı topla hareket et dedi bende sinirlendim keyfimden yatıyomuşum gibi ayağa kalkabilsem sana bişey bırakmazdım zaten anne dedim ama sesim çok çıktı bi anda iyi peki dedi oda uzatmadı çok gerginim ya neden böyleyim ben

bu arada 8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu mutlu olsun....

kayınpederim bugün mesaj attı bana 8 mart ımı kutlamış...bende aradım ogün kavgadan sonra hiç konuşmamıştık nasılsın diye sorduğumda iyiyim herşey aynı ogün gittiğinizdeki düşüncem tavrım herşey aynı dedi burnum tıkalı diye anlamış hasta olduğumu yine hastamısın dedi evet baba yine hastayım dedim ilaçlarını alabildinizmi dedi aldık baba dedim iyi bi ihtiyacın olursa ara beni dedi peki dedim bi yandanda kzıyorum bizi evden çıkartıyo kiraya çıkıcaz yani allahtan bizim burda ev kiraları çok yüksek değil 550 tl ye 160 m2 bi ev var kayınvalidem ona bakmaya gitti bugün ev buluruz çok şükür evde 3 erkek çalışıyo gerekirse yazın bende çalışırım biraz para biriktiririz dün eşimle biraz konuştuk işte hayatım eve rahat 3bin lira gelir geliyo eğe 3 erkek bi evi geçindiremezsek yazıklar olsun bize dedi sen güzel kafanı yorma böle şeyler için anneme kalsa biz bittik battık mahvolduk insanlar bi emekli maaşıyla yada memur maaşıyla geçiniyolar bizim bu evden çıkmamız hayır olucak bitanem sen üzülme dedi öle işte....

dilşadcım kerem yiğenimiz tam bir savaşçı emin ol herşey yoluna giricek....

Ben sadece sen ve eşin çıkıcak sandıydım... 2 kaynındamı sizinle kalıcak, onlarıdamı kovmuştu

mekanı cennet olsun :/

nigar bi laf attın ortaya hasta hasta bunlar beni mahvettiler çen çen :95:
varmayın dileeğimin üstünee
unuttuğum varsa affola :) Tam benzetemedim ama bu kadar ancak :))
Eki Görüntüle 363009

ahahhah süper olmuş
ben de pek bi cıbıldağım

aynen dilek, ben de aynı düşünüyorum.. gördükçe, karşılaştıkça, okudukça, üzüldükçe korkuyorum çok
hayırlısı Allahtan :18:

unuttuğum varsa affola :) Tam benzetemedim ama bu kadar ancak :))
Eki Görüntüle 363009

bir ay uzak kaldım die unutuldum

amasyayı çok merak ediyorum canım.gelebilsem ne güzel olur .hayırlısı bakalımm
işallah hayırlı haber gelir canım.

her ikisine de inşallah canım

dilşadcım kerem yiğenimiz tam bir savaşçı emin ol herşey yoluna giricek....

inşallah canım.

Ben sadece sen ve eşin çıkıcak sandıydım... 2 kaynındamı sizinle kalıcak, onlarıdamı kovmuştu

hepimiz tatlım 2 kaynım kayınvalidem biz garip garip triplere girdi anlamadık ama büyük abim çok kızgın kayınpederime kız istemeye giderken düğünümde filan kesinlikle istemiyorum ben o adamı hatta torun yüzüde yok ona bi başına kalsında görsün diyo eşimde çok kızgın kayınvalidemde korkuyo kayınpederimden gidin babanızla konuşun çıkartmasın bizi diyo abilerimde biz erkek değilmiyiz bakamıyomuyuz eve ona muhtaç değiliz alsın evini tepe tepe kullansın anne eziklik etme şu adama karşı artık yeter diyolar

arzu fotoyu çektim ama kart okuyucum kayıp bulamadım yani yükleyemem
aydancım hakkınızda hayırlısı olsun k.pederininde msj atıp kadınlar gününü kutlamasına şaşırdım
oğullarıyla küs ama

başka ne dicektimm :44:

bende mesaja çok şaşırdım eşime dedim hatta bbam mesaj atmış diye oda şaşırdı yalnızlıktan napcağını bilmiyo bence arıcam ben dedim ara bitanem dedi sonrada merak edip bni aradı konuştun mu diye...

mekanı cennet olsun :/

varmayın dileeğimin üstünee

Ahahhah Süper olmuş
ben de pek bi cıbıldağım

sağol canım

..

:)) ben seni üstekisindir diye düşündüm ....

karısınıdamı kovduu

Araları kötümü karı kocanın

Yalnız en çok komiğime gidende elfinin k.validesi Onu bilem koymuş yaaa, deli kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…