2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

babası işte kıyamıyo yine de :)))
sağol canım

..

:)) ben seni üstekisindir diye düşündüm ....

karısınıdamı kovduu

Araları kötümü karı kocanın
alla alla saçım erkek gibi, tipim yaşlıı gibi, gözlüklümüyüm ki ben

neki, üsteki gözlüklü sandıydım hani iş kadını şeysi :)))
dimi ama

sağol canım
iş kadını kim ben kim

Fena değil canım ...o balkon kapısı olan odayı sizin yatak odası desek, bi oda da k.validen ve kayınların kalıcak heralde, diğeri de (en genişi) salon olur artık heralde... Genişmiş ev

selam hanımlar bende 13 mayısta evleniyorum..aslında nikahım önden oldu ama düğünüme 2 ay var..koşuşturuyorum evdir mobilyadır..birde eşim kaptan beni şuan denizde..1 ay sonra inicek..deneyimlerinizden faydalanmak isterim..

aydancım kayınpederini eşi kışkırtıyordur belki

hiç bilemiyorum tatlım kadını hiç görmedim bizimkilerde görmemişler görmekte istemiyorlar kayınpederim o kadın için evi terk etmiş şuan oturdukları evde kendilerinin nafaka fln da vermiyo evi bizimkiler geçindiyorlar bizden daha ne istiyorlar ki pek sanmam kayınpederim bahçe işlerine bayılıyo bizim oturduğumuz evin 400m2 bahçesi var bahçe istiyo bence kızıncada bahanesi oldu akıl sır erdiremiyorum valla

hayırlı olsun :) bugünlerin tadını çıkart bence :))
allah kolaylık versin

dilekciğim nigarım korkmayın her kadın olacak diye bişe yok kendinizi şimdiden strese sokmayın .biliyosunuz stres kötülüklerin anasıdır.

dilekciğim çok geçmiş olsun dikkat et kendine mart ayı insanı aldatır.teşekkür ederim foto için bende elfi 2 tane görünce şaşırdım kayınvalidesiymiş.

zuzum başınız sağolsun mekanı cennet olsun teyzenizn

aydancığım ev geniş feraha benziyor ama herkese 1 oda düşmüyor sorun olmazsa güzel ev

Fena değil canım ...o balkon kapısı olan odayı sizin yatak odası desek, bi oda da k.validen ve kayınların kalıcak heralde, diğeri de (en genişi) salon olur artık heralde... Genişmiş ev

en geniş odayı kayınvalidem ister daralıyomuş küçük odada hem onun yatak odası takımı var bnm bi yatağım var sadece huzurum yerinde olsunda bide evin yalıtımı var mı acaba daha aryıp konuşmadık bni geniş olması cezbetti bide fiyatı iyi 120 m2 ler 600 650 tl filan bide bi kadınla konuştum evin durumunu bilmiyorum foto koymamış 500 tl 130m2 off ne zor işmiş ya ev bakmak

Hayırlısı aydancım, iyi biyer denk gelir inş

Zeynepcim sağol canım

canım şuan ki evimizde 3 +1 iki abim aynı odada kalıyorlardı büyük abi 2 haftadır sariyere taşındı orda ofisi var artık

merhaba..kayınvalidenlerle yaşamak zordur gibime geliyor..eşimin kaptan olması dolayısyla yalnız kalmamdan çekindikleri için bana da böyle bi teklifte bulunulmuştu ama benim kayınvaliden psikolojik rahatsızlıkları var malesef..eşimi benden çok kıskanır vs..daha evlenmeden bunlar başgösterdi ve eşim onlarla beraber yaşama fikrinden vazgeçti allahtan..keni annem sık sık gelip kalıcak yanımda..sana da allah kolaylıklar versin canm..anladğıma göre güçlü bi bayansn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…