kimi zuzum :)) sende süper oldun yani kostüme baksana tam senlik
allah rahmet eylesin canım
babası işte kıyamıyo yine de :)))bende mesaja çok şaşırdım eşime dedim hatta bbam mesaj atmış diye oda şaşırdı yalnızlıktan napcağını bilmiyo bence arıcam ben dedim ara bitanem dedi sonrada merak edip bni aradı konuştun mu diye...
alla alla saçım erkek gibi, tipim yaşlıı gibi, gözlüklümüyüm ki bensağol canım
..
:)) ben seni üstekisindir diye düşündüm ....
karısınıdamı kovduu
Araları kötümü karı kocanın
iş kadını kim ben kimneki, üsteki gözlüklü sandıydım hani iş kadını şeysi :)))
dimi ama
sağol canım
sağol canım
..
:)) ben seni üstekisindir diye düşündüm ....
karısınıdamı kovduu
Araları kötümü karı kocanın
canım onlar ayrılar zaten 3 yıldan boşanmadılar ama ayrılar hatta kayınpederim başka bi kadınla yaşıyo 3 yıldır
aydancım kayınpederini eşi kışkırtıyordur belki
selam hanımlar bende 13 mayısta evleniyorum..aslında nikahım önden oldu ama düğünüme 2 ay var..koşuşturuyorum evdir mobilyadır..birde eşim kaptan beni şuan denizde..1 ay sonra inicek..deneyimlerinizden faydalanmak isterim..
Fena değil canım ...o balkon kapısı olan odayı sizin yatak odası desek, bi oda da k.validen ve kayınların kalıcak heralde, diğeri de (en genişi) salon olur artık heralde... Genişmiş ev
hayırlı olsun :) bugünlerin tadını çıkart bence :))
allah kolaylık versin
dilekciğim nigarım korkmayın her kadın olacak diye bişe yok kendinizi şimdiden strese sokmayın .biliyosunuz stres kötülüklerin anasıdır.
dilekciğim çok geçmiş olsun dikkat et kendine mart ayı insanı aldatır.teşekkür ederim foto için bende elfi 2 tane görünce şaşırdım kayınvalidesiymiş.
zuzum başınız sağolsun mekanı cennet olsun teyzenizn
aydancığım ev geniş feraha benziyor ama herkese 1 oda düşmüyor sorun olmazsa güzel ev
teşşekürederim zuzu iyi dileklerin için..bu arada başın sağolsun üzüldüm..
en geniş odayı kayınvalidem ister daralıyomuş küçük odada hem onun yatak odası takımı var bnm bi yatağım var sadece huzurum yerinde olsunda bide evin yalıtımı var mı acaba daha aryıp konuşmadık bni geniş olması cezbetti bide fiyatı iyi 120 m2 ler 600 650 tl filan bide bi kadınla konuştum evin durumunu bilmiyorum foto koymamış 500 tl 130m2 off ne zor işmiş ya ev bakmak
benide unutmuş
Zuzuşum başınız sağolsun..
Ya ben kaçırmışım aydan kayınbaban evdenmi kovdu sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?