2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar. bugün pek iyi değilim. sabah istifra ettim, midem hala iyi değil. ayağa kalkmaya, hatta su içmeye korkuyorum. akşama babamlar gelecek, evi toparlayıp silmem lazım. inşallah düzelirim biran önce.

hilma canım tayinin hayırlı olsun, çok sevindim senin adına. bişey sorcam, siz ordan tokiye girmiştiniz, onun ödemesi devam ediyor değil mi? tutacak mısınız, yoksa satacak mısınız???

süper diğer topikte de yazdım, moralini yüksek tut canım. Allah'tan hayırlısını dile. inşallah en hayırlısı neyse o olur sizin için.

zuzum kayınpederinin başı sağolsun.

aydancım baktım ben eve, gayet güzel, temiz ve geniş görünüyor. hakkınızda hayırlısı olsun canım.

dilek ve nigarım kimin başına ne geleceği hiç belli olmuyor canım. özellikle sağlık konusunda. böyle kötü düşünüp şimdiden kendinizi korkutmayın. nigarım bu arada sen başladın mı folik asite?

alishiam sen regl oldun mu?

Son düzenleme:
benide unutmuş

zuzuşum başınız sağolsun..
ya ben kaçırmışım aydan kayınbaban evdenmi kovdu sizi?
evet canım kavga ettiler abim ve eşimle mayısın 1 inde eve geldiğimde orda olmayacasınız beni arayıp sormayın sakın dedi bizde kiralık ev bakıyorz işte

sağol tatlım güçlü olmaya çalışıyorum canım eşimin sevgisi varlığı güç veriyor çok şükür...inşallah seninde mutluluğun daim olur bnm eşimin abisi gemi makine mühendisi gemiyi bıraktı 1 yıldır gitmiyo çok zor gurbet kendi ailene yakın bi ev tut canım gidip gelirsin tek çok zor
yarenimmm kendine dikkat et canım evi süpürüp silme sende annenler sonuçta rahatsızsın hamilesin garipsemezler ki

zaten sevgisiz ve aşksız bi evlilik herhalde mutluluktan ziyada bi kabusa dönüşür cnm..yani pek çomk sıkıntı yaşanıyor görüyorum kolay iş değil..bende giriyorum yakında bu kervana bakalım hayırlısı..zor günlerde olcak tabi ama emek olmadan yemek olmuyor kaldı ki bu devirde insanların tahammül sınırlarıda çok düşük..evliliği layıkıyla sürdürmek herkesin harcı değil..bırakıp gitmek kıolay geliyo ama mühim olan elindeki değerler için savaşmak..karşındaki bunu hakediyorda tabi..
cnm evt gurbet çok zor ama benim eşimde senin eşinin abisi gibi bir süre çalışıp birikim yapıp bırakıcak ve karadaki şirketlerde çalışmaya başlıycak yada kendi işimizi kurmak gibi planlarımız var..ben bankacıyım ama ileride mali müşavir olmayı planlıyorum eşimle serbest mali müşavirlik bürosu açabiliriz diyoruz
..kaptanların maaşları yüksek olduğu için eşim kısa sürede birikim yapabilirim diyor amaç evimizi alıp düzenimizi iyice orturtmak tabi hayırlısı bakalım kısmet yoksa bu gurbet çekilecek gibi değil bizde zor geliyor..evet cnm haklsın zaten aileme yakın sayılırım izmirde yaşıycam..onlar aydında

yaa iyice kötüleşioum galiba :2:

izin alamaz mısın canım evde uzansan dinlensen biraz.

aydancım ev gerçekten çok kötü ya. eşim geldiğimiz günden beri bir yerleri delip duruyor elektrik işleri için. ben de sıkıldım diye dokunmadım birkaç gündür. ama bugün yapmam lazım. bu evde ağırlayamam annemleri.

özge alishiayı da unutmuşsun :26:
gerçi o kalabalığız ki o foto bize yetmedi

selam kızlar. bugün pek iyi değilim. sabah istifra ettim, midem hala iyi değil. ayağa kalkmaya, hatta su içmeye korkuyorum. akşama babamlar gelecek, evi toparlayıp silmem lazım. inşallah düzelirim biran önce.

geçmiş olsun canım hamileliği hissetemey başladın heralde bulantılar falan başladı anlaşılan.evinde bişe yoktur canım yeni ev zaten bırak kalsın yabancı değiller.kendini yorma olmadı anneni çağır

hoşgeldinn
Dilekkk nekkkk özgeeee elfiiiii nereye kayboldunuz :99:
çalışıyorum zuzummm :126: ay hiç de iş yapasım yokk

canım kötüysen temizliğe felan kalkışma sakın. boşver kalsın başka zamana, evine yabancı gelmiyo sonuçta
ben başlamadım foliğe, yine acabalarım tuttu, hazirana erteledim bebiş olayını şimdilik :26: mayısta başliycam..
yaa iyice kötüleşioum galiba :2:
az kaldı, gitmedin eve :26:
..

Son düzenleme:
izin alamaz mısın canım evde uzansan dinlensen biraz.

canım bugün izin alırsam yarın gelmem gerekir bende belki yarın gelmem onu da cmt pazarla dinlendiririm daha ii olur die düşünüoum.
gerçi iş yeri de sıkıntılı şimdi surat asarlar

canım toki girdik evin taksidi 1 yıl ödedik ama daha teslim edilmedi bizimde tayin çıkınca sattık evi hem peşinatımızı kurtarıp hemde 1 yıl ödediğimiz taksitleri azıcıkda kar koyup üzerine sattık canım geçen ay

hadiya bizim gerizekalı kayınbabanında arada böle gelgitleri oluyo ev satacam falan diye kaynanamla ayrılar evde adamın üstüne bi bakarsın çıkar bigün sattım diye nasıl insanlar anlamıyorum doğrusu

yarenim bencede kızların dediği gibi yabancı değil gelenler nolacak sanki yapma boşver..

simgee hoşgeldim yol beklemek çok zor allah yardımcın olsun şimdiden..

Son düzenleme:

teşekkürederim cnm..evt hasretlik kolay iş değil..ama arada sevgi varsa hersey aşılıyor..avuntum fazla uzun sürmeyeceği..bakalım cnm..valla evlilik zor zanaaat sadece eşinle değil ailesiylede evleniyorsun baksana sizin yaşadıklarınızda kolay değil..herkesin ayrı bi derdi var..en zoru sanırım ailelerin evliliklere bi şekilde müdahaleleri..et tırnaktan ayrılmıycağı için mecbur katlanmak gerekiyor belli bir evreye kadar ama bu süreçte epey yıpranıyor evlilikler..allah herkese kolaylıklar versin..

canım kayınvaliden ayrımı boşanmış mı eğer boşanmamışsa evi ondan izinsiz satamaması için önlem koydurabiliyor bu haktan haberiniz olsun evi satamaz kayınvaliden satabilir demeden evlilik içinde sahip olunan bütün mallara bu kanundan yararlanarak önlem alabilir

bu çok ii olmuş zarar etmeden paranızı topluca geri almışsınız
gittiğiniz yerden bi ev alabilirsiniz umarım yani öyle bi düşünceniz var mı bilmioum ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…