benide unutmuş
zuzuşum başınız sağolsun..
ya ben kaçırmışım aydan kayınbaban evdenmi kovdu sizi?
evet canım kavga ettiler abim ve eşimle mayısın 1 inde eve geldiğimde orda olmayacasınız beni arayıp sormayın sakın dedi bizde kiralık ev bakıyorz iştebenide unutmuş
zuzuşum başınız sağolsun..
ya ben kaçırmışım aydan kayınbaban evdenmi kovdu sizi?
merhaba..kayınvalidenlerle yaşamak zordur gibime geliyor..eşimin kaptan olması dolayısyla yalnız kalmamdan çekindikleri için bana da böyle bi teklifte bulunulmuştu ama benim kayınvaliden psikolojik rahatsızlıkları var malesef..eşimi benden çok kıskanır vs..daha evlenmeden bunlar başgösterdi ve eşim onlarla beraber yaşama fikrinden vazgeçti allahtan..keni annem sık sık gelip kalıcak yanımda..sana da allah kolaylıklar versin canm..anladğıma göre güçlü bi bayansn..
tünaydın kızlar
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
süper hakkaında hayırlısı olsun .doktora gitmeyi ihmal etme.aynı şey bendede oldu ama benim 7.hafta kanamam başladı 8.hafat kalp atışı duyamadı vajinalda baktı ama gelişmediğini kalp atışı olmadığını söyledi.farklı doktorlara gittim aynı şeyi söylediler.çok fazla gecikme dedi.seni zehirleme durumuda var demişti bana doktor.
canım çok sağol..bakalım yarın ola hayrola..
kızlar yaa bu yaşananlar beni nası korkutuo anlatamam
supercim sana yorum yazmayı unuttum.
Hayırlısı olsun ama kızların dediği gibi ihmal etme zeynebin dediği gibi zehirlenme olayı falan olabilir
yine bebeğiniz olur Allahın izniyle kendine çok dikkat et umarım doktorlar yanılıodur yarın gideceğin yerde
sıkıntılı bişi sölemezler umarım. Eşinde çok üzülmüş anladığım kadarıyla birbirinize destek olun canım zor zamanlar
Allah kimseye yaşatmasın
ben çok korkuoum
zeynep dilşad sen ve çevremde eltim teyzem arkadaşım derken artık hep sorun var :18:
saol dilek,inş.hayırlısı allahtan.eşim üzülmüş hmen iki gün izin almış.bana telefon açtıgında aglamalı ses geliyordu.korkmuş oda bana birşey olur diye..
süpercim kızların dediği gibi başka doktorada görün inşallah hayırlısı olur....
hayırlısı olsun canım ..
zE]
evet canım kavga ettiler abim ve eşimle mayısın 1 inde eve geldiğimde orda olmayacasınız beni arayıp sormayın sakın dedi bizde kiralık ev bakıyorz işte
sağol tatlım güçlü olmaya çalışıyorum canım eşimin sevgisi varlığı güç veriyor çok şükür...inşallah seninde mutluluğun daim olur bnm eşimin abisi gemi makine mühendisi gemiyi bıraktı 1 yıldır gitmiyo çok zor gurbet kendi ailene yakın bi ev tut canım gidip gelirsin tek çok zor
yarenimmm kendine dikkat et canım evi süpürüp silme sende annenler sonuçta rahatsızsın hamilesin garipsemezler ki
yaa iyice kötüleşioum galiba :2:
evet canım kavga ettiler abim ve eşimle mayısın 1 inde eve geldiğimde orda olmayacasınız beni arayıp sormayın sakın dedi bizde kiralık ev bakıyorz işte
sağol tatlım güçlü olmaya çalışıyorum canım eşimin sevgisi varlığı güç veriyor çok şükür...inşallah seninde mutluluğun daim olur bnm eşimin abisi gemi makine mühendisi gemiyi bıraktı 1 yıldır gitmiyo çok zor gurbet kendi ailene yakın bi ev tut canım gidip gelirsin tek çok zor
yarenimmm kendine dikkat et canım evi süpürüp silme sende annenler sonuçta rahatsızsın hamilesin garipsemezler ki
selam kızlar. bugün pek iyi değilim. sabah istifra ettim, midem hala iyi değil. ayağa kalkmaya, hatta su içmeye korkuyorum. akşama babamlar gelecek, evi toparlayıp silmem lazım. inşallah düzelirim biran önce.
hoşgeldinnselam hanımlar bende 13 mayısta evleniyorum..aslında nikahım önden oldu ama düğünüme 2 ay var..koşuşturuyorum evdir mobilyadır..birde eşim kaptan beni şuan denizde..1 ay sonra inicek..deneyimlerinizden faydalanmak isterim..
çalışıyorum zuzummm :126: ay hiç de iş yapasım yokkDilekkk nekkkk özgeeee elfiiiii nereye kayboldunuz :99:
canım kötüysen temizliğe felan kalkışma sakın. boşver kalsın başka zamana, evine yabancı gelmiyo sonuçtaselam kızlar. bugün pek iyi değilim. sabah istifra ettim, midem hala iyi değil. ayağa kalkmaya, hatta su içmeye korkuyorum. akşama babamlar gelecek, evi toparlayıp silmem lazım. inşallah düzelirim biran önce.
hilma canım tayinin hayırlı olsun, çok sevindim senin adına. bişey sorcam, siz ordan tokiye girmiştiniz, onun ödemesi devam ediyor değil mi? tutacak mısınız, yoksa satacak mısınız???
süper diğer topikte de yazdım, moralini yüksek tut canım. Allah'tan hayırlısını dile. inşallah en hayırlısı neyse o olur sizin için.
zuzum kayınpederinin başı sağolsun.
aydancım baktım ben eve, gayet güzel, temiz ve geniş görünüyor. hakkınızda hayırlısı olsun canım.
dilek ve nigarım kimin başına ne geleceği hiç belli olmuyor canım. özellikle sağlık konusunda. böyle kötü düşünüp şimdiden kendinizi korkutmayın. nigarım bu arada sen başladın mı folik asite?
alishiam sen regl oldun mu?
az kaldı, gitmedin eve :26:yaa iyice kötüleşioum galiba :2:
izin alamaz mısın canım evde uzansan dinlensen biraz.
selam kızlar. bugün pek iyi değilim. sabah istifra ettim, midem hala iyi değil. ayağa kalkmaya, hatta su içmeye korkuyorum. akşama babamlar gelecek, evi toparlayıp silmem lazım. inşallah düzelirim biran önce.
yeranay geçmiş olsun..umarım düzelirsin biranönce ama hastayken iş yapıcam diye kendini daha çok yıpratma iyileştiğinden emin ol..korumaya al kendini..şakaya gelmez cnm
hilma canım tayinin hayırlı olsun, çok sevindim senin adına. bişey sorcam, siz ordan tokiye girmiştiniz, onun ödemesi devam ediyor değil mi? tutacak mısınız, yoksa satacak mısınız???
süper diğer topikte de yazdım, moralini yüksek tut canım. Allah'tan hayırlısını dile. inşallah en hayırlısı neyse o olur sizin için.
zuzum kayınpederinin başı sağolsun.
aydancım baktım ben eve, gayet güzel, temiz ve geniş görünüyor. hakkınızda hayırlısı olsun canım.
dilek ve nigarım kimin başına ne geleceği hiç belli olmuyor canım. özellikle sağlık konusunda. böyle kötü düşünüp şimdiden kendinizi korkutmayın. nigarım bu arada sen başladın mı folik asite?
alishiam sen regl oldun mu?
hoşgeldinn
nektar teşekkürederim cnm..
hadiya bizim gerizekalı kayınbabanında arada böle gelgitleri oluyo ev satacam falan diye kaynanamla ayrılar evde adamın üstüne bi bakarsın çıkar bigün sattım diye nasıl insanlar anlamıyorum doğrusu
yarenim bencede kızların dediği gibi yabancı değil gelenler nolacak sanki yapma boşver..
simgee hoşgeldim yol beklemek çok zor allah yardımcın olsun şimdiden..
hadiya bizim gerizekalı kayınbabanında arada böle gelgitleri oluyo ev satacam falan diye kaynanamla ayrılar evde adamın üstüne bi bakarsın çıkar bigün sattım diye nasıl insanlar anlamıyorum doğrusu
yarenim bencede kızların dediği gibi yabancı değil gelenler nolacak sanki yapma boşver..
simgee hoşgeldim yol beklemek çok zor allah yardımcın olsun şimdiden..
canım toki girdik evin taksidi 1 yıl ödedik ama daha teslim edilmedi bizimde tayin çıkınca sattık evi hem peşinatımızı kurtarıp hemde 1 yıl ödediğimiz taksitleri azıcıkda kar koyup üzerine sattık canım geçen ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?