2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu çok ii olmuş zarar etmeden paranızı topluca geri almışsınız
gittiğiniz yerden bi ev alabilirsiniz umarım yani öyle bi düşünceniz var mı bilmioum ama:26:

ölede canım bi ev alacak kadar yok para bakalım nasip pek kredi çekmek taraftarı değilim nasip ya belli olmaz artıkın

dilekkk avatarın ve yazın tam senlik teninde söndür beni yar uuuuu iddialıı sözler tam senlikkk

simge hoşgeldin.allah kolaylık versin sana .sevgi varsa herşey aşılıyor.evlilikte aileler ile evleniliyor ama yinede herkesin hayatı farklı.kapıyı kapadığında eşinle sen kalıyosun huzurun yerinde olsun önemli olan o

simge hoşgeldin.allah kolaylık versin sana .sevgi varsa herşey aşılıyor.evlilikte aileler ile evleniliyor ama yinede herkesin hayatı farklı.kapıyı kapadığında eşinle sen kalıyosun huzurun yerinde olsun önemli olan o

teşekkürederim cnm..saol iyi dileklerin için..doğru söylüyorsun cnm arada ki bağ kuvvetli olsun yeter ki.. eşler birbirini incitmekten kırmaktan çekinsin.iki kişi birbirini bildikten anladıktan sonra hersey yoluna girer bir şekilde ..biraz empati yapmak gerekiyor sadece..birlikte düşünmek ve bencil olmamak lazım..

acıktımmm

kaynanam yemek yapmış, çorba ve dolma... ama bugün öğlen dolma yemişştim ben yaaa :/
çorba ve salata yerim artıkın

kızlar yaptığım hamur işlerinide eklemiştim önceden.baksanıza nekimm sen daha önce pide yapmıştın nasıl yapmışım becerebilmişmiyim.

kızlar 1 günlük rapor alınabilir mi
yarın için mesela yoksa ssk da falan başıma iş açmasın uğraştırıcı şeyler
izin almak diildir zaten raporum var demek istioum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…