geçmiş olsun canım hamileliği hissetemey başladın heralde bulantılar falan başladı anlaşılan.evinde bişe yoktur canım yeni ev zaten bırak kalsın yabancı değiller.kendini yorma olmadı anneni çağır
hoşgeldinn
çalışıyorum zuzummm :126: ay hiç de iş yapasım yokk
canım kötüysen temizliğe felan kalkışma sakın. boşver kalsın başka zamana, evine yabancı gelmiyo sonuçta
ben başlamadım foliğe, yine acabalarım tuttu, hazirana erteledim bebiş olayını şimdilik :26: mayısta başliycam..
az kaldı, gitmedin eve :26:
..
selam kızlar. bugün pek iyi değilim. sabah istifra ettim, midem hala iyi değil. ayağa kalkmaya, hatta su içmeye korkuyorum. akşama babamlar gelecek, evi toparlayıp silmem lazım. inşallah düzelirim biran önce.
yeranay geçmiş olsun..umarım düzelirsin biranönce ama hastayken iş yapıcam diye kendini daha çok yıpratma iyileştiğinden emin ol..korumaya al kendini..şakaya gelmez cnm
kızlar normalde olsa bugün hiç birşey yapmam uzanırım ama annem ve ablam hiç böyle olmadı hamileliklerinde, şimdi ben olunca onlara naz gibi geliyor, inanmıyorlar maalesef. annem şimdi evin bu halini görünce bir sürü laf söyler bana ya. o yüzden mecbur kalkcam.
canım toki girdik evin taksidi 1 yıl ödedik ama daha teslim edilmedi bizimde tayin çıkınca sattık evi hem peşinatımızı kurtarıp hemde 1 yıl ödediğimiz taksitleri azıcıkda kar koyup üzerine sattık canım geçen ay
anladım canım hayırlısı olsun. kurtarmışınız ödediğiniz paraları da. inşallah Allah hepimizi bir gün ev sahibi yapar.
bu çok ii olmuşzarar etmeden paranızı topluca geri almışsınız
gittiğiniz yerden bi ev alabilirsiniz umarım yani öyle bi düşünceniz var mı bilmioum ama:26:
ölede canım bi ev alacak kadar yok para bakalım nasip pek kredi çekmek taraftarı değilim nasip ya belli olmaz artıkın
zuzu başınız sağ olsun canım
kısmet canım belki uygun bişi denk gelir Allahın işi belli olmaz gonlunuze göre verir inş
sağol canım...
Fatma iyi yapmışınız ev konusunda canım, herşeyin hayırlısı
dilekkk avatarın ve yazın tam senlik teninde söndür beni yar uuuuu iddialıı sözler tam senlikkk
özgem nerdesin geldi çantalarım birazdan ekleyeyim bakın kırmızı tam kırmızı değil
dilekkk avatarın ve yazın tam senlik teninde söndür beni yar uuuuu iddialıı sözler tam senlikkk
yakışırrrrr
ayy insanın adının çıkacağına :18:
napim düzenli bir beraberliğim var benimaşk dolu
simge hoşgeldin.allah kolaylık versin sana .sevgi varsa herşey aşılıyor.evlilikte aileler ile evleniliyor ama yinede herkesin hayatı farklı.kapıyı kapadığında eşinle sen kalıyosun huzurun yerinde olsun önemli olan o
Burdayım canım ekle sen bakim nasıl
acıktımmm
kaynanam yemek yapmış, çorba ve dolma... ama bugün öğlen dolma yemişştim ben yaaa :/
çorba ve salata yerim artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?