- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
kızlar yaptığım hamur işlerinide eklemiştim önceden.baksanıza nekimm sen daha önce pide yapmıştın nasıl yapmışım becerebilmişmiyim.
kızlar 1 günlük rapor alınabilir mi
yarın için mesela yoksa ssk da falan başıma iş açmasın uğraştırıcı şeyler
izin almak diildir zaten raporum var demek istioum
söylemiyonda hiç. yeni gördüm hepsini. ellerine sağlık becerikli hatun :))
1 günlük raporu sgk ya bildirmeye gerek yok. sen rapor alabiliyorsan al raporum var de gitme yarın..
hımm çok mersi kuzum bu ii oldu
eşim arkadaşını aramış sabah 9 belli olur alıp alamıcam demiş
ama benimde 8,30 gibi hbr vermem lazım nası yapcam bilemedim.
8:30 da işyerini ararsan doktora gideceğini söylersin. 9 da rapor alırsan gittim rapor verdiler dersin. eğer rapor alamasanda işe geri dönersin.
off şuan o kadar ağırlaştım ki yarın gelmeyi zerre kadar istemioum
Tok olunca canım hiç bişey istemiyor. aç olsaydım hepsinden isterdim :)))
ne demek canım canın ne isterse söyle yaparım evdeyim nasıl olsa şaka falanda demiyorum ciddiyim canın bişe isterse elimden geldiğince iyisini yaparım bi söylemen yeterli
kızlar gidioum artıkkendinize ii bakın benim gibi hasta olmayın
oldum tatlım hatta dün bitti. akışına bırakıcam artıkalishiam sen regl oldun mu?
özge alishiayı da unutmuşsun :26:
gerçi o kalabalığız kio foto bize yetmedi
kuzum yinede yapmış ya kadıncağız yola giderken yemeğinide yapmış.benimde dolmam var dün akşamdan
kız zuzuş kadın yemek yapmış bide beğenmiyom bi öğün yedinmi bidaha yemiyonmu sen?
zuzum simiti normal hamur mayalamıştım ondan 2 parça hamur kopardım hamurları uzun yaptım elimle yuvarlayarak sonra birbirine doladım birleştirdim sonra 2kaşık pekmezi 1 bardak suyla suladım ona batırdım sonrada susama batırdım. bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?