2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynı tek farkı ben hamurun iki tarafınıda pekmeze sürüyorum sonra susamıda iki tarafına sürüyorum.

günaydınnn

sinem şimdiden Alah kavuştursun diyim

zeynep ; iyi hatırlattın yapayım buaralar bari:)

Günaydın Kızlar

Dün kadınlar günü diye kocişim bana pasta alıp gelmiş..

Ben bütün akşam tüylerle uğraştım gerçi
Pasta aldığını bilmiyordum camın önüne saklamış ben lavoboya gittim o anda çıkarıp masaya koymuş mumlarıda yakmış birlikte üfledik :))

günaydın kızlar:))
elficim güzel bi sürpriz yapmış eşin kaynanan yokmuydu?
benimkide sabah arabaya bindim camın önüne çiçek koymuş çok şaşırdım:))gelişme var gibi benim odunumda bu aralar

senin eşin numunelik elfiii

benimkide haberlerde çıkınca aklına geldide öle kutladı, tabi beni gülme krizi tuttu,kopyacı

benimkide sabah arabaya bindim camın önüne çiçek koymuş çok şaşırdım:))gelişme var gibi benim odunumda bu aralar

bu sabahmı, hayırdır inşallah
aman nazar değmesin

çiçek diyince aklıma geldi kızlar, bilginiz varmı bilmiyomda, eşim sevgililer gününde tek orkide almıştı ... suya koydum ama açmış pek güzel...acaba toprağa diksem tutarmıı , çok güzel pembecik

kaynanam erkenden uyudu pastayıda bilmiyordu galiba. sabah yine eşime konuşma benle deyip duruyordu yine gelmişlerdi yani. Sevgili kızıda çiçek göndermiş işyerine. oğlum bana bişey yapmadı der gibi havalardaydı..

Valla gelişme var bak ne güzel yapmış ama eşinde..

akşam vermemiş işte sürpriz olsun diye sabah bırakmış dün kutlamıştı zaten aman değmesin
valla cnm çiçeklerle ilgili hiç bilgim yok inan ne desem yalan olur:)

hiç bilgim yok ama kökü olmadan olurmu ki:44:

Günaydın herkese,

doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.

pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar

Allahın takdir ilahisi buymuş,vardır herşeyde bir hayır diyoruz..

Ayy canım yaa ( üzüldüm. İnş. pazartesi bi mucize olur dicem ama ümitlendirmiş gibide olmayayım (

Gunaydın kızlar

dün hiç giremedim foruma. Ofisten erken çıktım bankaya uğradım, ordan da eve geçecktim eşim aradı anahtarı kapının üstünde takılı unutup çıkmış, sen anahtarla bir uğraş belki açılır dedi. Gittim denedim açıldığı filan yok; artık çilingir çağırdım kapıyı açtırdım. Sonra da temizliğe girişitim annem diyordu belki hafta sonu teyzenler sana gelebilirler diye, kayınvalidesi bana gelmek istiyormuş kuzen üniversiteyi ş dışında okuyor onun buraya geleceği bir hafta ayarlamak istemiş teyzem. Hatta şubat tatilinde geleceklermiş annem demiş sirken in sınavı var, bu ara müsait olamazlar onlar diye. Camlarımı sildim evi süpürdüm biraz da vesytiyer çekmece filan düzelttim toz almaya fırsatım kalmadan eşim geldi çok acıktım diye; bir şeyler hazırlamama fırsat bırakmadan doğru ananaeye geçtik artık çünkü o yemek hazırlamıştı gündüzden. Akşam da alışveriş merkezine gittik mikser aldm kendime. Ben dün kadınlar günü olduğunu bile unutmuşum

elif ve bol maşallah eşlerinize

Elfi ve bol eşlerinize bolunkine bitane daha böyle devam etsinnn :)
benim eşim de kuru kuru mesaj atmıştı dün "kadınlar günün kutlu olsun" diye.
Dün akşam da annemlerdeyiz, o maçı izliyo ben duş aldım tam çıkıcaz kızkardeşim aradı.
Eşi gül almış, gittim sitem ettim şakacıktan tabi, mahhçup oldu azcık
Bahanesi de hazır hemen "çiçekçi bulamamış" gülüyorum artık bunu diyince, birde ciddi ciddi söylüyo.

Elfiş, eşin de deseydi keşke "anne, kadınlar günüydü kadınımın gününü kutladım, anneler günü değildi ki"

zuzu bana da kökü olmadan tutunamaz gibi geliyo o çiçek

süper, çok üzüldüm canım. Ama dediğin gibi hayırlısı Allahtan..

hiç bilgim yok ama kökü olmadan olurmu ki:44:

hmm evet güzel bi soru Hiç düşünmemiştim kökünü, tutmaz galiba evet

canım ya, hayırlısı ... Inş.bundan sonraki sağlıklı olur ....üzüldüm

elfiş, eşin de deseydi keşke "anne, kadınlar günüydü kadınımın gününü kutladım, anneler günü değildi ki"

zuzu bana da kökü olmadan tutunamaz gibi geliyo o çiçek

dimii

Sabah sabah süpersin nekk

elfi kesin kıskanmıştır o yine ohh ii olmuş

çiçekçi bulamamış güzel güzel bahame bulmuş cnm eşin..

saol cnm inşallah böle devam eder.

kızlar ya bu arada öğlen kızımın aşısı var 2 haftadır strese girdim bu yüzden çok ağlıcak yine inşallah ateşi çıkmaz(

Elfiş, eşin de deseydi keşke "anne, kadınlar günüydü kadınımın gününü kutladım, anneler günü değildi ki"

Sabah neye bozulduğunu anlamadık ki.. ama dedim kesin dolabı açmıştır pastayı görmüştür onun için yapıyordur diye tahmin ettim. çünkü ortada hiç bişey yoktu. hatta eşimde dedi tabi kızın sana çiçek aldı ya bir numaralı çocuğun oldu ondan böyle yapıyon dimi dedi. ses etmedi.

yani sanki anneler günü kızı kutlamış eşim kutlamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…