2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar bu arada kaynanam bana 50 tl verdi :)) LCW deki bahçıvanı gösterdim önümüzdeki ay bundan alıcam dedim. (Luxxorun giydiği salopet varya o)

Sabah dedi bu ay bebeğe bişeyler alıcaktım erken dedin o zaman sana bişey alayım dedi 50 tl verdi o salopeti al dedi :))

Ah kıyamam yaa, çok ağlıyolar bebişler aşıda yaaa

evt cnm hemde nasıl off düşünemiyorum bide geçnede yapılan 2 bacak,bir koldan yapıldı mahvoluyo yavrular bugünkü 2 bacaktan yapılacak keşke onun yerine bana yapsla diyorum.

yöneticilerden kazende erkek :)) bana tuhaf geliyo :)) birazda asabi o.. Hemen üyelik siliyor affetmiyor

kazen ve curl erkek zaten canım... Ama öle bi kural koymuşlar işte :)))
bi ara bi topic vardı .. Her ay bi kullanıcıyı kırmızı koltuk mu ne ona oturtup istedikleri soruları soruyolardı kullanıcılar... Kazen ve curl da oturmuştu o koltuğa, eğlenceli sorular çıkıyodu yaa..herkezde evli olup olmadığını ,karısı buraya üyemi kim falan ,bisürü soru :)))))

Güzelmiş aslında :))

Herkese Selam Kızlar nasılsınız ne var ne yok? Bebişimle beraber büyüyoruz 6 kilo aldım 20. haftamız bitti çok şükür sağ salim. Ama kiloları hiç takmıyorum valla Ayça'm sağlıklı doğsun da. Haftaya çarşamba ayrıntılı ultrasona gireceğiz. Doktor bacaklarını pek uzun buldu maşallah babaya çekecek herhalde dedibakın son pozları

Hayatımın odağı o oldu resmen rüyalarım kabuslarım bile bebekle ilgili, işyerinde yoğun oluyoruz ama vakit çabuk geçiyor diye seviniyorum. Sizler nasılsınız görüşmeyeli var mı yeni havadisler herkes iyi mi?

kızlar ya bu arada öğlen kızımın aşısı var 2 haftadır strese girdim bu yüzden çok ağlıcak yine inşallah ateşi çıkmaz(
kıyamam onaaa, bebeklerin bu aşı olayına hiç dayanamıyorum yaa anne olunca napıcam bilmiyorum, duramam ben de hiç

MAŞALLAH YAA, FINDIK BURNUNU YESİNLERR ONUN

Luxxor maşallah canım size

bende 20. haftama girdim yolu yarıladık iyi kilo almışsın benim toplamda 3 kilo oldu.

İsim konusunda net Ayçaya mı karar verdiniz canım, Ayça duyunca direk ça ça ça ayça diyesim geliyo yaa

canım yaa üzüldüm inşallah durum düzelir bazen 1-2 haftanın pek bir önemi olmuyor kürtajdan önce farklı doktorlara da gidip emin olsan? Yoksa da hayırlısı olsun yapacak bir şey yok tabi.

maşallah hamarat arkadaşım ellerine sağlık ben de haziran başı gibi bi kadın ayarlayıp dip köşe cam kapı temizletmek istiyorum artık kendim yapamıyorum ağır iş

elfişim süper olmuş valla kaynananın jesti iyi günlerde giy şimdiden

evt cnm hemde nasıl off düşünemiyorum bide geçnede yapılan 2 bacak,bir koldan yapıldı mahvoluyo yavrular bugünkü 2 bacaktan yapılacak keşke onun yerine bana yapsla diyorum.

oy kıyamam ben ona yaaa daha sağlıklı olması için yapılıyor annesi artık öyle düşün yazık yavrulara valla

Yöneticilerden Kazende erkek :)) Bana tuhaf geliyo :)) birazda asabi o.. hemen üyelik siliyor affetmiyor

aaa kazen erkek mi? Bizim hamileler topiğinde herkeslere uyarı verdi o denetliyormuş, ben de uyarı aldım f.book konusu konuşuluyordu asabiyet yaptı sanırım

luxxorcum sağol zaten tek doktorun söylediği birşey değil.bu haft tam 3 farklı doktora göründüm.

luxxorcum maşallah size ben 5.ayda 1 kilo almıştım:)) kilolar sonra geliyo asıl bende takmadım hiç ama şimdi gitmiyor ona takıyorum
bu arada 1 yıl önce tam günüm hamile olduğumu öğrenmiştim geçmiyo denen zamn nasılda geçmiş kızlar yaa ilk sizlerle paylaşmıştım o heyecanımı vay bee
nekim zaten bende nasıl duracam bilmiyorum tek gidecem bide(

Son düzenleme:
süper bebeğin için çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemedim Senin de dediğin gibi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

eşim tez yazıyor diye bilgisayarımı bir süreliğne ona verdim; ofisteki masa üstü bilgisayardayım çok ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…