Günaydın canım maşşallah eşinegünaydın kızlar:))
elficim güzel bi sürpriz yapmış eşin kaynanan yokmuydu?
benimkide sabah arabaya bindim camın önüne çiçek koymuş çok şaşırdım:))gelişme var gibi benim odunumda bu aralar
Elficim size de maşşallah yaa eşin ne güzel düşünüyo seni :)Günaydın Kızlar
Dün kadınlar günü diye kocişim bana pasta alıp gelmiş..
Ben bütün akşam tüylerle uğraştım gerçi
Pasta aldığını bilmiyordum camın önüne saklamış ben lavoboya gittim o anda çıkarıp masaya koymuş mumlarıda yakmış birlikte üfledik :))
Canım üzüldüm hayırlısı olsun ne diyim Allahın takdiri.. Diğer dünyada şefaatçin senin meleğin.Günaydın herkese,
doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.
pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar
Allahın takdir ilahisi buymuş,vardır herşeyde bir hayır diyoruz..
Bana msj bile yok akşam kadınlar günü bugün kutlamadın diyorum sevmiyorum ben feminist kadınları diyoElfi ve bol eşlerinizebolunkine bitane daha böyle devam etsinnn :)
benim eşim de kuru kuru mesaj atmıştı dün "kadınlar günün kutlu olsun" diye.
Dün akşam da annemlerdeyiz, o maçı izliyo ben duş aldım tam çıkıcaz kızkardeşim aradı.
Eşi gül almış, gittim sitem ettim şakacıktan tabi, mahhçup oldu azcık
Bahanesi de hazır hemen "çiçekçi bulamamış"gülüyorum artık bunu diyince, birde ciddi ciddi söylüyo.
Seninki yine iyi yani :)
:))Kızlar bu arada kaynanam bana 50 tl verdi :)) LCW deki bahçıvanı gösterdim önümüzdeki ay bundan alıcam dedim. (Luxxorun giydiği salopet varya o)
Sabah dedi bu ay bebeğe bişeyler alıcaktım erken dedin o zaman sana bişey alayım dedi 50 tl verdi o salopeti al dedi :))
Hay allahım karısının yerinde olmak istemezdim :/KIZLAR Bİ ERKEK KONU AÇMIŞ :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...ayan-arkadaslardana-cil-yardim-istiyorum.html
YAKINDIR ÜYELİĞİN İPTAL EDİLMESİ...
Aa çok güzelmiş :) Bitti mi şimdi o koltuk şeysi:)kazen ve curl erkek zaten canım... Ama öle bi kural koymuşlar işte :)))
bi ara bi topic vardı .. Her ay bi kullanıcıyı kırmızı koltuk mu ne ona oturtup istedikleri soruları soruyolardı kullanıcılar... Kazen ve curl da oturmuştu o koltuğa, eğlenceli sorular çıkıyodu yaa..herkezde evli olup olmadığını ,karısı buraya üyemi kim falan ,bisürü soru :)))))
Lux maşşallah canımHerkese Selam Kızlarnasılsınız ne var ne yok? Bebişimle beraber büyüyoruz 6 kilo aldım 20. haftamız bitti çok şükür sağ salim. Ama kiloları hiç takmıyorum valla Ayça'm sağlıklı doğsun da. Haftaya çarşamba ayrıntılı ultrasona gireceğiz. Doktor bacaklarını pek uzun buldu maşallah babaya çekecek herhalde dedi bakın son pozları
Hayatımın odağı o oldu resmen rüyalarım kabuslarım bile bebekle ilgili, işyerinde yoğun oluyoruz ama vakit çabuk geçiyor diye seviniyorum. Sizler nasılsınız görüşmeyeli var mı yeni havadisler herkes iyi mi?
Nekkkİsim konusunda net Ayçaya mı karar verdiniz canım, Ayça duyunca direk ça ça ça ayça diyesim geliyo yaa