2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar:))
elficim güzel bi sürpriz yapmış eşin kaynanan yokmuydu?
benimkide sabah arabaya bindim camın önüne çiçek koymuş çok şaşırdım:))gelişme var gibi benim odunumda bu aralar
Günaydın canım maşşallah eşine

Elficim size de maşşallah yaa eşin ne güzel düşünüyo seni :) Ama annesininkini de kutlasaymış keşkem kadın diilmi o hemde bir anne Kıskanmış kadın

Canım üzüldüm hayırlısı olsun ne diyim Allahın takdiri.. Diğer dünyada şefaatçin senin meleğin.

Bana msj bile yok akşam kadınlar günü bugün kutlamadın diyorum sevmiyorum ben feminist kadınları diyo Ay ne alaka işte kutlamadı ya nasıl yüze çıkıcak gıcık
Seninki yine iyi yani :)
:))

KIZLAR Bİ ERKEK KONU AÇMIŞ :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...ayan-arkadaslardana-cil-yardim-istiyorum.html

YAKINDIR ÜYELİĞİN İPTAL EDİLMESİ...
Hay allahım karısının yerinde olmak istemezdim :/

Aa çok güzelmiş :) Bitti mi şimdi o koltuk şeysi:)

Lux maşşallah canım gerçekten bacakları uzun :) Uzun olucak bebiş
İsim konusunda net Ayçaya mı karar verdiniz canım, Ayça duyunca direk ça ça ça ayça diyesim geliyo yaa
Nekkk

luxxor maşallah ayça çok güzel bir kız olacak desene artık mini mini etekler elbiseler giyer

luxxorcum sağol zaten tek doktorun söylediği birşey değil.bu haft tam 3 farklı doktora göründüm.

canım hayırlısı olsun takdir Allahtan nolur üzülüp ümitsizliğe kapılmayın eşinle 2 ay sonra filan yeniden denersiniz

ayy canım yaa valla ben alıyorum anlamadım öyle çok abartılı da yemiyorum ama? Olsun canım verirsin zamanla sen de takma bence. İnşallah ben de seneye aynı cümleleri kurarım hayırlısıyla

LUXXXX YAA ÇOK GÜZEL BUUU HAKKATTEN BACAKLARI UZUN MAŞALLAH :)) AYY BAK BUARALAR PEK HEVESLENİYOM YAAA

luxxor maşallah ayça çok güzel bir kız olacak desene artık mini mini etekler elbiseler giyer

teşkür ederim teyzelerii çok sağolun fındık burunlu yavrum benim o

amin canım hiç birimizinkini bozmasın

aminnn

canım hayırlısı olsun hakkınızda, çok zor bir durum ama büyüdükçe sorun olsa daha zor olacaktı.

oo, güle güle giyy.

evt cnm hemde nasıl off düşünemiyorum bide geçnede yapılan 2 bacak,bir koldan yapıldı mahvoluyo yavrular bugünkü 2 bacaktan yapılacak keşke onun yerine bana yapsla diyorum.

canım yaa annelik bambaşka işe de mi, bebeğin aşı olurken anne kucağında olması bebek için çok iimiş, o kokuyla o hisle daha çabuk sakinleşip, daha az acı hissedermiş.

Luxxor maşallah canım size

bende 20. haftama girdim yolu yarıladık iyi kilo almışsın benim toplamda 3 kilo oldu.

ben 26. haftada 5 kilo almıştım lux hızlı gidiyor maşallah.

kendim_ karnımda olmuş olsa bilemi şefaatcim olucak.:44:
canım 3 aydan onra canlanıyor bebek, canlanmamış bebek şefaatçi olmaz ki

özge ; bilmiyorum devam ediyomu..hangi topikteydi onuda hatırlamıyorum da..bi bakınayım meraklandım :)))

dilek rapor aldı galiba gelemedi daha, inş almıştır no.su yok bende

elfi kaynanana yorum yapıcaktım unuttum... Afferin iyi düşünmüş :)

Allahtan hayırlısı.. Rabbim Daha yaşatmaz inş... çok çabuk atlatırsınız inş...

hayırlı ugurlu olsun maşallah

Aa öylemi ben bilmiyodum 3. aydan sonra olduğunu

selaaaaaaammmmmmm

ben de özgedenim, bizimki de hiçbişi yapmadı demedi de kadınlar günü için.ben de sormadım neden kutlamıosun die

süper hayırlısı olsun :26:

luxxx maşallah bebişe ne tatlı çıkmış öyle cimcimee

dileke ne oldu kızlar?

Allahtan hayırlısı.. Rabbim Daha yaşatmaz inş... çok çabuk atlatırsınız inş...

hayırlı ugurlu olsun maşallah

Sağol Fatmacım sen nasılsın nasıl gidiyor?

Benim eşim sağolsun tlde kutladı. Zaten kadınlar günü benim için çok anlam ifade etmiyor ille kutlanması gerek diye düşünmüyorum yane nebilimSağol canım bebişime yaptğın yorum için

luxxor cnım maşallah prensesine. manken gibi gacı olacak yani :)

teşekkür ederim dilşadcım amin inşallah sağlıklı olsun

özgecim bazı hadislere göre 120 gün bazılarına göre 42 gün sonra ruh üflenirmiş bebeğe. ama genel yargı 120 gün ve süperin bebeği 6 haftaya denkmiş. ortalama 40 günlük bebek sayılıyor.

dü kimse tüy almadımı ya.. Bu dolunay şeysine inanıyorum denedim bakalım sonuç ne olacak :))

ben iyiym şükür iyi gidiyor şimdilik :Rabbim sonunu hayır etsin inş....

dileke ne oldu kızlar?

teşekkür ederim dilşadcım amin inşallah sağlıklı olsun

dilek bikaç gündür rahatsızdı bugün izin ya da rapor alıp işe gitmicekti canım
tabi ki en başta sağlıkk bunu en ii ben anlarım canım

dü kimse tüy almadımı ya.. Bu dolunay şeysine inanıyorum denedim bakalım sonuç ne olacak :))

elfi ben regl olucam sinyaller var o yüzden 2.alternatifte yapıcam geçen ay tam günü ve saatinde yaptım, kollarımda şuan gözle görülür boşluklar var bazı yerlerinde tek tük ve 1 ay geçti

Son düzenleme:

Luxxxx Yaa çok güzel buuu Hakkatten bacakları uzun maşallah :)) ayy bak buaralar pek hevesleniyom yaaa
nisan-mayıs demiştin zaten zuzum, başlarsınız artık :)))

bana msj bile yok akşam kadınlar günü bugün kutlamadın diyorum sevmiyorum ben feminist kadınları diyo Ay ne alaka işte kutlamadı ya nasıl yüze çıkıcak gıcık
Seninki yine iyi yani :)
züğürt tesellisi olucak benimki ama

ben aldım, bacak ve kol altımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…