2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dü kimse tüy almadımı ya.. Bu dolunay şeysine inanıyorum denedim bakalım sonuç ne olacak :))

aa noluyomuş dolunayda alınınca çıkmıyo mu? ya da tam tersi kurt adama dönüşürsen mazallah ahahahah

ben iyiym şükür iyi gidiyor şimdilik :Rabbim sonunu hayır etsin inş....

amin canım inşallah cümlemize
dilek bikaç gündür rahatsızdı bugün izin ya da rapor alıp işe gitmicekti canım
tabi ki en başta sağlıkk bunu en ii ben anlarım canım

anladım tatlım sağol

kızlar aya göre tüy alma olayı acaba lazer için de geçerli midir ki? yani o dönemlerde lazer veya taramaları yapılsa?

kızlar aya göre tüy alma olayı acaba lazer için de geçerli midir ki? yani o dönemlerde lazer veya taramaları yapılsa?

Geçerlidir bence sonuçta ne ile alındığının önemi yok kıl köklerinin alınmasının önemi var lazer de kıl köklerini zayıflatmıyor mu? Denemek de fayda var ne kaybedersin ki?
(2.alternatif 15mart saat 13:22 den 17mart 14:00 a kadar)

hilma, dilşad.sirken sağolun kızlar..luxxor eşimde bende iyiyiz canım yaşımız genç daha zaten

Canım herşeyi çok güzel hayırlısıyla gelsin kerem evine gerisi önemli diil fareli akkabısını da koymuşsun annesi

kızlar tünaydın
internetim yoktu yazamadım
geldim işe izin almadın sabahta kalktım geldim raporuda al gel ver ne bilim yaa pek istemedim
gece eşim saolsun çok ii baktı bana uyuyamadı bile kuzum benim
ben kötüyüm tabi eve gittim baktım birde üstüne üstlük regl olmuşum
tüm akşam bacaklarımı hiç hissetmedim ağlayıp durdum

yattıkça daha kötü oluoum die kalktım valla oturup duruoum zaten burda da.

super bebişin durumunu okudum seninde dediğin gibi daha gençsin hayırlısıyla yine çocuk sahibi olursun inş.
luxxor bebişinin maşallahı var Allahım ikinizi de korusun canım
dilşadcım dün yapıldı mı kerem için bi uygulama yapılcaktı beyin sıvısı için bugün nasılmış

Canım herşeyi çok güzel hayırlısıyla gelsin kerem evine gerisi önemli diil fareli akkabısını da koymuşsun annesi

koymaz mıyımm :)
kızlar tşk ederim amin
dilekcim beyin ameliyatı olması için karar verilecekti ama beyin cerrahı olmaz bu durumda ameliyat demiş, şant takılması da ertelendi yani.

içinde sağlıkla uyumayı , büyütmeyi göstersin rabbim sana..
aynen :))

haziran canım :) evlilik yıldönümünde
Bellide olmaz olumlu olumsuz

Amin .....

çok güzeller dilşad
hayırlı zamanda gelsin inşallah, kız sen daha kendin bebeksiiin
..
Dileğim gelmişşş Geçmiş olsun kuzu
gegl de olmuşsun, keşke gelemseydin bugün :26:

elfim eşine maşallah .kaynananda para vermiş şaşırdım .güle güle giy şimdidien.

bolcum senin eşinede maşallah nazar değmesin değişiyor galiba.kuzucuğada şimdiden geçmiş olsun.sağlıklı olması için bu aşılar şart.sen yanında olacaksın işallah çok ağlamaz prenses.

süperciğim hayırlısı olsun canım .her şerde bir hayır vardır diye düşün.hamileliğin ilerleseydide olsaydı daha zor olurdu.ben kendimi böyle teselli ettim.allahım en iyisini bilir canım.

sirkenciğim mikseri hangisinden aldın

hoşgeldin canım .maşallah ayçana bacakları gerçekten uzun büyüyünce fıstık gibi bir kız olacak .allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

NEKK,SEN AÇ YOLU BANA, GÜZEL HABERİNİ VER...SONRA BENDE YAPARIM

DİLEKK GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM, BENCEDE GELMESEYDİN DİNLENİRDİN

ÖZGEE, REGL SIRASI SENDE HADİ BAKİM

elfim bende dün akşam koltuk altımı,bıyık kaşlardan çıkanları aldım ama geçen aydan bacaklarım ve genital bölgeyi almadım çok fazla yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…