dü kimse tüy almadımı ya.. Bu dolunay şeysine inanıyorum denedim bakalım sonuç ne olacak :))
ben iyiym şükür iyi gidiyor şimdilik :Rabbim sonunu hayır etsin inş....
dilek bikaç gündür rahatsızdı bugün izin ya da rapor alıp işe gitmicekti canım
tabi ki en başta sağlıkk bunu en ii ben anlarım canım
kızlar aya göre tüy alma olayı acaba lazer için de geçerli midir ki? yani o dönemlerde lazer veya taramaları yapılsa?
İçinde sağlıkla uyumayı , büyütmeyi göstersin rabbim sana..
nisan-mayıs demiştin zaten zuzum, başlarsınız artık :)))
İçinde sağlıkla uyumayı , büyütmeyi göstersin rabbim sana..
haziran canım :) evlilik yıldönümünde
bellide olmaz olumlu olumsuz
amin .....
çok güzeller dilşad
Canım herşeyi çok güzel hayırlısıyla gelsin kerem evine gerisi önemli diilfareli akkabısını da koymuşsun annesi
aynen :))içinde sağlıkla uyumayı , büyütmeyi göstersin rabbim sana..
hayırlı zamanda gelsin inşallah, kız sen daha kendin bebeksiiinhaziran canım :) evlilik yıldönümünde
Bellide olmaz olumlu olumsuz
Amin .....
çok güzeller dilşad
Herkese Selam Kızlarnasılsınız ne var ne yok? Bebişimle beraber büyüyoruz 6 kilo aldım 20. haftamız bitti çok şükür sağ salim. Ama kiloları hiç takmıyorum valla Ayça'm sağlıklı doğsun da. Haftaya çarşamba ayrıntılı ultrasona gireceğiz. Doktor bacaklarını pek uzun buldu maşallah babaya çekecek herhalde dedi bakın son pozları
Hayatımın odağı o oldu resmen rüyalarım kabuslarım bile bebekle ilgili, işyerinde yoğun oluyoruz ama vakit çabuk geçiyor diye seviniyorum. Sizler nasılsınız görüşmeyeli var mı yeni havadisler herkes iyi mi?
:)) zuzum bence öncesinden başlayın tutarsa yıldönümünüzde hamileyim dersin hediye olur
hayırlı zamanda gelsin inşallah, kız sen daha kendin bebeksiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?