NEKK,SEN AÇ YOLU BANA, GÜZEL HABERİNİ VER...SONRA BENDE YAPARIM
DİLEKK GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM, BENCEDE GELMESEYDİN DİNLENİRDİN
ÖZGEE, REGL SIRASI SENDE HADİ BAKİM
kızlar tünaydın
internetim yoktu yazamadım
geldim işe izin almadın sabahta kalktım geldim raporuda al gel ver ne bilim yaa pek istemedim
gece eşim saolsun çok ii baktı bana uyuyamadı bile kuzum benim
ben kötüyüm tabi eve gittim baktım birde üstüne üstlük regl olmuşum
tüm akşam bacaklarımı hiç hissetmedim ağlayıp durdum
yattıkça daha kötü oluoum die kalktım valla oturup duruoum zaten burda da.
super bebişin durumunu okudum seninde dediğin gibi daha gençsin hayırlısıyla yine çocuk sahibi olursun inş.
luxxor bebişinin maşallahı varAllahım ikinizi de korusun canım
dilşadcım dün yapıldı mı kerem için bi uygulama yapılcaktı beyin sıvısı için bugün nasılmış
e.
süperciğim hayırlısı olsun canım .her şerde bir hayır vardır diye düşün.hamileliğin ilerleseydide olsaydı daha zor olurdu.ben kendimi böyle teselli ettim.allahım en iyisini bilir canım.
bende aynı şeyi düşünüyorum canım
KIZLAR BAKSANIZA NE GÜZEL BULUŞMUŞLAR :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...inlar-gunu-4-mart-kutlamasi-fotograflari.html
:)) evet hangi topikmiş bunlar acaba
Ay en çok merak ettiğim karşılaşınca (olur da birgün gelir ya) burdaki gibi olucakmıyız yoksa o sıcaklığı yakalayamayacak mıyız.. :18:
ben daha çok dinleyici olurum herhalde :))
yaa ne kadar güzel yaşları da epey var yani bize göre onlar bile daha aktif bizden
eet birlikte büyürsünüzbi olsun diyoz... Bi, daha olmasın diyoz özgem... Ne yapacağımız net değil :)
Birlikte büyürüz işte
ben hazirana kadar yokum diyorum zuzum, haziranda düşünücem tekrarnekk,sen aç yolu bana, güzel haberini ver...sonra bende yaparım
yaşları da epey var. Bizim de arkadaşlığımız bu yaşa gelene kadar sürer inşallahkızlar baksanıza ne güzel buluşmuşlar :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...inlar-gunu-4-mart-kutlamasi-fotograflari.html
eet birlikte büyürsünüzBenim kızkardeşim 17 yaşında anne oldu
ben hazirana kadar yokum diyorum zuzum, haziranda düşünücem tekrarHayırlısıı
yaşları da epey var. Bizim de arkadaşlığımız bu yaşa gelene kadar sürer inşallah
benim o konuda bi şüphem yok
, o güzel sesini mahrum mu ediceksin bizden
vallaha yaa :)) ama işte onların hepi aynı şehirde
Neye güldüm yaa, tanısınlar diye hepsi beyaz karanfil (karanfil galiba) almışlar
İnşallah canımeet birlikte büyürsünüzBenim kızkardeşim 17 yaşında anne oldu
ben hazirana kadar yokum diyorum zuzum, haziranda düşünücem tekrarHayırlısıı
yaşları da epey var. Bizim de arkadaşlığımız bu yaşa gelene kadar sürer inşallah
güzelmiş canım :))kuzucuklar fikir verin
Eki Görüntüle 3640287,90a gelio alıyım mı! Lacivert yada kahve istiodum ama buda fena diil:44:
yok zuzum :) en küçüğümüz erkek..hadi yaa :))) 3 kızsınız dimi ,facede resmi var o mu annene güzell
:)) piki ,hayırlısı
inş. ne güzel bi dua
KIZLAR BAKSANIZA NE GÜZEL BULUŞMUŞLAR :)))
kuzucuklar fikir verin
Eki Görüntüle 3640287,90a gelio alıyım mı! Lacivert yada kahve istiodum ama buda fena diil:44:
yok zuzum :) en küçüğümüz erkek..
evet facedeki, 7 yaşında kızı var..
evet çok güzel yaşları baya varmış ev hanımları galiba .
biz buluşsak bende sakin sakin bakınırım acaba rüyadamıyım diye ayyyy buluşabilsek ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?